Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΠΩΣ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ 


Η σύγχρονη τυραννία που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι το μοχθηρό τέκνο τριών κρίσιμων εξελίξεων - μιας μακιαβελικής τριάδας που έχει διαβρώσει τις θεμελιώδεις ελευθερίες μας και άνοιξε το δρόμο για την υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Πρώτον, η μεταπολεμική εποχή έγινε μάρτυρας της εκστρατείας εκμετάλλευσης των μέσων ενημέρωσης από τη Δύση, μια προσπάθεια υπονόμευσης του σοβιετικού κομμουνιστικού καθεστώτος μέσω της διάδοσης της δυτικής προπαγάνδας.

Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ!

 «ΕΝΑ "ΑΟΥΣΒΙΤΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ!»
3 ΒΙΝΤΕΟ


Το κράτος – δολοφόνος βομβαρδίζει τη Ραφα. Η γενοκτονία διαπράττεται πλέον με όρους κανιβαλισμού. Αμερικάνοι και ΕΕ αποτελούν τους άμεσους συνεργούς του στυγερού εγκλήματος.

Οταν ο Γκέρινγκ, υπαρχηγός του Χίτλερ και επικεφαλής της Γκεστάπο, ανέλαβε την ηγεσία του υπουργείου των Εσωτερικών στην κυβέρνηση των ναζί, απευθυνόμενος στην αστυνομία του Ντόρτμουντ, δήλωσε: «Δύο είδη νόμου ξέρω, γιατί ξέρω και δύο είδη ανθρώπων: αυτούς που είναι με το μέρος μας και αυτούς που είναι εναντίον μας»!

ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ", "ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ"...

O ZELENSKY ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ: «ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ» 


O Zelensky «διασώθηκε από δολοφονία», οι ΗΠΑ θέλουν αλλαγή – Σοκάρει η Ρωσία: Εάν στείλει το ΝΑΤΟ στρατό θα τους τελειώσουμε

Για την Ρωσία η ύπαρξη νατοϊκού στρατού στην Ουκρανία θα θεωρηθεί αιτία πολέμου… - Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ασφαλείας της Ουκρανίας συνελήφθησαν για προετοιμασία απόπειρας εναντίον του Zelensky

Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΕΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ


Του Απόστολου Διαμαντή

Ο ενδοτισμός και η υποτέλεια της κυβέρνησης είναι τόσο πασιφανείς που δεν χρειάζεται καν ανάλυση. 

Και ενώ ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εξωτερικών έχουν αφήσει τη χώρα εντελώς απροστάτευτη και άφωνη, κυριολεκτικά έρμαιο του Ερντογάν, του Ράμα, του Νετανιάχου και της Φον ντερ Λάϊεν, των Σκοπίων, της Βουλγαρίας, του Κοσσόβου και εννοείται του Μπάϊντεν, η αντιπολίτευση δίνει την εντύπωση πως δεν προετοιμάζεται για κρίσιμες εκλογές, αλλά για μια πανελλαδική δημοσκόπηση.

ΟΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ!

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΑΚΙΑ;- ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 150 ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 


Εκατοντάδες νησιά ή βραχονησίδες που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της κυβέρνησης θα πουληθούν (καθώς κάποιοι μιλούν πάλι για ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου)

Τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον από ξένους με χοντρά πορτοφόλια υπάρχει για ελληνικά νησιά στην χώρα μας.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ  



Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός


Η «αδιανόητα» ανέντιμη Δύση

Το πρώτο μέρος ΕΔΩ

Λέγεται και γράφεται κατά κόρον ότι «ο Ψυχρός Πόλεμος ξεκίνησε το 1946 και τελείωσε το 1991». Και οι δύο ημερομηνίες δεν ισχύουν, αφενός διότι ο «Ψυχρός Πόλεμος» ξεκίνησε το 1945, πριν καλά καλά τελειώσει ο Β΄ΠΠ, αφετέρου γιατί δεν τελείωσε ποτέ και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Η "ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ !!!

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ


Γράφει ο Συμεών ο Αγαθός

Έχουμε έθιμο τέτοιες μέρες στην χώρα μας το κάψιμο του Ιούδα και τα διάφορα βαρελότα χαλκούνια κροτίδες ρουκετοπόλεμο μπαρουτάκια κάθε είδους που τα αμολάμε αμέσως μετά την ανάσταση και γίνεται το έλα να δείς στις εκκλησίες και στις πλατείες των πόλεων και των χωριών μας.

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ!

Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!
2 ΒΙΝΤΕΟ


Η μονή της Χώρας στην Πόλη με τα περίφημα ψηφιδωτά τζαμί και η προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής για το τέλος του Σουλτάνου! Τα έβαλε με τη Χώρα των Ζώντων και διαγράφεται από τη Βίβλο της Ζωής δια παντός...

 Έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς εκπλήρωση της προφητείας ότι μια Αποκαλυπτική δύναμη θα πλήξει το Σουλτάνο!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ;

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 2024 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ



Η ενσωμάτωση της GenAI στις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην κατάταξη των ευκαιριών που αναδύονται για τον κλάδο

Οι συμφωνίες και συνεργασίες γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη αυτό το έτος, είναι πιθανό να διαμορφώσουν το μελλοντικό τοπίο του κλάδου.

ΑΣ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

WSJ: ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ – ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΗΠΑ 



Ο Νετανιάχου δεν λαμβάνει υπόψιν τον Μπάιντεν και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των δυο συμμάχων. Την ίδια ώρα που καθυστερεί παράδοση πολεμικού υλικού από την Ουάσιγκτον, ο Νετανιάχου κοιτά τι να κάνει στην εσωτερική πολιτική σκηνή και στην κυβέρνησή του.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΜΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)

 ΤΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ – Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΛΓΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ





Το μοναδικό εμπόδιο για να αποκτήσει η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία τον πλήρη έλεγχο στην Ευρώπη είναι τα εθνικά κράτη, υποστήριξε με βεβαιότητα ο Robert Roos

Την ισχυρά πεποίθησή του πως αργά αλλά σταθερά η Ευρώπη μετατρέπεται σε κομμουνιστική υπερδύναμη εξέφρασε ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ολλανδία Robert Roos, ο οποίος κατέχει και τη θέση του Αντιπροέδρου της Κοινότητας Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟ-ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Ο Ερντογάν γκριζάρει το Αιγαίο και ο Μητσοτάκης σφυρίζει αδιάφορα! Οι συναντήσεις προεκλογικώς είναι ασκήσεις δημοσίων σχέσεων. Μετά τις ευρωεκλογές και με ορίζοντα τον Οκτώβριο, θα πληρώσουμε πιθανόν και το τίμημα. Το επερχόμενο τίμημα

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ (= TRANSHUMANISM = H+)



Γράφει ο Vladimir Basenkov (Владимир Басенков)


Ο άνθρωπος έχει μάθει να αντιμετωπίζει με επιτυχία πολλά από τα προβλήματα και τις διακυμάνσεις της ύπαρξής του, αλλά ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει την κύρια ασθένεια του — τον θάνατο. 

Η πτώση του Αδάμ και της Εύας όχι μόνο έσπασε τον δεσμό του με τον Θεό, αλλά και έθεσε σε κίνηση την μη αναστρέψιμη διαδικασία της γήρανσης, καθιστώντας τη πολυκύμαντη ζωή του ανθρώπου μια δοκιμασία για την ψυχή του στο κατώφλι της αιωνιότητας. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΡΑΦΑ!

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ;Ο «ΩΣ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ» ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖA; 
5 ΒΙΝΤΕΟ


Διακρίνεται ο τάφος του Αγίου στην Παλαιστίνη!

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ;Ο ”Ως των αιχμαλώτων ελευθερωτής και των πτωχών υπερασπιστής” ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖA;

Ο Άγιος Γεώργιος που γιορτάζει σήμερα ο Άγιος της Παλαιστίνης έκανε το θαύμα του εκεχειρία στη Γάζα;!!! Η Χαμάς σε ανακοίνωσή της αποδέχτηκε την πρόταση Αιγύπτου-Κατάρ κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας. Πανηγυρίζουν οι Παλαιστίνιοι βγήκαν στους δρόμους της Γάζας και γιορτάζουν ιδίως στη Ράφα που είναι ο άμεσος στόχος!

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ...

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΜΕΡΟΣ 2



ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

Γράφει η Τζέσι Σμιθ
«Κάποια μέρα ο πλανήτης μας θα γίνει μια παγκόσμια πνευματική δημοκρατία».
- Robert Muller, New Genesis: Shaping a Global Spirituality, 1982, σ. 10

Το πρώτο μέρος αυτής της σειράς απέδειξε ότι στην επερχόμενη Υδροχοϊκή Εποχή που επιδιώκουν οι αποκρυφιστές της Νέας Εποχής, οι χριστιανικές διδασκαλίες που ομολογούν την υπεροχή του Ιησού Χριστού δεν θα είναι ευπρόσδεκτες. 

Τα Ηνωμένα Έθνη παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτή την προσπάθεια, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν μια παγκόσμια θρησκεία που αποκλείει τους ένθερμους μαθητές του Χριστού. Τονίστηκαν επίσης αρκετές απόκρυφες προσωπικότητες που βοήθησαν στην καθοδήγηση της αποστολής και της δραστηριότητας των Ηνωμένων Εθνών στα χρόνια της διαμόρφωσής τους. 

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΛΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ...

 ΈΤΟΙΜΗ Η ΕΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - «ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΩΠΟ» ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ LNG





Ωστόσο, τα εν λόγω μέτρα δεν θα εμπόδιζαν άμεσα τις ρωσικές εισαγωγές LNG στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε κυρώσεις στην ισχυρή βιομηχανία υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) της Ρωσίας, σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει το Politico.

Έτσι, αν υλοποιηθούν οι κυρώσεις, η ΕΕ υπογράφει την ενεργειακή της καταστροφή ακόμη και αν δεν στοχεύει απευθείας το ρωσικό φυσικό αέριο. Πώς θα μπορούσε εξάλλου, αφού εξαρτάται αποκλειστικά από αυτό.

ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!!!

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!


Από τον Πάνο Σώκο

Ο Μητσοτάκης με προεκλογικό αέρα «εξαφανίζει» όλα τα προβλήματα της Ελλάδας και των πολιτών

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα αντιληπτό από κανέναν, αλλά πριν ακόμα αρχίσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και των πολιτών (π.χ. ακρίβεια, ανασφάλεια, εγκληματικότητα) έχουν αρχίσει να… επιλύονται με μαγικό τρόπο!

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΛΑΜΗΤΑΡΧΑΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧ@@@Α ΚΑΙ ΞΥΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΓΚΛΙΤΣΑ...

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ – «ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ»



Η Ρωσία ανακοίνωσε, τη Δευτέρα (6/5) ότι θα πραγματοποιήσει μια στρατιωτική άσκηση που θα περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση για τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, μετά τις προκλητικές απειλές που, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της χώρας, διατυπώθηκαν από δυτικούς αξιωματούχους.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ «ΜΗ ΦΟΒΕΙΣΘΕ»!...ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ;...

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ Ή ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


Γράφει ο Συμεών ο Κακάγαθος

Φῶς ἱλαρὸν ἁγίας δόξης ἀθανάτου Πατρός,οὐρανίου, ἁγίου, μάκαρος, Ἰησοῦ Χριστέ,ἐλθόντες ἐπὶ τὴν ἡλίου δύσιν, ἰδόντες φῶς ἑσπερινόν,ὑμνοῦμεν Πατέρα, Υἱόν, καὶ ἅγιον Πνεῦμα, Θεόν.Ἄξιόν σε ἐν πᾶσι καιροῖς ὑμνεῖσθαι φωναῖς αἰσίαις,Υἱὲ Θεοῦ, ζωὴν ὁ διδούς· διὸ ὁ κόσμος σὲ δοξάζει.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ;;; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ: ΚΑΘΩΣ Ο ΛΙΜΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ, ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ


Γράφει η Maggie Michael 

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται κοντά στον λιμό καθώς ο εμφύλιος πόλεμος της χώρας ξεπερνά το όριο ενός έτους. Αξιωματούχοι ανθρωπιστικής βοήθειας λένε ότι τα αντιμαχόμενα μέρη –ο στρατός και οι Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης– λεηλατούν την βοήθεια ή την εμποδίζουν να φτάσει σε περιοχές όπου επικρατεί η πείνα. Αλλά η «μεγαλύτερη κρίση πείνας στον κόσμο» τραβάει ελάχιστη την παγκόσμια προσοχή.

ΑΘΛΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!

Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΑΜΝΟΥ…!!! 


Η θυσία του Παλαιστίνιου Αμνού…!! Την ώρα που οι καταναλωτές στη Δύση παίρναν το αρνί για το Πάσχα οι Παλαιστίνιοι γονείς παραλάμβαναν σε ματωμένες σακούλες τα σκοτωμένα παιδιά τους...σαν αρνιά..

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

ΒΙΝΤΕΟ



Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό (προχθεσινό) μας ρεπορτάζ, ότι οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής συνέλαβαν χτες τον προσωπικό φρουρό του Έλληνα Προξένου στην Ιερουσαλήμ ενώ βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Παναγίου Τάφου στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.

ΟΤΑΝ ΤΑ "ΕΠΙΛΕΚΤΑ" ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ - Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ


 

Ποια είναι η δράση των πρώτων 100 λεγεωνάριων- Macron: Είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η πολιτική της «στρατηγικής ασάφειας» όσον αφορά στη Ρωσία

Είναι γεγονός: Η Γαλλία έστειλε επίσημα τα πρώτα της στρατεύματα στην Ουκρανία εμπλέκοντας την Ευρώπη σε μια ανεξέλεγτη αντιπαράθεση.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: «ΩΣ ΠΟΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ, ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΚΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ;»


ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! 


Σχεδόν 15 χρόνια ζούμε στο σκοτάδι.

Φλερτάροντας με την εξαθλίωση και τον θάνατο.

Οι άθλιοι ταγοί λένε κάντε υπομονή, σύντομα θα πάρετε τις ζωές σας πίσω.

Ψέματα, ψέματα και πάλι ψέματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΕΚ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ

  ΩΣ ΓΕΝΝΑΙΟΝ ΕΝ ΜΑΡΤΥΣΙΝ ΑΘΛΟΦΟΡΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΥΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΥΦΗΜΟΥΜΕΝ ΣΕ!





Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ

Ο Άγιος Μεγαλομάρτυς Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος ανήκει στη χορεία των μεγαλομαρτύρων και είναι από τους λαοφιλεστέρους Αγίους της Εκκλησίας μας. Έζησε κατά τα τέλη του 3ου αιώνος μ.Χ. και τας αρχάς του 4ου επί της βασιλείας του Διοκλητιανού.

Η εποχή του υπήρξε εποχή σκληρών διωγμών και εξοντωτικών κατά της Χριστιανικής Πίστεως. Ο Γεώργιος είχε μεγάλο αξίωμα. Ήτο κόμης και διακρινόταν σ' όλες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις για την γενναιότητά του και την ανδρεία του.


Κυριακή 5 Μαΐου 2024

ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ



ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++ 

 Αλαλαγμός χαράς, σκιρτούν τα Ουράνια, 
χαίρει και αγάλλεται η ανθρώπινη καρδιά.
 Επατήθη ο θάνατος, ενικήθη η σκοτία, 
εχαρίστη στους πιστούς η αιώνια σωτηρία. 

ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ) ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΕ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΜΕ ΛΑΤΙΝΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος συνεόρτασε την ακολουθία ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ με Λατίνο Καθολικό καρδινάλιο στο Ορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου στο σημείο 0 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στο Κάτω Μανχάταν της Νέας Υόρκης...να προσέξει να μην πέσουν σαν δίδυμοι πύργοι...

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ


Ο ΑΦΑΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ.

Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου

Η γλώσσα δεν είναι απλό όργανο επικοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γλώσσα αντανακλά παθητικά την πραγματικότητα, ότι τα γεγονότα είναι "ουδέτερα" και είναι δυνατή η καταγραφή τους όπως πραγματικά υπάρχουν "εκεί έξω".

Η γλώσσα κατασκευάζει την πραγματικότητα, γιατί αυτή δεν είναι παρά μια αφήγηση. Η συνείδηση των γεγονότων προκύπτει απ τις αφηγήσεις μας γι αυτά.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΕΙ

ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ 4Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Του Κωνσταντίνου Βαθιώτη*

Οι Πρωτόπλαστοι ήταν μέσα στον Παράδεισο και, αντί να απολαμβάνουν το γεγονός ότι η ζωή τους εξελισσόταν «γρήγορα, εύκολα, σίγουρα», εμπιστεύθηκαν τον απατεώνα όφιν, παραβιάζοντας την μία και μοναδική απαγόρευση που τους είχε τεθεί από τον Δημιουργό τους: να μη φάνε από τον καρπό του δένδρου που βρισκόταν στην μέση του κήπου, ώστε να μη γίνουν θνητοί.

ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ...

 Η ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ: ΈΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΘΑΥΜΑ



Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης,
 Δικηγόρος Αθηνών

Στις μέρες μας, οι σκοτεινές δυνάμεις του Διεθνούς Σιωνισμού διεξάγουν με ιδιαίτερη ένταση έναν ύπουλο πνευματικό πόλεμο, τον οποίον δεν στρέφουν ευθέως κατά της Ορθόδοξης Πίστης, αλλά κατευθύνουν με ιδιαίτερη μαεστρία τα δηλητηριώδη βέλη του εναντίον της δισχιλιετούς Εκκλησιαστικής παραδόσεως, που διαφυλάσσει την ιερά παρακαταθήκη της βιωματικής σχέσης και εμπειρίας των πιστών ανθρώπων με τον Θεό. 

Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ!

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΒΙΝΤΕΟ



Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν

θανάτῳ θάνατον πατήσας 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι 

ζωὴν χαρισάμενος!


ΓΕΥΣΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

2 ΒΙΝΤΕΟ



Δείτε το « Δεῦτε λάβετε φῶς » την Μονή Γρηγορίου του Αγίου Όρους το 2020 και ακούστε το «Χριστός ανέστη», σε σύντομο και αργό ειρμολογικό μέλος, το οποίο ψάλλουν Βατοπαιδινοι πατερες στην Ακολουθία της Αναστάσεως το 2016

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ...

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΜΕΡΟΣ 1

ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ 
ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ 

Γράφει η Jesse Smith


Στον απόηχο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) γεννήθηκαν για να διορθώσουν την αποτυχία της Κοινωνίας των Εθνών, στην οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν. 

Πενήντα έθνη συναντήθηκαν για να συντάξουν τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών σε μια διάσκεψη που διήρκεσε δύο μήνες στις αρχές του 1945. Ο χάρτης επικυρώθηκε από την Κίνα, τη Γαλλία, τη Σοβιετική Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες τον Οκτώβριο του 1945. 

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΗΝΟΦΩΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

« ΜΗ ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΙΟΥΔΑΙΟΙ· AΥΤΟΣ ΓΑΡ ΕΣΤΙΝ…»
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ…ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ, ΣΤΟ ΠΡΑΙΤΟΡΙΟ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ!   

2 ΒΙΝΤΕΟ




Μη πλανάσθε Ιουδαίοι· Aυτὸς γαρ εστίν... αλλά εμείς τα βρήκαμε με τους Ιουδαίους…δώσαμε τα χέρια στο Γολγοθά, στο Πραιτόριο, στον Πανάγιο Τάφο…και τελευταία και στους ομαδικούς τάφους όπως και πάνω από τα πτώματα των μαρτύρων μας στον Άγιο Πορφύριο!

ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ KISSINGER

 «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ» ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΛΙΤ




Το μέγεθος του αναλφαβητισμού στον λόγο και τη συνείδηση των σύγχρονων πολιτικών είναι πραγματικά οδυνηρό

Οι διεθνείς παρατηρητές, όταν περιγράφουν την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταφεύγουν όλο και περισσότερο στον ορισμό της «υποβάθμισης των ελίτ».

Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ!


«ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»



Γράφει ο Λεωνίδας Βατικιώτης

Είμαστε μάρτυρες μιας ιστορικής σημασίας στροφής που απειλεί να ρίξει την Δυτική Ευρώπη στη δίνη απηνών συγκρούσεων και αιματηρών πολέμων τόσο γενικευμένων και βίαιων που δεν έχουμε δει μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.

 Υπαίτιος είναι η Γαλλία του Μακρόν! Κι όπως κάθε στροφή, έτσι και τούτη συμβολίζεται από ορισμένους όρους. Την αλλαγή που συντελείται στην Ευρώπη καμία άλλη λέξη – κλειδί δεν την αντιπροσωπεύει πιο ανάγλυφα από την «οικονομία του πολέμου».

Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΑΚΡΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Ο ΚΩΜΙΚΟΣ GUILLAUME MEURICE ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ RADIO FRANCE, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ



Οκωμικός Guillaume Meurice τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Radio France, εν αναμονή πιθανής κύρωσης έως και την απόλυση. Ο λόγος είναι ότι ο κωμικός επανέλαβε τα σχόλιά του για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου που είχαν προκαλέσει κατακραυγή.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

ΈΡΧΕΤΑΙ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΚΡΥΒΕΙ» ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΣΤΑΧΤΗ ΗΔΗ 10.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ

Στο α’ τετράμηνο του έτους που θεωρείται και το πιο «ακίνδυνο» για πυρκαγιές, ήδη έχουν καεί 10.000 στρέμματα, το 1/6ο συγκριτικά με ολόκληρο το 2010

Το 2010 ήταν η τελευταία «καλή» χρονιά για τα δάση της Ελλάδας. Σε 12 μήνες κάηκαν 64.000 στρέμματα, τα λιγότερα από κάθε άλλο έτος της τελευταίας 15ετίας, με το αρνητικό ρεκόρ να καταγράφεται το 2023 με 1,8 εκατ. στρέμματα.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΙΩΣΙΜΑ


Οι ΗΠΑ θα καταρρεύσουν σαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Και αυτό το γνωρίζουν. Γι’ αυτό και κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν. Αλλά η αλαζονεία τους δεν τους το επιτρέπει. Άλλωστε εξαιτίας αυτής οδηγήθηκαν οι δυτικές Δημοκρατίες σε κρίση και «γεννήθηκε» το μέτωπο των BRICS.

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΥΨΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΜΕΣΣΙΑ" ΑΠΟ ΦΙΛΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!!!

4 ΒΙΝΤΕΟ



Οι φιλοισραηλινοί αντιδιαδηλωτές που επιτέθηκαν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Los Angeles (UCLA) που διαδήλωναν υπέρ ειρήνης στη Γάζα και κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη ύψωσαν τη σημαία του Αντίχριστου που έγραφε ΜΕΣΣΙΑΣ με φόντο ένα στέμμα..

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ; ΕΛΕΟΣ!!!

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο «ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ»

Του Μανώλη Κοττάκη

Οι δικαστές κατηγορούν τους πολίτες όταν εκείνοι δεν καταλαβαίνουν τις αποφάσεις τους – τα κόμματα κατηγορούν τους αντιπάλους τους όταν εκπίπτουν οι προσδοκίες που καλλιεργούν 

Μέχρι πρότινος ήταν πολύ της μόδας να χρησιμοποιούν τα κόμματα τη λέξη «λαϊκισμός» όταν δεν μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στα αιτήματα των πολιτών και όταν δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις του εκλογικού σώματος.

Ο ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ (ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!


Η ελευθερία του λόγου και το κράτος δικαίου θα πρέπει να γίνονταν σεβαστά στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στα πανεπιστήμια για τον πόλεμο στη Γάζα, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, την ίδια ώρα που η αστυνομία χρησιμοποιεί βία εκτός ορίων για να διαλύσει τις κινητοποιήσεις των φοιτητών υπέρ των Παλαιστινίων και κατά της θηριωδίας του Ισραήλ.

O ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ!

 ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ MACRON: ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ… ΕΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ



Θα έχουμε νόμιμους λόγους να διερωτηθούμε σχετικά με την αποστολή στρατευμάτων επιμένει ο Γάλλος πρόεδρος

Επιμένει στο σενάριο… Ολοκαυτώματος και στον κίνδυνο μιας πυρηνικής σύγκρουσης Δύσης – Ρωσίας στο μέτωπο της Ουκρανίας ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron καθώς δεν αποκλείει το σενάριο αποστολής στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος εφόσον οι Ρώσοι συνεχίσουν να προελαύνουν και εφόσον το ζητήσει το Κίεβο.

ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ) Η ΣΩΤΗΡΙΩΔΗΣ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 ΣΥΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 

 ΒΙΝΤΕΟ



ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ

Ο ΕΝ ΥΔΑΣΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΡΕΜΑΣΑΣ


Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ» ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



Η μελέτη της ιστορίας, φαίνεται ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα χρονικό των πολέμων και των συνεπειών τους. 

Τα μεγάλα επιτεύγματα της ανθρώπινης διανόησης και του διαφωτισμού είναι απλές υποσημειώσεις, ενώ οι πόλεμοι είναι τα επεισόδια που χαράσσονται στη συλλογική μας μνήμη. 

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΨΗ!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΑΠΟΒΑΣΗ ΓΙΑΝΚΗΔΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ… ΣΥΛΛΗΨΗ 100 ΦΟΙΤΗΤΩΝ…

 14 ΒΙΝΤΕΟ



Πρωτομαγιά Απόβαση Γιάνκηδων στο Κολούμπια! Νέα Υόρκη… Η ιστορία επαναλαμβάνεται η βίαιη καταστολή των αγώνων και των κινημάτων που διεκδικούν έναν πιο ανθρώπινο δίκαιο και ειρηνικό κόσμο...

Η Παγκόσμια Χούντα των ΗΠΑ επιβάλλεται με πολέμους στο εξωτερικό και βίαιη ένοπλη καταστολή στο εσωτερικό .. Αστυνομοκρατία φίμωση των διαφωνούντων αθρόες συλλήψεις εισβολή σε πανεπιστήμια..Αυτή είναι η εικόνα σε κάθε αμερικανοδημοκρατία...

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ... "ΑΦΥΠΝΥΣΗΣ"

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΑ…



Ο Ζαν Μπωντριγιάρ μας έλεγε ότι ζούμε κάτω από «το όργιο της απελευθέρωσής μας σε όλους τους τομείς». Στην πολιτική, στην επιστήμη, στην ηθική, στην αισθητική, στις ασυνείδητες ενορμήσεις, στην τέχνης, στα σημεία, στα νοήματα, στην επικοινωνία. 

Η απελευθέρωση έγινε υστερία και μαζί πανηγύρι ματαιοδοξίας. Μάλιστα, η απελευθέρωση με την ταχύτητά της έσπασε όλα τα κοντέρ και ακολουθεί μια νέα τροχιά προς το κενό.

Η ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ



Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου*

Τα δραματικά γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδος, κατά την οποία βιώνουμε εντονότερα τη θυσία του Θεανθρώπου Ιησού για τη σωτηρία μας, διδάσκουν τον καθένα μας πως η αντίσταση προς το απάνθρωπο κατεστημένο προκαλεί τη σκληρή δοκιμασία των διωγμών και της Σταυρώσεως, αλλά οδηγεί στην Ανάσταση. 

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




Γράφει η Γιάννα Μυράτ


Η κρατική τηλεόραση στη Βόρεια Κορέα ελέγχεται από τον Κιμ. Αυτό ακούμε για το “απολυταρχικό” καθεστώς της χώρας. Στην Ελλάδα, εκτός από το κρατικό κανάλι, η τηλεόραση είναι ιδιωτική και ανεξάρτητη.

Αλήθεια τώρα; Το λες και Μάχα Μάγια, που στα Ινδικά σημαίνει η Μεγάλη Ψευδαίσθηση!

Και πάμε να δούμε το γιατί.