Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ


ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕ COVID ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΡΕΤΣ ΖΩΣΙΜΑ
ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ!

ΒΙΝΤΕΟ


Γέροντας Ζωσιμάς του Ντόνετσκ


Θαυματουργική θεραπεία σε ασθενή με covid19 από τον χαρισματικό Γέροντα Ζωσιμά του Ντόνετσκ... 
Εμφάνιση μετά την κοίμηση του μέσα σε νοσοκομείο…

ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ: ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Θαυματουργική θεραπεία σε ασθενή με covid19 από τον χαρισματικό Γέροντα Ζωσιμά του Ντόνετσκ αναφέρει το μέσο foma.in.ua στις 29.1.21. 

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας του Ντόνετσκ και της Μαριούπολης της Εκκλησίας UOC παρά το πατριαρχείο Μόσχας της μόνης κανονικής Εκκλησίας στην μαρτυρική όσο κι άγια της Ουκρανίας γη, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με διμερή πνευμονία και θεραπεύτηκε μετά την εμφάνιση του κεκοιμημένου χαρισματούχου στάρετς ιδρυτή του μοναστηριού της Ιεράς Κοιμήσεως Μονή Νικολάου Βασιλιέφσκυ, του Γέροντα Αρχιμανδρίτη Zosima (Sokur). Ο εκπρόσωπος της Επισκοπής Ντόνετσκ, Επίσκοπος Αμβρόσιος του Βόλνοβακ, μίλησε για αυτή τη θαυματουργική θεραπεία σε ένα κήρυγμα του κατά την επίσκεψή του στο μοναστήρι.

Ο ίδιος ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του θαυματουργού περιστατικού μαζί του, ζητώντας του να εισαγάγει την κατάθεσή του στα χρονικά του μοναστηριού για τη μελλοντική αγιοκατάταξη του Αρχιμανδρίτη Zosima (Sokur).

Όπως είπε ο Επίσκοπος Αμβρόσιος στα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας νοσηλεύτηκε σε ένα από τα νοσοκομεία στο Ντόνετσκ με διμερή πνευμονία των πνευμόνων, οι γιατροί σημείωσαν υψηλό ποσοστό βλάβης στους πνεύμονες.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας ήταν σε σοβαρή κατάσταση – δεν μπορούσε ούτε να κοιμηθεί ούτε να φάει. «Δεν θα θέλεις τέτοια κατάσταση σε κανέναν, πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι είναι. Αυτή είναι μια σοβαρή ασθένεια, – είπε. 

Και το βράδυ της 27-28 Δεκεμβρίου, ο πατέρας Zosima εμφανίστηκε στο θάλαμο του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα. Και, όπως στη διάρκεια της ζωής του, μιλούσε με χιούμορ, έτσι κι αυτή τη φορά είπε στον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα: “Μητροπολίτη, ξαπλώστε με το στομάχι σας.”

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνα δεν μπόρεσε να πιστέψει αμέσως τι συνέβαινε, αλλά εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι όλα συνέβαιναν όχι σε ένα όνειρο, αλλά στην πραγματικότητα. 

Όταν ο Μητροπολίτης άκουσε το κάλεσμα του Γέροντα Ζωσιμά για δεύτερη φορά να ξαπλώσει στο στομάχι του, πήρε το μαξιλάρι, γύρισε – και αμέσως κοιμήθηκε. Το πρωί μετά το ξύπνημα, ο επίσκοπος ένιωσε αμέσως καλύτερα και συνειδητοποίησε ότι ήταν υγιής.

«Ο Μητροπολίτης μου είπε για αυτό το περιστατικό», συνέχισε ο Επίσκοπος Αμβρόσος, «Μόλις πήγαινα. Αποδεικνύεται ότι ο πατέρας Zosima ήξερε τι να κάνει για να ανακάμψει ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας. 

Πόσα από τα αδέρφια μας πέρασαν αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο με την ίδια διάγνωση, στα πρόθυρα της ζωής και του θανάτου, και ο Μητροπολίτης πέρασε λιγότερο από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο! 

Το θαύμα του Θεού, που έκανε ο Κύριος μέσω του αγαπητού μας πατέρα Zosima, το εκτελεί συνεχώς, ειδικά στις ζωές εκείνων που αγαπούν τον γέροντα με όλη τους την καρδιά και ζητούν τη βοήθειά του. “




Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ:

Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι) 

Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

Επιλέγετε Υπότιτλοι (κλικ) και στην συνέχεια 

  Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά (κλικ).

Πολλές είναι οι προρρήσεις του που λέγεται ότι επαληθεύθηκαν.. 

Είπε: ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Πνευματική διαθήκη του ήταν να μην ακολουθήσουν τους σχισματικούς του Κιέβου αλλά να παραμείνουν στο Μόσχας κι αυτά ενώ κοιμήθηκε στις 29 Αυγούστου 2002. Όλο το κακό στην Ουκρανία έγινε από τους οπαδούς του Μπαντέρα που έχουν μίσος και τη φασιστική ιδεολογία έλεγε.

Προέτρεπε συνεχώς σε ειρήνη και μη αιματοχυσία…Θυμηθείτε δεν θα έρθετε στο Θεό μέσω της τηλεόρασης είναι σαν να προσπαθείς να φας κοτόπουλο που είναι μέσα σε πλαστική σακούλα, σάρκασε...

Σαν να είχε προβλέψει την εποχή που οι θρησκευτικοί ιθύνοντες έλεγαν στο λαό δεν πειράζει που φέτος δεν θα πάτε Ανάσταση και Πάσχα στην Εκκλησία θα τα δείτε απευθείας από την τηλεόραση και το διαδίκτυο!!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου