Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΚΛΙΜΑ: Η ΤΑΙΝΙΑ
(Η ΨΥΧΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ)
ΒΙΝΤΕΟ 



Γράφει ο Hannes Sarv

Πρέπει να παρακολουθήσετε: Κλίμα: Η ταινία (The Cold Truth)
Ένα σημαντικό ντοκιμαντέρ του Βρετανού σκηνοθέτη Martin Durkin κυκλοφόρησε σήμερα, το οποίο εκθέτει την κινδυνολογία για το κλίμα ως έναν επινοημένο τρόμο χωρίς καμία βάση στην επιστήμη.

Η ταινία δείχνει ότι οι επικρατούσες μελέτες και τα επίσημα στοιχεία δεν υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας αύξησης των ακραίων καιρικών φαινομένων – τυφώνες, ξηρασίες, καύσωνες, πυρκαγιές και όλα τα υπόλοιπα. 

Αντικρούει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι οι τρέχουσες θερμοκρασίες και τα επίπεδα ατμοσφαιρικού CO2 είναι ασυνήθιστα και ανησυχητικά υψηλά. 

Αντίθετα, σε σύγκριση με τα τελευταία μισό δισεκατομμύριο χρόνια της ιστορίας της γης, τόσο οι τρέχουσες θερμοκρασίες όσο και τα επίπεδα CO2 είναι εξαιρετικά και ασυνήθιστα χαμηλά.




Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με μια σειρά από πολύ εξέχοντες επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Steven Koonin (συγγραφέα του «Unsettled», πρώην κοσμήτορα και αντιπροέδρου του Caltech), του καθηγητή Dick Lindzen (πρώην καθηγητή μετεωρολογίας στο Harvard και το MIT), του καθηγητή Will Happer (καθηγητή φυσικής στο Princeton), του Dr John Clauser (νικητή του βραβείου Νόμπελ Φυσικής το 2022),

 Ο καθηγητής Nir Shaviv (Racah Institute of Physics), ο καθηγητής Ross McKitrick (University of Guelph), ο Willie Soon και αρκετοί άλλοι.

Η ταινία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Βρετανό σκηνοθέτη Martin Durkin και είναι η συνέχεια του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ του 2007 The Great Global Warming Swindle. 

Ο Tom Nelson, ένας podcaster που εξετάζει σε βάθος θέματα συζήτησης για το κλίμα για το μεγαλύτερο μέρος των δύο δεκαετιών, ήταν ο παραγωγός της ταινίας.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το σημαντικό ντοκιμαντέρ με άλλους.

Τα ζητήματα του κλίματος βρίσκονται σε άνοδο επειδή φαίνεται να είναι η επόμενη μεγάλη πρωτοβουλία διοίκησης και ελέγχου των δυνάμεων που είναι. 







4 σχόλια:

  1. Μακάριοι οι ... followers του Χριστού που έχουν μάθει να κάνουν τον κουφό, τον τυφλό και το μουγγό.
    Το μεθύσι της άπειρης Αγάπης και Προνοίας Του θα τους παρέχει την κατάλληλη δόση αναισθητικού, ώστε να τη βγάλουν κοτσάνι, ακόμα κι αν κολλήσει ο ουρανός με τη γη. Τουτέστιν θα απολαμβάνουν τον Παράδεισο (σε ατελέστερη βέβαια μορφή) από αυτή τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
      ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΣΑΪΤ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ, δε σε παρεξηγώ, διότι δεν έχεις το σωστό PIN για να "ανοίξεις" το μήνυμά μου. Ίσως σε βοηθήσει το παρακάτω "Password" της Οσίας ασκήτριας της Κλεισούρας Σοφίας:

      "Τα μάτια κλειστά, το στόμα κλειστό, τα αυτιά κλειστά, για να κερδίσουμε. Ο κόσμος τι κάνει, τι είδες, τι ξέρεις; Δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω, χαμπάρ κι έχω. Δεν ακούω, δεν βλέπω"

      Διαγραφή
    3. ΔΕΚΤΗ Η ΕΞΗΓΗΣΗ. ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ FOLLOWERS ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ.
      ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΜΠΑΡ ΚΙ ΕΧΩ" ;
      ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΡΙΑΛ, ΛΕΕΙ "ΧΑΜΠΑΡ ΟΥΚ ΕΧΩ" . ΑΡΧΑΙΟ

      Διαγραφή