Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ 3 ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.

 ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΑΖΑΣ...  ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ…ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ...
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ! 

ΒΙΝΤΕΟ


Σύμφωνα με Παλαιστινιακές πηγές ο ισραηλινός στρατός Κατοχής μερικώς αποσύρθηκε από τις αρχικές του θέσεις στο βορρά της Λωρίδας της Γάζας.

Εβραϊκά ΜΜΕ: Οι δυνάμεις μας συντεταγμένα έχουν αποσυρθεί από τους τρεις άξονες στη Γάζα…

Παλαιστινιακά μέσα. Οι Ισραηλινές δυνάμεις ευρισκόμενες υπό πίεση αποσύρονται από τη Βόρεια Λωρίδα Γάζας.

Ίσως να έπαιξε μερικώς ρόλο και το γεγονός ότι μια ένοπλη ομάδα κομάντο Παλαιστινίων κατάφερε να διεισδύσει στην πίσω άμυνα του Ισραηλινού Στρατού, με σφοδρές μάχες να αναφέρονται στο Κιμπούτζ Ζεκίμ κοντά στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. (Ισραηλινά ΜΜΕ)

Μια ατέρμονη νεκρολογία στρατιωτών τα ισραηλινά μέσα που συνεχώς ανανεώνεται..Yedioth Ahronoth: Ο στρατιώτης Assaf Lugar σκοτώθηκε πριν από 3 ημέρες κατά τη διάρκεια μαχών στη Λωρίδα της Γάζας, αφού το τανκ τους έγινε στόχος.



Αποσύρθηκαν αφού ευτελίστηκαν.. Τους παγίδευαν τα τανκ με γυμνά τα χέρια έβγαιναν από τις οπές της γης και από το πουθενά.


Ο ισραηλινός στρατός κατοχής ανακοινώνει την αεροδιακομιδή 260 στρατιωτών του που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την Παλαιστινιακή αντίσταση στη Λωρίδα της Γάζας.


Ο Αμπού Ομπέιντα εκπρόσωπος της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς υπενθύμισε ότι η κατοχή πέρασε το χρόνο της λέγοντας ψέματα για τους αριθμούς των τραυματισμένων στρατιωτών της και τους θανάτους στο πεδίο της μάχης: “Ο αριθμός των θανάτων του εχθρού είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτό που ανακοινώνουν οι ηγέτες του εχθρού.”

Επιχειρησιακός αξιωματικός στις Ταξιαρχίες Al-Quds:
Ο εχθρός έχει βαριές απώλειες στην Ταξιαρχία Αλεξιπτωτιστών και στην Ταξιαρχία Givati, και ο πραγματικός αριθμός των θανάτων κατά τη διάρκεια της μάχης δεν ανακοινώνεται..

Οι ισραηλινοί σκότωσαν 11.000 πολίτες γυναικόπαιδα και ο λαός δεν υπέκυψε.. Τα παράτησαν και φύγαν




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου