Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΕΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


ΓΕΡΩΝ ΓΕΩΚΩΝ:«ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ!»



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου από εδώ και πέρα, θα έχουμε μια πολιτική "αναστάτωση" στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, στην Κύπρο θα πέσει η κυβέρνηση όπως και στην Ελλάδα, πρώτα όμως θα γίνει στην Κύπρο και θα είναι ξαφνικό, τότε θα κάνει πίσω το κεφάλαιο όπως και στην Ελλάδα, στην Κύπρο ίσως θα δούμε μια πολύ μεγάλη προδοσία που θα έχει σχέση με τις τράπεζες.

Στην Κύπρο παιδιά μου όπως σας είπα θα καταρρεύσει η κυβέρνηση, διότι θα βγουν κάποιες αλήθειες και θα γίνει ένας μεγάλος χαμός

Αυτό που θα ξεκινήσει με τις κυβερνήσεις θα είναι πολύ γρήγορο, δηλαδή όλες οι κυβερνήσεις θα αλλάξουν πρόσωπα γιατί θα προσπαθήσουν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια, όμως ο κόσμος δεν θα τους πιστέψει και θα εξεγερθεί, θα αγριέψει, θα εξεγερθεί απέναντι στους πολιτικούς, ακόμη και εναντίον της αστυνομίας, και του στρατού, ο ½ στρατός θα πάει με το μέρος του κόσμου το ίδιο και η αστυνομία και θα δούμε πράγματα και θαύματα...θα τα δείτε όλα αυτά διότι έρχονται γρήγορα και με σφοδρότητα.

Ο θάνατος ενός πολιτικού προσώπου θα φέρει…στρατιωτική εισβολή «εισβολή» σε ένα άλλο κράτος, αυτή όμως η εισβολή δεν θα γίνει στην αρχή από αυτούς που θα φορούν πράσινα μπερέ, αλλά από αυτούς που θα φορούν πολιτικά ρούχα αλλά στην πραγματικότητα θα είναι στρατιώτες εκπαιδευμένοι, για να καταστρέφουν την χώρα που θα εισβάλουν, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ πόσο σύντομα όμως δεν γνωρίζω.

Θα ξεκινήσουν από την Αμερική, εκεί θα έχουμε πολιτικές αλλαγές την μια θα πέφτει ο ένας και θα ανεβαίνει ο άλλος και μετά θα γίνεται το αντίστροφο, αυτό θα συνεχίζεται για ένα μήνα, θα είναι ένας πόλεμος πολιτικός και εμφύλιος…

Θα σταματήσουν (τα γεγονότα) για λίγο στην Γαλλία, θα ακούσετε μια Βρετανία που θα είναι όπως το λέτε εσείς, "στα κάγκελα" και ξαφνικά θα ακούσετε μια Ιταλία που θα καταρρεύσουν τα πολιτικά συστήματα….

Στις εκλογές της Γερμανίας η κυβέρνηση της Μερκελ θα καταποντιστεί αλλά δεν θα μπορέσουν να βγάλουν ένα πολιτικό κόμμα αλλά θα είναι από πολλά πολιτικά κόμματα και το ένα θα πολεμά το άλλο μέχρι την κατάρρευση της Γερμανίας σε μικρά κρατίδια.

Αυτό θα είναι η αιτία της καταστροφής της Γερμανίας, θα πληρώσει η Γερμανία για όλο το αίμα που έχυσε στον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο και για τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο …τον οικονομικό.

Μετά από την Γερμανία θα δούμε την κατάρρευση την οικονομική της Ιταλίας εκεί στην Ιταλία θα έχουμε εξεγέρσεις και εμφύλιο…

Μετά από αυτό ξαφνικά θα ακούσετε για προβλήματα στην Σερβία, θα μεταφέρει προβλήματα εκεί η Νέα Τάξη για να κρατούν απασχολημένη την Ρωσία

Στο Ναγκόρνο Καραμπάχ όπως είπαμε θα ξεσπάσει κάτι, τώρα, και θα ανάψουν τα αίματα εκεί πέρα και θα αναγκαστεί η Ρωσία να μπει με μεγάλη σφοδρότητα στην Γεωργία, πρώτα θα ακούσετε για το Ναγκόρνο Καραμπάχ και μετά για την Γεωργία.

Θα ακούσετε πάλι για την Αρμενία, θα ακούσετε για την Ιταλία, θα ακούσετε για την Αλβανία και μετά θα ακούσετε την διάλυση της Τουρκίας

Θα έρχεται το ένα μετά το άλλο με σφοδρότητα, ο κόσμος δεν θα προλάβει να πάρει ανάσα, δεν θα προλάβει να δει τι του συμβαίνει, και θα είναι σε μια κατάσταση ΣΟΚ

Κάτι με πυρηνικά θα συμβεί στην Γερμανία, είτε από ατύχημα πυρηνικού εργοστασίου η πυρηνικής επίθεσης, στην Γερμανία θα πάθουν ενα μεγάλο κακό αυτό το διάστημα, δεν γνωρίζω ακριβώς τον χρόνο αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Γερμανία θα δοκιμαστεί πολύ, οι ξένοι θα φύγουν για τις πατρίδες τους και οι Γερμανοί θα πάνε σε μικρές ομοσπονδίες, θα φύγουν από τον κεντρικό άξονα που λέγετε Γερμανικό κράτος και θα δημιουργήσουν μικρά κρατίδια

Θα ακούσετε ξαφνικά μια ισοπέδωση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά αυτό θα είναι για πολύ λίγο διότι μετά θα βγουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο εκλεκτοί άνθρωποι, άνθρωποι του Θεού, θα βγουν αυτοί που θα έχουν στην διάνοια τους πνεύμα Θεού και θα πάνε την Ελλάδα και την Κύπρο για 6 μήνες η για ένα χρόνο σε ένα στάδιο πολύ ήρεμο, για να μπορέσει ο κόσμος να ανακάμψει, να ανασάνει, για να μπορέσει να βρει τα πατήματα του, για να μην είναι ο κόσμος σε σύγχυση και να τρελαίνεται.

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, θα έχουν εμφυλίους πολέμους και τα άλλα κράτη θα μπουν σε παγκόσμιο πόλεμο

Αυτό το χρονικό διάστημα οι δικοί σας πολιτικοί θα φύγουν όπως οι ύαινες και όπως τα τσακάλια όταν έρχεται ο κίνδυνος, αλλά δεν θα προλάβουν διότι πολλοί από αυτούς θα δουν την δικαιοσύνη του ανθρώπου μέσω του Θεού, θα δουν την οργή του Θεού πάνω τους για όλα αυτά που κάνουν.

Τα εμβόλια θα σταματήσουν ξαφνικά γιατί μετά από τα εμβόλια σας ετοιμάζουν το οικονομικό κραχ και μετά από αυτό θα έχετε τους πολέμους.

Οι τράπεζες θα έρθουν κάποια στιγμή και θα ζητήσουν συγγνώμη σε όλους αυτούς που τους έχουν εκμεταλλευτεί διότι θα φοβούνται για την ζωη τους, και την κατάρρευση τους και θα επιστρέψουν πίσω στους ιδιοκτήτες όσα δεν πρόλαβαν να πουλήσουν.

Σημείωση Γεωκών: το τρίτο μέρος του Μηνύματος θα το στείλω μετά από μια μέρα, το Γ’ μέρος αφορά τους Αρχιερείς και ιερείς που πρόδωσαν τον Χριστό και εγκατέλειψαν το ποίμνιο στους λύκους, είναι ένα φοβερό μήνυμα και προειδοποίηση προς του Αρχιερείς και ιερείς, θα τρομάξετε όταν το διαβάσετε…



39 σχόλια:

  1. Όλες αυτές οι συνθέσεις γεωπολιτικών καταστάσεων και οικονομίας οι οποίες είναι οφθαλμοφανείς εδώ και καιρό στον κάθε ένα είναι του γεώκων και του γέροντα του,όπως είχε ειπωθεί αμφότεροι πιστεύουν αντίθετα από το ευαγγέλιο ότι ο Χριστός και η Παναγιά είναι Έλληνες.Και αφήνω τον λαϊκό γεώκων,σκεφθείτε γέρο- ιερέας που προσκύνα και κηρύσσει το ευαγγέλιο αλλά δεν πιστεύει σε κομμάτια του και κηρύσσει εκτός αυτού....
    Όσοι τα διαβάζετε καλά είναι να το γνωρίζεται αυτό ώστε να κρατάτε μικρό καλάθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΥΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Λίβελλος; καλά δεν είχε γίνει θέμα πριν λίγο καιρό ότι ο γέροντας του γεώκων και ο ίδιος πιστεύουν ότι ο Χριστός και η Παναγία είναι Έλληνες; Είστε ο ίδιος διαχειριστής η έχει γίνει αλλαγή;
      Λίβελλος είναι συνήθως μια κάποια προσωπική άποψη που έχει σκοπό να συκοφαντήσει και να κατηγορήσει. Εδώ πρόκειται για γεγονός που έχει μάλιστα επιβεβαιωθεί από τους ιδιους, ποια άποψη προσωπική μου εξέφρασα; είναι μόνο τα γεγονότα καμία γνώμη ή άποψη.
      Βλέπετε ότι δεν παρεμβαίνω σε άλλες περιπτώσεις πάρα μόνο σε αυτή του γεωκων και του Γέροντα του,καθώς ΔΉΛΩΣΑΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εσείς συνεχίζετε να τους φιλοξενείτε με ότι αυτό σημαίνει, δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνετε εδώ μέσα.
      Μήπως αρέσκεστε χριστιανικό σαιτ να είστε στο ίδιο επίπεδο με το volcano και την τρικλοποδιά;σαιτ των κλικς;

      Διαγραφή
    3. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
      ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ. ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ GEWKWN KAI NA TON ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΣ
      ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ , ΥΣΤΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
    4. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ;

      Διαγραφή
    5. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
    6. Αποκηρύττει την άποψη του πνευματικού του τέκνου γεωκων ότι ο Χριστός είναι έλληνας;

      Διαγραφή
  2. Αν ο γεροντας δεν αμφισβητεί το ευαγγέλιο που προσκύνα τότε πρέπει να πιστεύει ακράδαντα ότι ο Χριστός και η Παναγία ήταν Εβραίοι και όχι
    Έλληνες. Όταν αμφισβητείς κάτι από την γραφή την αμφισβητείς όλη.
    Θα πρέπει εάν φοράτε παντελόνια να πάτε στο Γέροντα και να τον ρωτήσετε εάν αποκηρύσσει την άποψη αυτή η όχι και μετά να επαναφέρει εκείνος σε τάξη το πνευματικοπαίδι του γεωκων που του εμπιστεύεται τις προφητείες του.
    Αυτά κάνουν οι άντρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ επίμονος είσαι αν δεν σου αρέσει φευγα

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ; ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Κλίνω ευλαβικά γόνυ στην Αγιότητα του Γέροντος αυτού για να αξιωθεί να λάβει το προφητικό χάρισμα από τον Κύριο και μακαρίζω τον ΓΕΩΚΩΝ που έχει τέτοιον πνευματικό.

    Όπως δε χρειάζεται πίστη για να καταλάβει κανείς την απάτη των παγκόσμιων εγκληματιών πολέμου αναφορικά με τον κόβιντ, αλλά κοινή λογική (και μάλιστα λίγη), έτσι δε χρειάζεται πίστη για να καταλάβει κανείς την αυθεντικότητα του λόγου αυτού του Αγίου. Οι καμπάνες των συνειρμών που ηχούν στα αυτιά μου και συσχετίζονται με άλλες προφητείες Αγίων εγνωσμένης αξίας καθιστούν περιττό να προσευχηθώ πρώτα για να λάβω πληροφορία άνωθεν, για το αν οι προρρήσεις του Γέροντος αυτού είναι αυθεντικές.

    Τα δε δάκρυα της Παναγίας εδώ και 1 χρόνο επισφραγίζουν την ένταση και τη δραματικότητα των όσων θα ... "αξιωθούμε" να βιώσουμε ως απάντηση του Πνευματικού Νόμου στην αμετανοησία μας.

    Ηλίας Σκουντριάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΩΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ; ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Θεωρώ ότι έχει το ίδιο πνεύμα που έχουν και όλοι οι Γέροντες, Γερόντισσες, και Ερημίτες που στέλνουν μηνύματα στο ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώνει όσα ήδη ξέρουμε ότι έρχονται και έχουμε απηυδήσει να περιμένουμε.

      Κενοδοξία, πλάνη και δόλο για εξαπάτηση σε καμία περίπτωση δε βλέπω, αφού (επαναλαμβάνω) το μόνο που κάνει είναι να αναλύει περισσότερο αυτά που περιμένουμε.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ;

      Διαγραφή
  4. οι ίδιοι οι απόστολοι (οι μαθητές του Χριστού), κάνοντας συμβούλιο το 49 μ.Χ., μαζί με τους αγίους της πρώτης χριστιανικής κοινότητας, αποφάσισαν ότι ο Νόμος της Παλ. Διαθήκης δεν δεσμεύει τους χριστιανούς, εκτός από ένα δυο βασικά πράγματα. Το γεγονός αυτό (η «αποστολική σύνοδος») αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη, στο βιβλίο Πράξεις των αποστόλων (κεφάλαιο 15), που το έγραψε ο ευαγγελιστής Λουκάς και βρίσκεται μετά τα Ευαγγέλια.

    η δική μας η πίστη (η χριστιανική) δε βασίζεται στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά στην Καινή Διαθήκη. Οι χριστιανοί αγαπάμε το συνάνθρωπό μας και λατρεύουμε το Θεό όπως μας δίδαξε ο Χριστός (στην Καινή Διαθήκη), όχι όπως έλεγε ο Νόμος της Παλαιάς Διαθήκης. Η εποχή της Παλαιάς Διαθήκης τελείωσε. Στην Εκκλησία τη διαβάζουμε από ιστορική σκοπιά, THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μου επιτρέπεις αδελφέ μου, θα ήθελα να σου πω τη γνώμη μου επί του ζητήματος που θέτεις:

      Εγώ προσωπικά, φοβάμαι να λάβω θέση σε πνευματικά ζητήματα που ξεπερνούν τα μέτρα μου, αλλά πλέον δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ μ' αυτά, δεδομένου ότι επείγει η πνευματική και υλική προετοιμασία μου (με ταπείνωση και καθαρισμό του έσωθεν του ποτηρίου) για τα επερχόμενα που όπως προειδοποιεί ο Πνευματικός σου, αλλά και ο ίδιος ο Κύριος στα Άγια Γραπτά του, είναι πλέον σφοδρώς ερχόμενα.

      Τα δογματικά και τα όποια άλλα ζητήματα που εκκρεμούν και πληγώνουν την Ορθοδοξία μας, θα συζητηθούν στην Οικουμενική Σύνοδο που θα συγκροτηθεί μετά τον Γ' ΠΠ, όπως αποκάλυψε σε ευλαβές ζευγάρι που επικαλέστηκε τη θεία βοήθεια κάνοντας προσευχή και νηστεία 3 ημέρες, ο Μεγιστάνας της Αγιότητας Εφραίμ ο Φιλοθεΐτης, ευρισκόμενος ακόμα σε αυτή τη ζωή. Την εγκυρότητα αυτής της πληροφορίας την επισφραγίζει ο Άγιος Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος διηγήθηκε και το σχετικό περιστατικό.

      Η.Σ.

      Διαγραφή
    2. Επικαλησε το ευαγγέλιο για κάτι που νομίζεις ότι καταργεί την πάλαι διαθήκη ενω το αμφισβητεις οταν ευθεως σου κηρύττει ότι ο Χριστός και η μητέρα Του γεννήθηκαν εβραίοι

      Διαγραφή
  5. ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΤΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΠΛΑΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα έχουν πει Θεολόγοι, Ορθόδοξοι Θεολόγοι από την Κρήτη, δεν είναι δικά μου, γι’αυτό να υποθέσω ότι τα λες γι’αυτους και όχι για μένα………
      ‘’ οι ίδιοι οι απόστολοι (οι μαθητές του Χριστού), κάνοντας συμβούλιο το 49 μ.Χ., μαζί με τους αγίους της πρώτης χριστιανικής κοινότητας, αποφάσισαν ότι ο Νόμος της Παλ. Διαθήκης δεν δεσμεύει τους χριστιανούς, εκτός από ένα δυο βασικά πράγματα. Το γεγονός αυτό (η «αποστολική σύνοδος») αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη, στο βιβλίο Πράξεις των αποστόλων (κεφάλαιο 15), που το έγραψε ο ευαγγελιστής Λουκάς και βρίσκεται μετά τα Ευαγγέλια.’’
      η δική μας η πίστη (η χριστιανική) δε βασίζεται στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά στην Καινή Διαθήκη. Οι χριστιανοί αγαπάμε το συνάνθρωπό μας και λατρεύουμε το Θεό όπως μας δίδαξε ο Χριστός (στην Καινή Διαθήκη), όχι όπως έλεγε ο Νόμος της Παλαιάς Διαθήκης. Η εποχή της Παλαιάς Διαθήκης τελείωσε. Στην Εκκλησία τη διαβάζουμε από ιστορική σκοπιά, THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR
      Πρέπει όμως να παραδεχτείτε ότι με τις αισχρές επιθέσεις εναντίον μου ο θεός σας ο γιαχβε θα ευχαριστηθεί πολύ με εσάς, αν του προσφέρετε και ένα κατσικάκι, ε! τότε ποιος σας πιάνει, κανονικά πρέπει να με ευχαριστείτε διότι σας δίνω την δυνατότητα να κερδίσετε μια θέση στην κόλαση με τον δικό σας….λιγο το έχετε, ρε σαΐνια

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΪΩ

      Διαγραφή
  6. Είναι δυνατόν να αφήνετε κάποιους μυλωναδες να γράφουν μπουρδολογιες. Ας διαβάσει Σακκετο ο κύριος αλλιως να αει να αλεσει. Έλεος πια. Ρε συ γεωκων άνοιξε ενα blog δικο σου να καθαρισει και να τελειώνει η κατασταση αυτή. Έλεος πια με τον κάθε μαλακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως μαλακές έγραψες από μόνος σου αφού αποκάλυψες την κακοδοξια σου οπαδε του σσκετου και όχι της θεόπνευστη γραφής που υιοθέτησαν οι απόστολοι οι άγιοι και οι πατέρες 2000 χρόνια τωρα γελοίε

      Διαγραφή
    2. Ο Γέλοιος και ο ελεεινος είσαι εσύ εβραιε. Και οτι και να κάνετε εσύ και το συναφι σου πάτο θα πιανετε.

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν συμπεριφέρεσαι ως ορθόδοξος και υβρίζεις τον αδελφό σου;

      Διαγραφή
    4. Απο τον τροπο που γραφείς καταλαβαίνει ο άλλος απο χιλιομετρα μακρυά την αθεια που σε περιβαλει.

      Διαγραφή
    5. Αστροπελέκι, "Ομιλούσι τα αμαρτωλά γύναια περί ηθικής".

      Διαγραφή
  7. «Επεσκέφθη δε ο Κύριος (γιαχβε η Σαββαωθ) την Άνναν και συνέλαβε, και εγέννησε τρεις υιούς και δύο θυγατέρας» (Σαμουήλ Α΄, Β΄ 21).
    Προσωπικά δεν με ενοχλεί το ότι ο γιαχβε έκανε 5 παιδιά με την Άννα, διότι μετά από τόσους βιασμούς που διάβασα στην Π.Διαθηκη, τις σφαγές των νηπίων των παιδιών και των παντρεμένων γυναικών( διότι ήθελαν παρθένες) το να διαβάζω ότι ο γιαχβε έκανε 5 παιδιά με την Άννα δεν μου φαίνεται παράλογο, μπράβο του, εσείς πως βλέπετε το θέμα ; αν θέλετε να συνεχίσετε να συζητούμε το θέμα με την Π.Διαθήκη δεν έχω κανένα πρόβλημα, μόνο μην ξεχνάτε ότι η Π.Διαθηκη έχει 49 βιβλία, έχουμε πολλά να συζητήσουμε, εσείς αποφασίζετε, εγώ ακολουθώ, έτσι κι’αλλιως συνταξιούχος είμαι …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι, όσοι ερμηνευτές "επιμένουν πεισματικά στην κατά γράμμα ερμηνεία ακόμα και εικονικών, παραβολικών...ή άνθρωποπαθών διηγήσεων της Γραφής...στιγματίζονται συλλήβδην από τους ορθοδόξους Πατέρες"[16]. Αυτό σημαίνει ότι η ορθή ερμηνευτική μέθοδος θα πρέπει να βρίσκεται σε οργανική σύνδεση Αγίας Γραφής και Ιησού Χριστού και από το συγκεκριμένο παράδειγμα προκύπτει ότι "οι εκφράσεις και οι εικόνες της Αγίας Γραφής...περί Θεού φοβερού και τιμωρού είναι σωστές, όχι επειδή όντως ο Θεός οργίζεται και τιμωρεί, αλλά γιατί ο ένοχος και αμαρτωλός άνθρωπος βλέοπει το Θεό ως τιμωρό. Βλ. Γρηγορίου Νύσσης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος αλλά περιμένεις να σε καταλάβουν;

      Διαγραφή
    2. Τι να καταλάβουμε. Οτι ο θεός της παλαιάς διαθήκης είναι ο θεός της καινής.......χαχαχαχαχα.

      Διαγραφή
    3. Η αγια γραφή έγινε για εναν απλό λογο. Για να ξεχωριζει ο άνθρωπος την ψευτιά της παλαιάς απο την αλήθεια της καινής. Αλήθεια τον Αδάμ και την Εύα ποιος τους έπλασε διότι ο θεός έκανε τον ανθρωπο αρεν και θήλυ και καθ εικόνα και ομοιωσην.

      Διαγραφή
    4. Τι λες ρε χάχα ή σάχλα! Έχεις πολύ έπαρση να νομίζεις ότι είσαι ΓΕΩΚΩΝ. Μόνο σας τους δυο φώτισε το Άγιον Πνεύμα εδώ και 20 αιώνες. Ούτε καν ένα Άγιο Πατέρα. Δεν φθάνει που είσθε αμαθέστατοι, βλέπετε κι εντελώς κοσμικά τα θέματα. Από Playstation σκάσατε εδώ ή στο Cosmopolitan διαβάζετε θεολογικά; Και μια που σε βρήκα αστροπελέκι, εξήγησέ μου αυτό : «Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν» (Ματθ.ι'34). Μαχαιροβγάλτης και κατά της ειρήνης ο Ιησούς; Τότε γιατί λένε ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ; Ααααχ και θέλετε να έχετε κι άποψιν. Επίσης μαλακούλη βγάλε το όλομα του Θεού από το νικ σου. Μόνο διαβολιστές το τολμούν.

      Διαγραφή
  9. Φιλέ γεωκων ρωταω μονο εσένα και κανένα αλλο. Υπάρχει η γενεαλογία του Ιησού στο κατα Ματθαίον. Πως εξηγεις οτι ελάχιστα ονόματα από αυτά βρισκονται μέσα στην παλαιά διαθήκη...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάθηκαν οι ταυτότητες τους στο αστυνομικό τμήμα της εποχής κατα τον κατακλυσμο του Νώε,συγγνώμη ελληναρα ήθελα να πω του Δευκαλίωνα.
      Περίμενε να κάνω μια άλλη μαντεψια,αυτοί που δεν είναι πήδηξαν και έζησαν στην καινη

      Διαγραφή
  10. Ειναι πλανες αυτά που λέτε, η παλια διαθήκη ειναι το ίδιο και της συνέχειας της Καινής Διαθήκης, ο ΓΕΟΚΩΝ και ο γέρων είναι πλανεμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Επεσκέφθη δε ο Κύριος (γιαχβε η Σαββαωθ) την Άνναν και συνέλαβε, και εγέννησε τρεις υιούς και δύο θυγατέρας» (Σαμουήλ Α΄, Β΄ 21).
      Προσωπικά δεν με ενοχλεί το ότι ο γιαχβε έκανε 5 παιδιά με την Άννα, διότι μετά από τόσους βιασμούς που διάβασα στην Π.Διαθηκη, τις σφαγές των νηπίων των παιδιών και των παντρεμένων γυναικών( διότι ήθελαν παρθένες)

      Διαγραφή
  11. «Επεσκέφθη δε ο Κύριος (γιαχβε η Σαββαωθ) την Άνναν και συνέλαβε, και εγέννησε τρεις υιούς και δύο θυγατέρας» (Σαμουήλ Α΄, Β΄ 21).
    Προσωπικά δεν με ενοχλεί το ότι ο γιαχβε έκανε 5 παιδιά με την Άννα, διότι μετά από τόσους βιασμούς που διάβασα στην Π.Διαθηκη, τις σφαγές των νηπίων των παιδιών και των παντρεμένων γυναικών( διότι ήθελαν παρθένες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος είναι τελικά;! Πρόσωπο , όνομα δεν έχει;!
    Όλοι οι σύγχρονοι άγιοι όπως και όλοι οι άγιοι ανά τους αιώνες γνωρίζουμε ποιοι ήταν
    Στα δυσκολα χρόνια που ζούμε πρέπει να προσέχουμε να μην πλανηθουμε
    Και σήμερα ολοι οι ιερείς και ιερομόναχοι που παίρνουν θέση και μιλάνε για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν είναι γνωστοί με το όνομά τους και το πρόσωπό τους
    Τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι σχεση εχει ο Γεροντας με αυτα που γραφω εγω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή