Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΡΙΝΥΑ…!!!(ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ..,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ)

 ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ!!! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: ΤΟ fb  ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ;


Ειρηναίος Ερινύα ... Καθαίρεσαν Πατριάρχη αλλά αδυνατούν να καθαιρέσουν τον ακόλαστο αρχιμανδρίτη ! Στο απυρόβλητο ο Βεβήλης της μονής Οσίου Αββακούμ! Από τη Βαβυλιάδα στη Βεβηλιάδα! Από τον Βαβύλη στον Βέβηλο Βεβήλη!! 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δικαιοκρισία!!

ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ….

ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές….

Η Βαβυλιάδα έριξε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων με εντολή ξένου παράγοντα. Ως και τα ισραηλινά δικαστήρια στη συνέχεια τον δικαίωσαν. Ωστόσο τα σκοτεινά κυκλώματα και η διαπλοκή τον κατέστησαν έγκλειστο για δεκάδες χρόνια στο εσωτερικό του πατριαρχείου ως απλό μοναχό..

”Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός την ψυχήν μου· εταπείνωσεν εις γην την ζωήν μου. Εκάθισέ με εν σκοτεινοίς ως νεκρούς αιώνος.. ” ..

τον είδε νοερά τελευταία τον Ειρηναίο στο μαρτύριό του .. ήταν σαν ψυχολογικό θρίλερ .. έπεφτε αλλεπάλληλα από τοίχο σε τοίχο μέσα στους περίκλειστους διαδρόμους. Βίωνε το αδιέξοδο το Λαβύρινθο της Κόλασης...Δεσπότης Δεσμώτης…. Μ΄ένα συναίσθημα άγχους κι αγωνίας…ασφυκτιούσε αλλά υπέμεινε. Επέδειξε μαχητικό φρόνημα αντίστοιχο με αυτό της εγκαρτέρησης των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων.

Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. ακόμα δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ)

Δεν παραιτήθηκε ποτέ από το δίκιο του τόσο εν ζωή όσο και μετά την κοίμηση του.Πάντα διεκδικητικός πάντα μαχητικός. Οι ψυχές παραμένουν αναλλοίωτες και στο επέκεινα. Διεκδικεί ως το τέλος και μετά το τέλος ως τώρα την πραγματική πλήρη αποκατάσταση και δικαίωση του.. Βίωσε το μαρτύριο της διοικητικής κράτησης των πολιτικών κρατουμένων των αδελφών του Παλαιστινίων που χωρίς δίκη και δίχως κατηγορία σαπίζουν στα σιωνιστικά μπουντρούμια για δεκαετίες ολόκληρες και όσους επιβιώσουν τους βγάζουν με ανήκεστη βλάβη.

Ειρηναίος ο συνώνυμος της ειρήνης αξιώθηκε να ταυτιστεί με τον πόνο των ανθρώπων στην Αγία Γη.. Τον έθαψαν ζωντανό στον Πανάγιο Τάφο. Είναι ένας ζωντανός μάρτυρας του Σιωνισμού. Ο Ειρηναίος ως Ερινύα πλέον ζητά δικαίωση..

Του χρεώθηκε μαρτύριο η ακραία ταπείνωση η άδικη μεταχείριση ο διασυρμός η καθαίρεση κι ο εγκλεισμός.. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στη σύγχρονη Εκκλησιαστική Ιστορία πατριάρχη να τον ξηλώνουν με δάκτυλο πρακτόρικο οι υπηρεσίες εν μια νυκτί. Ταπεινώθηκε δικάστηκε χλευάστηκε φυλακίστηκε μαρτύρησε ως πατριάρχης Ιεροσολύμων εις τύπον Χριστού.

‘Εγκλειστος! άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη. Ο Ειρηναίος επιστρέφει ως Ερινύα!!

Και πάλι ο 142ος: ”Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός την ψυχήν μου· εταπείνωσεν εις γην την ζωήν μου. Εκάθισέ με εν σκοτεινοίς ως νεκρούς αιώνος.. ” ..

Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ)




και η κατάληξη


Ειρηναίος Ερινύα ..είναι μια τραγωδία σε εξέλιξη .. ακόμα δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ..

ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ…

διυλίζουν τον κώνωπα με το διαδικαστικό δια του διαδικαστικού αλλά καταπίνουν την κάμηλο. Το ότι ολόκληρο πατριάρχη Ιεροσολύμων τον έφαγαν εν μια νυκτί με συνοπτικές διαδικασίες ενώ τον πρωτομάστορα των οργίων σε μονή τον έχουν ακόμη στο απυρόβλητο είναι μια απόδειξη ότι για τον πρώτο ήρθε εντολή εξ άνωθεν …… και όχι βεβαίως εξ ουρανού…

ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί ότι αποδεκατούτε το ηδύοσμον και το άνηθον και το κύμινον και αφήκατε τα βαρύτερα του νόμου!!!

Πατριάρχης Ειρηναίος: ”Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός την ψυχήν μου· εταπείνωσεν εις γην την ζωήν μου. Εκάθισέ με εν σκοτεινοίς ως νεκρούς αιώνος.. ” .

Αλλά όπως Εκείνος «συνεσχέθη ἀλλ’ οὐ κατεσχέθη”…

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Το fb κατέβασε αυτό το άρθρο! 
ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ! 

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ;

Και μετά ανόμων ελογίσθη… ως κατάδικος.

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ;


προς παραδειγματισμό ”διότι δε συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”.

YΓ ασχολούνται με την αυθεντικότητα των επαίσχυντων φωτογραφιών που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας

όταν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος έχει τονίσει πως είδαμε κάποιες σκηνές στη Σύνοδο από τα βίντεο και ήταν απαράδεκτες.






1 σχόλιο:

  1. Ομοίως ... "απομάκρυναν" και τον ιερέα όταν μαθεύτηκε ότι έκανε κομποσκοίνι στο αεροπλάνο που εκτελούσε τη διαδρομή ΛΑΡΝΑΚΑ - ΧΑΪΦΑ όπου 10 λεπτά πριν την προσγείωση σβήσαν τα φώτα και λιποθύμησε ο πιλότος, αλλά με τη βοήθεια του Ισαποστόλου Αγίου Εφραίμ της Αριζόνα συνήλθε και προσγείωσε κανονικά το αεροσκάφος.

    Δόξα Σοι ο Θεός, νομίζω ότι λειτουργεί στην Κύπρο, σε Ιερό Ναό της οποίας ανέφερε και το περιστατικό, διαψεύδοντας της φήμες των καλοθελητών περί fake news.

    ΑπάντησηΔιαγραφή