Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ π.χ. ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ Ή ΝΥΧΤΑ, ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ.Λ.Π.!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!


ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΥΓΙΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Κ. ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) και οι αρκετοί ασχοληθέντες, κατά το παρελθόν, με άρθρα και σχόλια με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών του 2018 διαπιστώνεται, ότι δεν αντελήφθησαν την σημασία της σημερινής προκλητικής εκδηλώσεως του ανεκδιήγητου πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Με τη βράβευση μάλιστα του αμερικανού τότε διαπραγματευτού Νίμιτς και γι’αυτό δεν ασχολήθηκαν με την εκδήλωση, που ήταν όμως μία πολύ καλή ευκαιρία, να αναφερθούν πάλι στο εθνικό αυτό ανοσιούργημα και στις πάσης φύσεως επιπτώσεις του.

Και συζητάμε για μια εκδήλωση, η οποία προφανώς πρέπει, να εξοργίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες τότε διαμαρτυρηθέντες σε όλη την Ελλάδα. Διότι η Συμφωνία παρέδωσε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και συμφώνησε για την ύπαρξη μιας ανύπαρκτης μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας.

Μάλιστα αυτή η εκδήλωση γίνεται μετά την δημιουργία του νεοσύστατου Ιδρύματος ή Ινστιτούτου του πρώην Πρωθυπουργού, που αυτά συνήθως επιδοτούνται με ετήσιες χορηγίες περίπου 300.000 ευρώ από την τσέπη του έλληνα φορολογούμενου. Και βέβαια δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή, αν αυτό ήδη πραγματοποιήθηκε ή πρόκειται, να πραγματοποιηθεί.

Σε εμάς, μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος σε χιλιάδες αποδέκτες του ‘ΦΛΟΓΟβόλου-36‘ δεν απομένει τίποτε άλλο, από το να ξανακοινοποιήσουμε τον ‘ΦΛΟΓΟβόλο-36‘ κυρίως σε ΜΜΕ και να προσκαλέσουμε για μια ακόμη φορά τους Αθηναίους και τους διαμένοντες στην Αττική να προσέλθουν στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με ό,τι αυτό προφανώς θα σημαίνει για την ευαισθησία του ελληνικού λαού σε τέτοια σοβαρότατα εθνικά θέματα.

*Νικόλαος Ναούμ, Αντιστράτηγος ε.α.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου