Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ε, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ...

ΛΙΝΤΣΕΪ ΓΚΡΑΧΑΜ: «ΟΙ ΗΠΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ “ΚΑΚΗ” ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΣ»!!!

ΒΙΝΤΕΟ


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Mεγάλος Αμερικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: Οι ΗΠΑ και η Δύση εμπλέκονται στην Ουκρανία ΟΧΙ για να τη σώσουν από τη “κακή” Ρωσία, αλλά για τον… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ…ΤΡΙΣ!!!

Ο μεγάλος γερουσιαστής Lindsey Graham (Λίντσεϊ Γκράχαμ) μόλις ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ στην κάμερα ότι οι ΗΠΑ και η Δύση εμπλέκονται στην Ουκρανία ΟΧΙ για να τη σώσουν από τη “κακή” Ρωσία, αλλά γιατί είναι για τον… ΤΕΡΑΣΤΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ…ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που υπάρχει στο υπέδαφός της!!!

Τα παραδέχτηκε ΟΛΑ στην εκπομπή ῾FACE THE NATION῾του καναλιού CBS NEWS. Λέει σε συνέντευξη ότι η Ουκρανία κάθεται σε ένα μεγάλο χρυσωρυχείο κι ότι αυτός ο τεράστιος ορυκτός πλούτος δεν πρέπει να παραδοθεί επ᾽ουδενί τρόπω στη Ρωσία και στη Κίνα, αλλά θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσει η Ουκρανία και η Δύση.

ΑΡΑ, ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚΕΙ..!!!
Δείτε το βίντεο!!!.

Lindsay Graham just ADMITTED that the US and West are involved in Ukraine NOT to save it from Russia, but for it’s…VAST MINERAL WEALTH ESTIMATED IN THE TRILLIONS!!!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου