Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΚΕΑ ΓΙΑ ΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ


O ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ
Η συστημική προπαγάνδα που συνοδεύει το θέμα της Κορέας δεν είναι μια τυχαία συρραφή αναφορών που διαχέονται στα ΜΜΕ ώστε να «πληροφορήσουν» το ευρύ κοινό για το τι συμβαίνει σε αυτή τη γωνιά της γης. 

Όπως και σε κάθε άλλη προσπάθεια παρέμβασης της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) στα εσωτερικά χωρών για την ανατροπή καθεστώτων που δεν έχουν ενταχθεί στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) – που διατηρούν δηλ. την οικονομική, πολιτική και κατά συνέπεια στρατιωτική τους κυριαρχία – η αντίστοιχη προπαγάνδα ακολουθεί κάποιες συγκεκριμένες βασικές φόρμες.


Έτσι, και όσον αφορά στη Βόρεια Κορέα, όπως και στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ ή στη Λιβύη και στη Συρία ή ακόμα και στη Ρωσία της κυβέρνησης Πούτιν, τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι παγκοσμιοποιητικές ελίτ, ενορχηστρωμένα και χωρίς καμία παρέκκλιση, είτε ανήκουν στη Δεξιά είτε στην «Αριστερά», αναδιατυπώνουν το πλαίσιο της αφήγησης που έχει προαποφασιστεί από το σύμπλεγμα των διαπλεκόμενων μηχανισμών μεταξύ μυστικών υπηρεσιών και «δεξαμενών σκέψης» (think tanks) για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πραγματικότητα.

Με βάση λοιπόν την Υ/Ε και τα ΜΜΕ, ο ηγέτης της Β. Κορέας είναι ένας «παρανοϊκός» «τύραννος», όπως βέβαια και κάθε πολιτικός που αντιτάχτηκε στην παράδοση της χώρας του στην ΝΔΤ (Μιλόσεβιτς, Σαντάμ, Καντάφι, Άσαντ, Πούτιν, κλπ…). 

Ο «δικτάτορας» αυτός έχει φυλακισμένο το λαό του και ως εκ τούτου εγείρονται ζητήματα «δημοκρατικότητας» (με βάση βέβαια τον ορισμό «δημοκρατίας» της Υ/Ε!) και «δικαιωμάτων», στο όνομα των οποίων έχουν γίνει όλες οι πρόσφατες επεμβάσεις της Υ/Ε μακελεύοντας εκατομμύρια κόσμου και καταστρέφοντας χώρες. 

Ο «παρανοϊκός» αυτός – όπως και όλοι οι παραπάνω – αποτελούν «απειλή» για τον «δημοκρατικό κόσμο», και στην προκειμένη περίπτωση της Β. Κορέας, αυτή αποτελεί απειλή και για τις ίδιες τις ΗΠΑ (αν όχι για όλο τον κόσμο!) με την «επιθετικότητά» της και τα πυρηνικά που διαθέτει. 

Και δεν είναι βέβαια τυχαίο το πώς παρουσιάζουν τον λαό της Β.Κ. τα ΜΜΕ της Υ/Ε, σαν μια άβουλη μάζα που ακολουθεί τυφλά έναν παρανοϊκό ηγέτη, για να συγκαλύψουν με αυτό τον βρώμικο τρόπο το γεγονός ότι το καθεστώς της Πιονγιάνγκ έχει την καθολική υποστήριξη του λαού του για τους λόγους που θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Έτσι, για τον σκοπό αυτό, μια πλήρη διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων συνοδεύει τη πλύση εγκεφάλου από τα κάθε είδους φερέφωνα της Υ/Ε σε κεντρικό ή κατά τόπους επίπεδο, όπως στα καθ’ ημάς βοθροκάναλα, «εναλλακτικά μίντια» και φυλλάδες του ελληνικού προτεκτοράτου. 

Άλλωστε οι ιστορικές ανακρίβειες είναι ιδιαίτερα αναγκαίες στη περίπτωση της Κορέας, εφόσον η Ελλάδα είχε συμμετάσχει με εκστρατευτικό σώμα στο πόλεμο του ‘50 για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των καπιταλιστών μακελάρηδων. 

Πώς άλλωστε θα παρουσιαστεί πειστικά η εικόνα του «παρανοϊκού δικτάτορα της Β. Κορέας» και της υποτιθέμενης επιθετικότητάς του αν δεν διαστρεβλωθεί συστηματικά ο εθνικο-απελευθερωτικός και κοινωνικός αγώνας του κορεάτικου λαού κατά της παγκοσμιοποίησης και της ΝΔΤ –εικόνα που στοχεύει τελικά στην ανατροπή του καθεστώτος και την αντικατάστασή του ίσως με κάποιο ψευτο-κομμουνιστικό καθεστώς όπως το σημερινό Κινέζικο καθεστώς–κάτι για το οποίο δεν θα είχε βέβαια αντίρρηση και η ίδια η Κίνα! Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα «κοράκια» στην Υ/Ε δεν αρκούνται ούτε σε αυτή τη συμβιβαστική λύση που πιθανότατα θα υποστήριζε και η Κίνα, γιατί θέλουν, για στρατηγικούς λόγους, ολόκληρη η Κορεατική χερσόνησος να προσχωρήσει στην ΝΔΤ της παγκοσμιοποίησης, ώστε να ελέγχουν έτσι τόσο την Κινέζικη όσο και τη Ρώσικη ηγεσία.


Ο ΕΘΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ

Πέρα όμως από την εικονική πραγματικότητα στην οποία εκπαιδεύει η Υ/Ε τους υπηκόους της, ο αγώνας των Κορεατών ποτέ δεν ήταν επιθετικός άλλα εθνικοαπελευθερωτικός και ξεκινάει ήδη απ’ τα τέλη του 19ου αιώνα όταν οι Κορεάτες ήταν υπό τη κατοχή των Ιαπωνικών στρατευμάτων, φτάνοντας μέχρι σήμερα όπου η Β.Κ. αποτελεί παράδειγμα αντίστασης κατά της παγκοσμιοποίησης Μαζί βέβαια με τους Αραβικούς λαούς που αντιστέκονται στη ΝΔΤ (δεν εννοούμε βέβαια τους Κούρδους, που σήμερα συνεργάζονται αυτή για να αποκτήσουν την «ανεξαρτησία» τους!) και φυσικά τους Ευρωπαϊκούς λαούς και τον Αμερικάνικο που συνεχίζουν τον αγώνα που ξεκίνησε η «επανάσταση του Μπρέξιτ».

Περιληπτικά, η Ιαπωνική κατοχή κατά των Κορεατών υπήρξε ένα από τα πιο βάναυσα αποικιακά καθεστώτα. Περί τα 2,5 εκατομμύρια Κορεάτες / τισσες υποχρεούνταν να δουλεύουν σε συνθήκες δουλείας στα ορυχεία και πολλές γυναίκες να προσφέρουν «υπηρεσίες» στα ιαπωνικά στρατεύματα. 

Η Οκτωβριανή επανάσταση επηρέασε σημαντικά τις σποραδικές μέχρι τότε κινήσεις αντίστασης και το 1925 ιδρύεται το Κ.Κ. Κορέας ενώ ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας παίρνει σταδιακά πανεθνικό χαρακτήρα. Στα 1932 σχηματίζεται ένοπλο αντάρτικο κίνημα και το ‘36 συγκροτείται πλέον πολιτικό στρατιωτικό εθνικό- απελευθερωτικό μέτωπο κατά της Ιαπωνικής Κατοχής.

Το αποφασιστικό κτύπημα στον Ιαπωνικό Ιμπεριαλισμό και την κατοχή δίδεται το ’45, όταν οι ένοπλες Κορεατικές δυνάμεις μαζί με τον κόκκινο στρατό επί Στάλιν, συντρίβουν τα Ιαπωνικά στρατεύματα απελευθερώνοντας την Κορέα. Παράλληλα όμως ήδη έχει μπει σε εφαρμογή και το σχέδιο παρέμβασης από τις ΗΠΑ. 

Αμέσως μετά την απελευθέρωση δημεύονται οι αγροτικές εκτάσεις από τους γαιοκτήμονες και μοιράζονται σε φτωχούς αγρότες, απαλλοτριώνονται τα εργοστάσια, τα οποία λειτουργούσαν Ιάπωνες και ντόπιοι εθνοπροδότες καπιταλιστές, ενώ ξεκινάει η δημιουργία λαϊκών προσωρινών επιτροπών για την ανασυγκρότηση της χώρας. 

Ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγμή που τα αμερικανικά στρατεύματα αποβιβάζονται στην Κορεατική χερσόνησο με πρόσχημα την εφαρμογή των συμφωνιών του «αντιχιτλερικού συνασπισμού», που είχαν υπογραφεί κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου.

Οι ΗΠΑ βέβαια δεν είχαν καμία πρόθεση να συμβάλλουν στις συμφωνίες για ειρήνη στη περιοχή: Το μέλημά τους ήταν να μην ενταχθεί ολόκληρη η Κορεατική χερσόνησος στη σοσιαλιστική οικονομία της αγοράς. Μη ξεχνάμε ότι εκείνη την περίοδο, πέρα από την ύπαρξη της ΕΣΣΔ, υπήρχαν εν εξελίξει σημαντικά επαναστατικά κινήματα στη περιοχή. 

Η Κινέζικη επανάσταση υπό τον Μάο ήταν προ των πυλών και θα ξεσπούσε λίγα χρόνια αργότερα καταλαμβάνοντας την εξουσία, μέχρι βέβαια να πάρουν την εξουσία οι «κομμουνιστές» επίγονοι του Μάο, εντάσσοντας πλήρως τη χώρα στην ΝΔΤ και δημιουργώντας μια χούφτα δισεκατομμυριούχων και μια μικρή μειονότητα που παριστάνει τη «μεσαία» καταναλωτική τάξη, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία αγωνίζεται για το μεροκάματο σε άθλιες εργασιακές συνθήκες.

Η εφαρμογή των συμφωνιών μεταξύ ΕΣΣΔ και ΗΠΑ στο Πότσδαμ για ενιαίο ανεξάρτητο κράτος στη Κορέα ήταν επόμενο να ανατραπεί, αφού το εθνικο-απελευθερωτικό/σοσιαλιστικό κίνημα στην Κορέα ήταν πλέον πανίσχυρο. Η δημιουργία δηλαδή ανεξάρτητου κράτους όπως προέβλεπαν οι συμφωνίες θα σήμαινε ότι η μεταπολεμική Κορέα θα βασιζόταν σε σοσιαλιστικές δομές, και με βάση τη λαϊκή εντολή. 

Η μόνη λύση για τους καπιταλιστές ήταν να γίνουν εκλογές μόνο στο νότιο τμήμα και να τοποθετηθεί μια κυβέρνηση δοσίλογων το ‘48 στην «δημοκρατία της Νοτίου Κορέας» υπό τον Σίγκμαν Ρι (γνωστός δωσίλογος στα χρόνια της ιαπωνικής αποικιοκρατίας). Η ίδρυση της «Νοτίου Κορέας» (Ν.Κ.), δηλ. η διχοτόμηση της Κορέας, ήταν πλέον γεγονός.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ 50-53

Η κυβέρνηση όμως των ανδρείκελων που τοποθετήθηκε από τις ΗΠΑ, άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα νομιμοποίησης και η αμφισβήτηση από τα κάτω υπήρξε έντονη. Η επίσημη προπαγάνδα για το πόλεμο του ‘50 λέει ότι η Β.Κ. εισέβαλε στο Νότιο τμήμα –κάτι τελείως αναληθές. Αυτό που συνέβη είναι ότι οι ΗΠΑ, βλέποντας ότι υπήρχε κίνδυνος να χάσουν και το νότιο τμήμα, μεθοδεύουν την επίθεση στρατευμάτων της Ν.Κ. στη Β.Κ.. 

Και ενώ στις 27 Ιουνίου 1950 ο Τρούμαν αναγγέλλει την αποστολή στρατιωτικής δύναμης για να υπερασπιστεί υποτίθεται τη Ν.Κ. από την επιθετικότητα της Λ.Δ. της Β.Κ., μια μέρα πριν, στις 26 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Β.Κ. σε δραματική έκκληση στο λαό, αναφέρει την προσπάθεια εισβολής στο βόρειο τμήμα από στρατεύματα του νότιου. Έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος της Κορέας .

Ο λαός της Κορέας πλήρωσε πολύ ακριβά, με μια εκατόμβη νεκρών, τον τρίχρονο πόλεμο που μεθόδευσαν και καθοδηγούσαν οι ΗΠΑ, ώστε να επιτύχουν να έχουν υπό την κατοχή τους το νότιο τμήμα, «βάζοντας πόδι» στην Κορεατική χερσόνησο: μεταξύ ‘50 και ‘53, κάπου 4 με 5 εκατομμύρια έχασαν τη ζωή τους. Ο Κορεατικός λαός γνωρίζει λοιπόν πολύ καλά τι σημαίνει «επιθετικότητα», από ποιόν προέρχεται και τι σημαίνει εθνική και πολιτική κυριαρχία. 

Δεν ξέχασε δηλαδή ποτέ τα ιστορικά μαθήματα και γι’ αυτό υποστηρίζει το καθεστώς που μαχόταν σθεναρά όλον αυτόν τον καιρό, για την εθνική και οικονομική κυριαρχία του, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες μπορεί να έχει κάποιος με αυτό, που είναι βέβαια δευτερεύουσες μπροστά στην κυριαρχία—κάτι που δυστυχώς ξεχνά σήμερα ο Ελληνικός λαός, αφήνοντας ανενόχλητους τους «αριστερούς» δωσίλογους να ξεπουλάνε τον εθνικό πλούτο και να τον καταδικάζουν σε μόνιμη φτωχοποίηση… 

Με άλλα λόγια, ο αγώνας των λαών στη ΝΔΤ δεν στοχεύει, στο στάδιο αυτό, στην επίλυση του ‘κοινωνικού προβλήματος’, δηλαδή της μορφής κοινωνικού καθεστώτος (σοσιαλιστικό, Περιεκτική Δημοκρατία κλπ.), αλλά στην κατάλυση της Οικονομικής ή/και στρατιωτικής Κατοχής που επιβάλλει σε κάθε λαό η Υπερεθνική Ελίτ σε συνεργασία με τις ντόπιες ελίτ, μέσα από την απόκτηση της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας –-όπως άλλωστε ήταν και ο σκοπός των αντιστασιακών κινημάτων σαν το ΕΑΜ και σήμερα της τιτάνιας προσπάθειας να χτιστεί «από τα κάτω» ένα Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση 

ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΚΑΤΑ Β.Κ.

Ήταν δηλαδή επιλογή του λαού της Β.Κ. να αντιταχθεί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, προστατεύοντας την αυτοδιάθεσή του, απέναντι στην προτεκταριοποίηση που του επιφύλασαν. Και ενώ σήμερα Ιαπωνία και Νότια Κορέα έχουν γεμίσει με αμερικανικές βάσεις που σημαδεύουν μόνιμα το καθεστώς της Β.Κ., η τελευταία έχει επιλέξει την προστασία της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας της.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι στην εποχή της παγκοσμιοποίησης έχουν επιστρατευθεί όλα τα μέσα από την Υ/Ε για την αλλαγή καθεστώτος στη Β.Κ., αφού φαίνεται ότι η στρατιωτική επιλογή σημαίνει «υψηλό κόστος» για την Υ/Ε, ιδιαίτερα αφού οι ηγέτες της ΒΚ δεν αφοπλίστηκαν οικειοθελώς, όπως έκαναν οι ηγεσίες του Ιράκ και της Λιβύης, κάνοντας έτσι «περίπατο» την καταστροφή των χωρών τους από την Υ/Ε.

Είναι χαρακτηριστικό ακόμη ότι τα «ανθρώπινα δικαιώματα» χρησιμοποιούνται και πάλι ως όχημα παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας. Έτσι, η «πράξη του 2004 για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Β.Κ.» ψηφίζεται από την γερουσία των ΗΠΑ, προβλέποντας ουσιαστικά την δημιουργία μηχανισμών αποσταθεροποίησης μέσα στη χώρα της Β.Κ. μέσω χρηματοδότησης ΜΚΟ που θα ήταν επιφορτισμένες να προστατεύουν αντιφρονούντες της Β.Κ., αλλά και θα προωθούν την ανάπτυξη της οικονομίας της αγοράς σε συνεργασία με την ΕΕ και τον ΟΗΕ, την προώθηση της παγκοσμιοποιητικής προπαγάνδας μέσα στην χώρα κ.λπ… 

Το σενάριο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται κατά κόρον απ’ την Υ/Ε για την ανατροπή καθεστώτων. Στο νομοσχέδιο αυτό μάλιστα αντιτάχθηκε ακόμη και η κυβέρνηση της Ν.Κ., καθώς εκείνη τη περίοδο υπήρχε διάθεση για πραγματική προσέγγιση μεταξύ Νοτίου και Βορείου Κορέας για τα πυρηνικά. Ο πρόεδρος τότε της Ν.Κ. είχε φτάσει στο σημείο να δηλώσει ότι η Ν.Κ. δεν επιθυμεί την κατάρρευση ή την αλλαγή καθεστώτος της Β.Κ.

Όμως η εξομάλυνση των σχέσεων Βορείου και Νοτίου Κορέας είναι ανάθεμα για την Υ/Ε και τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Η αναμόχλευση και η υποδαύλιση εχθροπραξιών ήταν πάντα στην ατζέντα των ΗΠΑ για να ελέγχουν μέσω του διαίρει και βασίλευε τους λαούς στην νοτιοανατολική Ασία. 

Η πρόσφατη αναζωπύρωση αυτή, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα (πιθανός περαιτέρω εξοπλισμός της Ν.Κ.), ακολουθεί την ίδια πεπατημένη: τη μονιμοποίηση του διαμελισμού των Κορεατών, την παραμονή ή και αναβάθμιση των Αμερικανικών βάσεων που αποτελούν επιθετικά όπλα όχι μόνο απέναντι στη Β.Κ. άλλα και στην Ρωσία. 

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ο απώτερος στόχος της Υ/Ε παύει να είναι η ανατροπή του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ. Απλά χρειάζονται ενδιάμεσα στάδια για να επιτευχθεί ο στόχος. Οι κυρώσεις άλλωστε του «Συμβουλίου Ασφαλείας» κατά της Β.Κ. αυτό και μόνο το σκοπό έχουν, να διαβάλλουν σταδιακά την κοινωνική συνοχή του λαού της Β.Κ. και να ανοίξει ο δρόμος για «δημοκρατικές» λύσεις. Να γεμίσει δηλ. η χώρα πράκτορες και πρακτορίσκους που θα αγωνίζονται «δημοκρατικά» και με το αζημίωτο για τα «δικαιώματα» των Κορεατών και την κάθε είδους ταυτότητα τους (φύλο, φυλή, σεξουαλική κλπ.) , δηλ. για τα συμφέροντα της Υ/Ε και των πολυεθνικών.

Παραμερίζοντας τις ηλιθιότητες των ΜΜΕ αλλά και της παγκοσμιοποιητικής «αριστεράς», που αποτελεί σήμερα τον χρησιμότερο απολογητή των μυστικών υπηρεσιών και των ινστιτούτων της Υ/Ε, το παράδειγμα του αγώνα της Β.Κ. για την Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία της αποτελεί παρακαταθήκη για κάθε αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα που θα ξεπηδήσει στο μέλλον. 

Η ακλόνητη στάση της Β.Κ. απέναντι στις άμεσες (ΗΠΑ) και έμμεσες (ΕΕ, Σ.Α. κλπ…) απειλές για επέμβαση έφτασε να ρεζιλέψει σε όλο τον πλανήτη τις «υπερδυνάμεις» που έχουν αιματοκυλήσει εδώ και δεκαετίες κάθε γωνιά της γής, δείχνοντας ότι ο μόνος δρόμος για να αγωνιστεί ένας λαός για τα κυριαρχικά του δικαιώματα και την αυτοδιάθεσή του δεν είναι άλλος από το να εξοπλιστεί ανάλογα με την επιθετικότητα που αντιμετωπίζει. Και η επιθετικότητα απέναντι στη Β.Κ. δεν έχει σταματήσει εδώ και δεκαετίες. Ουσιαστικά η Β.Κ. είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και 60 χρόνια λόγω των Αμερικανικών βάσεων γύρω της και των συνεχών προκλήσεων που δέχεται.

 Και φυσικά αποτελεί απύθμενο θράσος να κατηγορούν τον λαό της Β.Κ. (ή του Ιράν) όταν προσπαθεί να εξοπλιστεί με πυρηνικά για ν’ αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Υ/Ε , ενώ ο ίδιος ο λαός της Β.Κ. δεν έδειξε ποτέ επιθετικές διαθέσεις κατά των γειτόνων του, τη στιγμή που η «διεθνής κοινότητα» δεν βγάζει άχνα για το γεγονός ότι ένα άκρως επιθετικό κράτος, που πολλαπλασιάζει συνεχώς τα εδάφη του από τότε που ιδρύθηκε μετά τον Β’ ΠΠ, το Σιωνιστικό Ισραήλ, διαθέτει ό,τι πυρηνικά όπλα επιθυμεί!

Είναι ίσως περιττό εδώ να θίξουμε την άθλια στάση της «αριστεράς» σήμερα και για το θέμα αυτό. Άλλωστε δε περιμέναμε ποτέ η «αριστερά» των ινστιτούτων της Υ/Ε τύπου Σύριζα που παρέδωσε τον Ελληνικό λαό στους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης και ξεπούλησε ολόκληρη τη χώρα καθιστώντας την και τυπικό προτεκτοράτο, να υποστήριζε τον αγώνα της Β.Κ. που αγωνίζεται για την οικονομική, πολιτική και εθνική της κυριαρχία…

ΥΓ: Τη στιγμή που γραφόταν η παραπάνω ανακοίνωση μάθαμε την άθλια μεταστροφή Ρωσίας και Κίνας που ενώ μέχρι προ ήμερων δήλωναν ότι δεν θα υποστηρίξουν νέες κυρώσεις κατά της Κορέας, τώρα ψήφισαν παρόμοια πρόταση, έστω και εάν περηφανεύονται ότι κατάφεραν να ‘μετριάσουν’ την αρχική ακόμα χειρότερη Αμερικανική πρόταση!

Αυτό βέβαια είναι απόλυτα συμβατό με το πνεύμα της ανακοίνωσης μας, γιατι φυσικά τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία έχουν προσχωρήσει από καιρό στη ΝΔΤ και δεν θα υποστήριζαν οποιαδήποτε πρόταση που θα διακινδύνευε τις αγορές τους. 

Δεν είναι άλλωστε περίεργο ότι ο Πουτιν έκανε ειρηνευτική πρόταση για την Ουκρανία που ουσιαστικά καταδικάζει τους επαναστατημένους Ρωσόφιλους Ουκρανούς σε υποταγή στους πραγματικούς φασίστες της Ουκρανίας! Ούτε άλλωστε είναι περίεργο ότι τώρα η ιστοσελίδα του RΤ προβάλλει μαζικά τα «αστέρια» της παγκοσμιοποιητικής “Αριστεράς”, τύπου Τσόμσκι και Ζίζεκ…!


113 σχόλια:

 1. Awesome article, I will never comment on other blog, but I will deeply read your article and I am collect many information with your article, thank you so much for share this valuable information with us, I really like to read this type blog, keep sharing like this type useful information am suggest to my all dear friend to visit this blog and get collect this great information, thank you so much for read my comment, if any one searching the website designing and also PPC company in India please come on my website ogeninfo system we are completed all type digital marketing in cheap rate.
  Website Designing Company in India

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. I feel happy to say this I will deeply learning your blog and it’s really useful for me, keep sharing like this type valuable information regularly, I like to thanks for sharing this superb blog I hope I see you soon again time, thank you so much for read my comment, if any one searching the shipping company in India please visit my website yhcargoindia, we are shift your all type product with care in cheap rate.
  Custom Broker in India

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Thank you so much for share this type of articles keeps the users interest in this article, I really like to read this awesome blog.
  Top 5 Ecommerce Web Designing Company | Top 5 SEO Company In India

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. if you had done love marraige and you are facing so much problems in your life so no need to worry i will tell you the best dua for husband and wife and remove all problems in your life forever.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write.
  Transformer Manufacturers In India | Transformer Manufacturers In Pune

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Hi, It's a great a post. Thanks For Sharing me a valuable and informative information.

  Experience the work of highly trained Bespoke Tailors only at Sartojiva. Our wide varieties of suits are made of fabric that is of very high quality which is guaranteed to give you complete functionality.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Make sure to utilize labels in your blog posts inside a wary way. A lost tag on your web webpage may be as harming for the readership as a decent label is important. You need to do your examination and spot labels in an insightful and astute way to deal with lift your blogging attempts. Give composing a shot of your own encounters. opus beverly hills

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Usually I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man,Keep it up.
  Study in Australia Consultants in Delhi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. When you're trying to pick a subject which will be the reason of the blog, you ought to confirm that you're thinking about your topic. You can't want to keep a blog whose subject doesn't demonstrate you at any rate. Picking a topic that you really like grows the open entryway that you'll remain with perseveringly invigorating your blog, Blog outreach

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. The altogether powerfully interconnected your blog site changes into the higher open entryway there's that an individual surfing the web will uncover your blog. Everything thought of it as', essentially significant that you in a general sense accomplice your blog to related blogs. Endeavor and discard clear regions among the bits of your blog. This will ensure your blog searching compact and qualified. Additionally, your blog will likely be less difficult to look promptly you structure it inside as needs be. This can be a basic headway which will make your blog on a fundamental level progressively open for your readers. Blog Site

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. News blogs are the best wellspring of picked giving bits of getting some answers concerning any space of interest. There are unequivocal blogs proposed to cover present standard talking news, deciding and breaking news from around the world. These are ordinarily open on the web. With the PC being used for incredibly more than picking, you can find news sources saddling the power of this medium. You have different awesome to go online blog which give focused substance. online magazine

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. A Lifting magnet is an electromagnet that can pick up or lift metal objects. Kumar Magnet Industries is one of the major Lifting Magnets With Cover Manufacturers in Ahmedabad. Contact us to take the conversation ahead.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Strikingly sports fans are perhaps at an unfathomable good position. You can find the principle diversions channels on the web. Today you can watch international sporting events online with video spouting. Premium Blog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Nevertheless, with such short period gazing us in the face the nonstop and long running advertisements on the TV can be very irritating and dull. Luckily, we by and by have the choice as news blogs that pass on the latest reports on current overall news and that too without the predictable advertisements! Outreach blog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. With this method, writers don't have to worry over their target advertise in light of the way that their structure will find it for them, for writing in a concentrated on route attracts perusers. Of course, there are as yet a huge amount of bloggers who select to go the other way and practice general blogging. Guest Post

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Trutech Products is one of the most zealous Transformer Manufacturers headquartered in Pune. Since the day we have jumped into the industry, we served the widest range of transformers across the globe at the dirt cheap price. Price and product details are only a phone call away. Hurry Up!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. This is one strategy for letting the peruser to consider the validity of the issue and the substances that support it. At some point or another, people will trust in the substance of the blog if all of the truths are there and all information shown has been had a strong reason and atmosphere. todaypost Blog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Swarna Fasteners is trusted Plain Washers Manufacturers In Ludhiana that you can trust for a customized range of Washers, Bolts, Nuts and other fasteners. Drop us your email to know more about our offerings.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Dispersing your own one of a kind blog is basic and there are two distinct ways you can go. The first incorporates uniting with a free blog service. This takes not actually two or three minutes and once your record is opened, your blog can go live. Really, it genuinely is that essential and the free records have prepared it to be basic and accessible to all. Premium Blog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. The latest technology blogs are formed by experts in various progressions. A blog is the place veterans in relevant fields write to share their understanding and as needs be, blogs on technology can be trusted for information on technology. Phones

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Then again, with the current worldwide financial down-turn, where almost every other specialist isn't really certain about whether they'll be receiving walking papers or adequate hours, it's not really an awful idea to think money and mull over an online business and starting up a daily blog. marketing

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. help with finance! What an immense and significant subject that gets shrouded in seven letters? This seven letter word is what is holding the whole world. There are such a large number of research and examination going on in this field.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Have you whenever been the kind of individual to simply sit some spot and consider your dating life? Do you consider what your life would take after in the event that you had somebody to give it to? Shouldn't something be said about if you by somehow happened to discover somebody you could plunk down and talk with for a great time portion? Doesn't that sound like something that just happens to various individuals? Dating Blog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Be inventive. Many blog writing tips educate you to be casual and relaxed when making a post, yet the issue is the time when you overcompensate this current, there's a tendency to get debilitating also. As opposed to drawing readers to your blog, you may end up turning them off. Thelivejournal News

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. One of the tips that can be sought after is constantly guaranteeing that the subject you pick is one that you through and through fathom and one that you have a lot of excitement for. It will reliably be anything other than hard to keep up a gambling blog which you have an excitement for and it will similarly be anything besides hard to destroy in others to your gambling blog if they see that the topic you are talking about is one that you totally get it. gamblebestCASINO

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Routinely, we see something in a headway and worship it, in any case after really viewing the thing truly, we start to see the anomalies. In reality viewing the things spares us from submitting tremendous mistakes. It likewise empowers us set aside an enormous measure of money that we may have normally spent. Online shopping blogs should reproduce a relative power for customers all over on the Internet. shopping bloggen

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Next, you need to skirt Blog Post that foresee that you should utilize kitchen hardware you don't have, except for if you can get the machine from a sidekick. You can't make waffles with hand made set yogurt or custard on top in the event that you don't have a waffle iron. Basically add the waffle iron to your Christmas summary and proceed ahead. There are incalculable recipes accessible, so don't get hung up on one you are not set up for gathering.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Blogs can be a massive system to stay aware of wedding stories and events. As opposed to most wedding territories, they are empowered well ordered, so you will comprehend that you are not abandoning any continuous headways. A mind boggling strategy to keep over your favored wedding blogs is to bookmark your top objectives to keep them at your fingertips. Simply don't do this on your PC at work, or it will appear as though you are placing all your essentialness in wedding stuff! Another choice is to set up an association like Google reader which will alert you at whatever point another passage has been made on your favored blogs. wedding

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Really this is awsome post, which is so informative. We are the largest shot blasting machinemanufacturers & Suppliers in India. Get the all types of sand blasting machine manufacturers and their equipments @ best prices & unmatched services. Call us @ 9811083740.

  Visit to know more:
  sandblasting
  shot blasting machine manufacturers in india

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Also known as the Yemen chameleon, the veiled chameleon is originally from the mountain ranges and valleys in Saudi Arabia and Yemen. Their natural habitats within the coastal mountain ranges have lots of rain, and the slightly drier valleys they reside in have plenty of water and vegetation all year. chameleon care

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Those who have been using this supplement for months would recommend it as an anti-aging product. You never have to worry about the hair also falling off quickly considering that the product does come with silica. It helps in improving blood circulation to the hair follicles to improve the health of the hair. The same goes for the nails too. best bamboo bathroom bathtub caddy tray

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. The digital marketing field continues changing as new SEO techniques advance. Relying on outdated SEO techniques is never going to help you with anything paying little mind to how hard you try. That is why you should scan for a SEO agency that watches out for the latest updates and changes in SEO techniques.

  click to see list of SEO companies in Singapore

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. The residential enclave, Salarpuria Sattva Serene Life features the very best in Salarpuria Sattva luxury plots segment. The project offers spacious well laid out plots with luxurious features. Beautiful landscapes all around Salarpuria Sattva Serene Life makes it more special & Elite. salarpuria sattva serene life

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Lovely blog.You may explain the relationship on the web diary. You should announce it's amazing.
  ccorporate gifts suppliers singapore.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Thank you for bringing more information to this topic for me.Eczema cream

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Here at MediaOne, we make the effort to execute effective organic search engine optimisation campaigns so you remain on top of the search engine game. Say goodbye to second-guessing and hello to lasting results. SEO FAQs you should know

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Specialized in Biometric systems to capture Over-Time hours, Lateness, Allowances, Incentives, Attendance Bonuses, Absences, etc. From Low Cost Clocking Machines and Smart card Systems to Biometric Hand scanners with Powerful Time and Attendance Software. When you need to record your employees’ time, Circle Enterprise Pte Ltd has the time attendance system to meet your needs. biometric system

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. I am very happy to discover your post as it will become on top in my collection of favorite blogs to visit.
  corporate gifts singapore.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. We here at Stridec like to consider SEO as the ultimate weapon a business can possess to beat the competition and dominate its market in this new digital world that we live in.
  seo singapore

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Your presence on this page indicates your interest to learn about the Tools, Strategies and Services of an online reputation management, or you might have already known, and looking for ways to put a boost to your brand’s online reputation. Online Reputation Management Services

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. This business company gives the Perfect for gifting.If buying for own use it is slightly lowest price.Highly recommended.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. To make it by a wide edge unparalleled, you can access the items at whatever reason for the day you term appropriate beyond a shadow of a doubt. No huge stun they respect a huge after among individuals and organizations that need to protect their assets and documents interminably. safe deposit box

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. For you to finish the divorce process Singapore without encountering a great deal of hardships, you have to find the best attorney. You need to work with an attorney that flawlessly obliges your style while at the same time understanding your goals for litigation. To maintain a key not all that awful ways from all perils, it is astoundingly advisable that you interview whatever number attorneys as would be sensible before making the decision to pick one. filing for divorce Singapore

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. It is astoundingly certain that checking for the help of star accounting and tax services is clearly going to spare you no deficiency. In case you are planning to take this course, you ought to consider separating for the help of Primasia. For the individuals who may have no clue about what we are looking at, Primasia offers wide and changed accounting, Hong Kong audit and tax consistence services. hong kong audit

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. As time goes on you may beginning at now approach concerning what basic reason it is important to profit company formation services. To clear any referencing you may have as a fundamental need, most frameworks will when everything is said in done be zone and nation express. What is even moiré spellbinding is the methods by which they are totally mindful of the all the company formation laws and rules. Hong Kong company formation services

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. To offer some assistance, you have to promise you are connected with a solid network before you play trusted Indonesian online slot. This is thinking about the way that any room in your network will surrender you and as such you can't screen everything occurring. Abstain from utilizing a standard network since it will when everything is said in done be moderate in like way beating your quest of winning tremendous. game slot online

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Clean-Master quickly grew into the small, successful business with seven employees providing excellent carpet and upholstery cleaning services for their customers in Post Falls and Spokane Valley. In 2012 however, Kerry decided to operate the business himself. Kerry conducts his business with complete honesty and integrity. Carpet Cleaning Services Liberty Lake

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. LEIYUAN company provides multi-faceted services for customers’ plastic product design and development and injection molding processing. Products are widely used in water treatment systems, building walls, public construction venues, electrical appliances, automobiles, communications, LED lamps, textile machinery and daily necessities. Custom Injection Plastic Products

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. To equip potential and practising dating agency owners in Singapore with the relevant knowledge, skills and preferred attributes to establish and manage a credible dating agency that provides quality dating services to singles. To equip aspiring and practising dating practitioners in Singapore with the relevant knowledge, skills and preferred attributes to organise purposeful and wholesome dating events for the singles. dating agency management

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. This has been made conceivable gratefulness to the various areas that have hopped up subsequently promising you to play your supported game without moving an inch. One striking game that is by and by taking a massive share of the popularity. This is really what you have to esteem a game without stressing after some time. dominoqq

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. We also believe that every Medical Marijuana patient should have safe, convenient access to Medicinal Cannabis or Buy marijuana online Delivery by email or by phone without visiting a dispensary. Also , Medical Cannabis patients anywhere in the World can have medicinal grade marijuana products delivered their door.We have free instant delivery in within the United States and Canada, free overnight delivery anywhere in the world. buy marijuana online

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. We are here to help you get the most out of your business. That’s why we pour so much time and energy into each article… so you can live your dream, feel the freedom of running your business successfully, and have more free time to enjoy life. premiere retail

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Both buyers and sellers benefit from buy here pay here. We have a list of buy here pay here dealers who have the backing of buy here pay here dealerships in-house financing system to sell a car and also finance its purchase. Buy here pay here car dealers are also lenders. As a car dealer, buy here pay here helps your business grow by creating a platform for you to meet customers quickly. buy here pay here near me

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. When it comes to red cabinets, you also have a plethora of unique shades to choose from, making it the ideal color for some fun and innovative interior décor. Red kitchen cabinets will also bring a festive mood into your cooking area, since it is associated with Christmas, Valentine’s Day, and many other festive occasions. red kitchen

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. A lot of games and all are games that make money. To us all And also the highest balance ever made, easy to play, easy to get, no cheating because someone has won a prize Get a lot of big bonus luck.It's a game That's worth playing Because all our games Inside, this is a game that will definitely make money for you. slot

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. We have disabled the "Request Indexing" feature of the URL Inspection Tool. http://kbmarketingconsultancy.com/google-disabled-request-indexing/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Cabinet DIY catalog collection includes a wide range of choices, all of which are delivered with the clear advantages of cost and convenience. These RTA Cabinets are easy to join as A to B and C to D. It can be done by anyone, even those who lack a proper knowledge. They will be shipped directly to your door and if you want, our team of designers can even help you along the way. kitchen cabinets for sale

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Hiring professional plumbing help from a reliable plumbing company like Red Hat Plumbing quickly and more effectively solves your plumbing problems. We provide expert help and we guarantee our work. Plus, with specialized tools and equipment, we can also diagnose and fix different problems in one visit. plumber sherman oaks

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. You can trust our properly trained professional team to carefully pack and transport your valuable belongings in a safe and secured manner so you can have peace of mind and enjoy the process of moving. We also pride ourselves in our above-and-beyond customer service to make sure you are completely happy, just like thousands of our other loyal customers since 2004. north hollywood movers

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Suddenly, the video rewinds, and we’re back to square one with an unbroken vase and unharmed flowers. Instead, this time, the girl decides to take the red rose with her, symbolizing the perspective of her playing both sides – literally. The choice one person makes wholly affects a relationship’s outcome, like the common dilemma: should you keep trying or leave. free music promotion

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. It is a valid link to activate amazon.com/mytv or primevideo.com/mytv in your device. You can watch Amazon prime video on amazon mytv, just you need to enter a 6 digit amazon registration code on your device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. We treat the symptom on the bed using a variety of techniques like acupressure on acu points and reflex points, this stimulates the body to heal. Some symptoms require gentle chiropractic techniques to realign. Nutritional deficiencies are often present and we are able to detect them, subclinically. Emotional and mental symptoms can be treated with EFT (a self-administered healing technique that reduces negative emotions and symptoms) there are other tools to rewire the subconscious brain. Alternative wellness London

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Plumbing is not just our business, it’s our joy. We’ll get the job done right the first time. We will provide you with options and help you choose the services that are right for your home with 100% customer satisfaction guaranteed. Call us and one of our certified plumbers will show up on time and make your plumbing issue go away. hire red hat plumbing

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Red Hat Plumbing has the tools and expert team to help deal with those piping issues that could prove a nuisance to your home, making it uncomfortable to stay in. Our plumbing services in West Hollywood are available 24/7, so if you’re in need of an emergency plumber in West Hollywood call us right away. west hollywood plumber

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 65. Thank you for sharing such a great information. Here NICTCSPBC is the best service provider of SBI Kiosk Banking in India which provides the best services of Kiosk Banking at reliable prices to their customers.

  Csp registration
  Csp apply

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. LG Service Center in Mumbai LG brand is one of the leading brand in India. All are customers trusted the LG products with spare parts now any issue with your refrigerator, contact the service center we provide the technicians at your doorstep service. LG service center, LG customer center, LG repair center, LG care phone number, LG service center contact number, LG service center contact number, LG call center number, LG call center number,
  LG Customer Care in Mumbai LG service center, LG customer center, LG repair center, LG care phone number, LG service center contact number, LG service center contact number, LG call center number, LG call center number, Our technician arrives at your doorstep. More ever our technician is well trained in our company and they have years of experience in good service. We are providing services in all seasons. The task will be impacted even by the solutions done. That is why our service centers in Mumbai.
  LG Washing Machine Service Center in Mumbai LG service center, LG customer center, LG repair center, LG care phone number, LG service center contact number, LG service center contact number, LG call center number, LG call center number, Are you looking for Samsung Refrigerator service center? Just call for you our service center. Our service center service engineers are very responsible and very educated persons in service center. Are you searching refrigerator service? We are providing home appliances.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ifb Microwave oven Service Center Mulund
  IFB Microwave Oven Service Center in Mulund. We produce spare parts warranty. It is the mostly use in hotels and bake houses. It the neighboring model of solo microwave oven. It can undoubtedly grill the meat and vegetables. IFB microwave oven service center in Mumbai Us appear same day repair. Additionally, we take reasonable charges RS/-350. IFB Microwave Oven Service Center in Mulund Call Now 9390110225. We will repair all types of microwave oven problems like microwave oven does not heat, microwave oven plates not spin, microwave oven light bulb not on during cooking we will repair all problems. IFB service center contact number, IFB call center number, IFB service centering repair center, IFB service center, IFB appliances service center, IFB repair center, IFB appliances service center, IFB care phone number, IFB call Centre number, IFB appliances service center, IFB contact center, IFB repair customer care.
  Ifb Microwave oven Service Center Belapur
  IFB Microwave Oven Service Center in Belapur. We provide door to doorstep service for happy customers and we are very to provide unique best service for your microwave oven. IFB Microwave Oven Service Center in Belapur Call Now 8688821513. It is very less in cost and not suits for all food items. It is the pioneer model of the output so it does not contain high-level features. IFB service center contact number, IFB call center number, IFB service centering repair center, IFB service center, IFB appliances service center, IFB repair center, IFB appliances service center, IFB care phone number, IFB call Centre number, IFB appliances service center, IFB contact center, IFB repair customer care.
  Ifb Microwave oven Service Center Dombivli
  IFB Microwave Oven Service Center in Dombivli. If have any issue with your product just make a call, we will send our professionals to your house they will provide the best service and explain the problem in your product. Microwave ovens are the only best product for cooking confidences. IFB Microwave Oven Service Center in Dombivli Call Now 8688821386. This is an electrical appliance that uses, cooking, heating, and defrosting the food items with electromagnetic propagation and waves this rotates the plate inside the microwave. IFB call center number, IFB service centering repair center, IFB service center, IFB appliances service center, IFB repair center, IFB appliances service center, IFB care phone number, IFB call Centre number, IFB appliances service center, IFB contact center, IFB repair customer care.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. IFB Service Center in Hyderabad to Secunderabad Call: 18008893549, 18008893544
  IFB home machines we are adjusting the best service we are the best service we are providing for the clients. IFB giving the some significant home apparatuses to the clients like cooler, clothes washers, microwaves and forced air systems. These are the most well-known home machines in home. The different items will satisfy the different kind of need of the clients. Like fridges are use for putting away and ensuring the food things We have the best specialized unit so they will give the best service for each home machine. So the take the most important service from our service community. We are pledged to give the genuine services to the clients. We have good name all over areas. IFB Service Center in Hyderabad to Secunderabad Call: 18008893549, 18008893544 we are providing the best service center to the customer. They have experience of more than 10 years. Our technicians will produce the perfect repair to your refrigerator product. And our professionals will provide the on-time services to customers so clients can take the quick services from us. IFB service center customer care, IFB service center near me , IFB care near me, IFB service center near me, IFB call center , IFB customer center, IFB care phone number, IFB service center contact number, IFB call center number, IFB service centering repair center, IFB service center, IFB appliances service center , IFB repair center, IFB appliances service center, IFB care phone number, IFB call center number, IFB appliances service center, IFB contact center, IFB repair customer care.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. As a full-service payment processor, we can provide the beyond secure hardware and software your organization needs to accept both online and mobile payments. Moreover, as a globally respected brand, we can help your company expand its volume and profitability by processing transactions from customers based all over the world. premierone merchant

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Our high-end Triple Perform supplement is based on three collagen peptides and a mineral-vitamin complex. It supports muscle building and performance, but it should also prevent training setbacks through the right amount of regeneration after intense exercise. The perfect bodyguard for everyone who constantly pushes their limits. Triple Perform Rabattcode

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Ifb microwave oven service center in Parbhadevi Mumbai
  Ifb microwave oven service center in Parbhadevi Mumbai. If you have any issues inyour product there is no heating, microwave oven door not opening, display not working,and our professionals to your home itself we are one of the trusted companies for IFB service center in all areas. Ifb microwave oven service center in Parbhadevi Mumbai Call Now 8688821513.Especially our aim is to provide 100% genuine spare parts, werepair out of warranty products, and our team is well experts in this filed. We provide doorstep service. We provide 90 days warranty and 1-month general service warranty.IFBservice center contact number, IFB call center number, IFB service centeringrepair center, IFB service center, IFB appliances service center, IFB repair center,IFB appliances service center, IFB care phone number, IFB call Centre number,IFB appliances service center, IFB contact center, IFB repair customer care.

  Ifb microwave oven service center in Chembur Mumbai
  Ifb microwave oven service center in Chembur Mumbai. We are having best team of talented experts are certifiedservices specialist provide to repair and services for your home appliance Our teamcomprises of the best technicians in this field and they are well trained for technicalcompetence. We provide 90 days warranty for service and 30 days warranty for our service,if your products fail before the due date, we provide free service. Ifb microwave oven service center in Chembur Mumbai Call Now 9390110225.We repair out of warrantyservices.IFBservice center contact number, IFB call center number, IFB service centeringrepair center, IFB service center, IFB appliances service center, IFB repair center,IFB appliances service center, IFB care phone number, IFB call Centre number,IFB appliances service center, IFB contact center, IFB repair customer care.

  Ifb microwave oven service center in Thane Mumbai
  Ifb microwave oven service center in Thane Mumbai. Now-a-days technology is helping us resolving the problem of microwave oven all the dayissues. If your product troubles you don’t’ run for us with carrying an overload, just call us wewill send are professionals to your house. Ifb microwave oven service center in Thane Mumbai Call Now 8688821513.Therefore, our service engineers trained as well asthey have well analyses issue of product and give the best service. They can repair or sort outany problems may occur in all types of home appliances in workmanship. We provide doorstepservice.IFB call center number, IFB service centeringrepair center, IFB service center, IFB appliances service center, IFB repair center,IFB appliances service center, IFB care phone number, IFB call Centre number,IFB appliances service center, IFB contact center, IFB repair customer care.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Whirlpool Washing machine Service Center in Mira Road global techno service center Machine Customer Care in Mumbai now become a well-known industry among the Mumbai Customers, we have got a bent to form the only for your all global techno service center repair or service issues in Mumbai, and that we provide service your Doorsteps. These Service center technicians always able to repair your appliance at your one-step solution Whirlpool Washing machine Service Center in Mira Road CALL US: 8688821385, 8688821745. Our specialists will glance out the problems of your global techno service center and provides Our experts are ready to solve all the issues of the machines, like global techno service center servicing, global techno service center cleaning and filter cleaning, fully automatic global techno service center service, front load global techno service center service, installation of the global techno service center. Home delivery service is additionally undertaken by us so global techno service center to supply more convenience to our customers. Home delivery service is additionally undertaken by us so global techno service center to supply more convenience to our customers.
  WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number
  Whirlpool Washing machine Service Center in Kandivali Our technicians will come to your location. We can solve your machine problem within a few minutes. Our technicians come with doorstep service. It’s an out of warranty service center. We will undertake AC, machine, refrigerator, TV and any other appliance complaints. Contact our service center in Mumbai. Whirlpool Washing machine Service Center in Kandivali CALL US: 8688821385, 8688821745. Our technicians attend within a day at your doorstep in twin cities. Are you searching for the best service center in Mumbai? Our Whirlpool machine service center, one of the popular service centers in Whirlpool, is a very splendid service center in Whirlpool and we provide good products to customers. We give good service to customers and repair your machine problem and we give 3 months warranty and we take visiting charge 350/- only
  WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. LG Washing Machine Service Center in Mumbai LG service center LG washing machine service centre LG TV service center LG service centre near me LG washing machine service centre near me LG refrigerator service center LG led TV service center LG ac service centre LG service centre number LG call center LG ac service centre number LG TV service center near me LG fridge service center LG TV repair near me LG TV service centre near me LG ac service center near me LG authorized service center LG led service centre LG authorized service centre LG microwave service centre LG led service center

  LG Washing Machine Customer Care in Mumbai LG service center LG washing machine service centre LG TV service center LG service centre near me LG washing machine service centre near me LG refrigerator service center LG led TV service center LG ac service centre LG service centre number LG call center LG ac service centre number LG TV service center near me LG fridge service center LG TV repair near me LG TV service centre near me LG ac service center near me LG authorized service center LG led service centre LG authorized service centre LG microwave service centre LG led service center

  LG Washing machine Service Center Jogeshwari LG service center LG washing machine service centre LG TV service center LG service centre near me LG washing machine service centre near me LG refrigerator service center LG led TV service center LG ac service centre LG service centre number LG call center LG ac service centre number LG TV service center near me LG fridge service center LG TV repair near me LG TV service centre near me LG ac service center near me LG authorized service center LG led service centre LG authorized service centre LG microwave service centre LG led service center


  LG Washing machine Service Center Kandivali LG service center LG washing machine service centre LG TV service center LG service centre near me LG washing machine service centre near me LG refrigerator service center LG led TV service center LG ac service centre LG service centre number LG call center LG ac service centre number LG TV service center near me LG fridge service center LG TV repair near me LG TV service centre near me LG ac service center near me LG authorized service center LG led service centre LG authorized service centre LG microwave service centre LG led service center


  LG Washing machine Service Center Borivali LG refrigerator service centre number LG service call center LG TV call center LG repair service center LG home appliances customer care LG TV repair center near me LG fridge service center number LG oven service centre near me LG TV authorised service centre LG ro customer care LG freeze service center LG ac installation customer care.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ifb microwave oven service center in Seawood Navi Mumbai
  Ifb microwave oven service center in Seawood Navi Mumbai. We are providing service and repair all Types of Microwave oven Grill and Solo and Convection Microwave oven. IFB care near me, IFB service center near me, IFB call center, IFB customer center, IFB care phone number, IFB service center contact number, IFB call center number, IFB service centering repair center, IFB service center. Ifb microwave oven service center in Seawood Navi Mumbai Call Now 8688821387. IFB service center customer care, IFB service center near me, IFB care near me, IFB service center near me, IFB call center, IFB customer center, IFB care phone number, IFB service center contact number, IFB call center number, IFB service centering repair center, IFB service center.
  Ifb microwave oven service center in Vashi Mumbai
  Ifb microwave oven service center in Vashi Mumbai. Our Service Center Engineers 10 years experience persons. We can solve all types of Microwave Oven problems. Oven Won't Self-Clean, Interior Light Is Out, Oven Door Won't Shut, Oven Won't Heat to the Right Temperature, Oven Won't Heat and Range Burner Won't Heat. Ifb microwave oven service center in Vashi Mumbai Call Us 8688821387. IFB service center customer care, IFB service center near me, IFB care near me, IFB service center near me, IFB call center, IFB customer center, IFB care phone number, IFB service center contact number.
  Ifb microwave oven service center in Panwel Mumbai
  Ifb microwave oven service center in Panwel Mumbai. These Our Service Center technicians’ very knowledgeable and experienced persons. We will send the very best washing machine service technician at your Home. Our service center has a very good reputation and we will guarantee 100% customer satisfaction. Ifb microwave oven service center in Panwel Mumbai Call Now 8688821386. IFB care near me, IFB service center near me, IFB call center, IFB customer center, IFB care phone number, IFB service center contact number, IFB call center number.

  Ifb microwave oven service center in Nerul Mumbai
  Ifb microwave oven service center in Nerul Mumbai. Are you searching for an oven service? I can say we provide and replace original electronic spare parts in your microwave oven. I just hereby one of the huge repairs and service in the city we have experienced technicians in our company. We can solve any type of issue and provide the spare parts of any model. Ifb microwave oven service center in Nerul Mumbai Call Us 8688821743. Our customer care service will provide complete information about our services and clarify all the doubts. We are best servicing our technicians and will quickly respond to feedback by clients. IFB call center, IFB customer center, IFB care phone number, IFB service center contact number, IFB call center number, IFB service centering repair center, IFB service center.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Whirlpool Refrigerator Service Center in Churchgate Have you wanted the only Whirlpool service? Our Whirlpool service is one of the only service centers in Mumbai? Whirlpool gives the only service in Mumbai. We are providing low-cost prices and high-quality products. We are repairing all types of Whirlpool refrigerators. Our technicians are 5 years of experience in repairing. Whirlpool Refrigerator Service Center in Churchgate call us: 8688821743, 8688821393 Your refrigerator doesn’t not working properly we solve the refrigerator problems and Whirlpool’s main goal is to unravel any problem within jiffy customers make a cheerful. And your refrigerator isn't working well. You get a call in our technicians are coming to your location. However, before you'll fix the matter, it is vital that you simply pinpoint its source. If it's cold, check if you'll hear the evaporator fan running or if you'll feel air flowing from the freezer vents. If you can’t then it's presumably a haul concerning the freezer evaporator fan. Whirlpool
  WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number
  Whirlpool Refrigerator Service Center in Marine Lines Whirlpool refrigerator service center will provide many offers customers home appliances problems. If you have any electronic problem, please approach the website. Our service center has highly skillet chicanes to us your refrigerator problems. We will provide many offers for customers’ happiness. Whirlpool Refrigerator Service Center in Marine Lines CALL US: 8688821386, 8688821387 Our service center will gives first priority to the clients then their products. We provide 1 month general service and 3 months warranty on genuine spare parts. We are providing door-door service at any time any location. We have lot of experienced in this way. Our service center is always solved any difficult problems. Whirlpool refrigerator repair center Welcome to our best refrigerator repair service center. Our service center will gives first priority to the customer. Our service center has highly skilled technicians. If you have any refrigerator problem, you make us call on our service center.
  WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Whirlpool Washing machine Service Center in Neral The Whirlpool washing machine service center Neral. We provide service all over Neral. If you have any kind of problem with the home appliances Like it was not working prop rally, it was making sound while washing or any kind of problem don’t worry Whirlpool Washing machine Service Center in Neral call us: 8688821743, 8688821393. we are always hear to solve any kind of problem that you have with your washing machine we will ready to solve all kind of problem hear there will be no delay in service provided hear. The service charges will be of 350 ES only on time service will be provided hear. Whirlpool Service Center Repair Point is one of the most reputed repair service providers in the Mumbai. We are one of the reputed Service Providers in global techno service center Machine all over Mumbai. We will provide all kind of service to our customers.
  WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL contact center WHIRLPOOL repair customer care WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number
  Whirlpool Washing machine Service Center in Chunabhatti The Whirlpool washing machine service center Chunabhatti. we can repair all kind of washing machines there will be no delay in service provided hear there will be no delay in service provided hear if you have any kind of problem with your washing machines don’t worry we are always ready to solve any kind of problems, Whirlpool Washing machine Service Center in Chunabhatti CALL US: 8688821385, 8688821745 our technicians are always ready to solve any kind of problem they have so many years experience and they can solve any kind of problem within one hour only the WHIRLPOOL washing machine is one of the good brand in washing machine So that we can save our energy. We will provide all kind of washing machines like top lode front lode fully automatic semi automatic etc.
  WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number
  Whirlpool Washing machine Service Center in Tilak Nagar The Whirlpool service center in Mumbai The service center will provide all kind of service to the customers the global techno service center is one of the best service center in Mumbai on time service will be provided hear you have any problem with your home appliances don’t worry Whirlpool Washing machine Service Center in Tilak Nagar CALL US: 8688821387, 8688821386. we are always there to solve any kind of problems we can repair all kind of home appliances like refrigerators washing machines, air conditioners micro wave oven all kind of home appliances will be repaired hear our main aim is to provide good service to our customers Our technicians are always available to customers our main aim is to provide good service and satisfy the customers if you have any issue about your washing machine we can defiantly ready at any to solve your problem.
  WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number WHIRLPOOL repair center WHIRLPOOL appliances service center WHIRLPOOL care phone number WHIRLPOOL call Centre number

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. pollution mask and are made to keep you safeguard from viruses, bacteria, dust, and other harmful particles. There are several types of face masks available in the market serving different purposes. Our n95 mask online is one of the most protective and laced with innovative technology available in the market at the lowest price. The replaceable n95 filter, washable cloth mask, silent fan, environment friendly, and cost-effective n95 mask online ensures soothing airflow without compromising safety.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Hey, I am following your blog for the last 2 years, thanks for sharing this informative content.

  Database marketing Contact numbers, any transaction history, and client support tickets. The Information is then detected and then utilized to create a great personalized Experience for every customer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Trutech Products is one of the best Transformer Manufacturers In Mumbai. If you want to buy, drop us your queries.
  Transformer Manufacturers in India | Transformer Manufacturers in Mumbai

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Fine Organics is counted among the top-notch Menthol Crystals Manufacturers , Suppliers & Exporters and natural mint derivatives in USA.Manufacturer of Menthol Crystals in USA provides an unparalleled quality when compared to any other alternative in the market.We find the most organic source for procuring and deriving these products to get the best of the environment.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Hemp cream contains vegetable oil - hemp oil, which is obtained from hemp seeds (cold pressing). Many people buy hemp products because of the long list of health benefits that hemp oil provides. The hemp seeds themselves contain a very rich amount of omega-3 and omega-6 unsaturated fatty acids, minerals, nutrients and vitamins (vitamin A, D, vitamin E or vitamin K known as the vitamin of youth). olej konopny

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Agex Pharma is dedicated to manufacturing and supplying only the best and high chiral purity pharmaceutical & specialty chemicals in the India, across different urban areas, for example, Hyderabad, Delhi, Mumbai, Surat, Ahmedabad, Vishakhapatnam.. Whenever it comes to availing R Glycidyl Butyrate, our name comes first in the minds of people who are familiar with our premium products.R Glycidyl Butyrate (60456-26-0) manufacturer India have up to 99.9% chiral purity available and we can always customize our product as per the requirements of the customers’ specifications. We maintain great quality and hygiene in every product that goes out of our facility. Everything is done as per the standards set by the relevant authorities such as cGMP and ISO 9001. The various uses associated with our products include APIs such as Linezolid, Rivaroxaban, Pretomanid, Tenofovir, and Indinavir. Our intermediates have made them highly demanded both among individual customers as well as big companies that use them in one or the other form. The unmatched quality of our products has made us one of the eminent R Glycidyl Butyrate (60456-26-0) manufacturer India and we are dedicated to maintaining that position.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. This Digital Marketing Certification Course transforms you into a complete digital marketer with expertise in top domains like search engine optimization, social media, pay-per-click, conversion optimization, digital analytics, content, mobile, and email marketing. Become industry-ready learning the latest tools, working on real-world projects, and attending Masterclasses from the Facebook team.Executive MBA in IIM Calcutta is aimed towards Professionals / practitioners responsible for designing and executing organisations’s digital media initiatives in the marketing and strategy domain.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. This gorgeous limestone has a dense structure and hard-wearing properties, making it perfect for heavy traffic areas. The lovely gray and silver color contains small sprinkles of crystals throughout, giving an elegant yet rustic appearance to any outdoor space. Durangostone

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Black kitchen cabinets can make a bold statement for your kitchen. Black cabinets are a change from the lighter colors. Just make sure that when you are picking out colors, you don’t make your kitchen too dark. A modern look for the kitchen can be achieved with the use of stainless steel to contrast the black cabinets. high gloss black kitchen cabinets

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. At Bella Medical Center, we have the best dermatologist Abu Dhabi, who uses the latest state of the art technology to help you in revitalizing your skin to get a younger and flawless look

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 87. Dr. Namita Nadar is the Best Dietitian and Nutritionist in Noida and Delhi NCR. She has established her Weight Loss Centre almost two decades ago with the mission of increasing awareness about having a good diet plan or diet chart in our daily life that could bring remarkable effects on our health and lifestyle. Best Dietitian and nutritionist in Noida and Delhi NCR She cures her patient with her holistic approach consisting of Ayurveda treatment, proper diet planning for weight loss and weight gain, body composition analysis along with the patient’s medical condition.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. \What makes Linden Woods so special? It could be the mix of beautifully designed homes and serene landscapes, it could be the families and residents, or it could be the beautiful architecture and natural elements incorporated into the neighbourhood. linden woods real estate agent

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Amazing post
  Akash Healthcare and diagnostics is headed by Dr. Shalini Sharma who is DG approved doctor in Noida for conducting seafarer examination such as Panama medical, Liberian Medical, Marshall Island Medical, Vanautu Flag Medical, Malta Medical, Cyprus Medical, MPA Singapore Medical, ADNOC Medical, Milaha Medical, Bahamas Medical, Bermuda Medical, Palau Medical and all kinds of vaccinations. DG approved doctor in Noida for seafarer examination We also provide Covid RTPCR test and antibody test through ICMR approved labs with barcoded reports within 24-36 hours.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Kitchen cabinets for sale has many category. On the one hand, they can be anything from pretty expensive to downright cheap. On the other hand, replacing them does take a certain amount of time and effort, however, it’s not too difficult to repel the idea. So, when you think about it, buying modern cabinets and replacing your old ones can be an appealing idea if you want a serious makeover for your kitchen.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. AFM Logistics Pvt Ltd is Best Air Import Freight Forwarders In India established in Delhi. The company was constituted in 2012 and is indulged in providing complete logistics solution. The company has its own setup and wide network of agents throughout the world. Export Shipping Companies In India . They are the Top Freight Forwarding Companies In India. AFM Logistics Pvt Ltd has been working as Best Custom Clearing Company in Delhi since 2012. They have been the Best Air Cargo Company in Delhi for a very long time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. A shot blasting machine is a type of equipment used to
  prepare surfaces for coatings, painting, and other
  processes. These machines contain a chamber for the
  shooting of grits and shots. The bare wheel rotates
  continuously to create the abrasive material. The abrasive
  medium has a high rate of impact that causes wear and tear
  on the chamber and other parts. Maan Global Industries, a
  shot blasting machine manufacturer in India, provides
  automatic and manual shot blasting machines made of
  quality steel, robust design, and excellent service support.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Sobha Sentosa is the brand new residential Apartment project launched in Panathur Road, Balagere near Varthur, Bangalore. The residential enclave Sobha Sentosa (also known as Sobha Codename Happiness) features the very best in SOBHA Limited’s premium living segment. The project offers spacious 1 & 3BHK Apartments with luxurious features.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 94. Judicial Adda is one of India’s leading online coaching classe for judicial services competitive examiniations across India. Judicial study centre. Please visit our page as we are giving exciting offers on all our courses. Thanks

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 95. The spider man tuxedo suit is a unique and fun twist on a traditional formal outfit, inspired by the popular superhero character.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Thank You, Amazing post
  Airport Transfers Exeter - jewels-airport-transfers.co.uk/airport-taxis/exeter

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. I'm thrilled to have stumbled upon your blog post while researching where to buy Steel shots. Your insights and recommendations have given me a clear understanding of what to look for in a supplier. I'm eager to explore the options and find a reliable source that offers high-quality steel shots at competitive prices.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. We are the prime steel grit esteel grit exporter with a enriched and huge exporting units in providing the best and effective steel grit at low steel grit price . We generates the best products with the legitimate price with the assistance of steel grit exporter at the International platform. you can contact us at +91-8094701127.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Welcome to our #sports Complex🏏🏸 where we provide state-of-the-art facilities and services for fitness enthusiasts and sports team🎱 Our mission is to create an environment that inspire and motivates individuals to reach their full potential in sports and fitness🤸🏻 Our Sports complex offers a wide range of amenities and services for individuals of all ages and skill levels. We have Indoor and outdoor facilities, Including large #cricket turf, #Pool Table, #Foosball, #Air hockey, #badminton court, #Table tennis #Carrom #Chess, #Skating and many more. https://www.rrsportsandamenities.in/#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Ambica Enterprises' sand blasting machines have made our surface preparation tasks so much easier. Their quality and range of options are impressive! Also Check: -
  Shot Blasting Machine

  ΑπάντησηΔιαγραφή