Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Απο τον  Peter Imanuelsen

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Με την άπειρη σοφία της, η κυβέρνηση της Ολλανδίας θέλει να επιβάλει νέους κλιματικούς στόχους μείωσης της παραγωγής αζώτου μέχρι το 2030, οι οποίοι θα αναγκάσουν τους αγρότες να βγουν από την αγορά.

Η Ολλανδία είχε μάλιστα διορίσει έναν νέο υπουργό για τη "φύση και το άζωτο" ! Η υπουργός, Christianne van der Wal, δήλωσε πρακτικά ότι ορισμένοι αγρότες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα αγροκτήματά τους.


Ο στόχος έχει σχεδιαστεί για να συμμορφωθεί με τους κανόνες της ΕΕ σχετικά με τη μείωση της ρύπανσης από άζωτο. Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι, οι αγρότες θα πρέπει να μειώσουν τις επιχειρήσεις τους ή να τις κλείσουν.


Και οι αγρότες δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό.


Την περασμένη εβδομάδα περίπου 40.000 αγρότες συμμετείχαν σε μια μαζική διαμαρτυρία. Ακούσατε τίποτα από αυτά στις ειδήσεις; Πάω στοίχημα ότι μάλλον δεν το ακούσατε...

Οι αγρότες βγήκαν στους αυτοκινητόδρομους, στήνοντας μπλόκα.

Στις 30 Ιουνίου, το Radio Genova έγραψε στο twitter: "Πολύ θυμωμένοι Ολλανδοί αγρότες αποκλείουν τα σύνορα μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας.


 Σκληρές διαμαρτυρίες σε πολλές ολλανδικές πόλεις μετά την απόφαση των πολιτικών να κλείσουν δεκάδες αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες για να μειώσουν το άζωτο κατά 30% - 70% για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της ΕΕ για την αζωτούχο ρύπανση" και επισυνάπτει το παρακάτω βίντεο.


Δείτε το βίντεο πατώντας ε δ ώ :


Οι αγρότες ψέκασαν επίσης κοπριά στο τοπικό δημαρχείο του Lochem.

Στις 27 Ιουνίου ο Kees71 έγραψε στο Twitter: "Εν τω μεταξύ στο δημαρχείο στο Lochem: οι αγρότες διασκορπίζουν κοπριά μπροστά από το δημαρχείο!" και επισύναψε το παρακάτω βίντεο.


Δείτε το βίντεο πατώντας ε δ ώ :


Για να το καταλάβω λοιπόν. Βρισκόμαστε ήδη μπροστά σε μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση ως αποτέλεσμα της εκτίναξης των τιμών των λιπασμάτων στα ύψη και του πολέμου στην Ουκρανία (καθώς η Ρωσία και η Ουκρανία είναι μεγάλοι εξαγωγείς σιτηρών, και αυτό έρχεται τώρα σε αδιέξοδο).

Οι διαμαρτυρίες έχουν φυσικά καταδικαστεί από τους πολιτικούς, αλλά σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν τους αγρότες.

Το πολιτικό κόμμα Κίνημα Αγροτών-Πολιτών κατατάσσεται ψηλά στις δημοσκοπήσεις. Στην πραγματικότητα, είναι πλέον το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στην Ολλανδία!

Στις 26 Ιουνίου, ο Maurice de Hond έγραψε στο Twitter: "Ενδιαφέρουσες ομοιότητες μεταξύ της προέλασης του BBB τώρα και εκείνης του FVD ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια, η οποία οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα στο #PS2019 στο οποίο το FVD έγινε μεγαλύτερο από το VVD" και επισύναψε την παρακάτω εικόνα.


Οι προσεισμοί ενός σεισμού: BBB μόνο 3 έδρες πίσω από το VVD, MDH, 26 Ιουνίου 2022

Στη Νορβηγία, την 1η Ιουλίου 2022, αρκετοί μεγάλοι παραγωγοί τροφίμων εφάρμοσαν μαζικές αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων. Για παράδειγμα, η τιμή της Pepsi Max αυξήθηκε πάνω από 30%. Με τον πληθωρισμό και την εκτίναξη των τιμών των καυσίμων στα ύψη, τα πράγματα δεν φαίνονται καλύτερα για το επόμενο έτος.

Πιθανότατα θα δούμε ακόμη πιο ακριβά τρόφιμα το επόμενο έτος και δυστυχώς πιθανόν λιμούς σε ορισμένα μέρη του κόσμου.

Τι κάνουν λοιπόν οι ιδιοφυείς πολιτικοί στην Ευρώπη; Θέλουν να κλείσουν τα αγροκτήματα λόγω της δήθεν "κλιματικής αλλαγής" φυσικά! Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει!

Οι αγελάδες κλάνουν πάρα πολύ! Αυτό δεν είναι αστείο, παρεμπιπτόντως. Στη Νέα Ζηλανδία, θέλουν να επιβάλουν φόρο στις πορδές και τις ρευματοληψίες των αγελάδων!

Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αντιμετωπίζουμε μια επισιτιστική κρίση και θέλουν να κλείσουν τις φάρμες στο όνομα της δήθεν "κλιματικής αλλαγής";

Υποθέτω ότι πραγματικά θέλουν να τρώτε τα ζωύφια και να είστε ευτυχισμένοι. Εργάζονται για να κάνουν το κρέας τόσο ακριβό που οι απλοί άνθρωποι δεν θα μπορούν να το αγοράσουν.

Απολαμβάνετε τη Μεγάλη Επανεκκίνηση;



ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Dutch Farmers Spray Manure on Town Hall in Protest of Climate Plans – The Expose


ΠΗΓΗ




1 σχόλιο:

  1. Ο Άγιος Νέος Ιερομάρτυρας Ραφαήλ της Λέσβου, παρουσιάστηκε σε όραμα στον Όσιο Αγιορείτη και αόρατο ασκητή Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη (+2015), και του είπε (ο Άγιος Ραφαήλ):

    Στην Ελλάδα θα γίνουν και δολοφονίες, λόγω της πίστης των ανθρώπων στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό. Οι πιστοί Χριστιανοί πρέπει να είναι ανδρείοι, και να μην υποχωρήσουν στον αιματηρό διωγμό.

    * * *

    Και ο Όσιος Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Λαμπάκης στα Ρούστικα της Κρήτης (+2005), είπε ότι θα ΔΟΥΜΕ τον ΔΙΩΓΜΟ εναντίον της Εκκλησίας στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή