ΜέΡΑ 25:ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣΝ ΚΑΙ ΣΤΟ
ΒΑΘΟΣ… ΣΟΡΟΣ!
ΒΑΘΟΣ… ΣΟΡΟΣ!
Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη σιδηρά κυρία του ΔΝΤ, την Κριστίν Λαγκάρντ, σε επίσημη ομιλία της για την οικονομία, να κάνει λόγο για αριθμολογία και σεληνικά έτη;
Μιλώντας το 2015 στο National Press Club, με θέμα την Παγκόσμια Οικονομία, άφησε τους πάντες άφωνους με την αριθμολογική της ανάλυση του σχετικά με την Παγκόσμια Οικονομία και το ρόλο του ΔΝΤ, μια ανάλυση που περιστρεφόταν γύρω από τον «μαγικό αριθμό» 7.
Κι όμως η Κριστίν Λαγκάρντ δεν είναι η μόνη αξιωματούχος που ασχολείται με αποκρυφιστικές μεθόδους, συμβολισμούς, επιλογές ημερομηνιών κλπ και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Πολιτικοί ηγέτες και κομματάρχες, αλλά και απλά στελέχη, έχουν κι αυτοί “τον τρόπο” τους. Από τις μυστικές λέσχες, μέχρι… μια αστρολόγο, χαρτορίχτρα ή καφετζού!
Φυσικά πολλοί βλέπουν και ακούν, λίγοι καταλαβαίνουν, όπως ελάχιστοι κατάλαβαν ότι ο παγανιστής Χίτλερ δεν επέλεξε τυχαία την ιερή Σβάστικα για να επιβληθεί στα πλήθη.
Το κόμμα που υποτίθεται αποφάσισε ο Γ. Βαρουφάκης να ξεκινήσει αμέσως μετά την αποχώρησή του από το ΣΎΡΙΖΑ το 2015, το ΜέΡΑ25, είναι γεμάτο από αποκρυφιστικούς συμβολισμούς, τόσο στην ονομασία, όσο και στο logo του.
Καταρχάς δεν είναι Ελληνικό. Η πλήρης ονομασία του είναι, Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025 και κυκλοφορεί με το αρκτικόλεξο DiEM25, και θεωρείται ως το πρώτο πανευρωπαϊκό πολιτικό κίνημα.
Στόχος του κινήματος είναι η μεταρρύθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε “δημοκρατική” που δεν θα διοικείται από “τεχνοκράτες”, αυτή είναι η ιδέα του… τεχνοκράτη Βαρουφάκη, και άγνωστο γιατί επέλεξε το έτος 2025.
Στην Ελλάδα εμφανίζεται ως ΜέΡΑ25, και στο logo συνυπάρχει και το λατινικό DiEM.
Ανάλυση του ονόματος
Στα Ελληνικά η λέξη ΜέΡΑ, έχει διπλή ανάγνωση: Διαβάζεται ολόκληρο ως “μέρα”, αλλά διαβάζεται και ως με – ΡΑ, αφού έχει διαφορετικούς χαρακτήρες, δηλαδή με τον γνωστό αιγυπτιακό θεό, ΡΑ.
Σας φαίνεται περίεργο ή τραβηγμένο; Δεν θα ΄πρεπε, αν αναλογιστείτε την αιγυπτιακή καταγωγή του πατέρα του Βαρουφάκη.
Ο πατέρας του είναι ο Αιγυπτιώτης Γεώργιος Βαρουφάκης, που η καταγωγή του είναι μεν από το Ρέθυμνο, αλλά ο ίδιος είναι γεννημένος στο Κάιρο το 1925, ας πούμε… τυχαία 100 χρόνια πριν το 2025, την χρονολογία που βάζει ο Βαρουφάκης στην Ευρώπη για να αλλάξει.
Με τις ευλογίες του θεού ΡΑ, λοιπόν, ο Βαρουφάκης ελπίζει το κόμμα του να προκόψει.
Στα λατινικά, τώρα, η λέξη DiEM, σημαίνει επίσης ημέρα, αλλά ωστόσο είναι στην αιτιατική και όχι στην ονομαστική:
αριθμός ενικός πληθυντικός
ονομαστική diēs diēs
γενική dieī diērum
δοτική dieī diēbus
αιτιατική diem diēs
κλητική diēs diēs
αφαιρετική diē diēbus
Όμως κι εδώ έχουμε διπλή ανάγνωση: Μια ως DiEM, κι άλλη μια ως Di και EM, αφού τη λέξη ξεχωρίζουν πάλι οι διαφορετικοί χαρακτήρες.
Το Di, από μόνο του πάλι, σημαίνει θεοί:
αριθμός ενικός πληθυντικός
ονομαστική deus deī & diī & dī
γενική deī deōrum & deum
δοτική deō deīs & diīs & dīs αιτιατική deum deōs
κλητική deus & dive & dee deī & diī & dī
αφαιρετική deō deīs & diīs & dīs
Ενώ το ΕΜ, μπορεί να αναγνωσθεί και ως το όνομα του γράμματος Μ. Το τι θα μπορούσε να σημαίνει; Βάλτε εσείς τη φαντασία σας να δουλέψει.
Πάμε τώρα στον αριθμό 25, που υποτίθεται βγαίνει από το 2025. Ο αριθμός σε άθροισμα βγάζει κι αυτός το ιερό νούμερο στο οποίο αναφερόταν η Λαγκάρντ, το 7. Το συναντάμε παντού – 7 μέρες η Γένεσις, 7 θαύματα του κόσμου, 7 μέρες η εβδομάδα, 7 τα τσάκρας στο σώμα μας κλπ.
Όμως εδώ δεν παρουσιάζεται ως άθροισμα, αλλά ως 2 και 5, που όλως τυχαίως, τυγχάνουν να είναι οι αγαπημένοι αριθμοί των τεκτόνων και της Καμπάλα, αλλά και των σατανιστών.
Ο δυαδισμός στον τεκτονισμό κυριαρχεί περισσότερο στην φιλοσοφία, καθώς σε αντίθεση με τη δική μας τριάδα, τους αρέσει να χωρίζουν τα πάντα σε δυο:
“Ο δυαδισμός, όπως το ορίζει το λεξικό, είναι μια θεωρία ότι σε κάθε τομέα της πραγματικότητας υπάρχουν δύο ανεξάρτητες υποκείμενες αρχές, το μυαλό και η ύλη, η μορφή και το περιεχόμενο, θετικά και αρνητικά.
Ένας άλλος ορισμός ακολουθεί ως εξής: η θεωρία ότι οι δυνάμεις του καλού και του κακού είναι εξίσου ισορροπημένες στο σύμπαν. Ο Albert Pike δεν αντιλήφθηκε αυτή τη φιλοσοφική ιδέα, ήταν γνωστό σε εμάς από τον Ζωροάστρη…” αναφέρει μέσα το τεκτονικό ιστολόγιο.
Από την άλλη το νούμερο 5 είναι υπερ-λατρεμένο, αφού είναι αυτό της πεντάλφα, ένα από τα παλαιότερα σύμβολα του τεκτονισμού και όχι μόνο.
Ωστόσο αντί για ένα ακόμα αστέρι ή ήλιο όπως του ΠΑΣΟΚ, ο Βαρουφάκης επέλεξε ένα χελιδόνι, ή και πολλά μαζί που θα φέρουν την Άνοιξη.Τώρα αν η επιλογή είναι τυχαία και όχι, μια αναφορά στην επίσης Αιγύπτια θεότητα, την Ίσις, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα περί “συμπτώσεων”.
Σύμφωνα με την Αιγυπτιακή μυθολογία, όταν η Ίσιδα ταξίδεψε στη Βύβλο για να ανακτήσει το σώμα του νεκρού συζύγου, αλλά και αδελφού της, του Όσιρι , εκεί η βασίλισσα Αστάρτη της εμπιστεύθηκε την ανατροφή του νεογέννητου γιου της. Τις νύχτες, αφού πετούσε το νεογέννητο στη φωτιά για να του προσφέρει αθανασία, στη συνέχεια μεταμορφωνόταν σε χελιδόνι και φτερούγιζε ολόγυρα θρηνώντας σιγανά για τον νεκρό σύζυγό της.
Μπορεί σε διάφορους πολιτισμούς το χελιδόνι να έχει διαφορετικούς συμβολισμούς, ωστόσο στην Αίγυπτο, συμβολίζει την είσοδο στον Κάτω Κόσμο. Κι εδώ σ’ όλη αυτή τη δημιουργική αλλοπρόσαλλη ασάφεια, δεν μπορούμε να μην ξαναδούμε και το diEM με “αγγλική” ματιά, που εμπεριέχει μια δόση θανάτου.
Για να γυρίσει ο ήλιος… θέλει και τον Σόρος!
Ένα το χελιδόνι και η Άνοιξη “ακριβή”, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή. Θέλει νεκρούς χιλιάδες…
Θέλει κι έναν χρηματοδότη. Κι επειδή πολλά έχουν ήδη γραφτεί για τις σχέσεις Βαρουφάκη – Σόρος, δεν θα επαναλάβουμε, απλά θα προσθέσουμε.
Ο συνιδρυτής του αρχικά ευρωπαϊκού DiEM 25 και στη συνέχεια ελληνικού ΜέΡΑ25, είναι ένας Κροάτης ακτιβιστής και “φιλόσοφος”, ο Σέρκο Χόρβατ.
Σύμφωνα με το defenddemocracy.press, που αναφέρεται στο DiEM25 στη Σερβία, ο συνεταίρος του Βαρουφάκη εμφανίστηκε σε μια καμπάνια που λέγεται “κίτρινες πάπιες” και έχει ρίζες από ένα αποτυχημένο κίνημα στη Βραζιλία, το οποίο φέρεται ότι χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.
Την πληροφορία επιβεβαιώνει και ρώσικο σάιτ, όπου τα κίτρινα παπιά έσκασαν κι εκεί κάποια στιγμή μύτη.
Τα καλύτερα όμως γράφονται στο kosovotwopointzero.com, όπου κατά τις δικές τους πληροφορίες, στις εκδηλώσεις της κίτρινης πάπιας μα ποια πάπιας, συμμετείχαν και οι δυο ως εκπρόσωποι του κινήματος, ο φιλόσοφος και ο Γιάνης με ένα Ν.
Θα λέγαμε χαίρε χάος αμέτρητο, αλλά λόγω Αιγυπτιακής επιρροής, λέμε χαίρε σκοτάδι αμέτρητο, αφού είναι ο υπ’ αριθμόν ένα αρχαίος πολιτισμός που λατρεύει περισσότερο το θάνατο από τη ζωή, τη μαγεία, κι έχει στραμμένο το βλέμμα στον Κάτω Κόσμο…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου