Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ "ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ"

C. A. FITTS«ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ COVID ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ KΡYBOYN TON METANΘΡΩΠΙΣMO ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»! 

ΒΙΝΤΕΟΕάν υπάρχει ένα βίντεο σήμερα που να απαντά στο "ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ 2020;" είναι το ακόλουθο. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, το σύστημα που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μας αφορά όλους, διότι θα ισοδυναμεί με δουλεία. 

Η Catherine Austin Fitts (Κάθριν Όστιν Φιτς) περιγράφει περιεκτικά τα σχέδια που κρύβονται πίσω από την τρέχουσα "πανδημία" προκειμένου να μεταβεί ο πλανήτης σε ένα νέο σύστημα τεχνοκρατίας και μετανθρωπισμού. 

Αναλύει το πώς οι κεντρικοί τραπεζίτες αποσύρουν το παλιό σύστημα του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νοσμίσματος και φέρνουν ένα νέο, όπου η κάθε οικονομική συναλλαγή θα είναι ηλεκτρονική, και πλήρως ελεγχόμενη.

 Αποκαλύπτει τους βασικούς πυλώνες αυτού του νέου συστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των ενέσεων, και το πώς γίνεται συστηματική προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί στον κόσμο το πώς αυτοί οι πυλώνες θα ενωθούν για να φτιάξουν το νέο κοινωνικο-οικονομικό σύστημα. 

Μιλάει όμως και για την νοθεία και την εξαπάτηση των ψηφοφόρων με την βοήθεια του κορωναϊού, στις αμερικάνικες εκλογές!!!

Η Κάθριν Όστιν Φιτς είναι αμερικανίδα οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ. Είναι διευθύνουσα σύμβουλος του Solari Report.


2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ BitChute ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ.
    https://www.bitchute.com/channel/videoorthodoxias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι τα λένε, εμείς ακούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή