Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

AΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΤΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ


Τι θα συμβεί αν ψηφιστεί ένα μορατόριουμ αλλά οι τεχνολογίες αυτές αποτύχουν; Είναι αναστρέψιμη η υπερθέρμανση μέσω γεωμηχανικής; Όχι, δεν είναι, και το ξέρουν. Αν το επιχειρήσουν, θα ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας

Γεωμηχανική: Τα τελευταία χρόνια η αύξηση της θερμοκρασίας γίνεται αισθητή σε αρκετές περιοχές του κόσμου, και οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται. Πυρκαγιές και πλημμύρες είναι σε ημερησία διάταξη.

EKTAKTO!!!ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 4 ΙΡΑΝΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ.(;;;) ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES!

ΒΙΝΤΕΟ


H τελευταία φωτογραφία του ελικοπτέρου πριν το τραγικό συμβάν

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. 

Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. 

ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES! που ήταν η απάντηση στην δολοφονική ισραηλινή επίθεση επί του προξενείου του Ιράν στη Δαμασκό..

Πάντως έχουμε περάσει σε νέα φάση κλιμάκωσης.

ΓΑΤΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ: ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ…
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΪ!



Του Strange Attractor

Δυο τρεις εβδομάδες πριν από τις «κρίσιμες» ευρωεκλογές, και όλα για τον Κυριάκο του 41% πηγαίνουν πρίμα.

Κι αυτό αποδεικνύεται από τις πάντα έγκυρες δημοσκοπήσεις, που δίνουν στο κόμμα του ποσοστό πάνω από 32%, ένα ακόμη εισιτήριο δηλαδή για να συνεχίσει να ξεδιπλώνει το όραμά του για μια σύγχρονη Ελλάδα που σφύζει από ανάπτυξη, με μπροστάρη τον Αυτιά, και ίσως ξανά τον Κυμπουρόπουλο που μάλλον έπαψε να είναι φανατικός αντιευρωπαϊστής, δραχμολάγνος και αντιμνημονιακός τώρα που «σιτίζεται» πλουσιοπάροχα (σε ευρώ) από την ΕΕ.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΩΤΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!




Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, 
Δικηγόρος Αθηνών

«… είπεν αυτή ο Ιησούς, εγώ είμί η ανάστασις και η ζωή. Ο πιστεύων εις εμέ, καν αποθάνη, ζήσεται»
(Κατά Ιωάννη, Κεφ. ια΄, στίχοι 25 και 26)

Η ανοιξιάτικη, καταπράσινη και λουλουδιασμένη φύση, τα χαρούμενα τιτιβίσματα των πουλιών και οι αναμμένες λαμπάδες των παιδιών προαναγγέλλουν την χαρμόσυνη ημέρα της Λαμπρής. 

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ


ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ


*Γράφει η Καθηγήτρια Νίνα Γκατζούλη

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν μαθήτρια στο Γυμνάσιο Τσοτυλίου του νομού Κοζάνης, άκουσα ένα ποντιακό τραγούδι. Παρόλο που δεν μιλούσα τη διάλεκτο των Ελλήνων που ζούσαν για 3000 χρόνια στην παράκτια περιοχή της Μαύρης Θάλασσας της σημερινής Τουρκίας, δεν ήταν πολύ δύσκολο να κατανοήσω το νόημα του τραγουδιού.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!

 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ – ΈΡΧΕΤΑΙ ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΑΠΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ



Υπάρχει κρίση αντιπροσώπευσης αλλά η κατάσταση τώρα είναι πάρα πολύ σοβαρή και πρέπει το αναμενόμενο ρεκόρ αποχής να αποτελέσει καμπανάκι για τα κομματικά επιτελεία

Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 δεν είναι απλώς «βουβές», είναι ανύπαρκτες.

Τα κόμματα συμμετέχουν ανόρεκτα σε μία προεκλογική εκστρατεία με το αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο αλλά με το εκλογικό σώμα να έχει γυρίσει την πλάτη του στην όλη διαδικασία.

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΜΥΡΟΦΟΡΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)


ΟΙ ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ




ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++ 

 Πίστη, Αγάπη, Ανδρεία, 
παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ανθρώπινη καρδία.
 Τρεις μέγιστες, μείζονες αρετές, 
αυτές έβαλαν φτερά στις γυναικείες καρδιές. 

ΚΙ ΑΛΛΟΣ Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ”ΜΕΣΣΙΑ”!!! ΠΝΕΥΜΑ ΚΩΦΟΝ ΚΙ ΑΛΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Ο YAIR LAPID ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ «ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» (ΔΗΛΑΔΗ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ) ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΟΥΝ. 


Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική κυβέρνηση” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!!Τελεσίγραφο σε Νετανιάχου από τον Υπ. Πολέμου που του προσάπτει Σιωνισμό κι απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση!!!!

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ



Η μη ορθή χρήση της κρατικής εξουσίας είναι φωτιά και τώρα ο κόσμος αρχίζει να καίγεται - Η απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του Φίτσο ο θα μπορούσε να είναι ένας τρομερός προάγγελος του μέλλοντος

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ;;;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ




Του Γιώργου Κ. Στράτου

«Στη φτωχή μας χώρα, ανάμεσα στους άβουλους, αδύναμους κι αμόρφωτους ανθρώπους, για να μπορέσεις να ζήσεις όπως δικαιούσαι χωρίς να συντρίβεσαι, πρέπει να έχεις ένα επάγγελμα, να είσαι πλούσιος, ώστε να μπορείς να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά». 

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΥΓΙΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ «ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ»




Όταν λέμε ότι οι κόκκινες γραμμές της ηθικής της επιστημονικής κοινότητας ολοένα και γίνονται πιο αχνές και ασαφείς, αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση

Η Zoraya ter Beek, η οποία ζει σε ένα μικρό χωριό στην Ολλανδία, θα υποβληθεί σε ευθανασία στον καναπέ του σπιτιού της με τον φίλο της στο πλευρό της.

19η MAΪOY ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

110 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!  ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ




Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της Ιστορίας όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Με την Γενοκτονία των Ποντίων αφανίστηκε από τις πατρογονικές του εστίες ένα ζωηρό κομμάτι του ελληνισμού που πάλευε για την επιβίωσή του για περίπου 3000 χρόνια. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!

ΟΙ ΧΟΥΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ


Επίθεση από τους Χούτι με βαλλιστικό πύραυλο δέχθηκε ελληνόκτητο πλοίο υπό σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η U.S. Central Command, η επίθεση έγινε περίπου στη 1 π.μ. (ώρα Σαναά) στις 18 Μαΐου, με αντιπλοϊκό βαλλιστικό πύραυλο (ASBM) στην Ερυθρά Θάλασσα και επλήγη το M/T Wind, ένα πετρελαιοφόρο υπό σημαία Παναμά, ελληνικής ιδιοκτησίας.

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ NANOBOTS ΘΑ ΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ «ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030» ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ



 Γράφει ο Michael Snyder

Μόλις χιλιάδες nanobots περιφέρονται μέσα στο σώμα σας, θα εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο του μυαλού, της θέλησης και των συναισθημάτων σας ή τα nanobots θα τρέχουν την παράσταση; 

Σύμφωνα με την Google, ένα nanobot είναι «ένα υποθετικό, πολύ μικρό, αυτοκινούμενο μηχάνημα, ειδικά ένα που έχει κάποιο βαθμό αυτονομίας και μπορεί να αναπαραχθεί». 

ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΤΙΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ.. Ο ΛΑΤΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΟΧΙ! ΦΩΤΟΔΙΩΚΤΕΣ


ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΗΓΕ Ο ΛΑΤΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΦΙΛΕ; 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Διακρίνεται και ο Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος Αλέξιος

Αντί να πάει ο Θεόφιλος πήγε ο Λατίνος Πατριάρχης στην ιστορική μαρτυρική ελληνορθόδοξη Μονή Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα! Κάνουν σπέκουλα οι Καθολικοί στο αίμα Ορθοδόξων! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΦΙΛΕ;

Αντί να πάει ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης πήγε ο Λατίνος Πατριάρχης Pierre Battista Pizzaballa στην ιστορική μαρτυρική ελληνορθόδοξη Μονή Αγίου Πορφυρίου εκεί που είχαμε και δεκάδες μάρτυρες από ισραηλινό βομβαρδισμό. Eίχε συνάντηση και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιβεριάδος Αλέξιο που τον ενημέρωσε για την τραγικότητα που βιώνουν...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΧΝΗ

ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!


Του Βασίλη Γαλούπη

Τελικά, δεν ήταν μόνο το μπάζωμα στα Τέμπη και τα μονταρισμένα ηχητικά του ΟΣΕ. Πλέον αποδεικνύεται ότι από τις πρώτες ώρες μετά την τραγωδία στήθηκε μια γιγαντιαία και πολυπλόκαμη επιχείρηση, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, από κρατικούς πυλώνες του Μαξίμου, με στόχο να καλυφθούν όλα τα ίχνη του εγκλήματος τη βραδιά της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

ΤΩΩΩΡΑ;;; ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ!!!

Ο Ε.ΜΑΣΚ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ «ΤΣΙΟΔΡΑ» Α.ΦΑΟΥΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...!!!




Για πρώτη φοράτο αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) παραδέχθηκε δημόσια ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν τις έρευνες του κινεζικού ινστιτούτου ιολογίας της Γιουχάν την περίοδο πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Οι έρευνες αφορούσαν πόσο οι “φυσικοί κορωνοϊοί θα μπορούσαν να γίνουν πιο μολυσματικοί και να μεταδοθούν στον άνθρωπο”.

ΓΝΗΣΙΟ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑϊΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ!!!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ «ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ» ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΚΤΙΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ



Οι Ισραηλινοί διαγωνισμοί για εξερεύνηση φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Γάζας παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και ισοδυναμούν με de facto προσάρτηση παλαιστινιακών θαλάσσιων περιοχών

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ!

ΡΕΥΣΤΟΦΥΛΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ 




Του Α. Π. Δημόπουλου*

Λοιπόν, μετά τόσο εκτεταμένη κάλυψη του γεγονότος, θα πρέπει να έχει ήδη σε όλους εντυπωθεί ότι ο νικητής της «Eurovision 2024» Ελβετός Nemo Mettler, είναι ο πρώτος «μη δυαδικός»(«non-binary») νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΕΙΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ...

«Ο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ» ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
 
ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ;


Γράφει ο Michael Snyder


Τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει πολύ κάτω από το επίπεδο αντικατάστασης σε ολόκληρο τον βιομηχανικό κόσμο και αυτό αρχίζει να προκαλεί σημαντικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο. 

Οι γηράσκοντες πληθυσμοί βασίζονται στις νεότερες γενιές για να τους φροντίσουν καθώς γερνούν, αλλά οι νεότερες γενιές δεν είναι αρκετά μεγάλες για να ολοκληρώσουν αυτό το έργο.

ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ: ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ-ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ, ΝΕΚΡΟΙ. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΣΤΗ! 

3 ΒΙΝΤΕΟ


Εξέγερση στη Νέα Καληδονία υπάρχουν νεκροί. Ο Μακρόν στέλνει στρατό να την καταπνίξει! Στρατιωτικός νόμος από τον Αρμοστή! Οι ”δημοκρατίες” της Δύσης: καταστολή στο εσωτερικό και κατοχικά στρατεύματα-αποικιοκρατία στο εξωτερικό! Φωτιά από άκρη σ΄ άκρη στο νησί.

ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ -ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ- ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 


Τα αρχεία καταγραφής της θερμοκρασίας που χρησιμοποιούνται από τους επιστήμονες του κλίματος και τις κυβερνήσεις για τη δημιουργία μοντέλων που στη συνέχεια προβλέπουν τις επικίνδυνες επιπτώσεις της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη έχουν σοβαρά προβλήματα, ακόμη και διαφθορά στα δεδομένα, δήλωσαν στους Epoch Times πολλοί επιστήμονες που έχουν δημοσιεύσει πρόσφατες μελέτες για το θέμα.
Contents

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΦΙΤΣΟ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ





Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Ρόμπερτ Φίτσο

Η απόπειρα δολοφονίας του αριστερού και επικριτή της δυτικής πολιτικής στην Ουκρανία πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο συνιστά ένα πολύ ανησυχητικό σημάδι για το μέλλον της δημοκρατίας και της ειρήνης στην Ευρώπη. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ.


ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΘΑΝΑΤΟ «ΚΛΙΚΑΡΙΣΕΣ» ΣΗΜΕΡΑ; 

 

Όταν μιλάς ειλικρινά κι όταν δεν πετάς στον δρόμο ό,τι σε πλήγωσε -αν θέλεις- ή ό,τι σε πρόδωσε, αλλά το κρατάς και το πηγαίνεις και το παλεύεις και το ψάχνεις και στήνεις την ζωή σου πάνω σε αυτό, έστω κι αν ξέρεις ότι στο τέλος θα είσαι ένας loser, αυτό είναι κάτι που το εκτιμάει ο άλλος και το αναζητά.

Νίκος Νικολαΐδης

Ανοίγουμε κάθε πρωί τα μάτια μας σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι ήδη διαφορετικός από αυτόν που αφήσαμε την περασμένη νύχτα. Τα πάντα κινούνται με ασύλληπτες ταχύτητες, με την πληροφορία να διαθέτει μονίμως την πρωτιά. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

«ΚΟΜΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ – ΈΡΧΕΤΑΙ Ο «ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ»



Μετά το πλαστικό καλαμάκι του φρέντο ή φραπέ λόγω “κλιματικής αλλαγής”, τι άλλο θα μας έκοβαν; Τον ίδιο τον καφέ!

Το τυπικό πρωινό σας φλιτζάνι καφέ είναι μια κοινωνική και περιβαλλοντική καταστροφή, αναφέρει άρθρο της Wall Street Journal, αλλά σύντομα θα έχετε την επιλογή να αρχίσετε να πίνετε κάτι λιγότερο επιβλαβές (σ.σ. για το περιβάλλον, όχι για σας): τον συνθετικό καφέ.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑ



Γράφουν οι John & Nisha Whitehead


«Η ιδιωτικότητα και η αξιοπρέπεια των πολιτών μας υπονομεύονται από μερικές φορές ανεπαίσθητα βήματα. Αν ληφθεί μεμονωμένα, κάθε βήμα μπορεί να έχει μικρή σημασία.

 Αλλά όταν ιδωθεί ως σύνολο, αρχίζει να αναδύεται μια κοινωνία εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε έχουμε δει – μια κοινωνία στην οποία η κυβέρνηση μπορεί να εισβάλει στις μυστικές περιοχές της ζωής του ανθρώπου κατά βούληση.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ! ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΙΛΟΡΩΣΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ;

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΙΤΣΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ!

7 ΒΙΝΤΕΟ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Πήγανε να τον φάνε! Απόπειρα δολοφονίας κατά του φιλορώσου εμβολιοσκεπτικιστή Πρωθυπουργού Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο. ΝΑΤΟ ΕΕ ως και τους αντιφρονούντες Πρωθυπουργούς της Ευρώπης!! 

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ!! 
αν απαντήσει στα ίσα και πάει στο 1 προς 1.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΞΕΣΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΥΣΗ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ 71ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΟΥΚΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ FICO - ΕΜΠΛΟΚΗ SOROS ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο δράστης που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Fico το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5/2024) είναι ο 71χρονος ποιητής και μέλος του Φιλοδυτικού Προοδευτικού Κόμματος, Juraj Cintula

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την ταυτότητα του δράση της απόπειρας δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Robert Fico ενώ αναδύεται η δυτική εμπλοκή που όπλισε το χέρι του.

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ...

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ LIFESTYLE ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Του Απόστολου Αποστόλου*

Η έννοια «lifestyle» γεννήθηκε με τη θεωρία της ατομικής ψυχολογίας, στις αρχές του 1900, από τον ψυχαναλυτή Άλφρεντ Άντλερ, ο οποίος τη χρησιμοποίησε για να ορίσει το μοναδικό και ανεπανάληπτο αποτύπωμα κάθε ατόμου, που αποτελείται από τα προκύπτοντα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς, τον προσανατολισμό της σκέψης, τα συναισθήματα που τίθενται στην υπηρεσία του τελικού επιδιωκόμενου σκοπού. 

Η ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ...

«ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ» ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: «ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ… ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;»




Γράφει η Φανούλα Αργυρού*

Δύο μεγάλες φυσιογνωμίες που ξεχωρίζουν στην πρόσφατη ιστορία της Ελληνικής Νήσου Κύπρου και στην υπεράσπιση των εθνικών της δικαίων και ελευθερίας είναι α) ο μ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Α’ και β) ο νυν Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Γεώργιος.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ...ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ!

ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΈΡΓΑ ΤΟΥ!



Του Κώστα Πρώιμου

Τα κολλεγιόπαιδα χρησιμοποιώντας αυθαίρετα τις «φτιαχτές» πανεπιστημιακές τους γνώσεις, δε δυσκολεύονται να πείσουν τον όχλο για το μουσαντένιο οικονομικό θαύμα του φίλου τους Κυριάκου.

Για να το θέσουμε όπως είναι: Δημοσιεύουν αριθμούς που μέσα από περίτεχνες και δόλιες οικονομοτεχνικές αναλύσεις παρουσιάζουν μια μαγική αναπτυξιακή εικόνα για τη χώρα μας.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Η ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ¨ΗΓΕΤΗΣ"...


Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»




 Γράφει ο Eugyppius


Το να ζεις στη Γερμανία του 2024 σημαίνει να διδάσκεσαι συνεχώς για τη δημοκρατία. 

Μια ατελείωτη παρέλαση αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων – ειδικών, ειδικών και πολλών πολύ διαπεραστικών γυναικών – εμφανίζονται στην τηλεόραση κάθε βράδυ για να σας πουν ποια κόμματα είναι δημοκρατικά, ποιοι άνθρωποι είναι δημοκρατικοί και, ως εκ τούτου, ποιος απολαμβάνει δημοκρατική νομιμότητα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΒΒΑΚΟΥΜ ΣΤΟ ΦΤΕΡΙΚΟΥΔΙ

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ. H ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Παρέμβαση Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για πολυσκάνδαλο.. Στο κήρυγμα του ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος κατὰ τὴ Θεία Λειτουργία τῆς Κυριακῆς τοῦ Θωμᾶ, ποὺ τελέσθηκε στὴν υπό ανακαίνιση και ανασύσταση ἱερὰ μονὴ Ἁγίου Γεωργίου τοῦ Πιτυδιώτη Σολέας, τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου (12.05.2024) άφησε σαφέστατα αιχμές για το πολυσκάνδαλο που ταλανίζει την Εκκλησία Κύπρου..και άριστα έκανε! ”

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΡΙΟ, ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ Η ΔΥΣΗ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
 

Όπως επισημαίνει ο Ρώσος φιλόσοφος, «θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στην ιδεολογική πτυχή, η οποία μπορεί να γίνει θεμελιώδης φορέας για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ρωσίας στο διεθνές πλαίσιο»

O πόλεμος Ουκρανίας - Ρωσίας δεν είναι απλώς σύγκρουση συμφερόντων, αλλά ένα πεδίο διαμάχης δύο διαφορετικών πολιτισμών: από τη μία είναι η υγιής σκέψη και οι ηθικές αξίες και από την άλλη η εκφυλισμένη η Δύση των ΛΟΑΤΚΙ και της διαστροφής.

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!


ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ




Μια Παλαιστίνια κρατά παιχνίδια και ένα παιδικό παπούτσι μετά από ισραηλινό χτύπημα στη γειτονιά Ρεμάλ της πόλης της Γάζας [AFP]

Η Ουάσινγκτον δεν θεωρεί ότι συνιστούν γενοκτονία οι θάνατοι Παλαιστινίων από τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας – Στις πόσες χιλιάδες νεκρούς αμάχους θα το θεωρήσουν;

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ...




Του Βαγγέλη Πούλιου*

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες άλλης μιας παγκόσμιας απάτης! Βιώνουμε μια ακόμη παραπλάνηση, όπως οι χιλιάδες άλλες που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν και που πρόκειται να δούμε στο μέλλον.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΔΥΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΌΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ… ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ




Γράφει ο Σάββας Ιακωβίδης


Και η συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή; Ο εποικισμός; Η καταστροφή 580 εκκλησιών μας και της πολιτιστικής κληρονομιάς μας; Οι εκτοπισμένοι; Οι αγνοούμενοι; 

Η τουρκοποίηση και ισλαμοποίηση των κατεχομένων; Η δημογραφική αλλοίωση της Κύπρου; Η εισβολή μεταναστών; Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών είναι γελοίοι και αδίστακτα κυνικοί. Εμπαίζουν βάναυσα τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των Κυπρίων

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ!

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, Ο ΦΩΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΣΕΤΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΑΡΩΦ. ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΠΕΣΛΑΝ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΞΥΠΟΛΥΤΟ" ΙΠΠΟΛΥΤΟ! ΜΥΡΟΒΛΥΖΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.

4 ΒΙΝΤΕΟ


ΈΚΑΝΕ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ, ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ COVID ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ!

Ο Γέροντας Ιππόλυτος, ο Φωτιστής της Οσετίας ο νέος Σεραφείμ του Σάρωφ. Πρόβλεψε την τραγωδία του Μπέσλαν. Πως έκανε ηγουμένη την ανταποκρίτρια που του πήρε συνέντευξη. 

 ‘Εκανε 2 μονές στο Μπέσλαν προβλέποντας ότι θα το χτυπήσει η τραγωδία. Με σκισμένα αθλητικά παπούτσια έβαλε στο δρόμο του Θεού χιλιάδες..Μυροβλίτης ο σταυρός στον τάφο του. Ρωσία-Άγιον Όρος-Ρωσία. Εδώ.. οι απόκληροι βρήκαν την αγάπη….

ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΓΗΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ!!!

ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ-2024 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΦΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ


Οι Νεοεποχίτες κοσμοκράτορες της Δύσης που δύει … με το «πανηγύρι» τους…την Γιουροβίζιον 2024 … ανέδειξε τον Νέμο, το πρότυπο του τρανσέξουαλ … τρανσανθρώπου που έρχεται … από το μέλλον … το Universal Androgyne των ψυχοπαθών … των αρχαίων Γνωστικών και των σύγχρονων νεοσατανιστών του δυτικού κόσμου, το άφυλο … το εκφυλο … το ασέξουαλ … το ουδετέρου γένους πλάσμα (το Αυτό το «IT»)… 

ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

Η ΡΩΣΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ KHARKIV, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ 100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΛΜ. - ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ 45% ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
 ΧΑΡΤΕΣ


Εντυπωσιακή προέλαση Ρώσων βόρεια του Kharkiv – Σε δύο ημέρες κατέλαβαν 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα και 11 χωριά και πόλεις - Larry Johnson (Πρώην CIA): Εάν οι ΗΠΑ στείλουν στρατό στην Ουκρανία θα ηττηθούν – Η Ρωσία θα χτυπήσει τις ΗΠΑ

(upd28) Η απόφαση επίθεσης του ρωσικού στρατού στην περιοχή Kharkiv – με στόχο προφανώς την ομώνυμη πόλη – έχει προκαλέσει πανικό στην Δύση.

ΛΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ / ΜΑΘΗΜΑ 1ο

«ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ»: ΌΤΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, 
Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών


ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ

Μια γυναίκα πηγαίνει σε ένα Αστυνομικό Τμήμα, φοβούμενη ότι κινδυνεύει η ζωή της από τον πρώην φίλο της. Πηγαίνει δηλαδή σε έναν χώρο, ο οποίος είναι εξ ορισμού προορισμένος να προστατεύει τα έννομα αγαθά των πολιτών, αποτρέποντας μέσω του ένστολου προσωπικού του την προσβολή των εννόμων αγαθών τους: της ζωής, της υγείας, της περιουσίας κ.λπ.

ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥ ΚΟΥΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΨΟΦΟ ΣΟΥ....

ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, 51 ΤΑΚΑΤΟ!



Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Σε μια κοινωνία που η πλύση εγκεφάλου έχει γίνει τρόπος ζωής και η προπαγάνδα μέρος της καθημερινότητας είναι δεδομένο πως η κυβέρνηση των Αρίστων στις ευρωεκλογές του Ιουνίου θα πρέπει να λάβει μεγαλύτερο ποσοστό του 41 τακατό.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΒΛΙΑΓΚΟΦΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΛΑΣΗ...

 «Ο ΓΟΥΟΚΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ» 

 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μοναχός Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης

Διδάκτωρ Θεολογίας-Πτυχιοῦχος Φιλοσοφίας μίλησε στο 

Πνευματικό κέντρο νεότητας «Ἅγιος Ὑάκινθος» του Ι.Ν. Τιμίου 

Σταυρού Παπάγου με θέμα:

" Ὁ γουοκισμός ὡς ἐργαλεῖο ἀποδόμησης "

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΗΧΗΘΕΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ  


Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου

Στην ιστοσελίδα http://www.efsyn.gr/.../431800_kalo-pasha-me-antistasi στις 4 Μαϊου ε.ε. ο Τάσος Τσακίρογλου, αρχισυντάκτης της, ανάρτησε ένα κείμενό του με τίτλο “Καλό Πάσχα με Αντίσταση” στο οποίο αναγράφει και τα εξής: 

“Η Εκκλησία δεν έχει καμία ιδιαίτερη παράδοση στη χριστιανική αγάπη. Αντίθετα, σε πολλές περιπτώσεις είναι πηγή μισαλλοδοξίας, μίσους και διαχωρισμών.