Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ....

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΘΟΥΝ
Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός 


Μα για να σωθεί η Ελλάδα στους καιρούς τους ύστατους
βρείτε κάπου έναν καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους.

 (Ν. Γκάτσος)

.        «Ἔτσι γιὰ μᾶς τοὺς Ἕλληνες. Περάσανε ἀπὸ τὴν πλάτη μας ἄγριες ἀνεμοζάλες κάθε λογῆς, ἀγριάνθρωποι σκληροί, φονιάδες μὲ σπαθιὰ μὲ κοντάρια καὶ μὲ ἅρματα κάθε λογῆς, Πέρσες, Ἀλαμάνοι, Φράγκοι, Ἀραπάδες, Τοῦρκοι κι ἄλλοι. 

Μᾶς σφάζανε, μᾶς κομματιάζανε, μᾶς κρεμάζανε, μᾶς σουβλίζανε, μὰ δὲν πεθάναμε, γιατί μᾶς ἀτσάλωνε ὁ ἀγώνας, δίναμε φωτιὰ στὴ φωτιά…». (Φ. Κόντογλου, «Μυστικὰ Ἄνθη», σελ. 12, ἔκδ. «Ἀστὴρ»)
.       

ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΕΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ....


ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ 
Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης 


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πράγματα στην Ελλάδα όπως και σε όλο τον κόσμο είναι δύσκολα και φαίνονται περίπλοκα, όμως η περιπλοκότητα αυτή δεν μπορεί να εμποδίσει κανέναν από το να διακρίνει ότι πίσω από αυτό το χάος υπάρχουν  βασικά αίτια που το  δημιουργούν και ακριβώς κρύβονται πίσω από αυτό.

Δεν μπορεί κανείς να μην καταλαβαίνει ότι, ένα τοκογλυφικό χρέος που δημιουργήθηκε από εξουσιολάγνους πολιτικούς χωρίς να καλύψουν παραγωγικές επενδύσεις που θα το αποπλήρωναν, αποτελεί μέγιστο πρόβλημα όταν η ληστρική του εξόφληση επιβαρύνει αδίκως το σύνολο του λαού και όχι μόνο αυτούς που έφαγαν αλλά και αυτούς που δεν έφαγαν. 

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ


ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ! 
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;
Η λαοφιλέστερη κυβέρνηση των τελευταίων 20 ετών ανατράπηκε  εξαιτίας της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου. Τώρα που, μετά από μια δραματική ακροαματική διαδικασία δυο ετών της υπόθεσης, κατέρρευσε η σκευωρία, με τους κατηγορούμενους να κηρύσσονται αθώοι προκαλείται το εύλογο ερώτημα: Όλη η υπόθεση ήταν τελικά στημένη για να ανατραπεί η κυβέρνηση Κ.Καραμανλή;

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥΣ


ENOXIKΕΣ ΕΜΟΝΕΣ
Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Ακούμε συχνά την άποψη πολλών, κυρίως βολεμένων συμπατριωτών μας, ότι κακώς επιρρίπτουμε ευθύνες για την κατάντια της πατρίδος μας στους ξένους και ότι η ευθύνη είναι δική μας και θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για να φτιάξουμε μίαελεύθερη, ευνομούμενη και ανεξάρτητη χώρα και αυτό που χρειάζεται είναι να ανασκουμπωθούμε και να δουλέψουμε περισσότερο. 


Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΨΥΧΗΣ....


ALICE COOPER:ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

ΒΙΝΤΕΟΟ Κούπερ γνώρισε το αλκοόλ όταν άρχισε την μουσική του καριέρα, και έπινε πολύ για τα επόμενα 15 χρόνια. Ο Lonn παρέθεσε τα λόγια του ίδιου του Κούπερ:

«Ήμουν ένας απόλυτα λειτουργικός αλκοολικός – πιθανότατα ο πιο λειτουργικός που έχει υπάρξει ποτέ. Δεν έχανα παράσταση. Ποτέ δεν σκόνταψα. Ποτέ δεν μπέρδεψα τις λέξεις. Δηλαδή, ήμουν ο Ντην Μάρτιν του ροκ-εντ-ρολ» είπε στην συνέντευξή του στο KNAC.COM. Ο Κούπερ δήλωσε πως αυτό που του έκοψε την συνήθεια του ποτού ήταν η θεία επέμβαση στα μέσα της δεκαετίας του ’80.


2 ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΕΩΣ

                  
ΠΟΙΗΣΕΩΣ  ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ 

ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΕΡΙ  ΣΚΟΛΙΩΝ  ΣΚΩΛΗΚΩΝ

Όλοι τρέχουν να γιορτάσουν στα κανάλια, 
στις στημένες εκδηλώσεις, 
με τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις...
την Ποίηση...

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γράφει ο Αντώνης  Γρυπαίος

Κάποτε το σύνθημα αυτό το λέγαμε για να γελάσουμε.
Σήμερα η φράση αυτή έγινε στρατηγική αναγκαιότης.

Έγινε η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Από το 1951 παραμένουμε μέλος του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ, και στενά συνδεδεμένοι πολιτικά & οικονομικά (Ε.Ε.), με τις Σιωνιστικές εχθρικές Χώρες της Δύσης.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΒΙΝΤΕΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ αυτή την τετραμηνία το παράκαναν! Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί, ο λογαριασμός φουσκώνει και υπερδιπλασιάζεται, εξ αιτίας των απίθανων πρόσθετων χρεώσεων που έχουν εφευρεθεί, για να πληρώνει ο καταναλωτής, όχι μόνο όλο το μάρμαρο αλλά και την εξώρυξη, την διακίνηση και την "φτηνή παροχή"στους αδυνάτους...

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

 ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ DNA ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΫΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΚαταρρίφθηκε η θεωρία ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και γενικά όλων των Ελλήνων σε όλοκληρη την Ιστορία.


Η ιστορία των κατοίκων της Πελοποννήσου αποσαφηνίζεται χάρη στο DNA  Μελέτη του DNA κατέρριψε τη θεωρία του 1830 του Γερμανού Γ.Φ.Φαλμεράιερ. Οι Έλληνες της Πελοποννήσου δεν είναι Σλάβοι. Το ποσοστό της σλαβικής καταγωγής των σύγχρονων Πελοποννήσιων κυμαίνεται από 0,2% έως 14,4%, σύμφωνα με μια νέα γενετική έρευνα επιστημόνων από την Ελλάδα και τη διασπορά.


Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ

ЧУДО (ΤΟ ΘΑΥΜΑ):
Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗΘΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ 

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣΗ ταινία Το Θαύμα (ЧУДО) του Αlexander Proshkin, η οποία βραβεύτηκε στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ της Μόσχας με το ειδικό βραβείο, βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, ένα θαύμα που συγκλόνισε την πόλη Σαμάρα της Σοβιετικής Ένωσης το 1956.


ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ;

ΒΙΝΤΕΟ

Στο βίντεο θα ακούσετε την δεύτερη εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραικής Εκκλησίας με θέμα “Ὁ Ὅσιος Πορφύριος Μαρτυρίες – Διηγήσεις – Νουθεσίες”.

Χαρακτηριστικά αναγράφουμε 

Δυο κυρίες από τα Καλάβρυτα είχαν μεγάλη ευλάβεια στον παπούλη και τον επισκέπτονταν συχνά. Εστενοχωρούντο γιατί είχαν έναν αδελφό κομμουνιστή που αν και τελείως αμόρφωτος είχε χάρισμα λόγου και έπειθε τους ανθρώπους. 


Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΑΔΟΥΝ...

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.


Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου

Σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Δεν είμαστε σεισμογενής χώρα», ο διδάκτορας Πανεπιστημίου κ. Άγγελος Αγοραστός εντόπισε τα προβλήματα του έθνους μας στο ότι «βγαίνουμε στις συντάξεις απ τα 50 χρόνια μας», «ξοδεύουμε τα 36 απ τα 50 δις των ετήσιων εσόδων σε μισθούς και συντάξεις», «μεταθέτουμε τις ευθύνες» και άλλα παρόμοια.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΩΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!


ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Του Γιάννη Σιδέρη

Τα στοιχεία κραυγάζουν και λοιδορούν:

Το liberal χθες επικύρωνε με στοιχεία αυτό που εμπειρικά γνωρίζαμε, ότι το πλεόνασμα είναι πλασματικό γιατί το κράτος έχει κάνει στάση πληρωμών στους προμηθευτές, αλλά και στην έκδοση νέων συντάξεων.

Επίσης σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας  της ΓΣΕΕ, παρατηρείται μεγάλη αύξηση εκείνων που αδυνατούν να καλύψουν έκτακτες δαπάνες. Το ποσοστό αυξήθηκε από 28,2% το 2010, σε 53,4% το 2015. Βεβαίως η αύξηση θα είναι μεγαλύτερη πλέον.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΡΩΣΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: «H ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»
Η Τουρκία ετοιμάζει δύο θανατηφόρα χτυπήματα στην Ελλάδα πριν το καλοκαίρι εκτιμά Ρώσος αναλυτής που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Η Άγκυρα και ειδικά ο Ερντογάν «παίζει» τα ρέστα του σε Αιγαίο και Κύπρο σε μια προσπάθεια να πράξει ακριβώς τα ίδια που έπραξε σε Συρία και  Ιράκ .

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!


ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ…

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ:

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!


Νομίζαμε ότι οι λάθρο που βρίσκονται στην πατρίδα μας είναι πολλοί ε;
Που να δείτε τι έχει να γίνει από δω και πέρα και με τις «ευλογίες» (πάντα) της ΕΕ που βγάζει την ουρά της απ’ έξω, ως συνήθως…

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Ο ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΙ ΟΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ BREXIT ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟΣυνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου στον Γιώργο Σαχίνη 

Την ημέρα που διεξάγονταν οι Ολλανδικές εκλογές, ο Τάκης Φωτόπουλος, καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη (Ράδιο Κρήτη 98.4), ανέλυσε τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε διεθνές επίπεδο με βασικό άξονα συζήτησης το κλιμακούμενο κίνημα κατά της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, όπως εκφράζεται από τα λαϊκά εργατικά στρώματα, που είναι τα κύρια θύματα της Παγκοσμιοποίησης (μέσω των Νεο-Εθνικιστικών κομμάτων, αφού η “Αριστερά” δεν ασχολείται πια με την Παγκοσμιοποίηση και τους θεσμούς της). 


ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ", ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ...

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΣΟΚ…

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ & ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ


Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑΤΑ ΕΥΦΥΗ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 ΒΙΝΤΕΟ
Είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν ένα άρθρο με τίτλο: 
Γιατί τα παιδιά μας βαριούνται τόσο στο σχολείο, δε μπορούν να περιμένουν, απογοητεύονται εύκολα και δεν έχουν πραγματικούς φίλους;

Όμως το 
άρθρο αυτό αντιμετώπιζε τις ευθύνες των γονιών δίνοντας λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα μέσα στο σπίτι, χωρίς να μιλάει για την σκοπούμενη ευθύνη του εκπαιδευτικού συστήματος που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απωθεί όλα τα ευφυή και δημιουργικά παιδιά...


ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ῾..


Μ.Κ.Ο.: ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ 
Του Θύμιου Παπανικολάου


Το Δεκέμβριο του 2006, κάποιοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» τραμπούκοι έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο για να επιτεθούν στους «ρατσιστές» κατοίκους της. Τότε σε σχόλιό μας με τον τίτλο, «Η ροζ Πανούκλα», σημειώναμε: 
«Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρατσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. 

Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να είναι «αυθόρμητη» γραφικών. 


Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ "ΑΠΟΒΑΣΗΣ" ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


ΤΑ MHNYMATΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛAΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
 


Οι αγρότες από την Κρήτη κυρίως, ήταν οι μόνοι από όλη την Ελλάδα που κατέβηκαν οργανωμένα στην Αθήνα για να αντισταθούν – και όχι απλά να «διαμαρτυρηθούν» – στην κοινοβουλευτική χούντα των Σύριζα-Ανελ που επιβάλει την καθολική εξόντωση της μικρομεσαίας αγροτικής παραγωγής, μέσω της πλήρους ενσωμάτωσης της χώρας στις ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές όπου το τι, πώς και πόσο παράγεται ορίζεται από τον διεθνή ανταγωνισμό και το κέρδος των πολυεθνικών, και όχι από τις πραγματικές βασικές ανάγκες των λαών.

Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ( ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ) ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ;


ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Τα αποτελέσματα έρευνας του πανεπιστημίου Μακεδονίας

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας του πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-10 Μαρτίου σε δείγμα 1.069 ατόμων.ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ 


Τεστ προσωπικότητας: Διαλέξτε φιγούρα και δείτε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας


Το τεστ δημιουργήθηκε από τον Βρετανό ψυχολόγο Pip Wilson. Αρχικά, αφορούσε παιδιά του δημοτικού για να διαπιστώσουν την πορεία τους στα πρώτα χρόνια του σχολείου. Έπειτα, όμως, φάνηκε πως λειτουργεί και στους ενήλικες. 

Μέσα από τα αποτελέσματα θα μπορέσετε να δείτε ποια είναι η πραγματική συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και ενδιαφέροντα στοιχεία της προσωπικότητας και του εσωτερικού σας κόσμου.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΣΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...


Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΑGENDA 2030.
H ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΛΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 


Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. 

Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΡΟΔΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ


ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
του Σταύρου Παπαντωνίου


Τα τέλη του 19ου αιώνα και οι αρχές του 20ου, ήταν μια περίοδος όπου Γερμανία και Τουρκία, είχαν έρθει πολύ κοντά, με τους Γερμανούς και τον τότε «Κάιζερ» Γουλιέλμο τον Β' , να επιδιώκει και τελικά να πετυχαίνει την διείσδυση στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας.

Οι Βαθιές ρίζες της γερμανοτουρκικής φιλίας

Η προσπάθεια διείσδυσης της Γερμανίας στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας ξεκίνησε ήδη από το 1867, όταν ιδρύεται στην Τουρκία σχολή διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας. Αργότερα κυκλοφορεί στη Γερμανία βιβλίο - οδηγός «Η Μικρά Ασία πεδίο γερμανικού εποικισμού».


ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΡΟΔΑΣ ΤΟ 1916

ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: "ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"


Ο συγγραφέας Μιχαήλ Ροδάς, (1884 – 1948), Αιγιώτης την καταγωγή, τυπογράφος στα πρώτα του χρόνια, δημοσιογράφος και αρθρογράφος, τραυματίας του Α΄Βαλκανικού Πολέμου, μετά από πολλές περιπλανήσεις στον Ελλαδικό χώρο, καταλήγει στην Σμύρνη, ως Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ύπατης Αρμοστείας Σμύρνης. 

Έτσι, έχει το προνόμιο να παρακολουθεί από κοντά όλη την εξέλιξη των διπλωματικών και στρατιωτικών αρχών εκείνων των χρόνων. 


Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο ΡΕΝΤΣΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ». ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! 
«Το να είσαι αριστερός δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέχεις πίσω από τα τοτέμ του παρελθόντος», δήλωσε ο Ιταλός δωσίλογος πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι μιλώντας στους σπόνσορές του, στους χώρους της πρώην βιομηχανίας της Fiat Lingotto στο Τορίνο.

ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 77% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. 
Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 


Άλλη μια κοροϊδία της κυβέρνησης του Σύριζα που είχε εξαγγείλει στις 10 Αυγούστου 2015 την κατάργηση των φορολογικών προνομίων των βουλευτών - Η μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης σε υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής.

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΩ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Πόσο θετικά βλέπαμε στρατό, εκκλησία, κόμματα, δικαιοσύνη, ΜΜΕ πριν δεκαπέντε χρόνια και πόσο σήμερα; Οι ανησυχητικές απαντήσεις των πολιτών στην τελευταία έρευνα για τους θεσμούς στην Ελλάδα

Το ερώτημα είναι διαχρονικό και σταθερό. Οι περίπου 800 πολίτες που συμμετέχουν στην έρευνα, ρωτήθηκαν «πόσο εμπιστεύεστε κάθε έναν από τους παρακάτω θεσμούς για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας;»


Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΗΘΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΛΕΫ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ  
Γράφει η Φωτεινή Μαστρογιάννη


Το πρόβλημα του τρόλεϊ προτάθηκε από την Philippa Foot το 1978 και αποτελεί ένα ηθικό δίλημμα. Σύμφωνα με αυτό πέντε άνθρωποι κινδυνεύουν να σκοτωθούν γιατί ένα τρόλεϊ κατευθύνεται επάνω τους. Οι άνθρωποι μπορούν να σωθούν εάν ο οδηγός τραβήξει φρένο και έτσι το τρόλεϊ να μπει στον παράδρομο. 

Στον παράδρομο όμως βρίσκεται ένας άνθρωπος που εάν το τρόλεϊ πάει προς τα εκεί, ο άνθρωπος θα σκοτωθεί. Το δίλημμα λοιπόν είναι εάν οδηγός θα επιλέξει να σκοτώσει ένα ή πέντε άτομα, με άλλα λόγια το μη χείρον βέλτιστον ή σύμφωνα με τον Bentham (1776) «το θεμελιώδες αξίωμα είναι ότι η μέγιστη ευτυχία του μέγιστου αριθμού ατόμων είναι το μέτρο του ορθού και του λάθους» 


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1665 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Ο ''ΕΝΣΑΡΚΟΣ ΛΟΓΟΣ'' Ή ΤΟΥ ''ΑΛΜΠΑΖΙΝ'' 
Η εικόνα της Παναγίας πήρε την ονομασία ''Αλμπαζίν'' από το φρούριο Αλμπαζίν το οποίο έφτιαξε στα 1650 κοντά στον ποταμό Αμούρ(φυσικό σύνορο της Ρωσίας με την Κίνα) ο Καζάκος ηγεμόνας Ιερόθεος Χαμπάροβ,κοντα στον ποταμό Αμούρ.Οι καζάκοι ήρθαν στην περιοχή τον 17ο αιώνα.Εκεί ζούσαν ειδωλολατρικοί πληθυσμοί.


Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΘΕΟΣ...


ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ:ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 
Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης

Την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην χώρα μας μπορεί να χαρακτηρίσουμε με μια λέξη: αφασία! Αφασία των πολιτικών και των κομμάτων, ιδίως των βουλευτών, που αμετροεπώς σκιαμαχούν και αναιδώς αφαιμάζουν τα δημόσια ταμεία. 

Αφασία και των πολιτών, τουλάχιστον εκείνων που ανταπεξέρχονται στα προς το ζην, που αδιαφορούν για τον περίγυρό τους και στρουθοκαμηλίζουν.


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ


BANK OF AMERICA: Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΓράφει η Ελευθερία Κούρταλη

Η ευρωζώνη δεν είναι βιώσιμη στη σημερινή της μορφή, με την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία να έχουν σήμερα πολύ υψηλότερο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ, από ότι στην κορυφή της κρίσης χρέους το 2012, επισημαίνει η η BofA Merrill Lynch σε νέα της έκθεση.


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ
Η πρώτη πλήρως εκτυπωμένη κατοικία είναι πραγματικότητα και βρίσκεται στα περίχωρα της Μόσχας. Το σπίτι με εμβαδό 37 τετραγωνικών μέτρων, δημιούργημα της νεοσύστατης τεχνολογικής εταιρείας Apis Cor., εκτυπώθηκε σε μόλις 24 ώρες και κόστισε 10.134 δολάρια (9.525 ευρώ) ή 275 δολάρια ανά τετραγωνικό μέτρο.


Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΠΩΣ 4 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το σχέδιο McKinsey ψηφίστηκε στο Eurogroup το Μάη του 2014


Πάντα είχα την απορία γιατί τον Ιούλιο του 2015 η κυβέρνηση "έδωσε" τον αγροτικό τομέα. Το ρεπορτάζ με οδηγούσε στη μελέτη της McKinsey, αλλά και τη μελέτη της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ. Οι εμπορικοί μας ακόλουθοι στις πρεσβείες θεωρούν πως το επόμενο succes story για την Ελλάδα, είναι η αντιγραφή του μοντέλου της Ιταλίας.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ Η... ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!


 «ΜΕΤΑΛΙΤΟΤΗΤΑ»


Η αυτού μεταλιτότης ο αντιταχυδακτυλουργός της ψευτοαριστεράς

Γράφει ο Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου


Μεταλιτότητα μας είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
είναι μια νέα εποχή παραδεισιακή που θα ζήσει η Ελλάδα
που για χρόνια πολλά οι κυβερνήσεις την έριξαν στον Καιάδα

Μέγας λογοπλάστης και οπορτιουνιστής του μαρξισμού
και οικονομολόγος του ακράτου μακιαβελλισμού
έπλασε τη μοντέρνα ορολογία της «μεταλιτότητας»
μετά περισσής πολιτικής αδιστάκτου χυδαιότητας.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΠΑΣΣΑΡΗΣ «ΗΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΖΩ, ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ»

ΒΙΝΤΕΟ«Πολλά έχουν αλλάξει πλέον μέσα μου γιατί πλησίασα τον Θεό»


«Έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα. Άλλες οι αρχές μου τώρα. Πλησίασα τον Θεό και αυτό με άλλαξε. Είναι υποχρέωση μου να βρίσκομαι εδώ που είμαι και δεν κατηγορώ κανέναν» τόνισε από τις φυλακές της Ρουμανίας που κρατείται τα 15 τελευταία χρόνια ο κακοποιός Κώστας Πάσσαρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δικογραφίες».


Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ!


ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΗΠΟΤΑΦΕΙΟΝ
Άρθρο του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Δοχειαρίου Αγίου Όρους Γέροντα Γρηγορίου


Διάβασα στὸ Γεροντικό, ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ ἀρχαῖα βιβλία τοῦ μοναχικοῦ θεσμοῦ, ὅτι ὁ ἀββᾶς Μακάριος περπάτησε μέρες καὶ μέρες μέσα στὴν ἔρημο, γιὰ νὰ βρῆ τὸ κηποταφεῖο τοῦ Ἰαννῆ καὶ τοῦ Ἰαμβρῆ. Κι ἐγὼ χρόνια τώρα ψάχνω μὲ τὸν νοῦ μου νὰ βρῶ τὸ μεγαλύτερο νεκροταφεῖο τοῦ κόσμου. 

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: «ΝΤΡΟΠΗ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ»!

Ο στρατηγός πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μ΄ ένα κείμενό του κατακεραυνώνει τους “προύχοντες” της πολιτικής οι οποίοι ψήφισαν διάταξη με την οποία βουλευτές, ευρωβουλευτές, διοικητές οργανισμών, αιρετοί Τ.Α κ.α, θα πληρώνουν μειωμένη εισφορά αλληλεγγύης.


Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΜΑΤ!!!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ!


ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ. ΤΑ ΜΑΤ ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ!  ΣΥΝΕΧΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!


ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ; 


(ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ)
Του Ανδρέα Κλαυδιανού*

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος (Δ.Κ.) δεν είναι ο μοναδικός, που από μια δήθεν πατριωτική σκοπιά, έχει την άποψη ότι η ανάκτηση της νομισματικής κυριαρχίας μας δεν πρέπει να αποτελεί κυρίαρχο πολιτικό στόχο. 

Υπάρχουν πολλοί ακόμα υποστηρικτές της αποπροσανατολιστικής αυτής άποψης. Την θέση του αυτή «τεκμηριώνει» σε τελευταίο άρθρο του με τίτλο «Γιατί δεν πρέπει να φύγουμε τώρα από το ευρώ», που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό POΙNT ZERO (τεύχος 3, Φεβρουάριος 2017), το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πλήρες αντιφάσεων.


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ "ΡΙΨΑΣΠΙΝ";


ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Μία ταινία μικροῦ μήκους ἀποτυπώνει αὐτὸ ποὺ πολλοὶ φοβοῦνται πὼς συμβαίνει. 

Μία ταινία μικροῦ μήκους (2012) ποὺ ὁ Κωνσταντῖνος Χαλιάσος μέσα ἀπὸ αὐτὴν προέβαλε τὸ μεγάλο πρόβλημα τῆς μεταναστεύσεως. 

Αὐτῆς τῆς μεταναστεύσεως ποὺ ματώνει τὴν κοινωνία μας, στέλνοντας στὰ ξένα τοὐλάχιστον 500.000 ἐνεργοὺς καὶ δημιουργικοὺς συμπατριῶτες.

ΔΡΟΜΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΙ!


ΟΙ 10 ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
  


Είναι συντομότερος, στενότερος, μεγαλύτερος, φαρδύτερος… Καθένας από τους 10 δρόμους που φιγουράρουν στη λίστα με τους πιο παράξενους του κόσμου έχει τη δική του “πονεμένη” ιστορία. Καλό θα ήταν να τη μάθετε και εσείς σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθείτε στο οδόστρωμα, να ξέρετε -βρε αδελφέ- πώς θα… ξεφύγετε!

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΟΥΙΛΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Α. ΑΘΗΝΑΙΟ


Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΛΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ . 
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΤΡΑΓΚΙ ΧΡΕΟΣ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΖΟΛΩΤΑ


Στο Στουντιο
Ο Δημοσιογραφος Κωστας Wills

Στο Τηλέφωνο

12μμ-13μμ O κ. Δημήτρης Κωσταντακόπουλος

13μμ-14 μμ Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος

Τεκμηριωση απο το Συνεδριο Καινοτομιας οτι

1) Το Επιστημονικο Δυναμικο της Ελλαδας ειναι ισχυροτατο και θα μπορουσε να ειναι ο Τριτος Παραγων Αδηλων πορων διπλα στομ Τουρισμο και την Ναυτιλια καθοτι εχει αποδοση απο 1/3 εως 1/8 των Κρατικων Ενισχυσεων
2) Λεφτα που οντως υπαρχουν δεν απορροφώνται η δινονται σε δημιουργία καφετεριων