Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ...

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΛΟΒΡΕΞΕ...




Γράφει ο Ρωμανός

Παρακολούθησα λίγο, τα αποτελέσματα, τις αναλύσεις και τα μνημόσυνα, δεν είναι για πολύ, μπορεί να αφυδατωθεί το μυαλό σου, να πάθει γάγγραινα η λογική σου, να ουρλιάζει σαν ασθενοφόρο μέσα στη νύχτα το κοινό περί δικαίου αίσθημα!

Ουδείς αλλά όταν λέμε ουδείς δεν είναι σχήμα λόγου, στην απόλυτη κυριολεξία ΟΥΔΕΙΣ δεν ανέλυσε τα αποτελέσματα μπαίνοντας στην ουσία του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Σε μια ουσιαστική δημοκρατία δεν θα γινόταν άλλη συζήτηση για οποιαδήποτε πτυχή των αποτελεσμάτων εκτός από αυτήν την ουσία...

Αντίθετα όσο κι αν γύριζα τα κανάλια όταν αναφερόντουσαν σε αυτό το ουσιαστικότατο γεγονός το παρίσταναν σαν να είναι ένα ασήμαντο και φυσιολογικό για την εποχή γεγονός!

Και αναφέρομαι όπως πολύ καλά καταλάβατε στην μέχρι απορρίψεως του θεσμού αυτών των εκλογών, γιγαντιαίας και βροντερής αποχής!!! 

Η αποχή σε αυτές τις εκλογές άγγιξε το 60% καταλήγοντας στο ρεκόρ αποχής όλων των εκλογών και όλων των εποχών στην Ελλάδα, δηλαδή στο 58,61% 

Όταν ανέφεραν την αποχή ιδιαίτερα οι τρείς υπερσυστημικοί που έχουν ασκήσει εξουσία (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) ήταν σαν ξεσκόνιζαν το πέτο τους...

Ο λαός τους έφτυσε και αυτοί παρίσταναν πως νομίζουν ότι ψιλόβρεξε... 

Τόσοι πολιτικοί που παρήλασαν από τα τηλεοπτικά πάνελ, τόσοι στατιστικολόγοι και ψευτοσκ...συγνώμη, δημοσκόποι, τόσοι δημοσιοκαφ...εεε δημοσιογράφοι!

 Ούτε ένας ευλογημένος άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει την αναγωγή των ποσοστών του κάθε κόμματος επί του συνόλου τον ψηφοφόρων, ώστε να δούμε πόσο είναι το πραγματικό ποσοστό επί του συνόλου των ψηφοφόρων, που επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο κόμμα που κυβερνάει;

Εγώ λοιπόν το έκανα και ιδού:

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ:

ΝΔ                11,71%
ΣΥΡΙΖΑ        6,17%
ΠΑΣΟΚ        5,29%
Ε. ΛΥΣΗ       3,85%
        ΚΚΕ          3,83%     
  ΝΙΚΗ         1,81%
ΠΛ. ΕΛΕΥΘ.  1,41%    
          ΦΩΝΗ ΛΟΓ.   1,26%              

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 
ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 10,45% ΔΙΑΦΟΡΑ!!! 

Λοιπόν με 11,71% η ΝΔ αλήθεια υπερηφανεύεται ότι ήρθε πρώτη με διαφορά από τον δεύτερο; Όταν το υπεβάλλον και ηχηρό ποσοστό του 58,61% σας έφτυσε εσείς πανηγυρίζετε; 

Ο λαός έδειξε ότι είναι οργισμένος, οι πιο πολλοί δεν πήγαν να ψηφίσουν και από όσους ψήφισαν το συντριπτικό ποσοστό αποδοκίμασε την κυβέρνηση...

Μόνο εγώ είδα τα αυτονόητα; 

Η επόμενη κίνηση οργής του λαού, μπορεί να είναι και η εξέγερση... 



7 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΩΜΑΝΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ , ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ .
    ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οικονομικό Κραχ και το Χάος που θα προκύψει θα είναι η τέλεια καταιγίδα, μαζί όλα τα υπόλοιπα για Παγκόσμια Κυβέρνηση και για την ανάδειξη ψευτοΜεσσία, ενός στιβαρού ηγέτη για επιβάλει τάξη, ασφάλεια και παγκόσμια ειρήνη !
    ----------------------------------
    Χάρι Ντεντ: «Έρχεται η μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική συντριβή της Ιστορίας – Θα σκάσει η φούσκα των φουσκών»
    «Θα είναι το μεγαλύτερο κραχ από την Μεγάλη Ύφεση»
    11.06.2024 | 08:31
    Χάρι Ντεντ: «Έρχεται η μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική συντριβή της Ιστορίας – Θα σκάσει η φούσκα των φουσκών»
    Newsroom | email: info@pronews.gr

    Ο διάσημος οικονομολόγος και αναλυτής Χάρι Ντεντ προειδοποίησε για ακόμα μία φορά ότι πλησιάζει η μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική συντριβή της Ιστορίας και ότι αυτό που έχει δημιουργηθεί είναι η «φούσκα το φουσκών» η οποία όταν σκάσει θα προκαλέσει το μεγαλύτερο κραχ από τη Μεγάλη Ύφεση.

    Ο λόγος που η «φούσκα» αυτή είναι τόσο μεγάλη έγκειται στο γεγονός ότι ενισχύθηκε με τεχνητό τρόπο από την ίδια την αμερικανική κυβέρνηση, εννοώντας το συνεχές τύπωμα δολαρίων για να αποπληρώνει τα χρέη της.



    Στο επίκεντρο της φούσκας βρίσκεται η αγορά ακινήτων.

    Σύμφωνα με τον Dent, οι κατοικίες θα έβλεπαν τα χαμηλά του 2012 φέτος…

    Όπως ισχυρίστηκε, οι τιμές των σπιτιών στις ΗΠΑ έχουν διπλάσια τιμή σε σχέση με την πραγματική αξία τους.

    «Ιστορικά ποτέ η ιδιοκτησία στις ΗΠΑ είχε φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πότε τόσο πολλοί άνθρωποι δεν είχαν δύο και τρία σπίτια» είπε.

    «Αν καταλαβαίνετε τους πραγματικούς κύκλους, δεν θα αγοράσετε το πιο ακριβό σπίτι στην ιστορία ακριβώς στην κορυφή της αγοράς, διότι μετά θα γκρινιάζατε για 14 χρόνια, δεδομένου ότι περνάμε στην επόμενη μεγάλη ύφεση, όπως το ’29 έως το ’42 ή από το ’68 έως το ’82», σημειώνει.

    «Άλλωστε, τι θα ήταν αυτό, χωρίς το κίνητρο των 27 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το 2008 έως το 2022».

    Στους επικριτές…

    Ο Dent απάντησε στους επικριτές που χαρακτήρισαν τις υποθέσεις του «τρελές» και τον κατηγόρησαν ότι εκτρέφει φόβο.


    Προβλέποντας τη «φούσκα όλων των φουσκών», ο Dent προτρέπει τους επενδυτές να μετακινήσουν τα κεφάλαιά τους από το χρηματιστήριο.

    https://www.pronews.gr/oikonomia/xari-ntent-erxetai-i-megalyteri-xrimatopistotiki-syntrivi-tis-istorias-tha-skasei-i-fouska-ton-fouskon/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα αφήσει τώρα ο Θεός να έρθει ο αντίχριστος. Θα δώσει μία τελευταία ευκαιρία στα πλάσματά του , σε όσους, τέλος πάντων , έχουν καλή προαίρεση, να εδραιωθούν στην πίστη , με τα φοβερά γεγονότα που έρχονται και εν συνεχεία με την αναλαμπή της Ορθοδοξίας , όπως έχουν προφητεύσει δεκάδες άγιοι. Είναι αναγκαία η περίοδος της αναλαμπής, όπως είχε πει ο άγιος γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα , γιατί διαφορετικά οι άνθρωποι δεν θα αντέξουν στα σκοτεινά χρόνια του αντιχρίστου . Οπότε , μην απελπιζόμαστε , έρχεται η Ανάσταση , αφού προηγηθεί βέβαια η Σταύρωση.

      Διαγραφή
  3. –Υπομονή, παιδιά μου, μη χάνετε το θάρρος σας.

    λέγετε έντονα την ευχήν, μην σκορπίζετε τον νουν σας εις τα γήϊνα, έστω και αν έχετε μερίμνας, ως παρερχόμενα να τα τοποθετήτε μέσα σας, μόνον την προσευχήν και την μνήμην του θανάτου να έχετε προ οφθαλμών σας διηνεκώς, «προωρώμην τον Κύριον ενώπιόν μου δια παντός, ίνα μη σαλευθώ» (Ψαλμ. 15,8 ).

    Εάν εύχεσθε έντονα και αδιάλειπτα, δεν θα πέσετε, εάν την προσευχήν αμελήσετε, να ηξεύρετε, θα έχετε γενικήν πτώσιν.

    Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγιος Παΐσιος: «Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε...»

    https://www.vimaorthodoxias.gr/gerontas-paisios/gerontas-paisios-tha-vgei-o-ethnikismos-stin-epifaneia-kai-tote/

    (Έτσι, για να δούμε λίγο πού ακριβώς βρίσκεται η άμμος στην κλεψύδρα της "πραγματικής πλευράς της ιστορίας")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια διόρθωση: Άγιος Παΐσιος ο Μέγας. Τον ανακήρυξε "Μέγα" ο ίδιος ο Κύριος μέσα από ένα Γραπτό της Γερόντισσας της Στερεάς.

      Διαγραφή
  5. Ο «έλληνας» Ινδιάνος επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος:

    https://www.youtube.com/watch?v=oc9J7MjME9E

    ΑπάντησηΔιαγραφή