Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΣΧΑΤΟΙΣ ΧΡΟΝΟΙΣ ΘΑ ΕΓΧΕΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΣ ΠΑΣΑ ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΖΗΤΕΙ (ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΩΗΛ)



 ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

   +++ 

 Προφητευμένο αυτό από τον παλαιό καιρό.
Γιατί άνθρωπε δεν το κατανοείς
και ίσως ακόμα απιστείς;

  Στο έχω Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕΙ
ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ,
 όλες τις προφητείες εν αληθεία,
 σφραγίζει και ορθοτομεί ΤΡΙΑΔΑ Η ΑΓΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΕΦΥΓΕ Τ’ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ EISENHOWER ΗΠΑ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ! ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ USS GEORGIA ΓΙΑ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ! OΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΗΡΥΤΟ.

 ΠΑΓΚΟΜΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ; ΚΥΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. 

ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΓΚΟΜΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ; Κύπρος Κρήτη παίζουν με τη φωτιά. Από τη Σούδα έφυγε το αεροπλανοφόρο Eisenhower ΗΠΑ για συμπαράσταση σ΄ Ισραήλ κατά Λιβάνου! 

Στη Λεμεσό για ανεφοδιασμό το υποβρύχιο των ΗΠΑ USS Georgia για ν΄αντιμετωπίσει Χεζμπολάχ! Παραβιάζει (με τηλεοπτική κάλυψη) την κόκκινη γραμμή Νασράλα να μην δώσει λιμάνια της στον αντίπαλο...
 

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...ΠΡΩΤΗ ΠΕΦΤΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ...

 ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ(30/6) ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ... ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΗΤΤΑ MACRON ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ LE PEN! ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΗΠΑ, Ε.Ε. 




Ο φόβος της Δύσης είναι ότι η ήττα Macron θα μπορούσε να προκαλέσει επιπτώσεις πολύ πέρα από τη Γαλλία, αποδυναμώνοντας την ΕΕ και μακροπρόθεσμα, προσθέτοντας περισσότερες προκλήσεις για τις ΗΠΑ

ΕΑΝ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠ’ ΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ


Η Ευρώπη βρίσκεται σε περίοδο αναπροσαρμογής η οποία εγκυμονεί κινδύνους για αναταραχές. 

Η παροχή στήριξης προς έναν αμφιλεγόμενο πόλεμο στην Ουκρανία, η ραγδαία άνοδος του κόστους διαβίωσης η οποία πιέζει αφόρητα τα λαϊκά και μεσαία στρώματα και το διαρκώς διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ της μικρής ομάδας των «ελίτ» που κυβερνούν την ΕΕ και τους Ευρωπαίους πολίτες συνιστούν κάποιους από τους λόγους για το ηχηρό χαστούκι που επιφύλαξαν οι ψηφοφόροι στα ευρωπαϊκά κυβερνώντα κόμματα στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΗΓΩΝΙΣΑΝΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ»

ΒΙΝΤΕΟ



Ο πατέρας Ευάγγελος Παπανικολάου είναι θεολόγος, ιατρός και ιεραπόστολος στην Ι. Μητρόπολη Καμερούν. Με τον δικό του απολαυστικό και ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο αλλά και με ορθόδοξη πατερική θεολογική ματιά, περιγράφει περιστατικά από τους βίους αγίων και ιδιαίτερα τα «μετανεωτερικά» στοιχεία του βίου του Αγίου Παϊσίου.

ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ...


«ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΠΙΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΑΝΣΟΝ»



  Γράφει ο Δημ. Κωνσταντακόπουλος


Τι κοινό έχουν ο πρώην ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου Τζέρεμι Κόρμπιν, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο και ο ηγέτης της «Ανυπότακτης Γαλλίας» Ζαν-Λυκ Μελανσόν;

Το πρώτο κοινό στοιχείο τους είναι ότι είναι αριστεροί, έστω και αν οι επιμέρους δοξασίες τους διαφέρουν σε κάποια σημεία. 

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ;


Από τον Δρ Mathew Maavak

Οι επιγενετικές τροποποιήσεις επηρεάζονται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, φαρμακευτικά και διατροφικά στοιχεία, τρόπο ζωής και αναπτυξιακά στάδια.

Το ανθρώπινο σώμα και η ψυχή σήμερα παραπαίουν κάτω από έναν αμείλικτο επιγενετικό πόλεμο, γράφει ο Δρ Mathew Maavak και διερευνά δύο αιτιολογικούς παράγοντες για τις επιγενετικές αλλαγές - συστατικά των τροφίμων και των εμβολίων - και τις πιθανές επιπτώσεις τους.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ! ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ;

Ο ΑΣΑΝΤ ΓΕΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ. ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ Ο ΑΣΑΝΤ...!
 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Άσαντ γειώνει συνεχώς τον Ερντογάν που τον καλεί να τα βρούνε. Με Κατοχικό στρατό εντός Συρίας δεν υπάρχει περίπτωση διαμηνύει το γεράκι της Δαμασκού! Εντείνει τις οχλήσεις η Τουρκία στη Δαμασκό για εξομάλυνση. 

ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ;;;


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ F-35 ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ!
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ;

3 ΒΙΝΤΕΟ



Τα τεράστια και ακριβά στη λύση τους τεχνικά προβλήματα
Δίνουμε πολλά δισ. ευρώ για ένα αεροσκάφος που «δεν θα παίρνει μπροστά αν θέλουμε να βομβαρδίσουμε τουρκικούς στόχους»

Του Πάρι Καρβουνόπουλου

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε την αγορά 20 μαχητικών αεροσκαφών F-35, έχοντας εξασφαλίσει όπως φαίνεται αν όχι την υποστήριξη, τουλάχιστον την ανοχή του μεγαλύτερου μέρους της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ).

ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ



Απαγόρευση των ορυκτών καυσίμων: Την περασμένη Κυριακή (23/06), ακτιβιστές της περιβαλλοντικής οργάνωσης Extinction Rebellion, εισέβαλαν στο γρασίδι στις τελευταίες, κομβικές στιγμές του Travelers Championship, ενός επαγγελματικού τουρνουά γκολφ. Οι διαδηλωτές πέταξαν κόκκινη και άσπρη σκόνη και βόμβες καπνού, προτού τους ρίξει στο έδαφος η αστυνομία. 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤ! ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;

ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;




Κάθε τόσο βρίσκετε μια μελέτη που ανοίγει νέους δρόμους και προάγει την ανθρώπινη κατανόηση. Το περιοδικό Transplantology δημοσίευσε μια εργασία με τίτλο « Προσωπικές αλλαγές που σχετίζονται με μεταμοσχεύσεις οργάνων », η οποία τεκμηριώνει τις εμπειρίες ατόμων που έλαβαν μια σειρά οργάνων που δώρησαν, συμπεριλαμβανομένων των καρδιών, των νεφρών, του ήπατος και των πνευμόνων.

Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!

 ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΛΑΝΗΣ...




ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχιμ. Βασιλείου Μπακογιάννη

Από το βιβλίο: Ο Χριστός ήταν Ορθόδοξος 
Εκδόσεις «ΤΕΡΤΙΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το ξεκίνημα.

Την 16.2.1924 εισήχθη εις την Εκκλησία της Ελλά­δος το Νέο Ημερολόγιο. Και η 16.2.1924 έγινε 1.3.1924. Μέχρι τότε ήταν εν χρήσει το Ιουλιανό Ημερολόγιο.

Η Εκκλησία της Ελλάδος δεν ενήργησε επιπόλαια στην αλλαγή του Ημερολογίου, αλλά κατόπιν πολλών συσκέ­ψεων μετά αρμοδίων επιτρόπων και ειδικών πανεπιστημιακών καθηγητών, όπως εμπεριστατωμένα αποδεικνύει στην διδακτο­ρική διατριβή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Χριστόδουλος (Ιστορική και Κανονική θεώρησις του Παλαιοημερολογητικού ζητήματος κατά τε την Γένεσιν και την εξέλιξιν αυτού εν Ελλάδι, Αθήναι, 1982).

ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ (ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)

ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ


       +++  

 Κατά Θείαν Οικονομίαν επιτρέπω, 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ, στον Άγιο μου αυτόν, να σας ομιλήσει,
τα Ουράνια Θεία νοήματα να σας αναλύσει.

Νέος, αδελφοί, ήμουν κι εγώ,
σαν σκλάβος επουλήθην εις τον τότε καιρό.
  Υπέστην πολλά, μα όμως σαν πέτρα έμεινα σταθερά,
 στου ΚΥΡΙΟΥ τα ιδανικά.
  

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ DNA ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ;
3 ΒΙΝΤΕΟ


Από τον Δρ Mathew Maavak

Οι λήπτες μεταμοσχεύσεων οργάνων αναφέρουν ότι κληρονομούν τα χαρακτηριστικά του δότη τους, όπως συμπεριφορές και δίαιτες. Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται σε φυσιολογική και ψυχολογική αποτύπωση. Ωστόσο, η υπόθεση του μικροχιμαιρισμού φαίνεται να είναι πιο συναρπαστική.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΠΗΓΕ ΜΟΣΧΑ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ
ΒΙΝΤΕΟ



Ο πρόεδρος της Βολιβίας Λουίς Άρσε , στις 6 Ιουνίου ήταν στη Μόσχα και συναντούσε τον Β.Πούτιν. Τρεις εβδομάδες μετά του προέκυψε απόπειρα πραξικοπήματος! Μπορεί να είναι και σύμπτωση…

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΩΤΗ ΠΕΦΤΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ...

 Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ MACRON ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ «ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ» ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ – ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ LE PEN




Απέτυχε παταγωδώς η επικίνδυνη στρατηγική Macron και τώρα θα πρέπει να πιει το πικρό ποτήρι της εκλογικής συντριβής από την πατριωτική Δεξιά της Γαλλίας

26/06/2024 - 08:25Ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron πίστευε ότι θα μπορούσε να νικήσει το κόμμα της πατριωτικής Δεξιάς, Εθνική Συσπείρωση, προκηρύσσοντας πρόωρες βουλευτικές εκλογές αλλά η πορεία των γεγονότων δεν τον δικαίωσε.

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕXΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣE ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ




Τη δεκαετία του 2000 και με αφορμή τη στρατηγική της κυβέρνησης Μπους διατυπώθηκε με ενάργεια ο όρος “νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση” (Kiely, 2005). 

Έθετε το ιδεολογικό και οργανωτικό υπόβαθρο που, μεταξύ άλλων, περιέγραφε τα κίνητρα της τότε δράσης των ΗΠΑ. 

ΆΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ… «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ





Άλλοι θα διαλύουν το περιβάλλον κι άλλος θα πληρώνει, και η κυβέρνηση πλέον δεν θα αποζημιώνει

Περί τις 12.300 επιχειρήσεις στην Ελλάδα καλύπτει η υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, την οποία εισηγείται η κυβέρνηση μέσω του νομοσχεδίου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή και συζητείται στην αρμόδια επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!

ΣΥΡΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΆΣΑΝΤ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΕΕ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 20ΧΡΟΝΟ ΈΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΑΥΡΟ!!!


Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 20χρονο Έλληνα ομογενή της Γερμανίας τον Φίλιππο γιατί φορούσε Σταυρό!!

Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 18χρονο Έλληνα της Γερμανίας γιατί φορούσε Σταυρό!!

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

ΜΙΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

«ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ»: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ...



Γράφει ο Μιχαήλ Α. Βιδάλης, Ph.D. *

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώνουμε την φαινομενική επιδημία ενός κοινωνικού φαινομένου, την υιοθέτηση νέας σχετικής ορολογίας, αλλά, και την προβεβλημένη “αιτιολογία” του φαινομένου. 

Συγκεκριμένα, ο λόγος για την έμφυλη βία, ήτοι, την κακοποίηση και δολοφονία των γυναικών, από τους συζύγους ή συντρόφους τους (Κακοποίηση βέβαια είναι και η λεκτική βία).

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ...

 Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ– Ο ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ




Οι δραματικές εξελίξεις στη Γαλλία συνδέονται στενά με την τύχη της Ευρώπης - Η κατάρρευση της ΕΕ είναι προ των πυλών - Αναδύονται νέες δυνάμεις στην παγκόσμια σκηνή

Η Γαλλία έχει υποχωρήσει από την Αφρική και από εκεί αρχίζουν όλα.

ΟΣΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞΠΡΕΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ;


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μυστηριώδης πτήση του πρωθυπουργικού/προεδρικού αεροσκάφους του Ισραήλ σε Κρήτη και εξπρές άφιξη στην Κύπρο! ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ; 

”Πολλά ερωτήματα για «τριγωνικό» ταξίδι του κυβερνητικού αεροσκάφους του Ισραήλ – Το στίγμα εμφανίστηκε σε Κρήτη, Κύπρο και Τελ Αβίβ την ίδια μέρα” αναφέρει και το documentonews.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ...

ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ


Πάνω από το 73% των τροφίμων είναι υπερεπεξεργασμένα. Ενώ ορισμένα συστατικά είναι «γενικά αναγνωρισμένα ως ασφαλή», η έρευνα έχει αρχίσει να δείχνει το γιατί μπορεί να μην ισχύει κάτι τέτοιο - «Δεν έχουμε σχεδιαστεί για να τρώμε επεξεργασμένα τρόφιμα»

ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ...

«ΈΦΕΡΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ»* – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ



Γράφει ο Θεόδωρος Παντούλας

Για αιώνες η τοκογλυφία, η πρωτοθυγατέρα της απληστίας, ήταν μια αξιοκατάκριτη δραστηριότητα. 

Πολύ πριν ο Έζρα Πάουντ λογιάσει στα δεινά της τη βεβήλωση της ιερότητας και την αποτιμήσει ως το χειρότερο κακό του σύγχρονου κόσμου, οι Έλληνες κάτεχαν ότι αυτή εξανδραποδίζει κι οι Πατέρες της Εκκλησίας την αξιολογούσαν ως μισάνθρωπο επιτήδευμα. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

ΑΙΓΑΙΟ: ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, Ο ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ, ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ»




Του Σωτήρη Σιδέρη

Οι ελληνοτουρκικές συνομιλίες συνεχίζονται με πλήρη μυστικότητα. Επίκεινται δύο συναντήσεις μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν, μία στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον στις 9 Ιουλίου και μία στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο.

 Το τελευταίο διάστημα όμως εντείνονται οι πληροφορίες ότι οι δύο πρωτεύουσες οδεύουν προς κάποιας μορφής προσέγγιση ή τουλάχιστον προς ένα βήμα , πέρα από το μορατόριουμ.


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΈΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;




Η αβεβαιότητα και η δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση έχει οδηγήσει πρόσφατα σε κάποια απρόβλεπτα λαϊκιστικά κινήματα, που συχνά υπόσχονται να διαταράξουν το status quo ή να παίζουν με τους φόβους και την τάση των ανθρώπων προς τη διχαστική ρητορική. 

Σε κάθε περίπτωση, η ρίζα της δημοτικότητας αυτών των κινημάτων είναι η έλλειψη πίστης στην πολιτική διαδικασία, κυρίως στις δημοκρατικές κοινωνίες. 

ΑΦΟΤΟΥ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΟΡΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ «ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ»...

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΔΝΤ!ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΤΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΣΑΦΑΡΙ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΥΡΠΟΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
16 ΒΙΝΤΕΟ


ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ. Εξέγερση στην Κένυα ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΔΝΤ!!!! Εισβολή στη Βουλή που καίγεται μετά από λεηλασία. Ταραχές κατά φορομπηχτικού νομοσχεδίου. 

Όλα αυτά 2 μέρες αφότου ο Μπάιντεν όρισε τη χώρα ως «μεγάλο σύμμαχο εκτός ΝΑΤΟ»! 

Μάχες με πραγματικά πυρά οδομαχίες νεκροί και τραυματίες. Στις φλόγες παραδόθηκε το Δημαρχείο και το Ανώτατο Δικαστήριο! 

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ...

ΓΙΑ «ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝ Η ΔΥΣΗ «ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ»



Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα ότι αν η Δύση υποτιμήσει την αποφασιστικότητα της Μόσχας, τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε «τραγικές και μοιραίες» συνέπειες, επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους αντιπαρατίθενται με μια μεγάλη πυρηνική δύναμη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΑΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΡΑ...

 ΤΟΡΠΙΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ NIGEL FARAGE ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ – «ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ»



Λείπει ο κοινός νους στην Ευρώπη…

«Πρόκειται για μια αποκρουστική ανιστόρητη ανοησία, ακόμη μία προπαγάνδα του Κρεμλίνου» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson.

Και αν πιστέψατε ότι αυτή η έκρηξη οργής ήταν επίθεση στο Russia Today ή ότι αντέδρασε σε κάτι που είπε ο Vladimir Putin, κάνετε λάθος…

ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...

 ΦΙΛΟΔΙΖΩΝΙΚΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ...2021! ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΔΟ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ.... 


Γράφει η Σοφία Παπανικολάου

Με αφορμή τα 50 χρόνια της άθλιας τουρκικής κατοχής διοργανώνονται τις τελευταίες μέρες σε Κύπρο και Ελλάδα διάφορες εκδηλώσεις.

 Ο αυτονόητος, βαθύτερος σκοπός όλων αυτών των εκδηλώσεων είναι να διατρανώσουν τόσο οι συντελεστές όσο και οι παρευρισκόμενοι την Αντίθεση - Αντίστασή τους στην άθλια και προδοτική ΔΔΟ που οδηγεί αναπόφευκτα στην πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου μας.  

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΒΡΙΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΈΚΑΨΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ...ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...O ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
2 ΒΙΝΤΕΟ


Ναζιστική θηριωδία στη Γάζα. Έκαψαν παιδιά ως και μωρά.. Με βόμβες έκαναν φούρνο το σχολείο....

Οι εικόνες είναι τρομερές, παιδιά ηλικίας 1 έως 12 ετών κάηκαν ζωντανά από τον ισραηλινό στρατό σε σχολείο. Ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο όπως τον προπαγανδίζουν οι ιθύνοντές του.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

 ΑΝΑΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


Του Ανδριανού Γ. Γκουρμπάτση

"Ως εκ τούτου είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένας επίσης μεγάλος αριθμός πυρκαγιών προκλήθηκε για να διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των εν λόγω εγκαταστάσεων σε ορισμένες περιοχές της Καρυστίας.


ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

 ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ



Σε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου, οι επικεφαλείς των Πατριαρχείων Ελληνορθόδοξου, Λατίνων και Αρμενίων στους Αγίους Τόπους εξέφρασαν την οργή τους σχετικά με τις επιστολές που υποβλήθηκαν από 4 δήμους του Ισραήλ προειδοποιώντας για τις αντίστοιχες ονομασίες νομικές ενέργειες εάν αρνηθούν να πληρώσουν φόρους.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ...

 ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – «ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ LE PEN ΚΑΙ NFP ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΝΕ»...



Προτείνω σε όλους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να περιμένουν μέχρι τις 7 Ιουλίου ή τις 8 Ιουλίου για να αναλύσουν τα αποτελέσματα, είπε ο επικεφαλής του γαλλικού χρηματιστηρίου

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ


Του Δημήτριου Νικ. Δασκαλάκη*

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι στον 20ό αιώνα αποτυπώθηκε με ιδιαίτερη ευκρίνεια -περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον- ο θρίαμβος της ανθρώπινης επιστημονικής γνώσης. 

Πλήθος ανακαλύψεων, εφευρέσεων και τεχνολογικών εφαρμογών συμπυκνώθηκαν στο πεπερασμένο χρόνο του προηγούμενου αιώνα, μεταβάλλοντας άρδην το τοπίο της προσωπικής, οικονομικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής των ανθρώπων.

ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ...

ΚΙΝΗΜΑ ANTIFA: ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ MARKETING



Ένα φρικτό φάντασμα πλανάται πάνω από την Αμερική: το φάντασμα του αντι-καπιταλισμού. Νεαροί βηματίζουν σε παράταξη πίσω από τον σοσιαλιστικό συρμό της εποχής, και κάποιοι ακτιβιστές φιμώνουν την ελευθερία του λόγου ως μέλη μιας ομάδας που ονομάζεται Antifa.

Αυτό το «αντιφασιστικό» κίνημα εμπλέκεται συχνά σε στρατιωτικού τύπου διαμαρτυρίες και δεν έχει καθόλου ενδοιασμούς ως προς τη χρήση βίας. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ- ΔΥΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

Α. ΝΤΟΥΓΚΙΝ: «ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!»


Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν ο νο 1 διανοούμενος της Ρωσίας, την επαύριον της πολυμέτωπης επίθεσης κατά Ρωσίας: ”ας πολεμήσουμε επιτέλους αληθινά τη Δύση σε όλα τα επίπεδα με όλες τις δυνάμεις. Προς το παρόν, τραβάμε κόκκινες γραμμές μόνο για εμάς!

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ, ΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙΕΦ (DEB) ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

2 ΒΙΝΤΕΟ




Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

«Παρανόμως έγινε δεκτή η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές , καθώς εξαπάτησαν τους εκλογείς, εμφανιζόμενο ως δήθεν φορέας της ισότητας, ...

«Παρανόμως έγινε δεκτή η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, καθώς εξαπάτησαν τους εκλογείς, εμφανιζόμενο ως δήθεν φορέας της ισότητας, ειρήνης και φιλίας, τω όντι όμως η δράση του αντιστρατεύεται την ελληνική έννομη τάξη, καθώς εμφανίζεται ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων (δήθεν τουρκικής, αλλά και ψευτομακεδονικής, δια της συμμετοχής της κας Νατσουλίδου)»

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...

 ΑΠΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!
ΒΙΝΤΕΟ



Ω! σε Σ. Μπέκετ στιλ ”οι Ευτυχισμένες Μέρες”

Εξαιρετικά ΕΠΕΙΓΟΝ: Αποσιωνιστικοποίηση τώρα!

Το σύστημα χρήζει αποσιωνιστικοποίησης.

Υποσημείωση…Η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας είναι ανέφικτη χωρίς την αποσιωνιστικοποίηση της βλ. Ζελένσκι αφού εκεί υπήρξε σύγκλιση συμφερόντων (Μπαντερισμός και ραβινισμός). 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ


Η διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας δεν είναι καινούργια, ούτε είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μερικοί προσπάθησαν να ελέγξουν το κλίμα. Αυτή θα είναι ουσιαστικά η τελευταία παρτίδα του παιχνιδιού

Γεωμηχανική: Η Γη είναι πολύ ζεστή και μόνο θερμαίνεται, σύμφωνα με κυβερνήσεις και παγκόσμιους φορείς όπως τα Ηνωμένα Έθνη. και οι προσπάθειες για τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα δεν έχουν όπως φαίνεται το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ MACRON ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ FT: ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ LE PEN - ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΦΗΓΗΜΑ MACRON




Δημοσκόπηση - έκπληξη δείχνει ότι Γάλλοι ψηφοφόροι εμπιστεύονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα για τη διαχείριση της οικονομίας και των δημόσιων οικονομικών την Εθνική Συσπείρωση της Marine Le Pen, κόντρα στο αφήγημα Macron που κάνει λόγο τόσο για τον κίνδυνο δημοσιονομικού εκτροχιασμού, όσο και για έλλειψη κυβερνητικής εμπειρίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ "ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΣΦΥΞΙΑ...

Η ΑΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΣΕ



Του Λεωνίδα Κουμάκη*

Όπως είναι γνωστό, ο ιδρυθείς από το 1975 Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) είναι ο μεγαλύτερος διακρατικός οργανισμός για τη διαφύλαξη της ασφάλειας στον πλανήτη μας, με πεδίο ευθύνης τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία του τύπου, την δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών καθώς και τον έλεγχο της διάδοσης όπλων.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

 ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Έργον του Αγίου Πνεύματος είναι να οδηγεί τους πιστούς δια του ιερού βαπτίσματος εις τον Χριστόν, να τους ενσωματώνει εις το άγιον Σώμα Του, δηλαδή εις την Εκκλησίαν (Α' Κορινθίους 12,13. Εφεσίους 2,18. 4,4), να διανέμη τα διάφορα χαρίσματα (Α' Κορινθίους 12,4-11. Εφεσίους 4,4-13) και να συγκροτή και οικοδομή δι’ αυτών ολόκληρον τον θεσμόν της Εκκλησίας (Α' Κορινθίους 14,4. 12. 26).

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ



Του Σάββα Καλεντερίδη

Οι Τούρκοι δεν προλαβαίνουν να συνέλθουν από τις εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η ελληνική πλευρά, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά την… αφωνία της Ελλάδας για το Κυπριακό και την απουσία διεθνών συνεδρίων και εμβληματικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που θα προβάλουν το θέμα της Κύπρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη βάρβαρη εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή,

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΓΑΘΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ



ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

   +++   

Πάρε το στυλό να γράψεις, Λόγο, Ρήμα, Άγιο Ιερό, 
ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ κατευθύνει το Ουράνιο γραπτό. 
 Δεν είναι έργο ανθρώπινο, φτωχής μιας διανοίας,
συντάσσει και ορθοτομεί ΤΡΙΑΔΑ Η ΑΓΙΑ.

 Κι εσύ ψυχή που αμφισβητείς, εν αυτή τη αληθεία,
ταπείνωσε το πνεύμα σου σε Εμένα τον ΜΕΣΣΙΑ.
 

ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΆΜΥΝΑΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ «4 ΙΠΠΟΤΕΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ», ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 
 


Η οικονομία αποτελεί πάντα μια κρίσιμη πτυχή της στρατιωτικής ισχύος.

Με επαρκή βιομηχανική παραγωγή, μια χώρα μπορεί να ενισχύσει δραστικά τη στρατιωτική της δύναμη και αυτό συμβαίνει από την αρχή των πολέμων.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ "ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ" Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ!!!

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΟΡΠΙΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ»! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!



Με μια επιστολή ντροπή για την αλήθεια, για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους που προκάλεσε η βάρβαρη τουρκική εισβολή του 1974 αλλά και για όσους εξακολουθούν να παριστάνουν ότι όλα πάνε ή μπορούν να πάνε καλά με την Τουρκία , η Άγκυρα προκαλεί την κοινή νοημοσύνη.

ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ

ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ, ΔΟΞΑ!!!


Γράφει η Καλλιόπη Ταχτσόγλου

Στὶς 17 Ἰουνίου ( 17/6/2018-17/6/2024 ) κλείσανε 6 χρὀνια ἀπό τότε πού κάποια καλόπαιδα, ἄλλα μὲ ψαθάκια στὸ κεφάλι καὶ ἄλλα ἀγραβάτωτα, ἐκτέλεσανε τὸ μεγαλύτερο ἔργο τῆς ζωῆς τους :

ἐδωσαν ὄνομα καὶ ταυτότητα καὶ καταγωγὴ ¨Ελληνική, δηλαδή, Μακεδονική, σὲ ἕνα μικρὸ κομμάτι γῆς, σὲ ἕνα συνοθύλευμα λαῶν ποὺ κατοικεῖ πάνω ἀπὸ τὸ κεφάλι μας, ἀγνοῶντας ταυτοχρόνως τοὺς Ἕλληνες ποὺ ζοῦν ἐκεῖ φυμωμένοι.