Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ., ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ!


 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ 





ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ


+++  

Γράψε και σ’ όλους  να το πεις, 
πως είναι δική Μου ΕΝΤΟΛΗ
 ΟΛΟΙ  ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Τ.V
 και στο ταμείο του ο καθείς, 
την ακολουθία Μου να πει, 
εντέλλομαι ο Λυτρωτής. 

Και όπου ένας, δυο ή τρεις, 
εκεί θα Είμαι ο Λυτρωτής.

Μου κλείσανε τις εκκλησιές, 
Με βγάλαν έξω απ’ αυτές, 
οι φοβεροί παγκοσμιοποιητές.

 Μου αμπαρώσανε τις πόρτες, 
οι Φαρισαίοι οι προδότες.
 Πουλήσαν Εμένα τον Θεό, 
και τον δικό Μου τον λαό. 

Φορέσαν όλοι τα χρυσά τους 
και ευλογούν τα γένια τα δικά τους,
 και τα δικά Μου τα παιδιά ,
 σε κονσέρβα τα καταδικάσαν τα φτωχά.

 Γέμισε η εκκλησία,
 με την πολλή τους την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 
Παραδόθηκαν όλοι αμαχητί, 
οι ιδικοί Μου « εκλεκτοί»,

 ΜΑ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ 
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ.  
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕ ΝΑ ΠΑΤΑΞΩ,
 ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ.




Γι’ αυτό παιδιά Μου αγαπητά, 
όσα Μου μείνατε πιστά, 
διώξτε τον πόνο απ’ την καρδιά. 

Μαζί στον Γολγοθά θα ανεβούμε, 
και μαζί αγαπημένα Μου παιδιά Θ’ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ. 

Και όλοι οι εχθροί, σαν τον καπνό 
θα φύγουν μακρυά από δω, 
γιατί είναι ο τόπος ιερός 
και τον μολύνουν δυστυχώς.

Όλοι με ψεύδη σας φλομώσαν, 
όλους παιδιά Μου σας φιμώσαν.
 Αλυσοδέσαν τα κορμιά σας, 
σας κλείσαν εις τα σπιτικά σας,

 όμως ξεχάσαν ΟΙ ΜΩΡΟΙ, ότι ΖΩ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ
 ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ, 
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΩ.

 Γένοιτο , Αμήν. 
Και δόξα και τιμή 
εις Τον Ιησού Τον Λυτρωτή 
που για εμάς θα Σταυρωθεί.  

+++

ΤΑΧΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ, 
ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΝΑ ΓΕΝΕΙ.



31 σχόλια:

  1. Ποιος είναι αυτός ο γέροντας; Καταλαβαίνετε ότι με τόσα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θα θέλαμε μια απόδειξη ότι όντως αυτός ο γέροντας υπάρχει, είναι φωτισμένος και αυτά που λέει είναι όντως εκ Θεού. Για να μπορούμε να τα λάβουμε υπόψη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι δυνατόν, να πιστεύεις ότι μπορεί σοβαρός άνθρωπος και μάλιστα γέροντας πνευματικός, να λέει και να γράφει αυτά τα πράγματα!!!

      Διαγραφή
  2. Μαρία,

    Εις το Ευαγγέλιο λέει, του Κυρίου συνεργούντος και του λόγου βεβαιούντος δια των επακολουθησάντων σημείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος μεγάλος γέροντας μου είπε ότι τέλος Απριλίου θα παρακαλάνε να ανοίξουν οι ναοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εύχομαι πραγματικά! Αυτό που κάνουν με τις εκκλησίες, είναι ο,τι χειρότερο! Εν τω μεταξύ, αν αυτό το έκαναν μόνο από απιστία η ολιγοπιστία, θα λέγαμε ισως ότι οκ, ας κάνουμε υπομονή λόγω των απιστων, άθεων η ολιγοπιστουντων αδερφών μας, να περάσει όλο αυτό με την πανδημία κτλ.(Δε συμφωνώ, αλλά θα ήμουν ησυχη τουλάχιστον ότι θα ανοίξουν μετά οι εκκλησίες και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ναι, αλλά εδω δεν μας επιτρέπουν να πηγαινουμε στην εκκλησία ούτε τηρώντας τις προφυλάξεις που τηρούμε στα σουπερμάρκετ, δεν επιτρέπουν Θ.Λειτουργια ούτε στα μοναστήρια, που είναι ο,τι γελοιοδεστερο έχω ακούσει, αφού οι άνθρωποι εκεί ζουν μαζί έτσι κι αλλιως• απαγόρεψαν τις καμπαναδοκρουσιες τη Μεγάλη Εβδομάδα με την ηλίθια αιτιολογία να μην νομίζουμε λέει ότι η Εκκλησία μας καλεί στην Ακολουθία. Λες και αν λέγανε ότι οι καμπάνες θα χτυπήσουν αλλά μην πάτε, εμείς δε θα το καταλαβαίναμε, είμαστε ηλίθιοι. Και απαγόρεψαν και να μας φέρουν το Άγιο Φως στα σπίτια. Που αν διαβάσατε post, θα το διανειμανε με τις χίλιες προφυλάξεις. delivery με σουβλάκια και ταινίες δεν τα απαγόρεψαν όμως. Και εν τω μεταξύ έχουν λυσσαξει με αυτό το εμβόλιο σε βαθμό που να λένε, το διάβασα χθες, δε θυμάμαι ποιος πολιτικός το είπε, ότι δε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα αν δεν βρεθεί το εμβόλιο!!!
    Αυτά όλα μαζί και με άλλα πολλά νομίζω φανερώνουν οτι ένα πολύ ύπουλο παιχνίδι παίζεται πίσω από τις πλάτες μας και ότι και το κλείσιμο των Εκκλησιών εξυπηρετει άλλες σκοπιμότητες. Οπότε ναι, εύχομαι να κάνει ο Χριστός κάτι, να τους χαλάσει τα σχέδια, και να ανοίξουν οι Εκκλησίες.
    Ο,τι και να συμβαίνει, αρρώστια, πόλεμος, συμφορά, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αν έχουμε το Θεό κοντά μας αλλά ναι, και με τον εκκλησιασμό και με την εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία. Χωρίς αυτά όμως, είναι πιο δύσκολο, νιώθουμε ξεκρεμαστοι!
    Ώρες ώρες νιώθω ότι ζούμε έναν πλάγιο και ύπουλο διωγμό!
    Και μας έχουν αφαιρέσει και τη δυνατότητα αντίδρασης, με τα πρόστιμα, τα αυτόφωρα και την κοινωνική κατακραυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Μαρία,ολοσωστη η σκέψη σου,δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα! Δυστυχως, διωγμός είναι κι ένας τρόπος να μας απομακρύνουν από τον τόπο λατρείας, αποκοβοντας ταυτόχρονα καθετί που μπορεί μας τον θυμίζει (όπως οι κωδωνοκρουσίες) ή μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ανάταση (με την παραλαβη του Αγίου Φωτός).
      Θέλω να πιστεύω ότι ο καλός Θεός είτε εσωτερικά,μέσα μας, θα μας πληροφορήσει κ θα μας δώσει τη χαρά της Αναστάσεως ακόμα κι αν μείνουμε σπίτι μας όλη τη Μ. Βδομάδα, είτε θα τους δώσει ένα χαστούκι κ θα τους δείξει ποιος είναι ανώτερος κι από αρχιεπισκόπους κι από πρωθυπουργούς,μέσα από ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ.. Ιδωμεν, Εκείνος μόνο Ξερει και Βουλεται,εμείς ας κάνουμε προσευχή προς το παρον

      Διαγραφή
    2. Συγχώρα με Μαρία, αλλά στο τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι μας αφαιρέσαν την δυνατότητα αντίδρασης. Μπορούμε να αντιδράσουμε στις αντίχριστες εντολές που έχουν δοθεί εις βάρος μας από όπου και αν προέρχονται.με το να τις περιφρονήσουμε. Διότι όπως λέει και ο Απόστολος Παύλος: ΤΙΣ ΗΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; Επομένως το πρόβλημα έγκειται στο αν αγαπαμε αληθινα τον ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ή μήπως έτσι νομίζουμε.Συγκεκριμένα μπορούμε έμπρακτα να Του αποδείξουμε την αγάπη μας, με το να παραβρεθούμε τις ώρες που θα γίνονται οι ακολουθίες της Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,έξω από τους κλειστούς ναούς, προσευχόμενοι. Πίστεψέ με, αυτό θα συγκινήσει πολύ τον Κύριο, ο οποίος θέλει πολύ περισσότερο από εμάς, να μας απαλλάξει το γρηγορότερο από αυτή την μάστιγα.

      Διαγραφή
  5. Ο Χριστός είπε ότι ο ναός του Θεού είναι ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσον αφορά την ανωνυμία του γέροντα, καλά κάνετε , γιατί έτσι και μαθευτεί ουαί κι αλοιμονο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, αλλά από την άλλη πάλι, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει, ένας γέροντας μου είπε... Μήπως λίγα τέτοια έχουν γίνει στο παρελθόν;
    Υπάρχουν κάποια ποιήματα μιας γερόντισσας της Αττικής,ανώνυμη κι αυτή. Ναι,αλλά ο επίσκοπος Μόρφου Νεόφυτος τη γνωρίζει,έχει πει ότι είναι φωτισμένη κι έτσι έχουμε μια εμπιστοσύνη. Για αυτόν τον γέροντα τι ξέρουμε; (Δε μιλάω για το όνομα του απαραίτητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειρηνεύετε αδελφοί, ειλικρινά μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει "λογικά πρόβατα" της ποίμνης του Χριστού. Σημαίνει ότι από όσα γράφονται, αυτά που έχουν Πνεύμα Θεού τα λογικά πρόβατα τα αντιλαμβάνονται και τα φάλτσα και αιρετικά τα απορρίπτουν. Τί σας φαίνεται φάλτσο ή και αιρετικό από όσα λέει ο γέροντας; Η ανωνυμία του είναι για λόγους ταπείνωσης, αλλά πάντως θα ζητήσω από τον σύνδεσμο που μου αποστέλλει τα κείμενα αν υπάρχει ευλογία να δώσουμε κάποιο στοιχείο.
    Δεν υπόσχομαι τίποτα γι αυτό αλλά θα κάνω την ερώτηση.

    Σε κάθε περίπτωση ρωτήστε την καρδιά σας!

    Εμένα πάντως μου έφερε δάκρυα λυτρωτικά και κατάνυξη στην ψυχή μου και είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για άνθρωπο Του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ μαζί σου,!!!! Ο καθένας με την καρδιά του και να η πίστη του._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και την πίστη του...με συγχωρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ειναι δυνατον να λεει ο Τριαδικός Θεός ποιηματακια καθε λιγι και λιγακι σε καποιον ανωνυμον και να απειλει ο ιδιος ο Θεός δια του ανωνυμου οτι ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ!!!

    Το ΤΑΧΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ, ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΝΑ ΓΕΝΕΙ, αλλο παλι.
    Δεν εχει ο Θεός τρόπους, μεθοδους να γωωστοποιησει κατι, και περιμένει απο ιστολογια να το αναρτησουν στα γρηγορα;

    Δεν καταλαβαινετε κ. Ρωμανέ οτι αυτοι που γραφουν τετοια ποιηματακια ειναι Οεομπαιχτες;
    Και οτι εσεις που τα ανεβαζετε ειστε υπολογοι για τετοιους θεομπαιγμους;
    Κριμα και ειχα αυτο το ιστολογια σε καποια εκτιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου έχεις δεχθεί τους μεγαλύτερους Θεομπαίχτες που πρόδωσαν τον Χριστό και υποστηρίζουν ότι η Θεία Κοινωνία και η Συνάθροιση στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας μπορεί να μεταδώσει ασθένεια και λες Θεομπαίχτη αυτόν που γράφει τα αυτονόητα ότι δηλαδή οι Ιεράρχες που πρόδωσαν τον Χριστό θα τιμωρηθούν;
      Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, αντιλαμβάνεσαι ότι η Ιεραρχία είναι μισθωτοί ποιμένες που συμάχησαν με τους λύκους εις βάρος του ποιμνίου;

      Μιλάμε για τα έσχατα όπου κατά τον Πατροκοσμά οι κληρικοί θα γίνουν σαν τους κοσμικούς...

      Λυπάμαι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι...


      Διαγραφή
    2. Κ. Παπαδόπουλε,περί της απορίας σας "Δεν εχει ο Θεός τρόπους, μεθοδους να γωωστοποιησει κατι, και περιμένει απο ιστολογια να το αναρτησουν στα γρηγορα;"..επιτρεψατε μου να απαντησω μια κ δεν έχει απαντήσει κανείς ως τώρα:
      Ο Θεός προκειμένου να σώσει το πλάσμα Του,χρησιμοποιεί οποιοδήποτε μέσο,τίποτα δεν Του είναι αδύνατο. Φτάνει να το δεχτεί ο ανθρωπος. Και τι πιο οικείο κ καθημερινό,από το ίντερνετ για τον άνθρωπο,δλδ ένα μέσο που έχει ευρύτατη διάδοση κ φυσικά το ότι δίνεται μέσω ενός Γέροντα κ μετά μέσω ιστοσελιδων,δεν το υποβαθμίζει ουδόλως. Ο ίδιος ο αγ. Πορφύριος είχε εκθειάσει τη χρησιμότητα των υπολογιστών,κ έλεγε πόσο ωραία θα ήταν όταν θα συνομιλούσαν κ γενικά θα επικοινωνούσαν οι άνθρωποι μεταξύ τους όση απόσταση κ αν έχουν μεταξύ τους! Συνεπώς,αν ο αγ. Πορφύριος το ευλογούσε,ο ίδιος ο Θεός ο οποίος έδωσε κ τη γνώση κ τη Χάρη του σε αυτόν τον μεγάλο άγιο να "βλέπει" το μέλλον κ να απαντά σε ερωτήσεις επιστημόνων για θέματα που κ οι ίδιοι δήλωναν αγνοια,θεωρείτε ότι δε μπορεί να μεταχειριστεί αυτό το μέσο προς διάδοση του Θελήματος Του;Η ότι αν το κάνει,αυτό Τον ρίχνει στα μάτια μας;
      Δε νομίζω να περίμεναμε να το...γράψει στον γαλάζιο ουρανό,διότι ο Θεός δεν κάνει επίδειξη δυνάμεως ούτε εντυπώσεων,όπως το ταγκαλακι. Άρα,χρησιμοποιεί ενα μέσο που ξέρει ότι πάρα πολύς κόσμος το έχει καθημερινά υπ όψιν κ άρα πολύ ευκολότερα κι από χαρτί θα διαδοθεί απ' άκρη σε άκρη.
      Συγχωρέστε με,είναι απλά μια σκέψη ενός φτωχού μυαλού,όσο δύναται να προσεγγίσει ένα τέτοιο θεμα

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε κυριε,
      κανεις αναγνωρισμενος Αγιος ποτέ μα ποτέ δεν θα δεχοταν οτι ειναι αξιος να τον επισκεφθει ο Θεος....και εδω εχουμε καποιον που υποστηριζει οτι του λεει ο Θεος ποιηματα καθημερινως!!!
      Ναι, εχει ο Θεος μυριαδες τροπους αλλα εδω προκειται περι εμπαιγμου του Θεου απο πλανημενους-ανωνυμους. Απο το καρπο καταλαβαινει κανεις το δενδρο.
      Ο θεοπτης Μωυσης νηστεψε 40 μερες και νυχτες απο καθε τροφη και νερο για να του παρουσιαστει ο Θεος με τις 10 εντολες. Οταν πηρε τις εντολες ο Μωυσης και κατεβηκε στους Εβραιους, οι Εβραιοι δεν μπορουσον να δουν το προσωπο του Μυσεως επειδη ελαμπε τοσο πολυ. Ο Αγιος Παϊσιος ποτέ μα ποτέ δεν θα ελεγε οτι ειδε και του μιλησε ο Θεος ακομα κι αν ειχε την χαριν του Θεου, ακομα κι αν τον επισκεφθηκε η Παναγια και αλλοι Αγιοι. Αυτα του Αγιου Παϊσιου φανερωθηκαν μετα την Κοιμηση του Αγιου απο αλλους αγιορειτες. Και εδω εχουμε το ακριβως αντιθετο με καποιον βλασφημο θεομπαιχτη που ισχυριζεται οτι συνομιλει με τον Θεο καθημερινως.
      Προκαλει αγανακτηση τετοια θεομπαιξια, σε εμενα τουλαχιστον.
      Απο τα γραφομενα του “ανωνυμου Μωσεως” καταλαβαινεις καποιος οτι δεν ειναι γραφομενα απο τον Θεο.
      Απο τους καρπους καταλαβαινεις τον δενδρο.

      Διαγραφή
    4. Κυριε Ρωμανε, οτι ειναι οι Ιεραρχες μας ειναι για τους εαυτους τους και θα δωσουν λογο στον Θεο οπως και εμεις. Αλλα παραμενουν ιεραρχες, δεν χανουν την ιερωσυνη εκτος και αν καθαιρεθουν.
      Οταν καποιος κακαλογει τον Ιεραρχη, στιλιτευει τον Ιεραρχη, και απειλει τον Ιεραχη μηπως βαζει τον εαυτο σου παραπανω απο τον Θεο; Μηπως καει κακο στην Εκκλησια αντι καλο;
      Ο ανθρωπος που γραφει αυτα τα ποιηματα ειναι πλανημενος. Απο τους καρους καταλαβαινεις το δενδρο. Το ιδιο και ο Γεκεων. Επειδη ξερω οτι εχεις αγνα αισθηματα και οτι εισαι πατριωτης, σου το λεω ξαστερα. Κάνεις κακο που τους δημοσιευεις.
      Καληνυχτα σας! Απο Αμερικη γραφω.

      Διαγραφή
    5. Μετά λύπης μου σας λέγω ότι οι ιεράρχες εφ΄όσον δεν πιστεύουν στην Θεία Χάρη του Χριστού που δεν μεταδίδει νόσους είναι αρνητές του Χριστού και άρα έχουν αυτοκαθαιρεθεί!!!
      Εαν συνεχίσουν να τελούν μυστήρια φυσικά η Χάρις ενεργεί την ιερωσύνη αλλά το σκεύος είναι ακάθαρτο και θα υποστεί τις συνέπειες.
      Πάντως για να μην τα λέω εγώ μετριοπαθώς ακούστε την φωνή ενός σύγχρονου ομολογητού της Ορθοδόξου Πίστεως και καθηγητού πανεπιστημίου του πατρός Θεωδώρου Ζήση
      ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!
      https://oimos-athina.blogspot.com/2020/04/blog-post_4.html
      "Τί νά ποῦμε ὅμως γιά τούς ἐκκλησιαστικούς ἄρχοντες, γιά τούς ἐπισκόπους, πού ὑποτίθεται ὅτι εἶναι «εἰς τόπον καί τύπον Χριστοῦ», μετά ἀπό τήν τελευταία ἀπόφαση τῆς Διαρκοῦς «Ἱερᾶς» Συνόδου πού ἐλήφθη πρό ἡμερῶν τήν 1η Ἀπριλίου τρέχοντος ἔτους;

      Μόνον ὡς πρωταπριλιάτικο ψέμα θά μπορούσαμε νά τήν ἐκλάβουμε.

      Δέν βρίσκει κανείς χαρακτηρισμούς γιά νά τήν περιγράψει οὔτε ἐπιθετικούς οὔτε ὀνομαστικούς•

      ἀχαρακτήριστη, ἀπίστευτη, ἀντιευαγγελική, ἀντιπατερική, ἀντικανονική, ἀνατρεπτική ὅλων τῶν ἀρχῶν καί τῶν ἀξιῶν καί γι᾽ αὐτό ἀναρχική, ἀφιλάδελφη καί ἀφιλάνθρωπη, μισάνθρωπη, μισόθεη, δαιμονική, αἶσχος, ντροπή, κατάπτωση, διαστροφή, παρεκτροπή, παρέκκλιση καί ὅ,τι ἄλλο μπορεῖ κανείς νά σκεφθεῖ.

      Δέν πρόκειται γιά ἀπόφαση σύμφωνη μέ τίς ἐντολές τοῦ Θεοῦ, ὑπηρετική τῆς σωτηρίας τῶν ἀνθρώπων, ἀλλά γιά παράβαση βασικῶν ἐντολῶν τοῦ Θεοῦ, ἐπί ζημίᾳ καί βλάβῃ τῶν πιστῶν, καί ἑπομένως γιά ἀνίερη ἀπόφαση."

      Τα λέει όλα νομίζω επομένως εφ΄όσον οι ιεράρχες παίρνουν δαιμονικές και ανίερες αποφάσεις είναι φυσική συνέπεια η θεία τιμωρία, αυτό λέει ο Χριστός σαφέστατα στο Ευαγγέλιό Του
      "...ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ Πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς"Κατά Ματθαίον (ι΄ 32–33)
      Καλή ανάσταση αδελφέ!

      Διαγραφή
    6. K. Παπαδόπουλε,όπως θα ξέρετε "το Άγιο Πνεύμα όπου θέλει πνει",συνεπώς όταν δίδεται άνωθεν εντολή σε έναν άγνωστο σε εμάς γέροντα να γράψει τη γραφή (μπορούμε να το κάνουμε εικόνα όπως περίπου συνέγραψε ο αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος την Αποκάλυψη) εκείνος το κάνει κ πρέπει να το διαδόσει, βάσει των Εντολών. Καταλαβαίνω πως ειδικα στις μέρες μας κάτι τέτοιο ακούγεται παράδοξο κ συγκρουεται πολλές φορές στην ανθρώπινη,φθαρτή κ άκρως συνδεδεμένη με την τεχνολογία ζωή μας,όμως εδώ ακριβως ο Θεός θα δει την πίστη μας («Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες»),ακόμα κ αν προέρχεται η γραφή από κάποιον άγνωστο σε εμάς: αν η γραφή που δίδεται "μιλάει" μέσα μας κ μάλιστα ασυνήθιστα απ' όσο αν διαβάζαμε ακόμα κ ένα απλό ποίημα με ριμα, τότε -τουλαχιστον σε μένα έτσι ενεργει- καλοπροαίρετα πάντα μπορούμε να νιώσουμε αν εδόθη άνωθεν ή είναι προϊόν ανθρώπινης χειρός κ νοός.

      Πέραν αυτού, κι αν δε με απατά η μνήμη μου,και ο αγ. Πορφύριος αλλά και ο αγ. Παϊσιος έχουν παραδεχθεί παρουσία άλλων ότι όσα λέγανε ως επί το πλείστον τούς δίδονταν άνωθεν (πχ "ξέρεις ότι αυτά που σου λέω δεν τα διαβάζω από κάπου,από αλλού τα μαθαίνω"),το οποίο γνωρίζοντας τους οι εκάστοτε προσκυνητές έβλεπαν την ταπείνωση κ την παρρησία τους έμπροσθεν του Θεού,τα οποία βεβαίως -περαν των χαρισμάτων τους- ήταν κ η αιτία που -Κυριος οίδε γιατι- τους εδόθησαν αποκαλυψεις. Το ότι μιλώντας με διάφορα άτομα δεν τα έγραφαν ή δεν τα έλεγαν σε ριμα,δε σημαίνει ότι ο Θεός δε μπορεί να το δώσει σε κάποιον με αυτό τον τρόπο. Ο αγ. Παϊσιος συνομίλησε βάσει μαρτυριών με ξένους κ συνεννοήθηκε μαζί τους κάλλιστα κι ας μην ήξερε να πει ούτε "no", αυτή είναι νομιζω η λεγόμενη γλωσσολαλιά. Δε νομίζω ποτέ του να υπερηφανευτηκε για αυτό (κ πιστεύω πως ούτε ο προκειμένου γέροντας το κάνει διότι αν συνέβαινε,θα του αφερειτο το χάρισμα της γραφής),κ ο Θεός κρίνοντας ότι ο ξένος προσκυνητής χρειαζόταν πνευματική βοήθεια,χορήγησε στον Άγιο αυτή την ικανότητα,προς όφελος του ξένου.

      Διαγραφή
    7. Στην ίδια γραμμή,μπορούμε νομίζω να καταλάβουμε πως το Θέλημά Του είναι να διαδοθεί μέσω ίντερνετ η "διάθεσή" Του καθώς κ ενίοτε να αποκαλύψει τι μέλλει να συμβεί,κ το κάνει μέσω του γέροντα με σκοπό να αφυπνίσει τους πιστούς ( κι όχι μονο).
      Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μας ξενίζει αυτό,καθόσον κ στην εποχή του Νώε προειδοποίησε μέσω του τελευταίου τον υπόλοιπο λαό να μετανοήσει,ειδάλλως θα καταστρέφονταν: κ είχε την υπομονή να το κάνει 100 χρόνια,όσο φτιαχνόταν η Κιβωτός,διαμέσου του Νώε. Το ότι σήμερα επιλέγει έναν άλλο "δρόμο" με δανεικη χείρα μόνο, μπορεί να φαίνεται "κάπως" κ να ζητάμε να κατονομαστεί/εμφανιστεί ο ανώνυμος γέρων,όμως αν το έκανε μπορεί να λέγαμε "κοιτα να δεις...ποιος είναι αυτό το ψώνιο/πλανεμενος που νομίζει ότι μπορεί να βγαίνει έξω κ να λέει ή να μοιράζει χαρτιά με τις γραφές;;"...κάνω λάθος;

      Η ανωνυμία κ το μέσον,προστατεύει -κατα την άποψη μου παντα- κ τον γράφοντα από την υπερηφάνεια κ τον κίνδυνο να χλευαστει από τον κόσμο ο λόγος του Θεού κάθε φορά,αλλά ίσως κ να βοηθάει κ στο να μην κρίνουμε αυστηρά κάποιον συγκεκριμένο όντας ανώνυμος κι άφαντος. Δεν σας κρύβω ότι όταν άρχισαν να εμφανίζονται στο εν λόγω site αυτές οι γραφές, ήμουν επιφυλακτικός. Όμως, με την μηδαμινή πνευματική εμπειρία που έχω,ένιωσα ότι ο λόγος που αρθρώνεται μέσα σε αυτές δεν είναι προϊόν ανθρώπινης διάνοιας,καθόσον αποπνέουν δεος,κύρος,κράτος (εξουσία δλδ) κ σε καμμία περίπτωση δεν "βγάζουν" ανθρώπινη οιηση,μιλάει ένας Νους που όσο διαβάζεις τα γραφόμενα δε νιώθεις ταραχή,φόβο (εγώ τουλάχιστον -κ δεν το εννοώ φυσικά ότι διαβάζοντας τι έρχεται δεν ανησυχώ) αλλά νιώθεις μια ζεστασιά, δέος και -παλι για μένα θα μιλησω- μια εσωτερική 'πληροφορηση' (Θου κυριε... αλλά δε μπορώ να το γράψω αλλιώς) οτι το γραπτό μιλάει πιο βαθιά από τον νου,φτάνει στην ψυχή κι εκείνη ξέρει ότι ο Λόγος είναι θεόπνευστος.

      Τέλος,δεν ξέρω αν ο εν λόγω γέροντας νιώθει άξιος να του δίδονται αυτά τα Ρήματα,όμως δεν αναφερεται κάπου μέσα στα γραφόμενα κι εξάλλου ο ίδιος ο Κύριος λέει ότι "ουδείς άξιος" να κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηριων,απλά μας δίδεται κατά Χάριν για να σωθούμε. Αν για το ανώτερο δώρο που μας εδόθη ο Κύριος λέει ότι δεν είμαστε άξιοι για αυτό, πιστεύετε ότι είμαστε άξιοι να λαμβάνουμε κάτι 'κατωτερο' (όπως το χάρισμα της γραφής στον γέροντα); Όχι, όμως έτσι βουλεται (κ πάλι,κατά την ανάξια άποψη μου) ο Θεός καθως φαινεται..κ αν θυμάστε από παλιότερες αναρτήσεις, αναφέρεται μέσα πως ο γράφων είναι αμαρτωλός κι απλά η χείρα είναι δανεικη. Έπειτα, δεν του δίδονται καθημερινά αλλά μάλλον 4 φορές το μήνα,όπως το καταλαβαίνουμε. Όπως κ να χει, όταν του δίδονται,τα γράφει κ μετά πρέπει να τα δώσει κάπου για να διαδοθούν,δε σημαίνει απαραίτητα ότι θεωρεί εαυτόν άξιον κ έτσι στέλνει τα...απομνημονεύματα του ή τις σκέψεις του: προσωπικά πιστεύω ότι υποχρεούται να το κάνει εφόσον έχει τέτοια Εντολή άνωθεν.

      Με συγχωρείτε για το μακροσκελές του κειμένου, όμως στη ροή μού ήρθαν κι άλλες σκέψεις προς καταγραφή.

      Διαγραφή
  13. Να σας πω την αλήθεια οτι και αν συμβεί καθόλου δε με νοιάζει...!!Οτι και αν συμβει!!Μονο να κληρονομήσωμεν Βασιλεία των Ουρανών...Για όλα τα υπόλοιπα αδιαφορώ!!!Να μας δωσει δύναμη να μην παρεκλινουμε της πίστης μας λόγω ανθρώπινης αδυναμίας...Αδιαφορώ για τα σχεδιά των ανθρώπων και ελπίζω μόνο στα σχέδια του Θεού!Μνήσθητι μου Κύριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ DR WALE WHATSAPP/VIBER : +2347054019402 Ή ΜΕΣΩ EMAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.
    Γεια σας φίλοι μου, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ευχαριστήσω τον DR WALE επειδή έφερε πίσω τον σύζυγό μου. ο σύζυγός μου με άφησε για την πρώην κοπέλα του που είχε πριν με παντρευτεί είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα τηλεφώνησα και τον παρακάλεσα να επιστρέψει αρνήθηκε είπε ότι δεν με αγαπά πια προσπάθησα με κάθε δυνατό τρόπο να τον πάρω πίσω όλα ήταν μάταια το είπα στη φίλη μου και μου έδωσε επαφή με τον DR WALE και του έκανα WhatsApp και του είπα το πρόβλημά μου και μου είπε τι να κάνω και το έκανα και έκανε ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον σύζυγο μέσα σε εβδομάδες. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να επανέλθετε μαζί με τον πρώην σας, συνομιλήστε με τον DR WALE μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλω να καταθέσω για τον ισχυρό DR WALE που έσωσε τη σχέση μου. Πρέπει να είμαι ένας από τους λίγους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείξω και να πω σε κάποιον πόσο ευγνώμων είμαι που κάνω τη Σχέση μου μια μελωδική και ομαλή Σχέση. Προσπάθησα να είμαι πιο θετική για τη σχέση μου με τον φίλο μου, φαίνεται ότι μου πήρε για πάντα. Μια άλλη κυρία πήρε τον αρραβωνιαστικό μου από κοντά μου και μετακόμισαν και οι δύο. Έκλαψα και τον έψαξα να επιστρέψει αλλά αρνήθηκε να δεχτεί τις κλήσεις μου ούτε να επιστρέψει τα μηνύματά μου. Ο φίλος μου μου σύστησε έναν ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος με βοήθησε να κάνω ένα πολύ δυνατό ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον αρραβωνιαστικό μου μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έμεινα έκπληκτος και έκπληκτος όταν ο αρραβωνιαστικός μου τηλεφώνησε να με παρακαλέσει για συγχώρεση και όλα αυτά εξαιτίας του ισχυρού ξόρκι αγάπης του DR WALE. Μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε με τον DR WALE με τους ακόλουθους τρόπους εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα γάμου ή σχέσης. Τα στοιχεία επικοινωνίας του, μπορείτε επίσης να τον καλέσετε ή να του γράψετε μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ DR WALE
    (1) Αν θέλεις τον πρώην σου πίσω.
    (2) Για τη θεραπεία του HIV/AID ή σχετικής ασθένειας
    (3) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας.
    (4) Θέλετε γυναίκες/άντρες να τρέχουν πίσω σας.
    (5) Αν θέλεις παιδί.
    (6) Είστε εργολάβος και θέλετε να κερδίσετε συμβόλαιο
    (7) Θέλετε να δέσετε τον άντρα/τη γυναίκα σας για να είναι
    δικος σου για παντα.
    (8) Εάν χρειάζεστε βοήθεια πνευματικά.
    (9) Σας απάτησαν και θέλετε να ανακτήσετε τα χαμένα σας χρήματα.
    (10)Σταματήστε το διαζύγιο
    (11)Τελετουργικό επίκλησης χρημάτων
    (12)Για να επαληθεύσετε εάν ο διαδικτυακός σας εραστής είναι πραγματικός
    (13)Για να επαληθεύσετε εάν το διαδικτυακό σας δάνειο είναι πραγματικό
    (14) Να είσαι πολύ λαμπρός
    (15)Αν ψάχνετε για μια καλή δουλειά
    (16)Αν είσαι μεγάλος και θέλεις να δείχνεις νέος
    (17) Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από απειλές θανάτου
    Και πολλά άλλα..
    Επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απλώς θέλω να μοιραστώ την κριτική μου για τον ισχυρό ερμηνευτή DR WALE που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ο σύζυγός μου μετά από εννέα χρόνια γάμου, ήταν δύσκολο για εμένα και τα παιδιά που έκανα ό,τι μπορούσα για να σώσω τον γάμο μου και την οικογένειά μου, αλλά όλα αποτυγχάνουν μέχρι ένα Ο φίλος μου μου είπε για την υπέροχη δουλειά του DR WALE, επικοινώνησα μαζί του και με διαβεβαίωσε ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες όλα θα πάνε καλά και μετά από μερικές εβδομάδες, προς μεγάλη μου έκπληξη, ο άντρας μου επέστρεψε σπίτι και γονάτισε και έκλαιγε παρακαλώντας με για συγχώρεση, είμαι τόσο χαρούμενος αυτή τη στιγμή, σε ευχαριστώ πολύ Δρ Γουέιλ, ένα μήνυμα προς αυτόν σήμερα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όντας σε κακό γάμο για μερικά χρόνια λόγω του ότι το σκέφτομαι, χάνω και τη δουλειά μου, έκλαιγα μέρα νύχτα και κόντεψα να τρελαθώ. Αλλά τώρα είμαι ξανά στα πόδια μου, ευχαριστώ και τον DR WALE που μου επανέφερε την ευτυχία. Αφού διάβασα για όλα τα καλά πράγματα που έχει κάνει ο DR WALE για τους ανθρώπους, επικοινώνησα γρήγορα μαζί του και του είπα τι περνάει. Ο σύζυγός μου τότε πάντα με χτυπούσε χωρίς λόγο, πάντα προσβάλλει οτιδήποτε κάνω. Αφού είπε στον DR WALE όλα αυτά, μου έκανε ένα ξόρκι βουντού και ανακάλυψε ότι ο σύζυγός μου έβλεπε κάποιον άλλο εκτός γάμου μας, γι' αυτό γυρίζει σπίτι και έψαξε για ελαττώματα. Αλλά όλα χάρη στον DR WALE που έχει αποκαταστήσει τα πάντα ξανά στο κανονικό. Ο σύζυγός μου ζήτησε συγχώρεση από εμένα και το αφεντικό μου στον εργασιακό μου χώρο μου ζήτησε να επιστρέψω στη δουλειά. Συνιστώ επίσης τον DR WALE σε όποιον χρειάζεται βοήθεια. WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή E-Mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι προνόμιο να μοιράζεσαι αυτή τη θαυματουργή μαρτυρία στον κόσμο. Ο σύζυγός μου με χώρισε Δεκαπέντε μήνες πριν και έχω γεμίσει τύψεις γιατί δεν ήξερα τι να κάνω για να διορθώσω προβλήματα με τον άντρα μου. Έψαξα για βοήθεια στο Διαδίκτυο για το πώς θα μπορούσα να λάβω βοήθεια στο γάμο μου και ανακάλυψα σπουδαίους μαρτυρητές για τον DR WALE που ήταν προοδευτικός με τα ξόρκια του. Ήρθα σε επαφή μαζί του και ιδού, ο Δρ Γουέιλ, μου είπε ότι θα μου ετοιμάσει ένα ξόρκι που θα φέρει πίσω τον άντρα μου. Ήμουν δύσπιστος, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να συνεργαστώ μαζί του. Αφού δούλεψα με τον DR WALE, μερικές μέρες αργότερα, ο σύζυγός μου μου τηλεφώνησε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι και από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα, ζούμε ειρηνικά. Επιστρέφει τώρα με τόση αγάπη και φροντίδα. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω όλους ότι αυτός ο μάστορας έχει τη δύναμη να φέρει πίσω τους ερωτευμένους και το πιο εκπληκτικό είναι ότι η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή τώρα, κάθε μέρα είναι ευτυχία και χαρά. και δεν υπάρχει τίποτα σαν να είσαι με τον άντρα που αγαπάς. Θα συστήσω ανεπιφύλακτα το DR WALE σε οποιονδήποτε εκεί έξω που χρειάζεται βοήθεια. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τον DR WALE, σας δίνω 100% εγγύηση ότι θα σας βοηθήσει!!. WhatsApp/Viber/Telegram του: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή