Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟ!!!




Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών
     
   Σημείωση του  Γεωκών: Μέχρι τον Μάιο εμείς οι Έλληνες θα ζήσουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες, ακραίες και απίστευτες, θα περάσουμε δοκιμασίες σαν άνθρωποι αλλά και σαν ορθόδοξοι χριστιανοί, θα δώσουμε εξετάσεις ανθρωπιάς, και εξετάσεις πρακτικής εφαρμογής της διδασκαλίας Του Χριστού, η εξέταση στην θεωρία τελείωσε, σε πολύ λίγο θα εξεταστούμε στην εφαρμογή…εδώ θα φανεί ποιοι πραγματικά αξίζουν να ονομάζονται… ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

«…θα ξαφνιαστούμε εμείς οι Έλληνες διότι κάποια στιγμή, θα δούμε καραβάνια ανθρώπων να έρχονται από Τουρκία, Γερμανία από την πρώην Γιουγκοσλαβία κλπ

Όσοι είχαν πάρει απόφαση να κόψουν ( μοιράσουν ) την Ελλάδα, θα έρθουν με καραβάνια ( για να σωθούν) και θα γεμίσουν αυτήν την Αγία Ελληνική Γη… θα έρθουν πρώτα ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ, όχι φοβισμένοι διότι ο τρόμος είναι πολύ χειρότερος από τον φόβο.

Θα έρθουν με τις οικογένειες τους (πιστεύοντας ) ότι θα περάσουν μια "βραδιά" για να σωθούν, και μετά να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αλλά δεν θα γίνει έτσι…

Θα πεινάσουν τόσο πολύ που και μια πέτρα να γλείψουν από αυτήν την Γη θα τους φαίνεται μάλαμα, αλλά αυτή η Γη που σας λέω, αυτή η πέτρα θα γυρίσει και θα γίνει ψωμί γι’αυτους διότι η Ελλάδα, η Γη αυτή θα καρποφορήσει τόσο πολύ αυτή η ευλογημένη Γη, που θα δώσει σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε ψυχή εκτός από το Άγιο Πνεύμα, θα δώσει τα αγαθά της, θα δώσει την ψυχή της, θα δώσει το είναι της….

Θα είναι Η Παναγία μας που θα φροντίσει εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές που θα μαζευτούν στην Ελλάδα

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…για την Ελλάδα των χιλιάδων χιλιάδων ανθρώπων, αν η Ελλαδα είναι 10 εκατομμύρια…ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ !!! αυτό θα συμβεί στην Ελλάδα, δεν θα μείνει ούτε μια πιθαμή στα βουνά που δεν θα γεμίσει από ψυχές…

Μετά το πέρας του χρόνου που έχουν να γίνουν όλα αυτά, όλοι αυτοί που ήρθαν στην Ελλάδα για να προστατευτούν, θα φύγουν και θα πάνε πίσω στα σπίτια τους, θα πάνε με την ψυχή γεμάτη, και με μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ στην ψυχή τους που θα μεταφέρουν εκεί που θα πάνε, και τότε η Ελλάδα δεν θα πειραχτεί ποτέ πλέον από κανένα γείτονα, ακόμα και όταν θα έρθει ο χρόνος του αντίχριστου, διότι τώρα δεν είναι αυτός αλλά ο κλώνος του

Θα τα δούμε όλα αυτά, θα τα ζήσουμε όλα, σας είπα και πριν ότι ………

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟ!!!!! δεν γνωρίζω αν αυτό θα συμβεί στην Ελλάδα η στην Αμερική η στο Ιράν η κάπου αλλού, αλλά σας είπα ότι μέχρι το Πάσχα θα γίνουν φοβερές εξεγέρσεις, μπορεί να γίνει ο εμφύλιος, ο "μαλακός" εμφύλιος, ο αθόρυβος εμφύλιος που συμβαίνει τώρα στην Αμερική, ο οποίος θα βγει στην επιφάνεια…

Στην Ελλάδα θα έχουμε την πτώση της κυβέρνησης αυτής και θα πάνε σε κυβέρνηση οικουμενική, που θα της δώσουν όμως άλλο όνομα, μπορεί να την αποκαλέσουν εθνικής σωτηρίας, η κάποιο άλλο, αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν άλλη ζημιά στην Ελλάδα.

Σας λέω παιδιά μου ότι οι ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ θα είναι η τελευταία φορά που θα πάρουν αποφάσεις, αυτές τις μακάβριες αποφάσεις για τις ψυχές των ανθρώπων….
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ….

Ο Φεβρουάριος παιδιά μου θα είναι ηφαίστειο ψυχών, ο Μάρτιος όμως θα είναι ο μήνας των μεγάλων αλλαγών με αποκορύφωμα, πιστεύω, την 25η Μαρτίου η οποία θα είναι σημαδιακή ημέρα για την Ελλάδα και για τους Έλληνες.

Και όλοι αυτοί οι ξένοι που έχουν μπει λαθραία μέσα στην Ελλάδα ( λαθρομετανάστες) Ο Θεός να τους ελεήσει…όταν θα δουν αυτοί ένα Ναό του Θεού που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, τότε θα γονατίσουν έξω από τον Ναό, ίσως να μην κάνουν τον σταυρό τους διότι δεν τους έχει μάθει κανείς να το κάνουν, αλλά θα βάλουν το χέρι τους στην καρδιά σαν να θέλουν να αγγίξουν την ψυχή τους και να πουν ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ και θα εννοούν ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Αυτά θα συμβούν σε λίγο χρονικό διάστημα, και όταν ο κόσμος θα ΦΛΕΓΕΤΑΙ, όχι να καίγεται αλλά θα ΦΛΕΓΕΤΑΙ, ακόμη και οι πέτρες θα λιώνουν από την φωτιά, που θα ανάψουν αυτοί εδώ, η Νεα ταξη και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν πυρ σε όλο τον κόσμο… θα δουν όμως αυτοί ξαφνικά μια ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ, και θα τρελαθούν όλοι αυτοί και θα αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν αυτούς τους Έλληνες που πήγαμε να τους κάψουμε δεν παθαίνουν τίποτα και εμείς καιγόμαστε

Διότι δεν γνωρίζουν ότι Ο ΣΤΑΥΡΟΣ που βλέπουν στην NASA θα καλύψει την Ελλάδα και την Κύπρο και δεν θα πάθουν τίποτα.

Θα μυροβλυζουν τα σύνορα της Ελλάδος, θα τα δείτε όλα αυτά, και θα δείτε και αυτούς που μπήκαν με κακό σκοπό στην Ελλάδα, το 50% από αυτούς θα φύγουν τρομαγμένοι γιατί δεν θα έχουν θέση εδώ και οι υπόλοιποι θα μετανοήσουν και θα γίνουν ποιο πιστοί και από εμάς…»

Σημείωση : τα ΘΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ και οι προφητείες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν ( μόνο οι ημερομηνίες) Βασικός και μόνος παράγοντας για την εκπλήρωση ή μη μίας προφητείας είναι η μετάνοια ενός ανθρώπου ή ενός λαού…..Ο Θεός μπορεί να Παρατείνει όμως τον καιρό της τιμωρίας, για να δώσει χρόνο μετανοίας. το θέμα δεν είναι οι ημερομηνίες αλλά όλα είναι για ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ…

Ο Θεός μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας με έκτακτα και ανέλπιστα γεγονότα, μπορεί να καθυστερήσει ένα γεγονός για να ταπεινωθούμε….. Έχει λύσεις ο Θεός, που εμείς δεν μπορούμε να τις φανταστούμε.


24 σχόλια:

  1. Άλλα αντ άλλων....γελοιότητες...προσπαθεις να φοβίσεις και να ντροπια΄σεις την Ορθοδοξία με την ατοπία αου...είσαι πράκτωρ σκοτεινός, εθελουσίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος λέει άλλα αντ άλλων τώρα;Είναι δικαίωμα σου να μην τα πιστεύεις αλλά και πράκτωρ ο γέροντας;
    Ε δεν τρώγεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόε γέροντας φίλε; Έχει ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τον Θεό ο < (ΓΓ;) και του λέει ο Θεός τα μέλλοντα, και μετά αυτομάτως τα μεταβιβάζει στον gewkwn; Σε εναν τύπο gewkwn που υποστηρίζει οτι η Παναγία και ο Χριστός ειναι Ελληνες; Τετοια άρθρα φέρνουν πανικό στους ευκολόπιστους και γελοιοποίηση της Ορθοδοξίας γιατί ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, και γραφονται απο οροδόξους. Οι αντίχριστοι θα λενε...Ειδες τι ανοησιες γραφατε εσεις οι ορθοδοξοι; Και σε είχα για πιο έξυπνο. Έχεις να κάνει με πεφήφανους πλανεμέναους gewkvn κλπ....πράκτορες ειναι εθελοντικά ή μη. Και εισαι συνυπεύθυνος γιατι δημοσιευεις τις ανοησίες τους.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ καναλι με ΤΟΝ ΘΕΟ..Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ δεν ειχε?ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ δεν ειχε?ο ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ δεν ειχε? ΣΙΜΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,,ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΣΑΛΟΣ,,ΠΑΤΗΡ ΠΑΙΣΙΟΣ και τοσοι αλλοι.εγω διαβαζα πιτσιρικος ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΠΑΙΣΙΟΥ και τωρα βλεπω ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.Ο ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ δεν ειχε προφητευσει ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?Ο ΠΑΤΗΡ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ δεν μιλησε για την κριση που ζουμε πριν χρονια?Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΒΕΤΣΙΟΥ ?ΔΕΣ τι ελεγε η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΒΕΤΣΙΟΥ πριν χρονια ,θα σβησει ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ελεγε τοτε,,γιατι μηπως δεν εσβησε?

      Διαγραφή
  3. Οι προφητείες του γεωκων μοιάζουν αντιγραφή από άλλες γνωστές που κυκλοφορούν. Ο Αριστοτέλης έχει δίκιο! Με πλανεμενο γέροντα μιλάει αν μιλάει!!
    Και ο Αναργύρος με τις γνήσιες προφητειες είχε προφητεία το 2019 για επόμενα ματωμένα Χριστουγεννα!!
    Προσοχή λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένας σοβαρός - ευλαβείς γέροντας, δεν θα έβαζε ανώνυμα άτομα να τον αντιπροσωπεύουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα βιάζεται ο "γέροντας".

    Είναι απλό.
    Αν ανατρέξετε σε παλαιότερες
    εκτιμήσεις του θα δείτε ότι
    όλα αυτά επαναλαμβάνονται
    αλλάζοντας χρονικές περιόδους.

    Να τώρα θα δείτε τι θα γίνει...
    Να τώρα θα δείτε...
    Να έρχεται τώρα...

    Μέχρι να συμβεί κάτι και να πει
    "Τα έλεγα εγώ"

    Άλλο το προφητικό χάρισμα και
    άλλο οι προσωπικές εκτιμήσεις.
    Σαν να έχει ανυπομονησία...

    Αν περιμένετε τον Γενικό Πόλεμο
    και τα της Πόλεως μέσα στο 2021
    κάνετε λάθος. Έχουμε βάθος
    γεγονότων...δεκαετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχάριστοι ,ασεβέστατοι σχολιαστές.
    Παρακαλώ τον γεωκων να μας πει τι βότανα πίνει, που του στέλνει ο γέροντας και να σιγουρέψει τον αριθμό των ξένων για να παραγγείλουμε τσίγκινα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ……’’ Οι άνθρωποι διαιρούνται σε τρεις κατηγορίες:
    - Εκείνους, που δεν ερευνούν, και φυσικά δεν ευρίσκουν! Το μόνο που ξέρουν είναι να κατηγορούν.
    - Εκείνους που ερευνούν αλλά δεν ευρίσκουν! Διότι οι άνθρωποι αυτοί είναι προκατειλημμένοι
    - Εκείνους που ερευνούν και ευρίσκουν! Οι άνθρωποι αυτοί είναι λογικοί και τυχεροί. Λογικοί, γιατί έψαξαν και ερεύνησαν. Και τυχεροί, γιατί βρήκαν! Ερεύνα! Ερεύνα, όσο πιο πολύ μπορείς… Αν βρεις, θα βρεις το παν, αν δεν βρεις, όχι μόνο δεν θα έχεις χάσει τίποτε, μα θα έχεις γίνει πιο σοφός και πιο προσγειωμένος και πιο μυαλωμένος.
    • Ερεύνα! Ερεύνα, όσο πιο πολύ μπορείς! Ερεύνα, όσο πιο βαθειά μπορείς! Μην φοβάσαι ….. και Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας καλεί να ερευνούμε…… Η Εκκλησία όχι μόνον δεν εμποδίζει την έρευνα, αλλά δοξάζει τον Χριστό ψάλλοντας: Χαίρεις ερευνώμενος! δι' ο, Φιλάνθρωπε………. Η έρευνα των θεμάτων της πίστεως είναι υπόθεση ιερή……Μα δεν αρκεί να ερευνάμε. Πρέπει να ερευνάμε σωστά.
    GEWKWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερευνώ αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τον χαμένο Arco ,εσύ επέπλευσες εδώ και σε άλλο μπλοκ που σε δημοσιεύει ακόμη.
      Δόσε τον τύπο του φελλού της επίπλευσης, τις συντεταγμένες ,τα βότανα και τον ακριβή αριθμό για να γίνει η παραγγελία για τον τσίγκο.

      Διαγραφή
    2. Άρα δεχόμαστε το παραπάνω
      κείμενο του "γέροντα"
      σαν προϊόν έρευνας.

      Για να βοηθήσουμε να
      πούμε ότι το 2013 κάποιοι
      περίμεναν τα γνωστά
      γεγονότα. Ο γέροντας
      Ευθύμιος είχε καθησυχάσει
      έναν γνωστό μου λέγοντας
      "Ουυυυ έχουν ακόμα πολλά
      να γίνουν"

      Θυμίζουμε:

      - Κουρδικό κράτος
      - Νέος πόλεμος στον Καύκασο
      - Ένταση και συγκρούσεις στα Βαλκάνια
      - Εχθροπραξίες στα
      Σκανδιναβικά κράτη
      - Σεισμοί πείνα
      - Κατάληψη νησίων μας, από
      τους Τούρκους
      - Ένταση στην Κύπρο
      εχθροπραξίες
      - Ισραήλ εναντίον Ιράν
      - Νέα χειρότερη πανδημία
      - Κατάρρευση οικονομιών
      - Κατάρρευση κυβερνήσεων
      - Καταστροφή Αμερικής

      Όλα αυτά δεν θα γίνουν σε
      λίγους μήνες. Θα το θέλαμε
      αλλά δεν είναι τόσο εύκολο.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ;ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΑΓΙΟΤΗΤΑ;ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι.Υπαρχουν πολλοί που νομίζουν ολλα ανοίκουν στον Ελληνισμό.Μεγαλο λάθος.Που γεννήθηκε ο Χριστός σαν Άνθρωπος.Στιν Ελλάδα;;;

      Διαγραφή
  9. Ο Χριστος ειναι Υιος Θεου. Ουτε ελληνας ουτε εβραιος ουτε κινεζος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από δω και πέρα εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη (όπως λέει και ο Γέροντας του ΓΕΩΚΩΝ) ότι αξίζουμε αυτό τον τίτλο Ουράνιας Ευγενίας. Θα πρέπει να αντέξουμε τη χλεύη όσων είναι υποψήφιοι για απώλεια και να τους σπλαχνιζόμαστε όπως και ο Κύριός μας τους σταυρωτές Του.

    Ο Οσιότατος Ιωσήφ ο Ησυχαστής έλεγε:
    "Τρεις εχθροί πολεμούν των ανθρώπων το γένος: 1) οι δαίμονες, 2) η ιδία μας φύσις και 3) η συνήθεια. Εκτός τούτων άλλος πόλεμος δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας: "Η Ελλάδα θα υποφέρει γιατί γύρισε την πλάτη της στο Χριστό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ:

    Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806):

    Κεφ. Ζ’ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης. (Σεισμός – Τσουνάμι) (;;;)
    Κεφ. Η’ εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νίκαι.

    Γέροντας ΓΕΩΚΩΝ:

    Ο Φεβρουάριος παιδιά μου θα είναι ηφαίστειο (υπαινιγμός για έκρηξη του υπερ-ηφαιστίου YELLOW-STONE;) ψυχών, ο Μάρτιος όμως θα είναι ο μήνας των μεγάλων αλλαγών με αποκορύφωμα, πιστεύω, την 25 η Μαρτίου η οποία θα είναι σημαδιακή ημέρα για την Ελλάδα και για τους Έλληνες. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

    Κεφ. Θ’ εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
    Κεφ. Ι’ εις τας 12 Αυγούστου, ανυπόφορος ζέστη γεννήσεται.
    Κεφ. Ία’ εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισυ της ανθρωπότητας.
    Κεφ. Ιβ’ θέλει εκλεχθεί ένας Βασιλεύς από το Ιμπέριον.

    Τα άνωθεν ελήφθησαν εκ τινός χειρόγραφου παλαιού εκ της Ι. Μ. Κωσταμονίτου κατά μήνα Αύγουστον 1897

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έφτασαν οι 3 συνεχόμενες Πασχαλιές του Κ. Βαρδάκα. Μέσα στην ίδια χρονιά. Αυτή που λογάριαζαν να μας ξεκάνουν

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει κι άλλη σύμπτωση:

      ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
      ΕΝΟΤΗΤΑ 1 από 48

      ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ... ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ...
      ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ...
      ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ...

      Διαγραφή
  13. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΗΜΙΝ! ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΘΕΛΗΤΑ. ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΩΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΑΦΙΟ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πρφητειες γραφονται για την αποφυγη του κακου δια της μετανοιας.
    Αυτος που πιστεψει προφητη, μισθο προφήτη θα λαβει λεει ο Κύριος.
    Μαζί σου Γεωκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆΝΟΙΑ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΧΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΘΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΉ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΔΑΚΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΆΔΑ, ΚΎΠΡΟ, ΡΩΣΙΑ, ΧΑΒΆΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΆΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντού σε ΟΛΛΟΝ τον καθολικόν.Ορθοδοξον κ.αλλους Πιστούς.Ηδα στιν Λατινοαμερικη πως πυστεουν,ένα παραπάνω από Ορθόδοξους.Εχει παντού Αγίους όχι μόνο Ελλάδα.!Και τι μου τιν έδειξε που δεν πάνε στον ωραία Εκκλησία μας χωρίς θόρυβο και το μπουρ μπουρ.Ο Ιερέας δεν μηλαη ούτε στο εξωτερικό που κάνουν κόντρα με Μερσεντές και κοντές φούστες.καλητερα να ρίχνουν κάτι μακρι επάνω τους.Δεν πάω άλλο στο Ντύσσελντορφ Κυριακή μέρα.στιν Καθολική μπωρης να ακούς να ψέλνουν χωρίς θόρυβο.ι ηλικία τις Εφιβιας Τελειωνη.Λατρευω τον Χριστό τιν Παναγία προπαντός τον Θεό που κλαίνε το τι πάλη έκανε ο Άνθρωπος.Πολλοι θα πεθάνουν δυστυχώς και εγώ,αλλά με τιν Πίστη μου.

      Διαγραφή
  16. χαίρετε,

    πιστεύω ό,τι θα έπρεπε να κατηγοριοποιήσετε
    τα προφητικά γραπτά, διατηρώντας βέβαια την ανωνυμία των γερόντων
    ή λαἱκών που τα έργαψαν.
    δηλ. ΄"ο γέροντας Α", "ο γέροντας Χ", "ή γερόντισσα β"
    "προφητικός λόγος 1 κλ".
    1ον γιατί με αυτόν τον λόγο κανείς δεν θα μπορεί
    να εισχωρήσει σε προφητικό γραπτό κάποιου άλλου
    2ον δεν θα υπάρχει καμία σύγχυση.

    ούτως ή άλλως ή αλήθεια του Χριστού μας θα μείνει

    Υ.Γ. κανένας σεισμός δεν έγινε τον Ιανουάριο,-όπως κάποιος ισχυριζόταν- άρα προς τί ο πανικός?

    ο Χριστός ο ίδιος δεν αναφέρει ποτέ χρονολογίες ή ημερομηνίες.
    και αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να διασταυρώνεται απο πολλά άτομα και όχι μόνο ένα...

    Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν -γιατί απλά δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν-
    πιστεύω πως θα πρέπει να κατηγοριοποιηθούν τα προφητικά.


    συγνώμη για τις πολλές λέξεις, και ευχαριστώ τον διαχειριστή της σελίδας για το ενημερωτικό μπλόγκ.

    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή