ΘΑ «ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ»!
ΒΙΝΤΕΟ

To 1940 είπαμε το μεγάλο ΟΧΙ, με θυσίες….85 χρόνια μετά η Ελλάδα βρίσκεται υποδουλωμένη και στους Ιταλούς, φθάνοντας στο σημείο να συζητά ακόμη και την αγορά ιταλικών φρεγατών που φέρουν το όνομα ναυάρχου του Μουσολίνι!
Κι αν αυτό είναι απλά συμβολικό, υπάρχουν και τα θέματα ουσίας που αποδεικνύουν ότι η λέξη υποδούλωση δεν είναι βαριά . Τα στοιχεία που παραθέτει ο Νότης Μαριάς για το ξεπούλημα που έχει γίνει στη χώρα και στους Ιταλούς είναι συγκλονιστικά!
Η οικονομική διείσδυση των Ιταλών στη χώρα είναι ίσως χειρότερη από τη στρατιωτική διείσδυση που επιχείρησαν το 1940. Τότε κάποιοι αντιστάθηκαν, σήμερα αναζητούμε κάποιους να αντισταθούν.

Εάν μελετούσαμε την Θεόπνευστη Αγία Γραφή (Παλαιά Διαθήκη και Καινή Διαθήκη), με σεβασμό προς τον αληθινό Θεό και συστηματικά, θα καταλαβαίναμε (θα προ-γνωρίζαμε) όλα όσα γίνονται σήμερα και όσα ΘΛΙΒΕΡΑ θα γίνουν ΚΑΙ στο μέλλον.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμείς όμως παραμένουμε πεισματικά μέσα στον εγωισμό μας, δηλαδή μέσα στην τύφλα μας.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΩΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΜΥΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ;
ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ Ή ΣΕ ΙΔΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΦΑΝΤΣ
ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.