Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΨΕΜΑΤΩΝ) ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!
 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: 
«AΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ» 
 ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει η Margaret Anna Alice

Απορρίψτε τον Νόμο S.3737 (Promoting Public Health Information Act) και όλα τα άλλα νομοθετήματα, εργαλεία και υποδομές που στοχεύουν στην ελευθερία του λόγου

Σας καλώ να απορρίψετε τον νόμο S.3737 (Promoting Public Health Information Act που εισήχθη από τους γερουσιαστές Ben Ray Luján και Chris Murphy) και κάθε άλλο εργαλείο λογοκρισίας που εξετάζεται τώρα και στο μέλλον.

Ακολουθεί ένα από τα αμφιλεγόμενα καθήκοντα που περιγράφονται στο S.3737:

(Γ) στρατηγικές για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της διάδοσης επιστημονικών και τεκμηριωμένων πληροφοριών για τη δημόσια υγεία στο κοινό, και, κατά περίπτωση, για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών για-

(i) τον προσδιορισμό των πιο αποτελεσματικών μεθόδων για τη διάδοση των πληροφοριών κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας,

(ii) τον προσδιορισμό βέλτιστων πρακτικών και την κοινοποίηση πληροφοριών σε πληθυσμούς που ενδέχεται να επηρεαστούν από την παραπληροφόρηση αυτή- και

(iii) να προσαρμόζουν τις προσεγγίσεις για τη διάδοση των πληροφοριών, κατά περίπτωση, για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων τάσεων που σχετίζονται με την παραπληροφόρηση.

Αυτή η προτεινόμενη αντιδημοκρατική νομοθεσία θα ιδρύσει μια Συμβουλευτική Επιτροπή Πληροφόρησης και Επικοινωνίας για τη Δημόσια Υγεία, η οποία στην πραγματικότητα θα λειτουργήσει ως Υπουργείο Αλήθειας για το πεδίο της δημόσιας υγείας, το οποίο γνωρίζουμε ότι μετά από δύο χρόνια ψεμάτων, σταθερά αποτυχημένων πολιτικών και παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει οδηγήσει μόνο σε εκπληκτικούς αριθμούς τραυματισμών και θανάτων για εμάς τους ανθρώπους.

Ενώ οι αυταρχικές πολιτικές COVID έχουν σπρώξει τους απλούς πολίτες βαθύτερα στη φτώχεια, η Pfizer έχει στεφθεί "φαρμακευτικός Γολιάθ των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων" και οι υποκινητές, προπαγανδιστές, συνωμότες και τύραννοι της BigPharma έχουν γίνει τραγελαφικά εύποροι, με την εκβιαστική δράση της COVID να κάνει έναν νέο δισεκατομμυριούχο κάθε δεκαεπτά ώρες.

Τώρα που η υστερία και τα επίπεδα πρόσληψης ενέσιμων προϊόντων έχουν κορυφωθεί, αυτό έχει πέσει σε έναν νέο δισεκατομμυριούχο κάθε τριάντα ώρες, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Oxfam, η οποία αποκαλύπτει ότι: "οι δέκα πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο κατέχουν περισσότερο πλούτο από το κατώτερο 40% της ανθρωπότητας, 3,1 δισεκατομμύρια ανθρώπους". Ώρα να πυροδοτήσουμε το επόμενο σχέδιο εκβιασμού.

Αν νομοθεσία όπως το S.3737 και το AB2098 της Καλιφόρνιας υπήρχε στο παρελθόν, οι γιατροί, οι επιστήμονες και οι ιδιώτες που αντιμετώπιζαν άφοβα τη ψυχοκτόνο προπαγάνδα για τα επικίνδυνα προϊόντα θα είχαν ποδοπατηθεί κάτω από το τσαρούχι του φασιστικού εταιρικού-κυβερνητικού παντεχνείου, και οι κομπογιαννίτες θα εξακολουθούσαν να προκαλούν καταστροφή στον πληθυσμό σήμερα.

Τα παιδιά θα εξακολουθούσαν να παραλύουν και να πεθαίνουν από δηλητηρίαση από μόλυβδο-αρσενικό από φράουλες ποτισμένες με Paris Green.

Τα μωρά θα εξακολουθούσαν να γεννιούνται με ελλείποντα άκρα και όργανα έξω από το σώμα τους από τις έγκυες μητέρες τους που είχαν πάρει θαλιδομίδη για την πρωινή ναυτία, και η Dr. Frances Oldham Kelsey θα της είχε αφαιρεθεί η άδειά της, θα είχε συκοφαντηθεί και θα είχε αποστερηθεί της προσωπικότητας της επειδή "απέρριψε την αίτηση για τη θαλιδομίδη με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία ασφάλειας μέσω αυστηρών κλινικών δοκιμών" αντί να της απονεμηθεί το Προεδρικό Βραβείο για τη Διακεκριμένη Ομοσπονδιακή Δημόσια Υπηρεσία από τον Πρόεδρο Kennedy.




Οι μητέρες θα πέθαιναν ακόμη από παιδικό πυρετό κατά τη διάρκεια του τοκετού και ο Ignác Semmelweis θα είχε πεθάνει μοναχικά και τραγικά σε ένα άσυλο, επειδή οι "ειδικοί" της εποχής του χλεύαζαν τη συμβουλή του να πλένουν τα χέρια τους μεταξύ αυτοψιών και τοκετών.

 (Ω, περιμένετε, αυτό ακριβώς συνέβη στον Semmelweis, αλλά η "επιστήμη" τελικά συμμορφώθηκε με τις συστάσεις του και αμέτρητα παιδιά δεν μεγάλωσαν χωρίς μητέρα εξαιτίας αυτού).

Οι γονείς θα εξακολουθούσαν να ψεκάζουν τα παιδιά τους με DDT πριν βγουν έξω να παίξουν, και τα παιδιά θα εξακολουθούσαν να πετάγονται μέσα από σύννεφα DDT στην παραλία σαν πίδακες ψεκασμού.


Οι γυναίκες θα εξακολουθούσαν να απλώνουν κρέμα ραδίου στα μάγουλά τους και να πίνουν "φρέσκο, αναζωογονητικό, φυσικό ραδιενεργό νερό".


Ένα στα 1.000 παιδιά θα εξακολουθούσε να προσβάλλεται από πολιομυελίτιδα από τα πρώτα εμβόλια πολιομυελίτιδας και ο Dr. Maurice Brodie θα είχε γίνει διάσημος αντί να πεθάνει από υποψία αυτοκτονίας στα 36 του.

Οι μητέρες θα εξακολουθούσαν να καταπραΰνουν τα μωρά τους με κοκαΐνη, ηρωίνη, χλωροφόρμιο, μορφίνη, όπιο και προϊόντα πεντοβαρβιτάλης .


Οι ασθενείς που έπαιρναν το Vioxx της Merck για τον πόνο της οστεοαρθρίτιδας θα εξακολουθούσαν να πέφτουν νεκροί από καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια πέρα από τους 55.000 πρόωρους θανάτους που διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν από "την αποτυχία του FDA να ανακαλέσει το Vioxx νωρίτερα".

Οι άνθρωποι θα εξακολουθούσαν να αναπτύσσουν βρεφική παράλυση από τα τσιπ μολύβδου στους τόπους κατοικίας και εργασίας τους και τα παιδιά θα εξακολουθούσαν να υφίστανται νευρολογικές και οργανικές βλάβες από την έκθεση σε προϊόντα μολύβδου (ουπς, και αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει).

Οι γιατροί θα εξακολουθούσαν να εκτελούν λοβοτομές, ο εφευρέτης των οποίων τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ για μια "τεχνική που ενδεχομένως ήρθε πολύ νωρίς για την τεχνολογία και την ιατρική φιλοσοφία της εποχής της".


Ο υδράργυρος θα εξακολουθούσε να θεωρείται "μια σχεδόν θαυματουργή ουσία ικανή να εξαλείψει τις πιο σοβαρές ασθένειες" και οι ασθενείς θα εξακολουθούσαν να κατεβάζουν "κυανιούχο υδράργυρο, ιωδιούχο υδράργυρο, βενζοϊκό υδράργυρο και χλωριούχο υδράργυρο" από εταιρείες όπως η Eli Lilly και η Sharpe & Domme.

Τα μωρά θα εξακολουθούσαν να πασπαλίζονται με σκόνη αμιάντου της Johnson & Johnson.


Τα ρεζερβουάρ βενζίνης Pinto θα εξακολουθούσαν να τυλίγονται στις φλόγες με ταχύτητα 28MPH και οι επιβάτες των Chevrolet Corvair θα εξακολουθούσαν να απολαμβάνουν ακροβατικές ανατροπές και να "καρφώνονται από μη αναδιπλούμενα τιμόνια".

Οι γιατροί θα εξακολουθούσαν να πουλάνε τσιγάρα, και οι καπνοβιομηχανίες δεν θα είχαν αναγκαστεί να πληρώσουν διακανονισμό ύψους 246 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα θύματα της επιστημονικής τους πλαστογραφίας.

Ο Dr. Oliver Sacks(ένα από τα αγαπημένα μου ανθρώπινα όντα που έζησαν ποτέ και τον οποίο αποκαλώ με αγάπη "Το Χερουβείμ" και "Ο προστάτης άγιος της Νευρολογίας") θα είχε απαξιωθεί, δεν θα είχε λάβει άδεια και θα είχε δαιμονοποιηθεί για την επαναχρησιμοποίηση της  L-dopa για τους μετεγκεφαλικούς ασθενείς του - ένα τολμηρό πείραμα που πυροδότησε τις θαυματουργές αντιδράσεις και τις επιστημονικές ανακαλύψεις που θα κατέγραφε στο βιβλίο του Awakenings.

Η Dupont θα εξακολουθούσε να προκαλεί παθήσεις όπως "καρκίνο των νεφρών, καρκίνο των όρχεων, θυρεοειδοπάθεια, υψηλή χοληστερόλη, προεκλαμψία και ελκώδη κολίτιδα" για τους 100.000 κατοίκους των πόλεων Parkersburg, Vienna, Little Hocking και Lubeck του Οχάιο, απορρίπτοντας σκόνη και λάσπη PFOA στον ποταμό Οχάιο, σε "λίμνες χώνευσης" και σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Θα μπορούσατε να συσκευάσετε μια πτέρυγα βιβλιοθήκης με παραδείγματα κακοήθων εταιρικών σκανδάλων, θανατηφόρων ιατρικών λαθών, ιατρικής τύφλωσης και επιβλαβών επιστημονικών πειραμάτων που κάποτε περνούσαν ως κυρίαρχη, επίσημα εγκεκριμένη $επιστήμη™ και τελείωσαν μόνο επειδή ηθικοί γιατροί, επιστήμονες, πληροφοριοδότες, δημοσιογράφοι και άλλοι αφηγητές της αλήθειας διακινδύνευσαν τη φήμη τους, τις καριέρες τους και τις ζωές τους για να αποκαλύψουν τη διαφθορά, την απάτη, τους τραυματισμούς και τους θανάτους που προκάλεσαν αδίστακτες οντότητες.

Ο Substacker Mickey Z. επιχείρησε πρόσφατα μια σύντομη σύνοψη τέτοιων παραδειγμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Chester M. Southam, ο οποίος "έκανε ένεση σε ανυποψίαστους κρατούμενους στις κρατικές φυλακές του Οχάιο με ζωντανά καρκινικά κύτταρα" και:

"η μελέτη Tuskegee, τα σφραγίσματα υδραργύρου, οι χλωροφθοράνθρακες (CFC), τα κλουβιά μοσχαριών, η ηλεκτροσόκ θεραπεία, η ναπάλμ, το αέριο μουστάρδας, τα αυτόματα όπλα, τα ηχητικά όπλα, τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, τα όπλα γενικά, τα χειρουργικά πειράματα (χωρίς αναισθησία) σε σκλάβους, η αποψίλωση των δασών, το Vioxx, το DDT, η ευγονική, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, τα ορυκτά καύσιμα, τα πειράματα Milgram, οι εργοστασιακές καλλιέργειες, η ιατρικοποίηση της διαδικασίας του τοκετού, η ζωοτομία, η εξόρυξη σε βουνοκορφές, το MK ULTRA, η θεραπεία μετατροπής, οι αναγκαστικές στειρώσεις, οι προμετωπιαίες λοβοτομές, ο πνιγμός, η αλιεία με τράτες βυθού, το Accutane, οι νάρκες και η ηλεκτρική καρέκλα... "

Στο βιβλίο Slanted: How the News Media Taught Us to Love Censorship and Hate Journalism (Λοξότητα:- Πώς τα ΜΜΕ μας έμαθαν να αγαπάμε τη λογοκρισία και να μισούμε τη δημοσιογραφία), η θαρραλέα ερευνητική δημοσιογράφος  Sharyl Attkisson συμπυκνώνει τους κινδύνους που εγκυμονεί η άσκοπη εμπιστοσύνη στην "κυρίαρχη επιστήμη":

[Π]ροπαγανδιστές υπονοούν ότι πρέπει πάντα να θεωρούμε την "κυρίαρχη επιστήμη" ως αξιόπιστη και να μην την αμφισβητούμε ποτέ - παρά τους χιλιάδες λόγους για τους οποίους οι καλοί δημοσιογράφοι θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί.

Εξάλλου, η κυρίαρχη επιστήμη έδωσε κάποτε τη σφραγίδα της έγκρισης για τη χρήση της θαλιδομίδης από έγκυες γυναίκες, η οποία αργότερα κατηγορήθηκε για γενετικές ανωμαλίες σε σαράντα έξι χώρες. 

Οι γιατροί του κυρίαρχου ρεύματος είπαν κάποτε ότι το κάπνισμα μας κάνει καλό. Οι επιστήμονες του κυρίαρχου ρεύματος έδωσαν έγκριση στο εμβόλιο RotaShield για την πρόληψη της διάρροιας στα νεογέννητα, αλλά το φάρμακο βρέθηκε να προκαλεί μια θανατηφόρα διαταραχή σε ορισμένα μωρά.

Πιθανόν να μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερα παραδείγματα.

Το θέμα είναι ότι παρόλο που η κυρίαρχη ιατρική έχει κάνει απίστευτα πράγματα για να σώσει και να βελτιώσει ζωές, δεν είναι σχεδόν αλάνθαστη ή χωρίς συγκρούσεις συμφερόντων. Αυτό που θεωρείται ως κυρίαρχη επιστήμη σήμερα συχνά δεν είναι κυρίαρχη επιστήμη αύριο.

Ωστόσο, πολλοί στα μέσα ενημέρωσης σήμερα υποδηλώνουν ότι η αναγνώριση αυτού του γεγονότος είναι αιρετική. Οι δημοσιογράφοι συνήθιζαν να πιστεύουν ότι μέρος της δουλειάς τους ήταν να αμφισβητούν με ορθολογικό τρόπο. Τώρα πολλοί θεωρούν ότι η δουλειά τους είναι να πείθουν το κοινό να μην αμφισβητεί ορισμένες αφηγήσεις και να εκφοβίζουν όσους το κάνουν.

Περιγράφει πώς οι διαμορφωτές των αφηγήσεων δικαιολογούν τη χειραγώγηση των γεγονότων:

[Οι άνθρωποι πίσω από μια αφήγηση δεν έχουν πάντα κυνικά ή κακά κίνητρα. Μπορεί ακόμη και να ενεργούν σύμφωνα με αυτό που πιστεύουν ότι είναι ένας ανώτερος σκοπός. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί μοιράζονται μια σημαντική πεποίθηση: ότι είναι πιο έξυπνοι από εσάς. 

Δεν σας εμπιστεύονται να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, επειδή μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Δεν πρέπει να σας αφήνουν να κάνετε ό,τι θέλετε. 

Έτσι, σαν τον Μεγάλο Αδελφό, υπαγορεύουν ποιες απόψεις πρέπει να θεωρούνται νόμιμες και ποιες είναι εκτός ορίων. Σας λένε τι να σκέφτεστε. Γίνονται οι απόλυτοι διαιτητές της αλήθειας, ακόμη και όταν πρόκειται για θέμα συζήτησης ή γνώμης. Όλα γίνονται για το δικό σας καλό.


"Κατασταλαγμένη επιστήμη. Δεν επιδέχεται συζήτηση. Όλοι συμφωνούν".


Σε αυτό το εξαντλητικά αποκαλυπτικό άρθρο για τη διαφθορά της BigPharma, η συγγραφέας για θέματα υγείας  Rebecca Strong  σημειώνει ότι "η βιομηχανία φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων υγείας είναι σε θέση να δαπανήσει περισσότερα για λόμπι από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία στην Αμερική".

Ως νομοθέτης, καταλαβαίνετε αυτή την πραγματικότητα καλύτερα από τους περισσότερους.

Γνωρίζετε ότι πολιτικοί σαν εσάς πληρώνονται για να εθελοτυφλούν στα εγκλήματα των φαρμακευτικών εταιρειών- να κωφεύουν στους θρήνους των θυμάτων των εμβολίων- να αγνοούν τις 1.277.978 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών (συμπεριλαμβανομένων 28.312 θανάτων) που έλαβε το CDC μέχρι τις 20 Μαΐου 2022, καθώς και εκείνες που τεκμηριώνονται σε εκατοντάδες άρθρα με κριτές- να αρνούνται τα στοιχεία για απάτη σε κλινικές δοκιμές, προπαγανδίζετε την απειλητική για τη ζωή παραπληροφόρηση- υποκύπτετε σε οργανισμούς συγκάλυψης που έχουν αιχμαλωτιστεί από τη φαρμακοβιομηχανία, όπως ο FDA και το CDC- αρνείστε να απαντήσετε σε ερωτήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την αφήγηση του COVID της Minitrue- και καταπνίγετε τη συνείδησή σας για όλα αυτά και για τις λεγεώνες άλλων κατάπτυστων πράξεων που διαπράττονται για λογαριασμό των πληρωμένων αφεντικών και των απατεώνων μαριονετών σας.

Όπως αποκαλύπτει ο ιδρυτής και πρόεδρος του  Health Freedom Defense Fund, Leslie Manookian  σε αυτό το διαφωτιστικό άρθρο:

"Αν και απαγορευμένη εδώ και δεκαετίες στην Αμερική, η Πράξη Έγκρισης Εθνικής Άμυνας του 2012 νομιμοποίησε τη διάδοση πληροφοριών στις ΗΠΑ, είτε οι πληροφορίες είναι αληθείς, είτε εν μέρει αληθείς, είτε εντελώς ψευδείς.

Με άλλα λόγια, την τελευταία δεκαετία, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είχε τη νόμιμη άδεια να διεξάγει πόλεμο παραπληροφόρησης εναντίον των ίδιων της των πολιτών - μια σκοτεινή τέχνη που έχει φτάσει σε επίπεδα μαγείας τα τελευταία δύο χρόνια.

Και μαντέψτε τι; Το ξέρουμε. Το 65% των Αμερικανών έχουν ξυπνήσει και έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα πειραματικά-ενέσιμα-προϊόντα-που-δεν-σταματούν-καταστάσεις που μας εκβιάζετε, δωροδοκείτε, αρματώνετε και εξαναγκάζετε να δεχτούμε στα μπράτσα μας είναι ανασφαλή και αναποτελεσματικά.

Ακόμα και το 87% των χρηστών του Twitter το γνωρίζουν:


Για να παραφράσουμε μια φράση που συχνά αποδίδεται στον Αλεξάντρ Σολζενίτσιν:

"Ξέρουμε ότι λέτε ψέματα, ξέρετε ότι λέτε ψέματα, ξέρετε ότι ξέρουμε ότι λέτε ψέματα, ξέρουμε ότι ξέρετε ότι ξέρουμε ότι λέτε ψέματα, αλλά εξακολουθείτε να λέτε ψέματα".

Αυτή η αχαλίνωτη υπεκφυγή έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην εμπιστοσύνη των πολιτών στις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς σε όλο τον κόσμο, και θα καταγράψουν αυτή τη δυσπιστία στην κάλπη - παρά τις οδηγίες των μηχανικών της κοινής γνώμης για σκληρή στροφή ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών:


Ακόμα και οι πολιτικοί υπεύθυνοι της γραμμής, όπως η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της κομητείας του Λος Άντζελες, Barbara Ferrer (h/t Chris Bray), καταλαβαίνουν το βαθμό στον οποίο η αξιοπιστία τους έχει καταστραφεί από τις επίμονες εξαπατήσεις και τις συσκοτίσεις των δεδομένων (@ 56:38):


Δείτε το βίντεο 

"Αλλά η επιστήμη έχει αλλάξει. Και δεν μπορούμε πραγματικά να λέμε ψέματα σε όλους. Δεν μπορούμε να έχουμε μια πολιτική καραντίνας που δεν αντικατοπτρίζει κάποια φυσική ανοσία. Δεν μπορούμε να έχουμε μια πολιτική καραντίνας που δεν αντικατοπτρίζει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι, ιδιαίτερα όταν αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού, είναι πολύ πιθανό να μολυνθούν....

"Τα σημεία στα οποία αποτυγχάνουμε είναι τα σημεία στα οποία έχουμε αποτύχει ιστορικά, και η εργασία για την αποκατάσταση αυτού του προβλήματος θα πάρει αρκετό χρόνο.... Οι άνθρωποι δεν μας εμπιστεύονται....

"Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση επειδή τα δεδομένα είναι περίπλοκα. Η ιστορία που προσπαθούμε να πούμε είναι περίπλοκη. Αν σηκωθώ και αναγνωρίσω ότι 'Τα εμβόλια δεν λειτουργούν τόσο καλά στην πρόληψη των λοιμώξεων' ενώ προσπαθώ να πείσω περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν, καταλαβαίνετε γιατί οι άνθρωποι λένε: 'Λοιπόν, μην μοιράζεστε αυτές τις πληροφορίες, μην τις λέτε στον κόσμο...'.

"Όλοι γνωρίζουν ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν τόσο καλά. Έτσι, αν δεν το ακούσουν από εμάς ... αυτό δεν βοηθάει πραγματικά".

Με άλλα λόγια, τα άβολα δεδομένα που αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ότι οι εμβολιαζόμενοι μολύνονται, καθιστούν "περίπλοκη" τη διατήρηση της ψευδούς αφήγησης ότι αυτά τα προϊόντα φιδέλαιου είναι "αποτελεσματικά".

(Συμβουλή Νεοταξικής ειδησεογραφίας: Κάθε φορά που ακούτε τη φράση "Η επιστήμη έχει αλλάξει", αυτό μεταφράζεται σε "Η πολιτική $cience™ (δολλαριο-επιστήμη έχει αλλάξει" (βλέπε παραπάνω έκθεση δημοσκοπήσεων), η οποία μπορεί να αποδοθεί περαιτέρω σε "Πρέπει να αλλάξουμε την ιστορία μας τώρα που το κοινό το αντιλαμβάνεται" ή "Πρέπει να αλλάξουμε την αντίληψη του κοινού εγκαίρως για τον επόμενο εκλογικό κύκλο").

Ο νόμος Feinberg της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, που θεσπίστηκε το 1952 και κηρύχθηκε αντισυνταγματικός από το Ανώτατο Δικαστήριο το 1967, προκάλεσε την ακόλουθη διαφωνία του δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Hugo Black:

"Πρόκειται για άλλη μία από εκείνες τις νομοθετικές ρυθμίσεις που πολλαπλασιάζονται ραγδαία και που καθιστούν επικίνδυνο ... να σκεφτεί ή να πει κανείς οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που τυχαίνει να εγκρίνει μια παροδική πλειοψηφία τη δεδομένη στιγμή. 

Βασικά αυτοί οι νόμοι βασίζονται στην πεποίθηση ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιβλέπει και να περιορίζει τη ροή των ιδεών στα μυαλά των ανθρώπων. Η τάση μιας τέτοιας κυβερνητικής πολιτικής είναι να διαμορφώνει τους ανθρώπους σε ένα κοινό διανοητικό πρότυπο. 

Μια τελείως διαφορετική κυβερνητική πολιτική βασίζεται στην πεποίθηση ότι η κυβέρνηση πρέπει να αφήνει το μυαλό και το πνεύμα του ανθρώπου απολύτως ελεύθερα. Μια τέτοια κυβερνητική πολιτική ενθαρρύνει ποικίλες πνευματικές απόψεις με την πεποίθηση ότι θα επικρατήσουν οι καλύτερες. 

Αυτή η πολιτική της ελευθερίας ενσωματώνεται κατά την κρίση μου στην Πρώτη Τροποποίηση και εφαρμόζεται στις πολιτείες από τη Δέκατη Τέταρτη".

Στο The Rape of the Mind, ο Joost Merloo προβληματίζεται σχετικά με τη δήλωση του Black, σημειώνοντας [η υπογράμμιση δική μου]:

"Με το φόβο της μόλυνσης, δημιουργούμε κανόνες και σχήματα με βάση τα οποία μετράμε την αποδοχή ανορθόδοξων ιδεών και ξεχνάμε ότι η παρουσία μειονοτικών ιδεών, αποδεκτών ή μη, είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους προστατεύουμε τους εαυτούς μας από τη υφέρπουσα ανάπτυξη της κομφορμιστικής πλειοψηφικής σκέψης σε μας....

"Εξαιτίας αυτής της πολιτικής [της ελευθερίας], οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούν να είναι συνταγματικά εξουσιοδοτημένοι με εξουσίες να επιλέγουν τις ιδέες που μπορούν να σκέφτονται οι άνθρωποι, να λογοκρίνουν τις δημόσιες απόψεις που μπορούν να εκφράζουν ή να επιλέγουν τα πρόσωπα ή τις ομάδες με τις οποίες μπορούν να συναναστρέφονται οι άνθρωποι. Οι δημόσιοι υπάλληλοι με τέτοιες εξουσίες δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι- είναι δημόσιοι αφέντες".

Η ανατροπή του νόμου Feinberg από το Ανώτατο Δικαστήριο όχι μόνο καθιστά παράνομο το S.3737 και κάθε άλλη απόπειρα δημιουργίας μιας Αστυνομίας Σκέψης, αλλά χρησιμεύει και ως αναγκαία υπενθύμιση ότι είστε δημόσιοι υπάλληλοι - όχι δημόσιοι αφέντες - και δεν έχετε ούτε νομικό, ούτε συνταγματικό, ούτε ηθικό δικαίωμα να υπαγορεύετε ποιες πληροφορίες μπορούν οι πολίτες να καταναλώνουν, να σκέφτονται ή να μοιράζονται.

Η υπόθεση του 1943 West Virginia State Board of Education v. Barnette (319 US 624, 642) εδραιώνει περαιτέρω το νομικό προηγούμενο για την απαγόρευση της περιστολής της ελευθερίας του λόγου. Όπως δήλωσε ο δικαστής Robert Jackson:

"Εαν υπάρχει κάποιο σταθερό αστέρι στον συνταγματικό μας αστερισμό, είναι ότι κανένας αξιωματούχος, υψηλός ή ασήμαντος, δεν μπορεί να προδιαγράψει τι θα είναι ορθόδοξο στην πολιτική, τον εθνικισμό, τη θρησκεία ή άλλα θέματα γνώμης".

Καμία άλλη πολιτική δεν αποτελεί σοβαρότερη απειλή για τη δημοκρατία από τη λογοκρισία. Αποτελεί καθοριστικό γνώρισμα κάθε δικτατορίας στην ιστορία.

Ο Václav Havel  γράφει στο βιβλίο του:  The Power of the Powerless (Η εξουσία των ανίσχυρων):

"Αν ο κύριος πυλώνας του [ολοκληρωτικού] συστήματος είναι να ζει κανείς ένα ψέμα, τότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η θεμελιώδης απειλή γι' αυτό είναι να ζει κανείς την αλήθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο [η αλήθεια] πρέπει να καταπνίγεται πιο αυστηρά από οτιδήποτε άλλο".

Στην ομιλία του "Homage to an Exile" του 1955, ο Αλμπέρ Καμύ απευθύνεται στον Κολομβιανό Πρόεδρο και εκδότη της El Tiempo, Eduardo Santos, ο οποίος είχε οδηγηθεί στην εξορία από τη νέα δικτατορία:

"... αφήνοντας την ωραία εφημερίδα σας να καταστραφεί αντί να την αφήσετε να υπηρετήσει το ψέμα και τον δεσποτισμό, ήσασταν ένας από εκείνους τους ασυμβίβαστους μάρτυρες που, σε όλες τις περιστάσεις, αξίζουν σεβασμό.

"... όταν ήσασταν ο σεβαστός πρόεδρος της Κολομβίας - όχι μόνο δεν χρησιμοποιήσατε την εξουσία σας για να λογοκρίνετε τους αντιπάλους σας, αλλά εμποδίσατε την καταστολή της εφημερίδας των πολιτικών σας εχθρών.

"Αυτή και μόνο η πράξη είναι αρκετή για να αναγνωρίσουμε σε εσάς έναν πραγματικά ελεύθερο άνθρωπο. Η ελευθερία έχει γιους που δεν είναι όλοι νόμιμοι ή αξιοθαύμαστοι. Εκείνοι που την επικροτούν μόνο όταν δικαιολογεί τα προνόμιά τους και δεν φωνάζουν τίποτε άλλο παρά λογοκρισία όταν τους απειλεί, δεν είναι με το μέρος μας. 

Αλλά εκείνοι που, σύμφωνα με την παρατήρηση του Μπέντζαμιν Κόνσταντ, δεν είναι πρόθυμοι ούτε να υποφέρουν ούτε να κατέχουν τα μέσα καταπίεσης, που θέλουν την ελευθερία τόσο για τους ίδιους όσο και για τους άλλους - αυτοί, σε μια εποχή που η φτώχεια ή ο τρόμος καταδικάζει στις υπερβολές της καταπίεσης, είναι οι σπόροι κάτω από το χιόνι για τους οποίους μίλησε ένας από τους μεγαλύτερους ανάμεσά μας".

Αλμπέρ Καμύ, Αντίσταση, εξέγερση και θάνατος

Αυτές οι γραμμές από την ομιλία του Καμύ θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί απευθείας σε εσάς σε αυτή την ιστορική στιγμή της μάχης για την ανάκτηση των δικαιωμάτων της Πρώτης Τροποποίησης:

" Όποιος ασκεί βία στην αλήθεια ή στην έκφρασή της ακρωτηριάζει τελικά τη δικαιοσύνη, ακόμη κι αν νομίζει ότι την υπηρετεί".

Ο Carl Joachim Friedrich και ο Zbigniew K. Brzezinski περιγράφουν αυτά τα έξι χαρακτηριστικά του ολοκληρωτισμού Totalitarian Dictatorship and Autocracy (Ολοκληρωτική δικτατορία και απολυταρχία):

Μια επεξεργασμένη καθοδηγητική ιδεολογία

Ένα μόνο πολιτικό κόμμα, συνήθως με επικεφαλής έναν δικτάτορα

Χρήση μέσων τρομοκρατίας, όπως η βία και η μυστική αστυνομία, για τον έλεγχο του πληθυσμού

Κυβερνητικό μονοπώλιο στα όπλα

Κυβερνητικό μονοπώλιο στα μέσα επικοινωνίας (όπως κρατικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και αυστηρή λογοκρισία).

Κρατικά ελεγχόμενη οικονομία

Χάρη στις αυταρχικές πολιτικές του COVID, η πλειονότητα των χωρών σε όλο τον κόσμο έχει σχεδόν επιτύχει και τα έξι χαρακτηριστικά του ολοκληρωτισμού.

Μπορείτε είτε να κλιμακώσετε είτε να περιορίσετε αυτή την τυραννία, και οι ψηφοφόροι θα θυμούνται τις ενέργειές σας ανάλογα.

Τώρα που τα ψέματα του COVID καταρρέουν από το ίδιο τους το βάρος και η αλήθεια σύντομα θα θριαμβεύσει, θα ήταν σοφό να επανατοποθετηθείτε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, απορρίπτοντας κάθε φασιστική νομοθεσία που απαιτεί λογοκρισία της σκέψης ή του λόγου.

Όσο κι αν δικτάτορες όπως η Jacinda Ardern αρέσκονται να επιμένουν ότι είναι η "μοναδική πηγή της αλήθειας" μας, κανείς, όσο ισχυρός κι αν είναι, δεν έχει το δικαίωμα να κατοχυρώνει τον εαυτό του ως θεοποιημένο κριτή της αλήθειας -ακόμη και κάτω από εκείνες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που οι τύραννοι λατρεύουν τόσο πολύ να κηρύσσουν ως πρόσχημα για να ρουφήξουν περισσότερη εξουσία.

Σε ένα άρθρο με τίτλο COVID UPDATE: What Is the Truth? που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Surgical Neurology International, ο συνταξιούχος νευροχειρουργός Russell Blaylock ανοίγει [η υπογράμμιση δική μου]:

Η πανδημία COVID-19 είναι ένα από τα πιο χειραγωγημένα γεγονότα μολυσματικών ασθενειών στην ιστορία, το οποίο χαρακτηρίζεται από επίσημα ψέματα σε μια ατελείωτη ροή που καθοδηγείται από κυβερνητικές γραφειοκρατίες, ιατρικές ενώσεις, ιατρικά συμβούλια, τα μέσα ενημέρωσης και διεθνείς οργανισμούς. 

Γίναμε μάρτυρες μιας μακράς λίστας πρωτοφανών επεμβάσεων στην ιατρική πρακτική, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων κατά ιατρικών εμπειρογνωμόνων, καταστροφής της ιατρικής καριέρας μεταξύ των γιατρών που αρνούνται να συμμετάσχουν στη θανάτωση των ασθενών τους και ενός μαζικού καθεστωτισμού της υγειονομικής περίθαλψης, με επικεφαλής μη εξειδικευμένα άτομα με τεράστιο πλούτο, δύναμη και επιρροή.

Για πρώτη φορά στην αμερικανική ιστορία ένας πρόεδρος, κυβερνήτες, δήμαρχοι, διοικητές νοσοκομείων και ομοσπονδιακοί γραφειοκράτες καθορίζουν τις ιατρικές θεραπείες όχι με βάση ακριβείς επιστημονικά τεκμηριωμένες ή έστω εμπειρικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, αλλά μάλλον για να επιβάλουν την αποδοχή ειδικών μορφών περίθαλψης και "πρόληψης" -συμπεριλαμβανομένης της remdesivir, της χρήσης αναπνευστήρων και τελικά μιας σειράς ουσιαστικά μη δοκιμασμένων εμβολίων αγγελιοφόρου RNA.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής θεραπείας, τα πρωτόκολλα δεν διαμορφώνονται με βάση την εμπειρία των γιατρών που θεραπεύουν με επιτυχία τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών, αλλά ατόμων και γραφειοκρατιών που δεν έχουν ποτέ θεραπεύσει ούτε έναν ασθενή -συμπεριλαμβανομένων των Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, CDC, WHO, κρατικών αξιωματικών δημόσιας υγείας και διοικητών νοσοκομείων.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ.), οι ιατρικές εταιρείες, οι κρατικοί ιατρικοί σύλλογοι και οι ιδιοκτήτες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ορίσει τους εαυτούς τους ως τη μοναδική πηγή πληροφοριών σχετικά με αυτή τη λεγόμενη "πανδημία".

Ιστοσελίδες έχουν αφαιρεθεί, κλινικοί γιατροί και επιστημονικοί εμπειρογνώμονες με υψηλή πιστοποίηση και εμπειρία στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών έχουν δαιμονοποιηθεί, καριέρες έχουν καταστραφεί και κάθε διαφορετική πληροφορία έχει χαρακτηριστεί "παραπληροφόρηση" και "επικίνδυνα ψέματα", ακόμη και όταν προέρχεται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες στους τομείς της ιολογίας, των μολυσματικών ασθενειών, της πνευμονικής εντατικής θεραπείας και της επιδημιολογίας.

Αυτές οι αποσιωπήσεις της αλήθειας συμβαίνουν ακόμη και όταν οι πληροφορίες αυτές υποστηρίζονται από εκτεταμένες επιστημονικές παραπομπές από μερικούς από τους πιο εξειδικευμένους ειδικούς ιατρούς στον κόσμο.

Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο για να απαλλαγείτε από τα ψέματα που έχετε ενστερνιστεί και να εξοικειωθείτε με τα άφθονα παραδείγματα "παραπληροφόρησης" που πλέον αναγνωρίζεται ότι είναι αλήθεια.

Ο Blaylock επαινεί ακόμη και τον "υπερδιακινητή παραπληροφόρησης" Steve Kirsch και τους πολυάριθμους συκοφαντημένους γιατρούς και επιστήμονες των οποίων οι προειδοποιήσεις, οι ανησυχίες και οι δηλώσεις έχουν αποδειχθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ο L.L.B. Angas κάποτε παραποίησε τον Arthur Schopenhauer ως εξής:

"Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτον, γελοιοποιείται. Δεύτερον, αντιτίθεται βίαια. Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυτονόητη".

Πλησιάζουμε τώρα στο τρίτο στάδιο και είναι καιρός να επανορθώσετε στους ανθρώπους της συνείδησης νομοσχέδια όπως το S.3737 που θα τιμωρούσαν τη "διασπορά παραπληροφόρησης".

Αντί να μπουλντοζάρουν εκείνους που αποκαλύπτουν με θάρρος την κακοδιαχείριση του καρτέλ των φαρμακευτικών φαρμάκων, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα έπρεπε να απονέμουν μετάλλια όπως το βραβείο του Προέδρου για διακεκριμένη ομοσπονδιακή δημόσια υπηρεσία στη Dr. Frances Oldham Kelsey του σήμερα - εκείνους τους επιστήμονες, τους γιατρούς, τους ερευνητές και τους εμπειρογνώμονες για την ασφάλεια των εμβολίων που απαιτούν την παύση του πιο καταστροφικού πειράματος πάνω στον Homo Sapiens στην ιστορία, όπως αποδεικνύεται καταστροφικά από την αυστηρή ανάλυση δεδομένων και τις τραγικές συνέπειες αυτής της ύβρεως στον πραγματικό κόσμο.

Αντί να ποινικοποιείτε και να διαπομπεύετε τους γιατρούς που είναι υπεύθυνοι για τη διάσωση δεκάδων χιλιάδων ζωών με εξαιρετικά αποτελεσματικά πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας, θα έπρεπε να τιμάτε αυτές τις φωνές που αντιστέκονται στην ομαδική σκέψη, από τον Dr. Paul Marik στον Dr. Peter McCullough στον  Dr. Pierre Kory στον Dr. Vladimir Zelenko στον Dr. Tess Lawrie στον Dr. Meryl Nass στον Dr. Joseph Mercola στον Dr. Colleen Huber στον Dr. Brian Tyson and Dr. George Fareed (συγγραφέων του Overcoming the COVID Darkness: How Two Doctors Successfully Treated 7,000 Patients) στο FLCCC Alliance doctors και όχι μόνο.

Θα έπρεπε να ακούτε ταπεινά τους 17.000 πληγωμένους από τις μάχες γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες που δηλώνουν ότι "πρέπει να αρθεί η κατάσταση ιατρικής έκτακτης ανάγκης, να αποκατασταθεί η επιστημονική ακεραιότητα και να αντιμετωπιστούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας".

Αν σας ενδιαφέρει να σώσετε ζωές, θα καταπνίξετε τη νομοθεσία που καταπνίγει την ελευθερία του λόγου και υποτάσσει την ιατρική επιστήμη στην πολιτική $επιστήμη, ενώ θα προωθήσετε νόμους που αφήνουν τους γιατρούς να είναι γιατροί και προστατεύουν τη σχέση γιατρού-ασθενούς από την παρέμβαση της φασιστικής ένωσης εταιρείας και κράτους.

Όπως παρότρυνε ο Κένεντι στην ομιλία του στις 11 Ιουνίου 1962 στο Πανεπιστήμιο του Yale:

"Όπως κάθε προηγούμενη γενιά έπρεπε να απαλλαγεί από μια κληρονομιά κοινοτοπιών και στερεοτύπων, έτσι και στην εποχή μας πρέπει να προχωρήσουμε από την καθησυχαστική επανάληψη μπαγιάτικων φράσεων σε μια νέα, δύσκολη, αλλά ουσιαστική αντιπαράθεση με την πραγματικότητα.

"Γιατί ο μεγάλος εχθρός της αλήθειας δεν είναι πολύ συχνά το ψέμα -συνειδητά, επινοημένα και ανέντιμα- αλλά ο μύθος -επίμονος, πειστικός και μη ρεαλιστικός. Πολύ συχνά μένουμε προσκολλημένοι στα κλισέ των προγόνων μας. Υποτάσσουμε όλα τα γεγονότα σε ένα προκατασκευασμένο σύνολο ερμηνειών. Απολαμβάνουμε την άνεση της γνώμης χωρίς την ταλαιπωρία της σκέψης".

Έχει περάσει προ πολλού η ώρα να αποκατασταθεί η ελευθερία του λόγου, της επικοινωνίας και της σκέψης σε αυτό το άλλοτε σπουδαίο έθνος.

Μπορείτε να εκφράσετε τον πατριωτισμό σας, να προσπαθήσετε να διασώσετε την προσωπική σας αξιοπιστία και να επιδείξετε τον σεβασμό σας προς τον λαό αυτής της δημοκρατίας, ακολουθώντας την πρόσκληση του Κένεντι να αφήσετε τον "λαό να κρίνει την αλήθεια και το ψέμα σε μια ανοιχτή αγορά".

Μπορείτε να κλείσετε το κεφάλαιο σε μια από τις πιο ντροπιαστικές περιόδους της ιστορίας της Αμερικής και να αποτρέψετε τη διολίσθηση αυτής της χώρας σε μια ολοκληρωτική τεχνοκρατική δυστοπία, αρνούμενοι να εγκρίνετε το S.3737 και κάθε άλλη μετατροπή που παραβιάζει τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης με το πρόσχημα της καταστολής της "κακής/δυσμενούς/κακόβουλης πληροφόρησης".

Αντλήστε σθένος από τα λόγια του Καμύ γνωρίζοντας ότι:

[δεν είστε] μόνοι και [η] δράση σας δεν είναι μάταιη, ότι πάντα έρχεται μια μέρα που τα παλάτια της καταπίεσης καταρρέουν, που η εξορία τελειώνει, που η ελευθερία παίρνει φωτιά".

Η ελευθερία έχει ήδη πάρει φωτιά και εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη. #DefundTheThoughtPolice για να ενταχθείτε στο διεθνές κίνημα για την ελευθερία, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στην αμερικανική ιστορία.



ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Letter to US Legislators: #DefundTheThoughtPolice


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου