Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ … ΠΟΥΤΙΝ !!!

ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΔΥΣΗ: «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ;» ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ! 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Πούτιν προς Δύση: ”Τρελαθήκατε εντελώς;”Δεν απέκλεισε χρήση πυρηνικών!

Το Ημερολόγιο ενός … Πούτιν !!!

Ο Πούτιν είναι ατομιστής εξού και η Ατομική Ενέργεια. ”Πάσχει” από ”σταλινικό σύνδρομο” ΄Νίκης και θα νικήσει!!! Ο αντίπαλος δεν παίζει με τη φωτιά παίζει με τον πυρηνικό όλεθρο δεν τον έχει ψυχολογήσει καλά. 

Ο Πούτιν θα το πάει μέχρι το τέλος και θα βγει νικητής γιατί ακριβώς είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι την άκρη με όποιο κόστος. Θέλει να επισκιάσει τον Στάλιν να τον κάνει δεύτερο.. θα είναι αυτός που θα γκρεμίσει την αμερικανο-ευρωπαική αυτοκρατορία.

Ο Πούτιν δεν απέκλεισε χρήση πυρηνικών… «Τρελαθήκατε εντελώς;» : στην αυγή μιας μεγάλης κλιμάκωσης της σύγκρουσης, ο Πούτιν στέλνει μηνύματα στη Δύση…

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτη ότι θα μπορούσε να αναπτύξει συμβατικούς πυραύλους σε απόσταση προσβολής από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Ευρωπαίους συμμάχους τους, εάν επιτρέψουν στην Ουκρανία να χτυπήσει βαθύτερα στη Ρωσία με δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς. 

Είπε ότι η Δύση έκανε λάθος να υποθέσει ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ πυρηνικά όπλα και είπε ότι το πυρηνικό δόγμα του Κρεμλίνου θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη


Στο περιθώριο του φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Ρώσος πρόεδρος οργάνωσε μια συζήτηση με διεθνή πρακτορεία Τύπου, ελπίζοντας να ακουστεί η θέση της Μόσχας πέρα ​​από την πυκνή ομίχλη της προπαγάνδας. Τα βασικά σημεία:Για τις ανησυχητικές ομιλίες της Δύσης για ρωσική επίθεση κατά του ΝΑΤΟ:

«Ποιος επινόησε αυτή τη βλακεία; «Θα ήταν παράλογο αν δεν υπήρχε η ιδέα να εξαπατήσουν τον ίδιο τους τον πληθυσμό».

«Σε τι εξυπηρετεί στ’ ‘αλήθεια αυτό; Να διατηρήσουν τη δική τους αυτοκρατορική θέση».Για τα αίτια της σύγκρουσης:

«Κανείς στη Δύση δεν θέλει να θυμάται πώς ξεκίνησε αυτή η τραγωδία. Ξεκίνησε με ένα πραξικόπημα στην Ουκρανία».

«Γιατί [η Γαλλία και η Γερμανία] παραμέλησαν τις υποχρεώσεις τους ως εγγυητές των συμφωνιών μεταξύ της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης που ίσχυαν τότε;»

«Άρα είναι υπεύθυνοι για αυτό που συνέβη. Στο ίδιο επίπεδο με τις αμερικανικές δυνάμεις που έφεραν την κατάληψη της εξουσίας με αντισυνταγματικά μέσα».Για τις προθέσεις της Ουάσιγκτον:

«Κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ενδιαφέρεται για την Ουκρανία, ενδιαφέρεται για το μεγαλείο των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες δεν αγωνίζονται για την Ουκρανία ή για τον ουκρανικό λαό, αλλά για το μεγαλείο και την ηγεσία τους στον κόσμο».Για χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα:

«Γιατί λοιπόν δεν μας επιτρέπεται να προμηθεύουμε τα όπλα μας της ίδιας κατηγορίας σε περιοχές του κόσμου όπου θα πραγματοποιηθούν χτυπήματα σε ευαίσθητους στόχους;»Σχετικά με τη χρήση πυρηνικών όπλων:

«Εάν οι ενέργειες κάποιου απειλούν την κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, θεωρούμε δυνατό να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας».
«Αυτό δεν μπορείς να το πάρεις στα ελαφρά».

Ο Πούτιν είναι αυτό που λέμε στο παιχνίδι ατομιστής. Είναι ανταγωνιστικός ως το μεδούλι μαχητικός δεν τα παρατάει ποτέ είναι εγκεφαλικός 10 αρι αλλά θέλει τη φάση να την τελειώνει μόνος του. Είναι ατομιστής (εξού κι η Ατομική Ενέργεια) γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν και καλά κάνει..Είναι Κρεμλίνο με τα όλα του. 

Πρώτος στις εσωτερικές εκκαθαρίσεις… αυτό και μόνο αν μπορούσαν να το συνεκτιμήσουν οι αντίπαλοι του θα διέβλεπαν πόσο αδίστακτος μπορεί αν γίνει στο εξωτερικό. 

Είναι παιδί της Σοβιετικής Ένωσης έχει λάβει αυτή την εκπαίδευση αυτή την κουλτούρα δράσης και τακτικής.. μην ξεγελιούνται κάποιοι με το ότι υπάρχει σε μια νεοφιλελεύθερη εποχή.

Ο Πούτιν θα νικήσει γιατί δεν μπορεί να ηττηθεί..

Σκοπός του δεν είναι η Ουκρανία το είχε το Κίεβο στις 3 μέρες το απέδειξε.. Το Κίεβο ήταν η αφορμή για να βγάλει μπροστά τη Δύση και να πάει στην κόντρα για την οποία εκπαιδεύθηκε και γαλουχήθηκε ορκίστηκε και αυτή είναι η παγκόσμια ηγεμονία της Δύσης!!

Όταν ρωτήθηκε για τις εκκλήσεις του αρχηγού του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για να χτυπήσει το ρωσικό έδαφος, ο Πούτιν έκανε διάκριση μεταξύ διαφορετικών πυραύλων, αλλά προειδοποίησε ότι το να επιτραπεί στο Κίεβο να χτυπήσει τη Ρωσία με όλο και πιο ισχυρά όπλα αυτό θα ήταν μια σοβαρή κλιμάκωση που θα οδηγήσει τη Δύση σε πόλεμο με Ρωσία.

Η απάντηση της Ρωσίας,

Είπε ο 71χρονος αρχηγός του Κρεμλίνου, θα ήταν η κατάρριψη των δυτικών πυραύλων, και συγκεκριμένα ανέφερε το αμερικανικό ATACMS και τα βρετανικά και γαλλικά πυραυλικά συστήματα. 

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η Μόσχα εξετάζει το ενδεχόμενο ανάπτυξης παρόμοιων πυραύλων υψηλής τεχνολογίας και μεγάλου βεληνεκούς αρκετά κοντά ώστε να χτυπήσει τα κράτη που επέτρεψαν στην Ουκρανία να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με τέτοιους πυραύλους. 

“Αν δούμε ότι αυτές οι χώρες παρασύρονται σε πόλεμο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τότε επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να ενεργήσουμε με τον ίδιο τρόπο. 

Γενικά, αυτός είναι ένας δρόμος προς πολύ σοβαρά προβλήματα”, είπε ο Πούτιν. Ο Πούτιν δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πού σκέφτηκε να παραδώσει τέτοιους πυραύλους.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξουσιοδότησε το Κίεβο να εκτοξεύσει ορισμένα όπλα που προμήθευσαν οι ΗΠΑ σε στρατιωτικούς στόχους εντός της Ρωσίας...

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Κίεβο στις 3 Μαΐου, είπε στο Reuters ότι η Ουκρανία είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα όπλα που παρέχονται από τη Βρετανία για να χτυπήσει στόχους εντός της Ρωσίας, και εναπόκειται στο Κίεβο αν θα το κάνει.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους για περισσότερες από τρεις ώρες στον νεόκτιστο πύργο της Gazprom, 81 ορόφων, ενόψει του ετήσιου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Πούτιν έθιξε θέματα από τον πόλεμο στη Γάζα έως τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ. 

«Κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ενδιαφέρεται για την Ουκρανία, ενδιαφέρεται για το μεγαλείο των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες μάχονται όχι για την Ουκρανία και τον ουκρανικό λαό, αλλά για το δικό τους μεγαλείο». 

Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν νοιάζεται ποιος είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά είπε ότι το αμερικανικό δικαστικό σύστημα χρησιμοποιείται ξεκάθαρα σε μια πολιτική μάχη εναντίον του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ.

«Καίγονται από μέσα, το κράτος τους, το πολιτικό τους σύστημα… Είναι προφανές σε όλο τον κόσμο ότι η δίωξη του Τραμπ, ειδικά στο δικαστήριο για κατηγορίες που σχηματίστηκαν με βάση γεγονότα που συνέβησαν πριν από χρόνια, χωρίς άμεση απόδειξη, είναι απλώς η χρήση του δικαστικού συστήματος σε έναν εσωτερικό πολιτικό αγώνα», είπε ο Πούτιν. 

Πάνω από δύο χρόνια μετά τον πιο θανατηφόρο χερσαίο πόλεμο στην Ευρώπη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Πούτιν μιλάει όλο και περισσότερο για τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας σύγκρουσης καθώς η Δύση αντιμετωπίζει την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Όταν ρωτήθηκε για τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου, ο Πούτιν είπε ότι το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας επιτρέπει τη χρήση τέτοιων όπλων. «Για κάποιο λόγο, η Δύση πιστεύει ότι η Ρωσία δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ», είπε ο Πούτιν όταν ρωτήθηκε από το Reuters σχετικά με τον κίνδυνο πυρηνικής κλιμάκωσης στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια τριών και πλέον ωρών ακρόασης. “Έχουμε ένα πυρηνικό δόγμα, κοιτάξτε τι λέει. 

Εάν οι ενέργειες κάποιου απειλούν την κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, θεωρούμε ότι είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό δεν πρέπει να ληφθεί ελαφρά, επιφανειακά.“

Το δημοσιευμένο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας το 2020
καθορίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες ένας Ρώσος πρόεδρος θα σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει ένα πυρηνικό όπλο: γενικά ως απάντηση σε επίθεση με χρήση πυρηνικών ή άλλων όπλων μαζικής καταστροφής ή στη χρήση συμβατικών όπλων κατά της Ρωσίας «όταν απειλείται η ύπαρξη του κράτους». 

Ο Πούτιν θεωρεί τη σύγκρουση στην Ουκρανία ως μέρος μιας υπαρξιακής μάχης με μια φθίνουσα και παρακμιακή Δύση, η οποία, όπως λέει, ταπείνωσε τη Ρωσία μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989, καταπατώντας αυτό που θεωρεί τη σφαίρα επιρροής της Μόσχας, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας. 

Ο Πούτιν είπε ότι η Δύση αρνήθηκε να μιλήσει για τα αίτια του πολέμου – ο οποίος είπε ότι ξεκίνησε το 2014 μετά την ανατροπή ενός φιλορώσου προέδρου με πραξικόπημα του Μαϊντάν της Ουκρανίας. Ο Πούτιν το χαρακτήρισε ως πραξικόπημα που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ. 

Οι δυτικοί ηγέτες και η Ουκρανία έχουν υποβαθμίσει τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας σχετικά με τον κίνδυνο ενός ευρύτερου πολέμου με τη Ρωσία, αλλά έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι ο Πούτιν μπορεί να επιτεθεί σε ένα μέλος του ΝΑΤΟ.

Παίζει με κλειστά χαρτιά είναι άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών

H Δύση δεν έχει διαβάσει καλά τον Πούτιν, λόγω της παντοδυναμίας της μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης υποτιμά τον αντίπαλο.. Επίσης επειδή είναι άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών των πιο ψυχροπολεμικών παίζει με κλειστά χαρτιά. Δεν αποκωδικοποιείται εύκολα..

Θέλει να σβήσει το Στάλιν..το μεγάλο του ανομολόγητο πρότυπο... .ξέρει ότι ο Γ Παγκόσμιος είναι ο πιο σημαντικός και θα τον δώσει...


Για Γάζα..

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα δεν είναι φυσιολογικό, δεν μοιάζει με πόλεμο, αλλά με ολοκληρωτική καταστροφή του άμαχου πληθυσμού!». (..) Θεωρούμε ότι αυτό είναι άμεσο αποτέλεσμα της πολιτικής των ΗΠΑ. »





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου