Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ...

ΈΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ Θ’ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! «ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ NEURALINK»!



Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ότι στο μέλλον τα κινητά τηλέφωνα θα αντικατασταθούν από τα τσιπάκια τα εμφυτεύματα στον εγκέφαλο. «Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα, μόνο το Neuralink»! είπε..

Ο Έλον Μασκ είπε ότι στο μέλλον οι κινητές συσκευές θα καταστούν περιττές καθώς θα χρησιμοποιούνται εγκεφαλικά εμφυτεύματα.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ δήλωσε στο κοινωνικό δίκτυο X ότι στο μέλλον οι άνθρωποι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τηλέφωνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα θα χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία.

Το ζήτημα του μέλλοντος της τεχνολογίας έθεσε ο συγγραφέας του λογαριασμού παρωδίας Not Elon Musk. Ρώτησε τους χρήστες αν ήταν έτοιμοι να εγκαταστήσουν τη διεπαφή Neuralink στον εγκέφαλό τους, η οποία θα τους επέτρεπε να ελέγχουν το νέο Phone X με τη δύναμη της σκέψης.

Ο Έλον Μασκ απάντησε σε αυτή την ανάρτηση λέγοντας ότι στο μέλλον οι φορητές συσκευές θα γίνουν περιττές.

«Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα, μόνο το Neuralink», έγραψε ο Μασκ σε ένα σχόλιο.

Νωρίτερα, το UOJ έγραψε ότι ο Έλον Μασκ είπε ότι εμφύτευσε ένα τσιπ σε έναν πίθηκο και του έμαθε να παίζει βιντεοπαιχνίδια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου