Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...


ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ MΙG-29 ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ AL-VΑΤΙΥΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ MIM-23 HΑWΚ.
ΒΙΝΤΕΟ


Ρώσικα MiG-29 επιτέθηκαν στην αεροπορική βάση Al-Vatiya, καταστρέφοντας το τούρκικο σύστημα αεράμυνας MIM-23 Hawk

Τα μαχητικά MiG-29 του LNA έπληξαν σοβαρά τα τούρκικα συστήματα αεράμυνας MIM-23 Hawk.

Ο LNA με τη βοήθεια των MiG-29, που πρόσφατα απέκτησε πέτυχε να καθαρίσει την αεροπορική βάση al-Vatiya, διαλύοντας τα τούρκικα συστήματα αεράμυνας. 

Με 9 πυραύλους που εξαπολύθηκαν οι 4 συστοιχίες της τούρκικης αεράμυνας εξανεμίστηκαν ενώ 2 τανκ κι ένα αμπρί καταστράφηκαν όπου σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία εντοπίστηκαν τούρκικα επιθετικά drones. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συστοιχίες MIM-23 Hawk υπερασπιζόμενες τη βάση όχι μόνο δεν κατόρθωσαν ν΄αντιδράσουν στα αεροπλάνα ρώσικης τεχνολογίας αλλά ούτε καν να επισημάνουν την προσέγγισή τους .



Σε εικόνες δορυφορικές που παρουσιάστηκαν μπορείτε να δείτε ότι οι θέσεις που προηγουμένως εντοπίζονταν τα συστήματα τούρκικης αεράμυνας MIM-23 Hawk,που αναπτύχθηκαν στη βάση Al-Vatiya εδώ και λιγότερο από μια εβδομάδα δεν υπάρχουν πια. Σύμφωνα με τις πηγές τουλάχιστον 4 μαχητικά του LNA εξαπέλυσαν 9 πυραυλικές επιθέσεις απευθείας στη ζώνη των τούρκικων συστημάτων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αξιόπιστα δεδομένα σχετικά με την προέλευση των μαχητικών MiG-29 της Πολεμικής Αεροπορίας LNA δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά συριακές πηγές ανέφεραν νωρίτερα ότι αυτά ήταν ρώσικα μαχητικά που παραδόθηκαν στη Λιβύη μέσω Συρίας.avia-pro

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΌΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΟΡΟΙ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ





 

2 σχόλια:

  1. https://www.noiazomai.gr/2020/07/stayros-papa-dimhtri-yetha.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρωσικός στρατός κ η αεροπορία κανουν crash test κ γυμνάσια για την τελική αναμέτρηση στην Τουρκία όταν έρθει η ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή