Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...


ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ MΙG-29 ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ AL-VΑΤΙΥΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ MIM-23 HΑWΚ.
ΒΙΝΤΕΟ


Ρώσικα MiG-29 επιτέθηκαν στην αεροπορική βάση Al-Vatiya, καταστρέφοντας το τούρκικο σύστημα αεράμυνας MIM-23 Hawk

Τα μαχητικά MiG-29 του LNA έπληξαν σοβαρά τα τούρκικα συστήματα αεράμυνας MIM-23 Hawk.

Ο LNA με τη βοήθεια των MiG-29, που πρόσφατα απέκτησε πέτυχε να καθαρίσει την αεροπορική βάση al-Vatiya, διαλύοντας τα τούρκικα συστήματα αεράμυνας. 

Με 9 πυραύλους που εξαπολύθηκαν οι 4 συστοιχίες της τούρκικης αεράμυνας εξανεμίστηκαν ενώ 2 τανκ κι ένα αμπρί καταστράφηκαν όπου σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία εντοπίστηκαν τούρκικα επιθετικά drones. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συστοιχίες MIM-23 Hawk υπερασπιζόμενες τη βάση όχι μόνο δεν κατόρθωσαν ν΄αντιδράσουν στα αεροπλάνα ρώσικης τεχνολογίας αλλά ούτε καν να επισημάνουν την προσέγγισή τους .Σε εικόνες δορυφορικές που παρουσιάστηκαν μπορείτε να δείτε ότι οι θέσεις που προηγουμένως εντοπίζονταν τα συστήματα τούρκικης αεράμυνας MIM-23 Hawk,που αναπτύχθηκαν στη βάση Al-Vatiya εδώ και λιγότερο από μια εβδομάδα δεν υπάρχουν πια. Σύμφωνα με τις πηγές τουλάχιστον 4 μαχητικά του LNA εξαπέλυσαν 9 πυραυλικές επιθέσεις απευθείας στη ζώνη των τούρκικων συστημάτων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αξιόπιστα δεδομένα σχετικά με την προέλευση των μαχητικών MiG-29 της Πολεμικής Αεροπορίας LNA δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά συριακές πηγές ανέφεραν νωρίτερα ότι αυτά ήταν ρώσικα μαχητικά που παραδόθηκαν στη Λιβύη μέσω Συρίας.avia-pro

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΌΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΟΡΟΙ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ

 

2 σχόλια:

  1. https://www.noiazomai.gr/2020/07/stayros-papa-dimhtri-yetha.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρωσικός στρατός κ η αεροπορία κανουν crash test κ γυμνάσια για την τελική αναμέτρηση στην Τουρκία όταν έρθει η ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή