Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΤΟ ”ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ” ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΡΑΤΣΑΣ AGNUS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΜΑΛΑ.

 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΑΛ ΑΚΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΙΑ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ). ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ 5 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΑΜΑΛΕΣ;
3 ΒΙΝΤΕΟ


Χιλιάδες σιωνιστές εξτρεμιστές μεσσιανιστές άποικοι συρρέουν από σήμερα το πρωί για να επιτεθούν στο τζαμί Al-Aqsa-τόπος Ναόύ Σολομώντα- στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ. 

Θέλουν να εκτελέσουν το ταλμουδικό τελετουργικό και προσεύχονται για την άφιξη του Μεσσία “που θα βασιλεύσει σε όλο τον κόσμο”...Απειλούν να κάψουν το αλ Ακσά. 

Φανατικοί υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες το θέμα είναι ότι η Μεγάλη Ιδέα εδώ είναι η ανέγερση Γ Ναού που σηματοδοτεί έλευση Αντίχριστου και εκφραστές της βρίσκονται ως και στην ισραηλινή κυβέρνηση. Επίσης η Μεγάλη τους Ιδέα που σχετίζεται με αλυτρωτισμό περί αλ Ακσά είναι το χειρότερο σενάριο από καταβολής ανθρωπότητας...

Χιλιάδες εξτρεμιστές συμμετείχαν σήμερα στην καθιερωμένη παρέλαση των σημαιών στην Ιερουσαλήμ για τον εορτασμό των 57 χρόνων από την ”ενοποίηση” της Ιερουσαλήμ.

Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ τροποποίησε γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια ολοκληρωτικά κόκκινη δαμάλα. Θυσίασαν τις 5 κόκκινες δαμάλες;

Φέτος στο CBS αναφέρθηκε ότι: ”οι σιωνιστές προγραμματίζουν να καταστρέψουν το αλ Ακσά και το Θόλο του Βράχου για να ξαναχτίσουν το Ναό του Σολομώντα.

 Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ επιδόθηκε αρκετά χρόνια για να τροποποιήσει γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια κόκκινη αγελάδα ολοκληρωτικά κόκκινη. 

Το Σεπτέμβρη το Ινστιτούτο έκανε τη δήλωση ότι η αγελάδα αυτή γεννήθηκε στο Ισραήλ μετά από 2000 χρόνια. Μια σιωνιστική οργάνωση είχε προαναγγείλει τη θυσία των 5 αγελάδων φέτος στις 22 Απριλίου κατά το Εβραικό Πάσχα. 

Αν αυτό έγινε σημαίνει ότι προχωρούν στην ανέγερση του Ναού..Είναι αξιοσημείωτο ότι η επίθεση στις 7 Οκτώβρη με την κωδική ονομασία κατακλυσμός του Αλ Ακσά επήλθε μετά από αυτή τη δήλωση.

Σιωνιστές και Προτεστάντες περιμένουν την άφιξη του Μεσσία τους. (σσ θα είναι και χριστιανοί που θα τον αναγνωρίσουν ως Μεσσία, οι Προτεστάντες ως επιστροφή του Χριστού και οι Εβραίοι ότι θα είναι ο πολυναμενόμενος ”Μεσσίας” τους. 

Επομένως εδώ υπάρχει εσχατολογική σύμπτωση του λεγόμενου χριστιανοσιωνισμού και είναι αυτό που θα προκαλέσει σύγχυση σε παγκόσμιο επίπεδο ) 

Οι 5 αγελάδες μεταφέρθηκαν από το Τέξας στο Ισραήλ. Αυτές οι αγελάδες συμβολίζουν ένα σημάδι που σχετίζεται με την αναδόμηση του Ναού του Σολομώντα που θα οδηγήσει σε εσχατολογικό πόλεμο. 

Για τους σιωνιστές η θυσία της κατακκόκινης στο τρίχωμα αγελάδας θα χρησιμοποιήσει ως καθαρμός του εδάφους για το Τρίτο Ναό. ”

Το ερώτημα που ως και σήμερα αιωρείται αν έγινε όντως η θυσία των 5 δαμαλίδων..κάτι που θ ΄απαντηθεί επί τις εξελίξεις στο πεδίο..





 

4 σχόλια:

  1. • «Γνωρίζεις τα σημεία του Αντίχριστου; Τότε, μην τα κρατάς μόνο για τον εαυτό σου, αλλά υπενθύμισε τα και σε όλους τους φοβούμενους τον Θεό». (• — Άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων)
    .
    • «Ο Αντίχριστος μπορεί να έρθει μόνο ως αποτέλεσμα της γενικευμένης Αποστασίας, δηλαδή της αποστροφής των ανθρώπων από τον Θεό, και από τα ιερά μονοπάτια Του, όταν η χάρη του Θεού θα έχει αποσυρθεί από τους ανθρώπους.» [• — † Ρώσσου Ορθόδοξου Πρωθιερέα, Πατέρα Μπόρις Μολτσάνωφ (1896 – 1963)]
    .
    • «Όποιος δεν μπορεί να πιστέψει στον Χριστό πρέπει και θα πιστέψει στον Αντίχριστο.» [• — † Ιερομόναχος Πατήρ Σεραφείμ Ρόουζ (Fr. Seraphim Rose, 1934 – 1982)]
    .
    Καμία ανθρώπινη δύναμη δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον Αντίχριστο. Ούτε και οι δύο βιβλικοί γενναίοι Προφήτες, ο Δίκαιος Ενώχ και ο Προφήτης Ηλίας, που θα έχουν μεγάλη δύναμη εκ Θεού, και αυτοί θα φονευτούν. Μόνο ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός ο Κύριος μας, θα μπορέσει να τον νικήσει κατά την Ένδοξη Δεύτερη Παρουσία Του στην γη. Τότε θα τον αφανίσει ολοκληρωτικά. Τότε, θα συντελεστεί η φοβερή Κρίση του Χρίστου και η συντέλεια του κόσμου (Ματθαίος 24:30-31 — Ματθαίος 25:31-46) — (Αποκάλυψη 20:11-15· —21:1-8).
    .
    «Και πιάστηκε το θηρίο και μαζί του ο ψευδοπροφήτης που έκανε τα θαύματα εμπρός του, με τα οποία πλάνησε εκείνους που είχαν πάρει το “χάραγμα του θηρίου” και προσκυνούσαν την εικόνα του. Ρίχθηκαν και οι δύο ζωντανοί στην λίμνη της φωτιάς που έκαιγε με θειάφι. Οι λοιποί φονεύθηκαν με την ρομφαία του αναβατού του ίππου, που έβγαινε από το στόμα του, και όλα τα όρνεα χόρτασαν από τας σάρκας των.» (Αποκάλυψη 19:20,21).
    .
    «Και ο διάβολος, που τους παραπλανούσε στο ψεύδος, ρίχθηκε στην λίμνη του πυρός και θειαφιού, όπου ήταν το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης, και θα βασανισθούν ημέρα και νύχτα στους αιώνας των αιώνων.» (Αποκάλυψη 20:10).
    .
    Η παράδοξη και απίστευτη πνευματική τύφλωση των ανθρώπων, πριν την άνοδο στην εξουσία του Αντίχριστου θα είναι γενική. Ο πνευματικός νους, δηλαδή ο νους που μπορεί καθαρά να δει το φως της Αλήθειας, θα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Η ανθρωπότητα, καθοδηγούμενη από τον ανθρώπινο ορθολογισμό, όχι μόνο θα αποδεχθεί τον Αντίχριστο, αλλά ούτε θα αντιληφθεί την πανουργία και την δολιότητά του, αντίθετα θα τον αναγνωρίσει για ευεργέτη της, ευεργέτη όλης ανθρωπότητας μέχρι να την αφανίσει.
    .
    «Πολλοί θα πιστέψουν σε αυτόν» ― είπε ένας μακάριος μοναχός ― «και θα αρχίσουν να τον δοξάζουν ωσάν παντοδύναμο Θεό. Αυτοί που έχουν πάντα τον Θεό βοηθό τους μέσα τους … θα δουν την καθαρή αλήθεια με την πίστη τους και θα αναγνωρίσουν την ταυτότητα του, όλοι όσοι έχουν Θεογνωσία και νου πνευματικό, θα καταλάβουν ότι έφτασε ο βασανιστής τους. Εκείνοι οι οποίοι σκέφτονται μόνο τα βιοτικά και τα γήινα θα είναι αδύνατο να κατανοήσουν το τι συμβαίνει, μια και θα είναι δεμένοι με τις γήινες μέριμνες της καθημερινής ζωής. Αυτοί και αν ακούσουν προληπτικά κηρύγματα περί του Αντίχριστου, δεν θα πιστέψουν. Αλλά και θα εναντιωθούν, θα ειρωνευτούν, θα μισήσουν και θα καταδιώξουν ακόμα και αυτούς που θα κηρύττουν.» (• Επιστολές του Αγίου Γεωργίου του Εγκλείστου, του ερημίτη του Ζαντόνσκι (Георгий, Затворник Задонский, —1789─1836), [Βιβλίο Α΄ σελ. 62, έτος 1852, // βλέπε επίσης και 106η Ομιλία του • Αγίου Εφραίμ του Σύρου]. Αιώνια παρακαταθήκη αφύπνισης και προειδοποίησης για μας τους Χριστιανούς είναι τα λόγια του Ιησού Χρίστου: «Προσέχετε δε τον εαυτό σας μήπως οι καρδιές σας γίνουν βαρείες από κραιπάλη και την μέθη και από φροντίδες βιοτικές και σας έλθει ξαφνικά η ημέρα εκείνη, διότι θα έλθει σαν παγίδα σε όλους που κάθονται σε όλη την γη». (Λουκά 21:34). Και αυτό θα συμβαίνει εξαιτίας της μονόπλευρης φροντίδας και μέριμνας για την υλική πλευρά της ζωής, σαν αποτέλεσμα του υλιστικού γήινου φρόνημα και νοοτροπίας, η οποία είναι κάθετα αντίθετη στην θεία διδασκαλία και την αποκάλυψη του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επομένως, είναι απαραίτητο να πολεμήσουμε αποφασιστικά τώρα το επικείμενο Βασίλειο του Σκότους, εφ’ όσον έχουμε ακόμη αυτή την δυνατότητα να αντιδράσουμε, πριν μας αφαιρεθεί. Ακόμα και ο πιο μικρός ασήμαντος συμβιβασμός με το κακό που γίνεται σήμερα για χάρη της συνύπαρξης μαζί του, θα αυξήσει τη δυσκολία της μάχης μαζί του αύριο. «Εγώ πρέπει να κάνω τα έργα Εκείνου που με έστειλε εν όσω είναι ημέρα· διότι θα έλθει νύχτα, όταν κανείς δεν θα μπορεί να εργασθεί». (Ιωάννης 9:4). Καθώς επίσης: «Δια λίγο χρόνο ακόμη θα έχετε το φως μεταξύ σας. Περπατάτε εν όσω έχετε το φως, για να μη σας πιάσει το σκοτάδι.» (Ιωάννης 12:35).
    .
    Η Νύκτα που έρχεται κατά επάνω μας — είναι η επικείμενη σατανική βασιλεία του πνευματικού σκότους, που τώρα προετοιμάζεται και οργανώνεται και ετοιμάζεται να κατακλύσει όλη την ανθρωπότητα. Οι προφυλακές της στρατιάς του Αντίχριστου ήδη τις βλέπουμε. Και λίγοι, ελάχιστοι Χριστιανοί επαγρυπνούν επί των επάλξεων. Επομένως, πρέπει να αντισταθούμε γενναία στην επικείμενη βασιλεία του σκότους τώρα, που έχουμε ακόμη την δυνατότητα αντίδρασης, πριν μας αφαιρεθεί. Τότε, σε εκείνες τις έσχατες ημέρες, η ζωή των πιστών θα γίνει πολύ δύσκολη που, ακόμη —και παρά το ότι οι άνθρωποι θα γνωρίζουν την αμαρτωλή ζωή τους, την αδιόρθωτη κατάσταση τους — ξεχνώντας ακόμη και τον φόβο ότι επίκειται η Ημέρα της Κρίσης, που θα προσεγγίζει αδυσώπητα, ακόμα κι έτσι, θα κράξουν:
    Ακόμα κι έτσι, «Έλα, Κύριε Ιησού!» (Αποκάλυψη 22:20).


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ !
    .
    Ο Προφήτης Ησαΐας κράζει για τους Ισραηλίτες: «Τότε θα επιστρέψει μετανιωμένος ο απομείνας ισραηλιτικός λαός προς τον παντοδύναμο Θεό. Αλλά αν και οι απόγονοι του Ισραήλ θα είναι αναρίθμητοι σαν την άμμο της θαλάσσης, θα καταστραφεί, και μόνον ένα υπόλοιπο από αυτόν θα διασωθεί. Ο Κύριος θα πραγματοποιήσει τον λόγο, τον οποίον αποφάσισε, τιμωρώντας με δικαιοσύνη το κακόν. Διότι την απόφασή του περί τιμωρίας του κακού στον Ισραηλιτικό λαό θα την πραγματοποιήσει, όπως και σε ολόκληρη την οικουμένη.» (Ησαΐας 10:21-23).
    • (Δ) «Και επάνω στον οίκο του Δαβίδ, κι επάνω στους κατοίκους της Ιερουσαλήμ, θα ξεχύσω ένα πνεύμα χάριτος και ικεσιών· και θα στρέψουν τα βλέμματα τους ικετευτικά σε μένα, που τον εξεκέντησαν· και θα πενθήσουν και θα θρηνήσουν τότε για αυτόν, όπως κάποιος θρηνεί για τον θάνατο του μονογενή υιού του. Κατά την ημέρα εκείνη, θα υπάρχει μεγάλο πένθος και θρήνος και αλαλαγμός κοπετού στην Ιερουσαλήμ, όπως το πένθος του Αδαδριμμών στην πεδιάδα Μεγιδδών.» (Ζαχαρίας 12:10,11)
    • (Ε) Επειδή, δεν θέλω να αγνοείτε, αδελφοί, το μυστήριο τούτο (για να μη υψηλοφρονείτε), για να μην θεωρείτε τους εαυτούς σας σοφούς, ότι δηλαδή επειδή, έπεσε μερική αναισθησία στους Ισραηλίτες, έως ότου έλθει το πλήρωμα των εθνών και έτσι, ολόκληρος ο Ισραήλ θα σωθεί, όπως είναι γραμμένο: “Από την Σιών θα έλθει ο Λυτρωτής, και θα διώξει τις ασέβειες από τον Ιακώβ. Και αυτή θα είναι η διαθήκη μου σε αυτούς, όταν αφαιρέσω τις αμαρτίες τους.”» (Προς Ρωμαίους 11:23-27).
    “Μην καταστρέψετε τη γη μήτε τη θάλασσα μήτε τα δέντρα, ώσπου να σφραγίσουμε αυτούς που ανήκουν στο Θεό μας, βάζοντας σφραγίδα στο μέτωπό τους.” Κι άκουσα πόσοι ήταν αυτοί που σφραγίστηκαν: εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες (144.000) απ’ όλες τις φυλές του Ισραήλ.» (Αποκάλυψη 7:1-4).
    Σφραγίστηκαν με την σφραγίδα του ζωντανού Θεού 144.000 Εβραίοι, από τις 12 φυλές του Ισραήλ, 12.000 από κάθε φυλή. Από αυτές τις 12 φυλές λείπει η φυλή του Δαν, η οποία αντικαταστάθηκε από την φυλή του Μανασσή, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Πάγκαλου Ιωσήφ. Επομένως, βλέπουμε ότι τα υπόλοιπα (ένας μικρός αριθμός) των φυλών του Ισραήλ να σφραγίζονται με την σφραγίδα του ζωντανού Θεού στο μέτωπό τους. Επομένως, ένα εκλεκτό υπόλοιπο από τους Ισραηλίτες θα μεταστραφούν στον αληθινό Μεσσία, στον Ιησού Χριστό, από 12 φυλές του Ισραήλ, τους 12 γιους Ιακώβ. Λείπει όμως η φυλή του Δαν που δεν έχει υπόλοιπο, η οποία αποκλείστηκε. Διότι σύμφωνα με τους Προφήτες του Ισραήλ, και την ερμηνεία των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας, πιθανόν από αυτήν την φυλή να κατάγεται ο Άνομος. Η φυλή αυτή είχε περιπέσει σε μεγάλα ανομήματα, αποστασία, φονικά και ειδωλολατρίες κλπ. Ενώ αντίθετα, στην θέση της φυλής του Δαν, η οποία αποκλείστηκε, εισέρχεται η φυλή του Μανασσή. (Αποκάλυψη 7:5-8). Αυτοί οι εκλεκτοί Εβραίοι θα δώσουν μαρτυρία, θα αντιταχθούν στον Άνομο και αναγνωρίσουν την πλάνη τους και την πλάνη των προγόνων τους, και θα μεταστραφούν στον Ιησού Χριστό, θα γίνουν Χριστιανοί, στις συγκλονιστικές εκείνες έσχατες ημέρες. Θα μαρτυρήσουν τον αληθινό Μεσσία τον Ιησού Χριστό και θα συγκλονίσουν συνθέμελα το καθεστώς του Παγκόσμιου Τυράννου της γης.
    Το παράδειγμα της μεταστροφής, των εκλεκτών τελευταίων πιστών Ισραηλιτών στον αληθινό Θεό, που μεταστράφησαν και μαρτύρησαν υπέρ του αληθινού Μεσσία, του Ιησού Χριστού, θα ακολουθήσουν και πάρα πολλοί άλλοι από όλες της φυλές της γης. «Ύστερα απ’ αυτά, είδα, και ξάφνου, ένα μεγάλο πλήθος, το οποίο κανένας δεν μπορούσε να απαριθμήσει, από κάθε έθνος και φυλές και λαούς και γλώσσες, οι οποίοι στέκονταν μπροστά στον θρόνο και μπροστά στο Αρνίο, ντυμένοι με λευκές στολές και έχοντας στα χέρια τους φοίνικες· και κράζοντας με δυνατή φωνή, έλεγαν: “Η σωτηρία είναι τού Θεού μας, που κάθεται επάνω στον θρόνο, και του Αρνίου.”» (Αποκάλυψη 7:9-10).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η θαυματουργική μεταστροφή του υπολείμματος του Ιουδαϊκού λαού στον Ιησού Χριστό —ανθρώπων που πιθανόν μερικοί από αυτούς, να ήταν πριν επιφανείς στενοί συνεργάτες ή υποστηριχτές ή αξιωματούχοι του Αντίχριστου— θα αποτελέσει ένα βαρύτατο ηθικό πλήγμα για τον Ανώτατο Παγκόσμιο Δικτάτορα και Αρχιερέα όλης της γης, τον Άνομο Τύραννο, που θα συγκλονίσει τον ίδιο και όλο το δικτατορικό καθεστώς του. Το παντοδύναμο καθεστώς του θα ραγίσει ηθικά σαν το γυαλί. Ένα προμήνυμα ότι οι ημέρες του είναι απόλυτα μετρημένες. Είναι η αρχή του τέλους της κυριαρχίας του. Στην Ιερουσαλήμ, την πιο πιθανή έδρα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του, θα δημιουργηθούν αναταραχές και πιθανόν αιματηρά επεισόδια μεγάλης έκτασης με πολλούς νεκρούς ανάμεσα στους Εβραίους. Όλα αυτά τα γεγονότα θα αμαυρώσουν την άψογη βιτρίνα του καθεστώτος του Τυράννου. Επίσης, θα του στερήσουν τον τίτλο, ότι είναι ο προφητευμένος Μεσσία του Ισραήλ, τον οποίον εντέχνως τον σφετερίστηκε ως κλέφτης, ως ληστής και αλαζονικός άρπαγας. Τα συγκλονιστικά γεγονότα με τους δύο προφήτες και η προσχώρηση στον Χριστιανισμό έστω των υπολειμμάτων του Οίκου του Ιακώβ, των 12 φυλών του Ισραήλ, να απονομιμοποιήσει διεθνώς τον Αντίχριστο. Πολλοί άνθρωποι τότε να αναρωτηθούν μήπως αυτός δεν ο μεσσίας, αλλά ένας απατεώνας και ψεύτης. Η θαυματουργική μεταστροφή ενός ικανού αριθμού, έστω και μικρού αλλά δυναμικού, Ισραηλιτών, θα είναι η αρχή του τέλους του πανίσχυρου καθεστώτος του Αντίχριστου. Και το προμήνυμα, η προειδοποίηση, το γλυκοχάραμα της Ένδοξης Δεύτερης Έλευσης του Κυρίου μας, του Ιησού Χριστού και πάλι επί της γης.
    Όλα τα παραπάνω περιγραφόμενα συγκλονιστικά γεγονότα όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, θα προκαλέσουν την λυσσασμένη οργή του Ανόμου εναντίον των τελευταίων Χριστιανών, των μετανοημένων Εβραίων ή Μουσουλμάνων ή άλλων που θα μεταστραφούν στην Χριστιανική πίστη. Τότε σε παγκόσμια κλίμακα, για όλα τα έθνη, το δίλημμα, το διακύβευμα θα είναι ένα: ή συντάσσεσαι με τον Ιησού Χριστό ή συντάσσεσαι με τον ολοφάνερο θηρίο, τον Παγκόσμιο Τύραννο, τον Αντίχριστο. Τότε θα ξεσπάσει μια καταιγίδα αβυσσαλέου μίσους, σατανικής κακίας και ανελέητης οργής του Αντίχριστου και των κρατικών οργάνων και οπαδών του, που θα είναι πλέον πολύ καλά στερεωμένοι και οργανωμένοι στην Παγκόσμια Πολιτική και Θρησκευτική Εξουσία εναντίον όλων των μη συντασσόμενων μαζί του. Τότε θα κηρύξει ότι όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου. Θα κηρυχθεί ένας γενικός διωγμός εξόντωσης, η λεγόμενη γενική Εκκαθάριση ή Κάθαρση, η Τελική Λύση, εναντίον όλων των Χριστιανών αλλά και των άλλων αντιφρονούντων οποιασδήποτε θρησκείας ή κοσμοθεωρίας που δεν θα συμφωνούν μαζί του και με το τυραννικό καθεστώς του. Δισεκατομμύρια ανθρώπων θα οδηγηθούν στον θάνατο, όπως γραπτώς έχουν προαναγγείλει οι αποκρυφιστές, οι εωσφοριστές οπαδοί του Αντίχριστου, εδώ και 150 χρόνια μιλώντας για κατακλυσμιαίες εκκαθαρίσεις έως 2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. [Η θεοσοφίστρια Έλενα Μπλαβάτσκι, ο εωσφοριστής Άλιστερ Κρόουλι, (Μαζική Εκκαθάριση ή “Καταιγίδα των Ισημεριών” —1936), Γρανιτένιες Πλάκες Καθοδήγησης της Τζόρτζια—1979, ο σατανιστής Dr. Michael Aquino, η νεοεποχίτρια Barbara Marx Hubbard —1993 κλπ.]
    Τότε, σε εκείνες στις έσχατες ημέρες, θα αναδυθεί και θα εξαπλωθεί σε όλη την ανθρωπότητα μια πρωτοφανής “Θλίψη”, μία «θλίψη τόσο μεγάλη, που δεν ξαναέγινε από την αρχή του κόσμου μέχρι τότε και ούτε θα ξανασυμβεί.» (Ματθαίος 24:15-22 —Μάρκος 13:19· —Δανιήλ 12:1-4·). Είναι η γνωστή στις Ιερές Γραφές ως “Η Μεγάλη Θλίψη.” Επίσης: «… του επιτράπηκε (στον Αντίχριστο) να κάνει πόλεμο κατά των αγίων (των Χριστιανών) και να τους νικήσει,» (Αποκάλυψη 13:7).
    Η σωτηρία ενός μικρού λήμματος των πιστών Χριστιανών θα καταστεί δυνατή, μόνο λόγω της μικρής χρονικής διάρκειας της εξουσίας του Αντίχριστου, μια και οι ημέρες του θα είναι πλέον μετρημένες: «καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι.» (Ματθαίος 24:22) Δηλαδή, εάν δεν συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, κανείς άνθρωπος δεν θα σώζονταν, αλλά για χάρη των εκλεκτών θα συντομευθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή