Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!



Σεβαστοί Πατέρες « Αν σταματήσει η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ θα ταρακουνηθεί ολάκερος ο πλανήτης»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πλανήτης ΓΗ μια Παγκόσμια Φυλακή;
ΑΙΤΙΑ η ΠΑΝΔΗΜΙΑ; ΑΙΤΙΑ η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;
Δεν είναι καιρός μόνο για Ήρωες αλλά κυρίως για ΑΓΙΟΥΣ. 

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ τώρα μια γεύση Πρωτοχριστιανικών χρόνων πριν την Μεγάλη ΑΝΑΛΑΜΠΗ. 

Ο παγκόσμιος ορίζοντας σκοτείνιασε , κανένα καλό νέο. Όλα μαύρα και άραχνα. Είναι όμως έτσι;

Να μην ακολουθούμε αντικοινωνική συμπεριφορά στο θέμα των οδηγιών της πρόληψης και της καταστολής της επιδημικής αυτής νόσου αλλά και να μην ευθυγραμμιζόμαστε με αντιπνευματικές συμπεριφορές. 

Σήμερα η επιστήμη ενημερώνει και η κάθε κυβέρνηση εκτελεί. Και το ερώτημα που ανακύπτει μαζί με όλα τα άλλα που ακούγονται είναι, που πάμε;

Πριν δυο μέρες ένας σεβάσμιος γέροντας μας έγγραψε « θα γίνουν πράγματα που θα μας κοπεί η χολή» και αναρωτήθηκα πώς να το πούμε αυτό το πράγμα; αλλά μας ενίσχυσε ο ίδιος αυτός Γέροντας με τα παρακάτω: 

- « θαρσείτε ο ΚΥΡΙΟΣ έχει δώσει την ίδια πνευματική και σωματική θεραπευτική αγωγή ανά τους αιώνες των αιώνων» και συμπλήρωσε

- « η Αμερική είναι άτρωτη ανθρωπίνως αλλά τρωτή από τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ»

- « αν η Ιταλία είναι θλιβερή εικόνα σήμερα , η Αμερική θα είναι τραγική αν δεν μετανοήσει »

- « την Αμερική την σώζει ο μεγάλος άγιος της που κοιμήθηκε πρόσφατα» και εννοούσε τον Γέροντα Εφραίμ τον Αριζονίτη
Αναρωτηθήκαμε « γιατί να μας κοπεί η χολή» , όπως είπε ο γέροντας και διαβάσαμε τα παρακάτω που τον δικαίωναν :

« Από τις 28.000 κλίνες ΜΕΘ σε 1.160 κλινικές της Γερμανίας, το 80% είναι σήμερα κατειλημμένο, τονίζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. 

Αν ο κορωνοϊός εξελιχθεί όπως προβλέπεται, τη 14η Μαΐου δεν θα υπάρχει καμία ελεύθερη κλίνη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ στις αρχές Ιουνίου δεν θα υπάρχει καμία διαθέσιμη κλίνη σε οποιαδήποτε νοσοκομειακή μονάδα της χώρας, επισημαίνουν αναλυτές της Deutsche Bank.» 

« Μια ομάδα ερευνητών στο νοσοκομείο Princess Margaret Hospital Hospital στο Χονγκ Κονγκ ανακάλυψε ότι κάποιοι από τους ασθενείς που ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό Covid-19 βρίσκονται ακόμη σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, 12 ασθενείς που είχαν κορωνοϊό και θεραπεύτηκαν εξετάστηκαν από την ομάδα επιστημόνων και κάποιοι από αυτούς είχαν περιορισμένη χωρητικότητα πνευμόνων κατά 20 μέχρι 30%, μετά την ανάρρωσή τους.

«Έχουν δυσκολία να αναπνεύσουν όταν περπατούν λίγο γρηγορότερα», εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας Όουεν Τσανγκ Τακ-γιν.

Ακόμη, οι ακτινογραφίες 9 ασθενών έδειξαν ότι η επιφάνεια των πνευμόνων τους έμοιαζαν με παγωμένο γυαλί, υποδεικνύοντας ότι τα όργανα είχαν πληγεί.» 

Εκεί που λογιζόμασταν διάφορα η φράση του γέροντα« θαρσείτε ο ΚΥΡΙΟΣ έχει δώσει την ίδια πνευματική και σωματική θεραπευτική αγωγή ανά τους αιώνες των αιώνων» διασκέδαζε τους φόβους μας .

Πριν πολλά χρόνια στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Σεραφείμ στο προαύλειο χώρο της Μητρόπολης ΑΘΗΝΩΝ πέσαμε πάνω σε μια λεπτοκαμωμένη ασκητική φιγούρα, ενός μικροκαμωμένου γεράκου κληρικού με γλυκά χαρακτηριστικά, που τον συνόδευε ένας διάκος. Πήραμε την ευχή του, αλλά όταν καταλάβαμε ποιος ήταν ανατριχιάσαμε.

Ήταν ο μακαριστός Πατριάρχης Σερβίας κ. Παύλος που ήλθε να αποχαιρετήσει τον φίλο του Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ.
Μακάρι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να αναδείξει και σήμερα τέτοια πνευματικά μεγέθη που θα δώσουν χαρά στα κατασκανδαλισμένα παιδιά της Εκκλησίας , όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Σε ανύποπτο χρόνο ο ευλογημένος αυτός Πατριάρχης Παύλος έγραψε: «Αν το κρούσμα ( εννοεί από οποιαδήποτε ασθένεια) εξαπλωθεί μέσω της ΘΕΙΑΣ Κοινωνίας, οι περισσότεροι ιερείς, ειδικά οι φυσικά ασθενέστεροι, θα υποφέρουν από μια ποικιλία μολυσματικών ασθενειών και πολλοί από αυτούς θα είχαν πεθάνει εδώ και πολύ καιρό. 

Ωστόσο, η πραγματικότητα δείχνει αρκετά διαφορετικά. Πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν μια βαθιά γήρανση και πεθαίνουν από μη μεταδοτικές ασθένειες. Κατά μέσο όρο, οι ιερείς είναι μακρόβια άτομα. 

Και έτσι, κατά τις παλιές μέρες, πριν από την εισαγωγή του κουταλιού, όλοι οι πιστοί, παίρνοντας Θεία Κοινωνία, έπιναν από το ίδιο Ποτήρι». 

Παρακάτω παραθέτουμε λεγόμενα του Σεβ. Μητροπολίτη Μπίχατς και Πέτροβατς Σεργίου από το Romfea.gr:


« Η Εκκλησία ήταν πάντα καταφύγιο, καταφύγιο από το κακό αυτού του κόσμου και πέρα από τον προστατευτικό του ρόλο για όλους τους καταπιεσμένους, αποπροσανατολισμένους και διωκόμενους, η Εκκλησία ήταν και παραμένει το Αρτοφόριο των αιώνων αγαθών - του Αίματος και του Σώματος του Χριστού, χάρη με τα οποία μπορούσαμε, μπορούμε και θα μπορούμε να ενωθούμε με τον Σταυρωμένο και Αναστημένο Χριστό, ξεπερνώντας έτσι τον θάνατο, σύμφωνα με τα λόγια του Κυρίου: «εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ φάγητε τὴν σάρκα τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου καὶ πίητε αὐτοῦ τὸ αἷμα, οὐκ ἔχετε ζωὴν ἐν ἑαυτοῖς. ὁ τρώγων μου τὴν σάρκα καὶ πίνων μου τὸ αἷμα ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ ἐγὼ ἀναστήσω αὐτὸν ἐν τῇ ἐσχάτῃ ἡμέρᾳ.» (Ιω. 6, 53-54).

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, ο Χριστός είναι η μόνη υπόσχεση της αιωνιότητας.

Στην Μάρθα, στην αδελφή του Λαζάρου, ο Κύριος δεν είπε μάταια: «ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. πιστεύεις τοῦτο;» (Ιω. 11, 25-26).

Ρωτώντας τη Μάρθα, ο Χριστός ρωτάει όλους μας, ανά πάσα στιγμή και όλες τις γενιές, να αμφισβητούμε τη δύναμη της πίστης μας, επιδιώκοντας να σπάσουμε τα δεσμά των αμφιβολιών μας.
Ένας μεγάλος στοχαστής είπε ότι ο διάβολος κυβερνά τον κόσμο κάνοντας τον τρελό.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο ίδιος μας τρομάζει, μας σκλαβώνει με φόβο, θέλοντας να χωριστεί από την πίστη από ένα τείχος αμφιβολίας. Αυτό συνέβη εδώ και αιώνες, και σήμερα δεν διαφέρει.

Ο ιός γνωστός ως Κορωνοϊός ή Covid 19 δεν είναι παρά μια εξέταση της πίστης μας.

Πολλοί φοβούνται ότι ο ιός θα εξαπλωθεί σε εμάς εάν συμμετέχουμε στο Άγιο Ποτήριο, αν μέσω του ίδιου κουταλιού λάβουμε την Θεία Κοινωνία μετά από κάποιον που μπορεί να μολυνθεί από τον ιό που αναφέρθηκε.

Στο επίπεδο της αθεϊστικής σκέψης, αυτή η άποψη θα είχε τη θέση της, αλλά για κάθε πιστό χριστιανό, αυτή η άποψη στερείται κάθε νόημα. Αντίθετα, δεν έχει νόημα, διότι είναι εκτός σημασίας.

Ποτέ δεν έχει καταγραφεί στη μακρά ιστορία ότι κάποιος μολύνθηκε από τη Θεία Κοινωνία, ούτε καν όταν η πανούκλα έβαζε χιλιάδες συμπατριώτες μας στην αγκαλιά του βιολογικού θανάτου.

Άλλωστε, ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του ομολογώντας, ενθαρρύνοντας και κοινώντας πολλούς ασθενείς στην Πολυκλινική της Αθήνας, οπότε έζησε στον κόσμο για 85 χρόνια.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και δεν χρειαζόμαστε καθόλου κανένα από αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι εμπιστευόμαστε τον Χριστό κα να πιστεύεουμε σε Αυτόν.

Εάν δεν τον εμπιστευόμαστε, η Κοινωνία μας είναι εντελώς χωρίς νόημα.

Εάν τον εμπιστευόμαστε, τα ζητήματα που πιέζονται ολοένα και περισσότερο μέσα από τα ΜΜΕ δεν θα αγγίζουν την καρδιά μας που κατοικεί στον Κύριο.

Μετά από όλα, ο Χριστός, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ελεύθερη βούλησή μας, έχει μετρήσει τις γήινες μέρες μας, λέγοντας: «οὐχὶ δύο στρουθία ἀσσαρίου πωλεῖται; καὶ ἓν ἐξ αὐτῶν οὐ πεσεῖται ἐπὶ τὴν γῆν ἄνευ τοῦ πατρὸς ὑμῶν. ὑμῶν δὲ καὶ αἱ τρίχες τῆς κεφαλῆς πᾶσαι ἠριθμημέναι εἰσί. μὴ οὖν φοβηθῆτε· πολλῶν στρουθίων διαφέρετε ὑμεῖς.» (Ματθ. 10, 29-31).

Ο Κορωνοϊός, που κατά πάσα πιθανότητα δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε με κακό σκοπό, δεν θα κλονίσει την πίστη μας ούτε θα μας απομακρύνει από τη Θεία Κοινωνία, αλλά σίγουρα θα διαχωρίσει τα σιτηρά από τα ζιζάνια, πιστούς από άπιστους, εμβαθύνοντας το ήδη βαθύ χάσμα μεταξύ του Αγαθού και του Κακού.

Παραμένοντας στην πίστη, ως το πρώτο και τελευταίο γήινο φρούριο των χριστιανών, δεν μένει τίποτα εκτός να ευχαριστήσουμε τον Κύριο για όλα, ακόμα και για τέτοιους πειρασμούς, για να διατηρήσουμε την πίστη μας ως τον μοναδικό αληθινό πλούτο μας.»

Εν κατακλείδι αδελφοί οι ημέρες μας έχουν ανάγκη όχι τόσο από ήρωες αλλά κυρίως από ΑΓΙΟΥΣ.

Δίχως ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν υπάρχει Αγιότητα και Ομολογία.
Δίχως ΑΓΙΟΥΣ δεν σωζόμαστε.

Το Κολοσσαίο άνοιξε όχι στην Ρώμη αλλά παντού και περιμένει νέους μάρτυρες.

Ναι, είναι ανεπίτρεπτο για την ασφάλεια της κοινωνικής υγείας να κρατήσουμε αντικοινωνική συμπεριφορά, αλλά είναι κατ εξοχή δαιμονικό να καλλιεργηθεί αντιεκκλησιαστική συμπεριφορά.

Σεβαστοί Πατέρες « Αν σταματήσει η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ θα ταρακουνηθεί ολάκερος ο πλανήτης» μας μετέφεραν άγια χείλη.


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



19 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ..!! ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω θερμά πως η Θεια κοινωνία είναι ζωοδόχος πηγή,για το σώμα κ την ψυχή του ανθρώπου, όμως όσο είσαι μέσα στο ναό , κ είσαι φορέας , δεν μπορείς να το μεταδώσεις...;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΥΣΙΑ δηλαδη μετουσιωνεται ,πολλοι ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ πχ ο μεγαλος ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ κοινωνουσε βαρια ΦΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ,μαλιστα καποτε ο ΦΥΜΑΤΙΚΟΣ την ωρα ΤΗς ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ επεσε σε κωμα και δεν ΚΑΤΑΠΙΕ..τοτε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ τραβηξε προσεχτικα την ΛΑΒΙΔΑ απο τον ετοιμοθανατο ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕ.Ο ιδιος ΙΕΡΕΥΣ καποτε οταν ΕΝΑΣ ΒΑΡΙΑ ΦΥΜΑΤΙΚΟΣ εβηξε και εριξε κατω την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,εσκυψε και την εγλυψε απο το πατωμα..Ο ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ στο λοιμωδων ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΦΥΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΛΕΠΡΟΥΣ,,ΗΠΑΤΙΚΟΥΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ Α,,Β ,,Γ ανθρωπους με ΑΙΝΤΣ κλπ.Η ΘΕΙΑ ΜΕΤΟΥΣΙΑ δεν κολαει ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ,Ο ΙΕΡΕΥΣ ΚΑΤΑΛΥΕΙ δηλαδη καταπινει ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ στο τελος ..μερικοι ΙΕΡΕΙΣ μαλιστα γλυφουν ολο το θειο ΠΟΤΗΡΙΟ..ΠΟΤΕ δεν μεταδοθηκε ΑΡΡΩΣΤΙΑ μες την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ας εισαι και φορεας υπαρχουν ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μεσα στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ αλλα τις ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ δηλαδη ελαχιστοι σχεδον.

      Διαγραφή
  3. Ωδές της Αγίας Τριάδας (μέρος 2ο)
    Φεβρουάριος - Απρίλιος, 2003
    (Συνεχίζει ο Ιησούς Χριστός...)

    Αγκαλιασμένη από το Άγιο Πνεύμα Μου, το στόμα σου θα γίνει στόμα Μου, τα μέλη σου μέλη Μου, τα μάτια σου μάτια Μου, τα λόγια σου θα γίνουν λόγια Μου. Οι πράξεις και οι σκέψεις σου θα γίνουν όλες θεϊκές. Στο εξής, ολάκερη η λαμπερή σου ύπαρξη και η ψυχή θα ζωογονηθούν από Μένα. Αυτή θα είναι η αρχή της νέας σου ζωής εντός Μου… Εγώ θα σε κατέχω κι εσύ, με τη σειρά σου, θα Με κατέχεις. Ο πόθος για τον Νυμφίο σου ποτέ δεν θα ικανοποιείται, παρόλο που θα χορταίνεις από Αγάπη θεϊκή, η δίψα σου, ωστόσο, θα συνεχίσει να αυξάνεται… ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟ, Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, η φλόγα της καρδιάς σου, η λαμπρή προίκα σου, ο απαστράπτων Ήλιος σου, η Θεία Κοινωνία σου, η αθάνατη τροφή σου. Εγώ θα είμαι ο στίχος από τον Ψαλμό σου, η χρυσή αχτίδα στα μάτια σου, η απτή νυμφική σου στολή, η γαλήνη και η ανάπαυσή σου. Θα είμαι η οικεία, γλυκιά αγκαλιά σου και η μυρωμένη πνοή της ψυχής σου.

    ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΔΟΞΑ ΜΟΥ


    30 Ιουλίου 1999

    Όσο για εκείνους που αμφισβητούν κάθε Μου λόγο και αρνούνται να ανοίξουν την καρδιά τους και να δουν το μεγάλο όφελος που αποκόμισε η Εκκλησία Μου, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, θα κριθούν ανάξιοι αφού υποτίμησαν και υποτιμούν ακόμη και σήμερα τη Δύναμή Μου και το Έλεός Μου.

    Σε είχα προειδοποιήσει, Βασούλα, να μην αποκάμεις ποτέ να κάνεις το καλό και να μάθεις να είσαι υπομονετική, επειδή θα έδρεπες στο τέλος και στην κατάλληλη ώρα ό,τι είχες σπείρει:

    -Να είναι το έργο σου αξιέπαινο και τίποτα να μην πάει χαμένο.

    -Να σου δίνουν θάρρος οι παρηγορίες Μου και να φωτίζουν την ψυχή σου.

    -Η πατρική Μου στοργή να είναι συνεχής τέρψη σου και εσωτερική αύρα στην ψυχή σου.

    -Οι Θεϊκές θωπείες Μου να σου είναι βάλσαμο για σένα, όταν η ψυχή σου είναι πληγωμένη ή κουρασμένη, που θα σε δυναμώνουν και θα σβήνουν κάθε λογής πίκρα που μπορεί να φυτρώσει μέσα σου.

    -Κάθε πνευματική άσκηση που κάνεις να μεγαλύνεται μέσα Μου, ώστε να λάβεις από Μένα απεριόριστες χάρες.

    -Να είμαι Εγώ η μοναδική σου αγάπη και πάνω απ' όλα.

    -Το στόμα σου να περιέχει το Μύρο 6 που σου δόθηκε, ώστε γλυκά να διαλαλείς το Μεγαλείο Μου.

    -Είθε να εμφανιστείς μια μέρα ενώπιόν Μου τέλεια και τιμημένη στις Αυλές Μου...

    Αγαπημένη Μου, το Όνομά Μου Γιαχβέ, όταν το προφέρεις, Με χαροποιεί σε τέτοιο βαθμό, που Με κάνει να κλίνω προς εσένα με μεγάλη στοργή και η χαρά Μου είναι ασυγκράτητη. Όλη η ουράνια Αυλή, παρασυρμένη από τη χαρά Μου, εξυμνεί ολόκαρδα και με μια φωνή την παράφορη αγάπη Μου για σένα και την πατρική Μου στοργή. Με εξυμνούν για το Άπειρο Έλεος που έχω για τη Δημιουργία Μου. Και τώρα, ας ακούσω από σένα τρία "Κύριε Ελέησον"...

    ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ


    29 Νοεμβρίου 1989


    Ελάτε, μετανοήστε... EΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ Τ' ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙΣ ΑΝΑΞΙΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Έλα να Με πιεις, έλα να Με φας και θυμήσου Ποιον δέχεσαι αυτή την Ιερή στιγμή, δέχεσαι Εμένα, δέχεσαι τη Ζωή. Να Με δεχθείς αγνός. Πόθησε διακαώς αυτήν την Αγία στιγμή όσο ποτέ άλλοτε, πόθησε διακαώς να δεχθείς το Θεό σου. Ακόμη και οι άγγελοί Μου σας κοιτούν από τον ουρανό, λαχταρώντας αυτό το Γεύμα, επιθυμώντας να είναι ένας από σας! Αφήστε την καρδιά σας να σκιρτήσει από ευγενή αισθήματα, πέστε Μου: "Ιησού, Εγώ, ο αμαρτωλός, ζητώ να συγχωρηθώ. Δεν είμαι άξιος να Σε δεχθώ, ωστόσο ξέρω ότι αρκεί μια λέξη από Σένα για να θεραπευθώ." Λέτε συνεχώς αυτά τα λόγια, Μ' ευχαριστούν, κάνουν Εμένα, το Θεό σας, να σπεύδω κοντά σας, πλημμυρίζουν με συμπόνια την Ιερή Μου Καρδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ
    ΣΕ ΟΡΙΣΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ


    8 Μαρτίου 2000


    άσε Με όμως να σου πω τούτο:

    Θα κάνω κάτι 1 στις μέρες σας που δεν θα το πίστευες αν σου το έλεγαν... Να, λοιπόν τι πρέπει να ξέρεις: Μέσα σ' αυτόν ακριβώς τον Οίκο για τον οποίο σου μίλησα, έχω φυλάξει ένα ελάχιστο υπόλοιπο για Μένα, επιλεγμένο με τη χάρη, χωρίς καμιά σχέση με τα καλά τους έργα. Είναι η ψιθυριστή ηχώ της Φωνής Μου. Δεν είναι ενδεχόμενο να ακούω τις ψιθυριστές αυτές φωνές;
    1 Από την ημέρα που έλαβα αυτό το μήνυμα, 8.3.00, σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, στη διάρκεια του προσκυνήματος και της σύναξης της ΑεΘΖ στους Αγίους Τόπους, πήραμε την άδεια από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων να τελέσουμε 2 Ορθόδοξες Λειτουργίες προηγιασμένες, στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου και στο Όρος Θαβώρ, και να κοινωνήσουν όλοι. Ήμαστε 450 άτομα από 11 ομολογίες και δεν υπήρξαν περιορισμοί ή απαγόρευση ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά μετά από το μεγάλο Σχίσμα που οι Ελληνορθόδοξοι καλούν τους πάντες να κοινωνήσουν το Πανάγιο Σώμα και Αίμα του Χριστού. Ναι, πράγματι, Ιησού, δεν θα το πίστευα αν μου το έλεγαν πριν να συμβεί ! Δόξα στο Θεό !
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ


    24 Απριλίου 2000

    Ναι, γι' αυτό θα συνεχίσω να σας δίνομαι, να σας δίνομαι περισσότερο και να σας αποκαλύπτομαι με δύναμη και χάρη ενώ θα σας επισκέπτομαι, στολίζοντας έτσι την ψυχή σας με μεγαλοπρέπεια και γενναιοδωρία. Θα σας ομορφαίνω συγχρόνως στολίζοντάς σας, όπως στολίζεται η νύφη για το γάμο της, με θεϊκή χάρη και αρετή, ενώ το Στόμα Μου θα σας ψάλλει ποιητικά τη Διδαχή, ντύνοντάς σας με τη Σοφία και την επίγνωση του εαυτού Μου, για να τιμηθεί η Τρισαγιότητά Μας.

    Ο Βασιλιάς, μέσα στην ευσπλαχνία Του, θα διαποτίσει την ψυχή σας για να σας βγάλει από τη φυλακή της σάρκας και να σας εισάγει στο Θείο Φως Μου, ένα Φως μυριάδες φορές λαμπρότερο από τον ήλιο. Πλησιάστε Με λοιπόν, εσείς που επιθυμείτε τη θέωση και εισέλθετε στη χαρά της Τρισαγιότητάς Μας, για να γίνετε με τη ΘΕΪΚΗ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗ ΘΕΩΣΗ…

    Οι ΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΜΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ
    13 Νοεμβρίου, 2001

    Να μην κρίνεις κι Εγώ θα έρθω σε σένα για να συλλάβεις την πραγματικότητα των λόγων Μου. Οι Γραφές είναι η Εικόνα Εμού, του Θεού σου, μη Την υποτιμάς αλλά και να μη λες ότι Την γνωρίζεις, ενώ απέχεις πολύ από το να Με γνωρίζεις. Τήρησε τις Εντολές και εκπληρώσε αυτά που λένε για να έχεις θέα του εαυτού Μου. 3 Η εκπλήρωση των λόγων Μου θα οδηγήσει την ψυχή σου στην δική Μου επίγνωση. Τότε και μόνο τότε, θα γίνεις συμμέτοχος στη θέωση, όχι με τον κανόνα.
    Δεν έχεις καταλάβει τη σημασία των λόγων αυτών: "Να ακούτε πρόθυμα κάθε ομιλία που προέρχεται από το Θεό;" Εσύ ακούς; Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έρχεται αντιμέτωπη με τις πράξεις της. Καταστροφές, αρρώστιες, πείνα, βάσανα, πόλεμοι, αίμα και θάνατος έχουν αντικαταστήσει τώρα τα λουλούδια Μου 4 από το δικό σας χέρι και τις αμαρτίες σας.
    Χρόνια τώρα ευλογώ τούτη την άνυδρη γη και σαν χείμαρρος την ποτίζω με τις ευλογίες Μου. Φανέρωσα θαυμαστά σημεία στον ουρανό και σας έστειλα ξυπόλητους τους αγγέλους Μου για να φλογίσουν με το λόγο Μου τις καρδιές σας, γενεά. Τους έστειλα να σας προειδοποιήσουν ότι αν δεν μετανοήσετε, δεν προσευχηθείτε και δεν επανορθώσετε για τις αμαρτίες σας, διορθώνοντας τον τρόπο ζωής σας, κι αν δεν δώσετε την πρέπουσα τιμή ΣΤΑ ΆΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ και δεν ζήσετε άγια, ενωμένοι, βάζοντας Εμένα σαν σφραγίδα στην καρδιά σας, θα επισύρετε πάνω σας, από δικό σας λάθος, όλα τα δεινά της γης. Ό,τι προέρχεται από τη γη επιστρέφει στη γη. Ο κόσμος όλος είναι γεμάτος από τόσο πολύ κακό.
    Σας ζήτησα να επιστρέψετε σε Μένα, όμως ο σπόρος Μου 5, που ήταν νεκρός, δεν με άκουσε και δεν έπαψε να Με προσβάλλει. Προσέξτε, ο ουράνιος θόλος και οι ουρανοί από ψηλά συγκλονίζονται από την Επίσκεψή Μου 6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗ ΘΕΩΣΗ
    5 Μαΐου, 2001
    Δεν έπαψα να παραχωρώ σε όλους σας αγιαστικές χάρες, όλα αυτά τα ευλογημένα χρόνια. Οι φτωχοί έλαβαν όσο και οι πλούσιοι. Δεν στέρησα κανέναν. Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ όμως τώρα σας ζητά να προθυμοποιηθείτε να Του αποδείξετε την πιστότητά σας, για να σας πει: "Εύγε, καλή και έμπιστη ψυχή, αποδείχτηκες αξιόπιστη στα μικρά πράγματα, γι' αυτό λοιπόν θα σου εμπιστευθώ μεγαλύτερα. Έλα να μοιραστείς τη χαρά του Κυρίου σου!"
    Μην απογοητεύσετε τον Κύριό σας και Τον αναγκάσετε να σας πει: "Τι έκανες για Μένα; Δεν είδα από σένα κανένα καλό έργο." Ενάρετος μπορείς να γίνεις επίσης αν μετανοήσεις ειλικρινά και Μου ανοίξεις την καρδιά σου, για να ρίξω μέσα σου βάλσαμο θεραπευτικό. Μην αποκόβεσαι από Μένα, επίτρεψέ Μου να γεμίσω το πνεύμα σου με την Παρουσία Μου και η κληρονομιά Μου θα γίνει δική σου. Πλημμύρισέ Με με χαρά και δυνάμωσε και ψήλωσε σαν πύργος ελεφάντινος.
    Γι' αυτό μη σε ξαφνιάζουν τα λόγια Μου αυτά: "Θα κατέβω στην κοιλάδα για να δω αν μπουμπουκιάζουν τα κλήματά Μου κι αν ανοίγουν τα άνθη τους." Γιατί οι ερωτήσεις Μου προκαλούν φόβο σε μερικούς από σας; Μήπως, βασιλικέ Μου Οίκε, κυνηγάς τον άνεμο;2 Επειδή, αν κυνηγάς τον άνεμο, άνεμος θα γίνεις. Είμαι πιστός στη μεγάλη Μου ευσπλαχνία και για να σε γλιτώσω από την καυτή σου αποστασία, παιδί Μου, 3 σου έστειλα και συνεχίζω να σου στέλνω αδιάκοπα το Άγιο Πνεύμα που σε θεοποιεί και σε ενώνει μαζί Μου.
    Πρόσεξε τώρα και μάθε:
    Μακάριοι όσοι άνοιξαν τις καρδιές τους για να καθαριστούν και να είναι έτοιμες να δεχθούν το Άγιο Πνεύμα για μια μεταμόρφωση, γιατί αυτοί θα θεοποιηθούν και θα ονομαστούν γιοι και θυγατέρες του Υψίστου, θα ονομαστούν συμμέτοχοι στη θέωση.
    Μακάριοι……..
    ΕΓΩ, Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΟΛΩΝ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ



    25 Σεπτεμβρίου, 1997

    Η Φλόγα της Καρδιάς Μου θα είναι ο εξαγνισμός σου, δημιουργία, κι αυτή θα εκτελέσει την κρίση Μου. 24 Αυτό θα γίνει για να σου αφαιρεθεί το πέπλο και να Με δεις ντυμένο λαμπρή ομορφιά και αγιότητα. Θα επιτελέσω το σπλαχνικό Μου έργο 25 αγάπης για να σε κερδίσω για τον εαυτό Μου. Τότε κι εσύ με τη σειρά σου θα στραφείς σε Μένα και θα γίνεις κι εσύ μάρτυρας της Αγάπης Μου. Κι όταν ο κόσμος έκπληκτος από την αλλαγή της καρδιάς σου, σε ρωτήσει για την αιτία της ταπεινής σου συμπεριφοράς, θα απαντήσεις: "Έμαθα από τον Πατέρα μου, άκουσα το Νυμφίο Μου και έγινα παιδί του φωτός. Ο Θεός είναι το φως Μου και αιώνια ζωή είναι να αναγνωρίζουμε ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Τότε, φίλοι Μου, θα ανήκετε κι εσείς στο Νυμφίο παντοτινά και αιώνια". Αχ, γενεά, δεν άκουσες τον Υιό Μου, τον Ιησού Χριστό, να σου λέει: "Πλησιάζει ο καιρός, έφτασε κιόλας, που οι νεκροί θα ακούσουν τη φωνή του Υιού του Θεού, και όσοι την ακούσουν θα ζήσουν. Γιατί όπως ο Πατέρας είναι πηγή ζωής, έτσι έκανε και τον Υιό πηγή ζωής". 26 Γιατί λοιπόν σε φοβίζει σ' αυτούς τους πονηρούς καιρούς η αφθονία των θησαυρών της Καρδιάς Μου που σου χαρίζονται; Γιατί σε ξαφνιάζουν τα σημερινά Μου θαύματα; Δεν είμαστε η Πηγή της Ζωής; Τα βουνά κλονίζονται από την οσμή του θανάτου που ανεβαίνει από τη δημιουργία Μου και τα νερά βρυχώνται και κοχλάζουν αγωνιώντας, όταν Με ακούνε να αγωνιώ βλέποντας το δικό Μου γένος να αργοπεθαίνει μαζί με τον κόσμο που διαλύεται μέσα στην αμαρτία και την αδικία. Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε κλειστό το στόμα Μας; Είμαστε η Πηγή της Ζωής και από αυτή την πηγή, η καρδιά Μας υποκινεί τη δική σας με τον υψηλό Μας σκοπό: θα απευθύνουμε τον Ύμνο της Αγάπης Μας σε τούτη τη γενεά που αργοπεθαίνει, και όποιος ακούει, είναι ευλογημένος.

    Όποιος τον ακούει με προσοχή, θα γίνει ψηλός και δυνατός σαν δένδρο, γιατί η ρίζα του θα μεγαλώνει ανάμεσα στις Εντολές Μου και τις αποφάσεις Μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΗΧΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ


    26 Οκτωβρίου 1997

    Γίνε σαν ηχηρό βιβλίο και μίλησε, πες τα λόγια που σου είπα.

    Σπάσε τη θανάσιμη σιωπή και παράθεσε τα Λόγια Μου. Κάνε να Με γνωρίσουν εκείνοι που δεν Με ζήτησαν ποτέ και να συλλογιστούν ότι ο Ων είναι ο Νυμφίος τους. Αυτό είναι ένα μυστήριο που αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για τους αποστάτες, αλλά και για όλους εκείνους που, παρά το γεγονός ότι κηρύττουν το Λόγο Μου, δεν Με συνάντησαν ποτέ και ούτε Με γνωρίζουν. ΕΓΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, σε ευλογώ μέσα στην Τριαδική Μας Αγιότητα. Ευλόγησε κι εσύ το λαό Μου στο Όνομά Μου.



    Το Νέο Άσμα της Αγάπης Μου
    9 Ιουλίου 2020

    Ω, ναι! Μεθυσμένος από αγάπη σε νυμφεύθηκα, 11 και σου επέτρεψα, νύφη Μου, 12 να αφαιρέσεις το Πέπλο που σκεπάζει τη Θεότητά Μου και να ατενίζεις το Άγιο Πρόσωπό Μου μέρα και νύχτα, πρόσωπο με Πρόσωπο. Τα πόδια σου ξαφνικά κλονίστηκαν όταν αντίκρισες τη Φωτεινή Μου Μορφή, αλλά Εγώ σε κράτησα γερά στην Αγκαλιά Μου και σε δυνάμωσα και σε ενθάρρυνα, προσφέροντάς σου ένα θείο Δώρο, σου πρόσφερα να μοιραστείς τα Θεϊκά Μου Μυστήρια. Σου πρόσφερα να πιείς από τον ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΝΟ. Μεθυσμένη από τον ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΝΟ, ζήτησες περισσότερο. Σου πρόσφερα νικηφόρα το Ποτήρι Μου. Επιζήτησα με όλη Μου την Καρδιά την εύνοιά σου, προσφέροντάς σου και ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΆΡΤΟ, σημάδι της μεγάλης Μου Αγάπης και ένα δώρο από τον Νυμφίο που δείχνει την Αγάπη Του στη χρισμένη νύφη Του. Στο Νυμφώνα της Καρδιάς Μου, σου απέδειξα ότι είσαι οστό από το Οστό Μου και σάρκα από τη Σάρκα Μου, αφού σε έθρεψα με τον ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΡΤΟ ΜΟΥ.

    Το Νέο Αγαπητικό Άσμα Μου
    9 Ιουλίου 2020

    Και τότε, σα τον Νυμφίο που οδηγεί τη νύφη του στο Βωμό, το κεφάλι σου γερμένο πάνω στον Ώμο Μου, θα σε οδηγήσω στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΙΠΝΟ, το αριστερό Μου Χέρι γύρω από τη μέση σου, ενώ θα σε κρατώ σφιχτά στην αγκαλιά Μου, για να απολαύσουμε μαζί τα αγαθά του Βασιλικού Μου Οίκου. Μαζί Μου, δεν θα σου λείψει τίποτα. Θα σε φροντίσω και θα στολίσω την ψυχή σου με την Δόξα του Ονόματός Μου και της Θεότητάς Μου, θα σε ντύσω με χρυσοΰφαντη φορεσιά, μύρο και αλόη θα στάζουν από τη νυμφική στολή σου. Και ενώ θα καθόμαστε αργότερα ο ένας κοντά στον άλλο στη Συζυγική Μας κλίνη, σκεπασμένη με χρυσό θόλο, θα σε περιβάλω πλήρως με τον εαυτό Μου, σβήνοντας τις αμαρτίες της νεότητάς σου.
    Θα σου διδάξω με ευσπλαχνία τη σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις
    Θα σου εμπιστευθώ να κουβαλήσεις τα πιο πολύτιμα δώρα Μου, το Ακάνθινο Στεφάνι Μου, τα Καρφιά Μου και τον Σταυρό Μου, σαν υπενθύμιση της Μεγάλης Αγάπης που τρέφω για εσένα. Θα σε διασκεδάσω, αγαπημένη Μου και θα σου μάθω με αγαπητικούς ψιθύρους την Προσευχή της Ένωσης, και θα σου ψάλλω με τη φιλντισένια άρπα Μου το Άσμα των Αρετών και της Αγάπης Μου, ένα Άσμα γεμάτο Σοφία. Επειδή είμαι πληγωμένος από αγάπη για εσένα. Κι εσύ, δική Μου, όσο περισσότερο θα Με αγαπάς, τόσο περισσότερο θα εστιάζεις βαθύτερα στα βάθη του Κόρφου Μου.
    Ύψωσε άφοβα τη φωνή σου και προφήτεψε. Προφήτεψε, παιδί Μου, για να εξαλειφθεί η κακία από τόσες καρδιές! Όσοι έχουν αυτιά ας ακούσουν αυτά που λέει σήμερα το Πνεύμα στις εκκλησίες. Όσοι διψούν ας έρθουν. Γράψε και πες στις ιερατικές Μου ψυχές αυτά τα λόγια:
    "Η μυστική δύναμη της ανομίας είναι ήδη επί το έργον. Αυτό όμως θα γίνεται μόνον ωσότου φύγει από τη μέση αυτός που τώρα είναι το εμπόδιο. Τότε θα φανερωθεί ο άνομος." 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ


    15 Μαρτίου, 1993

    Τούτο σας λέω: αγαπάτε την Εκκλησία Μου όπως Εγώ την αγαπώ, και όπως θυσιάστηκα για την Εκκλησία Μου για να την καθαγιάσω πλήρως, έτσι κι εσείς, ιερείς Μου, θυσιαστείτε γι' Αυτήν, μιμηθείτε Με. Σας τα λέω όλα αυτά και γνωρίζω ότι τα πρόβατα που Μου ανήκουν θα ακούσουν τη Φωνή Μου και δεν θα Μ' εγκαταλείψουν ποτέ. Σας απευθύνομαι σήμερα για να σας πω από τα βάθη της Καρδιάς Μου τα ίδια πικρά λόγια που πρόφερα ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΔΕΙΠΝΟ, τριγυρισμένος από τους μαθητές Μου: "Ένας απ' αυτούς που μοιράζονται το Τραπέζι Μου, επαναστατεί εναντίον Μου. Σας το λέω αυτό τώρα, προτού συμβεί, ώστε όταν συμβεί να πιστέψετε ότι Εγώ είμαι Αυτός που σας μιλάει σήμερα."

    ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΟΥ


    16 Οκτωβρίου 2000


    - Εγώ είμαι ο Μέγας Αρχιερέας επάνω σε όλο Μου τον Οίκο, αυτόν τον Οίκο που οι άνθρωποι έχουν διαιρέσει άσπλαχνα, από έλλειψη αγάπης. Θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσω να βλέπω τον Οίκο Μου διηρημένο και σε τέτοια ανταρσία και να μην επέμβω; Τι πρεσβεύουν; 11 Σε ποιο όνομα ομολογούν την πίστη τους; Χαμήλωσα το Βλέμμα Μου για να μην τους βλέπω όταν Με υψώνουν με τα χέρια χωρίς πίστη, χωρίς αγιοσύνη… Κι όμως, για χάρη των πιστών Μου κατεβαίνω στα χέρια τους. Όλο και λιγότερη σημασία αποδίδεται στη Θεία Μου Ευχαριστία.

    Εγώ, ο ένδοξος Βασιλιάς, η Μεγαλοσύνη υπεράνω πάσης μεγαλοσύνης, η Κυριαρχία υπεράνω πάσης κυριαρχίας, σας καλώ δια της χάριτος να φάτε τούτη τη φορά το ζωντανό Μάννα, ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΆΡΤΟ, με το είδος της Θείας Ευχαριστίας. Γι' αυτό λοιπόν, λέω στις εκκλησίες εκείνες που ο κλήρος τους δεν έχει αποδεχθεί το Μυστήριό Μου: "Συνέλθετε και αναζητήστε Με διακαώς, κυριαρχήστε επίσης στη μνησικακία σας απέναντι στη Μητέρα Μου. Είθε όλες οι φυλές να μάθουν ότι η Σάρκα και το Αίμα Μου προέρχονται από τη Μητέρα Μου. Ναι, το Σώμα Μου προέρχεται από την Παναγία Παρθένο, από αγνό αίμα. Ευλογημένο το Όνομά Της!

    Για να σώσω όλους τους ταπεινούς της γης που Με λαμβάνουν και να τους δωρίσω άφθαρτη ζωή, έγινα Άρτος για να σας δώσω τον εαυτό Μου. Και μέσω της Κοινωνίας αυτής, αγιάζω όλους όσους Με λαμβάνουν και τους θεοποιώ, για να γίνουν σάρκα από τη Σάρκα Μου και οστό από τα Οστά Μου. Με το να Με μοιράζεστε, Εμένα ο οποίος είμαι Θείος, Εγώ κι εσείς γινόμαστε ένα σώμα, πνευματικά ενωμένοι. Γινόμαστε συγγενείς, επειδή μπορώ να σας κάνω συμμέτοχους στη θέωση. Με τη Θεότητά Μου, θεοποιώ τους ανθρώπους…

    Δεν έχετε ακούσει: "Εσείς είστε θεοί, είσαστε όλοι σας παιδιά του Υψίστου"; 12 Τώρα, κρίνομαι από τους ανθρώπους. Το Ένδυμα 13 που μπορεί να σας καλύψει και να σας ντύσει μεγαλόπρεπα, μεταμορφώνοντάς σας, θεοποιώντας σας, απορρίπτεται από τις εκκλησίες εκείνες που δεν μπορούν να κατανοήσουν το Μυστήριό Μου…

    Σήμερα, φωνάζω και πάλι από τον Ουρανό: "αδελφοί, γιατί υπονομεύετε τη Θεότητά Μου; Αφού ισχυρίζεστε ότι εσείς γνωρίζετε αυτό που είναι σωστό, γιατί τότε το πνεύμα σας απογυμνώνει την Εκκλησία Μου; Σας προσκαλώ να βασιλεύσετε μαζί Μου, σας προσκαλώ να κυβερνήσετε μαζί Μου, σας προσκαλώ να ιερουργήσετε και να μετέχετε στο Θείο Μυστήριο με τον τρόπο που αληθινά το καθιέρωσα.

    - Κι αν δεν ακούσουν;

    - Οι υπερόπτες δεν θα πάψουν να Με χλευάζουν, αυτό όμως γίνεται επειδή παρέκκλιναν από το Φως Μου. Είμαι παρών στην Θεία Ευχαριστία Μου, όμως αν δεν δούνε την Θεότητά Μου με πνευματικά μάτια, θα συνεχίσουν να μοιάζουν με νυσταγμένο άνθρωπο που ποτέ δεν συλλαμβάνει τίποτα απ' ό,τι του λένε. "Τι είπες; Σε μένα μιλούσες, ε;" ρωτάει.

    Μεγαλοπρεπή και ένδοξο οι εκκλησίες αυτές Με ανακηρύσσουν, βεβαιώνουν την ισχύ Μου διακηρύσσοντας τη φοβερή Μου δύναμη, ψάλλοντας σε Μένα ύμνους, αναγνωρίζοντας την Παντοδυναμία Μου και τα μεγαλεία Μου, γίνομαι όμως λίθος προσκόμματος όταν πρόκειται να μετρηθεί το μεγαλείο της Θεότητάς Μου και της Παρουσίας Μου στην Θεία Ευχαριστία.

    Σήμερα, αυτός είναι ο λίθος προσκόμματος που τον απορρίπτουν οι οικοδόμοι και δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
    10 Δεκεμβρίου, 2001

    Εγώ είμαι ο Φύλακας του Οίκου Μου και των οικείων Μου. Υποφέρω να βλέπω τον Οίκο Μου να κομματιάζεται. Έχεις διαβάσει; "από αφροντισιά πέφτει της στέγης το δοκάρι, κι από του νοικοκύρη την αδράνεια στάζει το σπίτι" 4 Τον Οίκο Μου τον έχουν παραμελήσει. Κάθε σπίτι κάποιος πληρώνει γι' αυτό. Εγώ αγόρασα τον Οίκο Μου με το ίδιο Μου το Αίμα. Γιατί κανείς δεν έδωσε προσοχή στην ικεσία Μου όταν προσευχόμουν στον Πατέρα να είστε ένα; Σήμερα, αν είχατε ανταποκριθεί στο κάλεσμά Μου δείχνοντας υπακοή, ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΩΜΟ.
    Βασιλέας των βασιλέων, ντυμένε Μεγαλοπρέπεια, Κύριος πάσης εξουσίας
    28 Νοεμβρίου 2016
    Χαμογελώντας τώρα, μου προσφέρεις Κρασί να πιώ
    από το ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟ μεθώντας μέχρι ζάλης,
    πόσο ευχάριστα κατεβαίνει!

    Βασιλέα των βασιλέων, που είσαι ντυμένος Μεγαλοπρέπεια,
    Κύριε πάσης εξουσίας, άφησέ με να μείνω για πάντα
    στην Αίθουσα του Βασιλικού Σου Δείπνου,
    και να βρω καταφύγιο κάτω απ' τις φτερούγες Σου.»
    - Ναι, πιες από το Κρασί Μου και φάε από τον Άρτο Μου, και πάντα θα σε καθοδηγώ, για να σε βλέπω να βλασταίνεις και να καρποφορείς. Η Καρδιά Μου θα συγκινηθεί από την εκλεκτή αυτή ωδή, σήκω λοιπόν και δέξου τις Ευλογίες Μου. Η Καλοσύνη και η Ευσπλαχνία θα σε ακολουθούν, χάρη στο Άγιο Όνομά Μου.
    Δεν θα σου στερήσω ποτέ την Παρουσία Μου
    2 Δεκεμβρίου 2020

    Δεν είπα στις Γραφές, ‘ζητήστε και θα σας δοθεί, ψάξτε και θα βρείτε, χτυπήστε την πόρτα και θα σας ανοιχτεί. Γιατί όποιος ζητάει λαμβάνει και όποιος ψάχνει βρίσκει και όποιος χτυπά του ανοίγεται!’ 6 Οπότε, αν κάποιος Με έχασε από τα μάτια του, ας έρθει να μετανοήσει! Η μετάνοια θα τα διορθώσει όλα και αυτοί που μετανοούν θα λάβουν άφεση, ελευθερία, και θα γεμίσουν με τη Καλοσύνη Μου. Η καρδιά τους θα γεμίσει με ειρήνη και μακαριότητα για την υπόλοιπη ζωή τους. Κι Εγώ θα τους οδηγήσω τότε στον Κήπο Μου της Ευδαιμονίας, όπου θα διαποτίζω τις ψυχές αυτές με την Αγάπη Μου και με άρρητες Ευλογίες, για να τις κρατήσω ζωντανές. Θα ενωθώ μαζί τους και θα ενωθούν μαζί Μου. Θα τους δοθεί η πράξη αυτή του Ελέους Μου και θα δουν τους εαυτούς τους να ενώνονται μαζί Μου, θεοποιημένες από Εμένα. Αυτός θα είναι ο καρπός της μετάνοιάς τους, ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΈΝΩΣΗ.
    Εγώ είμαι η Θύρα για τον Παράδεισο
    30 Σεπτεμβρίου 2019

    Ψυχή! Η επιθυμία σου για Μένα, η δίψα σου για Μένα σε οδήγησε, κόρη μου, ατενίζοντάς Με, σε ένα γαμήλιο αρραβώνα, σε ένα μυστικό γάμο. Στη Θεϊκή Αγάπη… Και η σκοτεινή νύχτα χάνεται σιγά-σιγά από την ψυχή σου, οι σαρκικές απολαύσεις είναι μόνο παρελθόν και παραμένουν στο παρελθόν, τις θεωρείς χώμα και στάχτη, γιατί μπροστά σου στέκεται τώρα η Ορατή Δόξα που είναι ασύγκριτη, ωραιότερη κι απ’ το φεγγάρι, λαμπρότερη κι απ’ τον ήλιο.
    Από τη μέρα που γεννήθηκες, σε κυνήγησα με ένα διακαή πόθο να σε κάνω δική Μου σε μια ΘΕΪΚΗ ΈΝΩΣΗ, να σε οδηγήσω σε μια ΓΑΜΗΛΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και να σε περιβάλω με τα λαμπρά συζυγικά πέπλα της αθανασίας, όπως σε επισκέφθηκα6 ως Νυμφίος, για να σε νυμφευθώ και να σε κάνω νύφη Μου … Κι εσύ, αν είχες αντιληφθεί πλήρως Ποιος ήταν μαζί σου και έσκυβε πάνω σου, θα γέμιζες με χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Θεός θα δείξει σύντομα την εύνοιά Του
    2 Ιουνίου 2015

    Σας ερωτώ λοιπόν ειλικρινά: Δεν έχετε αφιερωθεί σε Μένα με το κοινό σας βάπτισμα; Κοιτάξτε, είμαι πρόθυμος να σας δώσω το δώρο της Ενότητας, να υψώσω την Εκκλησία Μου σημάδι για όλα τα έθνη ώστε να φανεί η Δόξα Μου, αλλά χρειάζομαι την πλήρη συνεργασία σας και τη θέληση να λυγίσετε με ταπείνωση και αγάπη. Και για να ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και να μοιραστείτε το Σώμα Μου, πρέπει να μάθετε να αγαπάτε, γιατί όλοι γνωρίζετε πως υπάρχει ένα Σώμα και ένα Πνεύμα, ένας Κύριος, μία Πίστη, ένα Βάπτισμα, ένας Θεός και Πατέρας όλων, που ενεργεί μέσ’ από όλους και κατοικεί σε όλους.- Και παρότι γνωρίζετε αυτή την εντολή, παραμένοντας διασκορπισμένοι και απρόθυμοι να μετέχετε στα Μυστήριά Μου και στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, θλίβετε το Πνεύμα Μου. Τότε γιατί Μου ζητάτε να σας δωρίσω το Πνεύμα Μου για να αφαιρέσει τη διαίρεση ανάμεσά σας, όταν οι προκαταλήψεις εξουσιάζουν την καρδιά σας; Σταματήστε να θλίβετε το Πνεύμα Μου παραμένοντας διηρημένοι με τις μεταξύ σας διακρίσεις.
    ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Η ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ


    5 Οκτωβρίου, 1994

    Σήμερα, οποιαδήποτε ευγενική χειρονομία εκ μέρους των δημιουργημάτων Μου για να αποκατασταθεί ο ετοιμόρροπος Οίκος Μου, Με συγκινεί βαθύτατα. Οποιοδήποτε βήμα γίνεται προς την ενότητα, και χαίρεται όλος ο ουρανός. Μια προσευχή που αφιερώνεται στην αποκατάσταση του Σώματός Μου, και μειώνεται η οργή του Πατέρα Μου. Μια σύναξη για την ενότητα στο Όνομά Μου και οι ευλογίες Μου κατακλύζουν όσους συμμετέχουν σ' αυτές τις συνάξεις. Τα Μάτια Μου αγρυπνούν πάνω σ' αυτούς που Με αγαπούν και που, παρά τις ατέλειές τους, πραγματοποιούν τους διακαείς μου πόθους. Συναντηθείτε λοιπόν και μαζί στρώστε την Τράπεζα για να Με τιμήσετε. Γνωρίζετε τη γεύση του Ποτηρίου Μου και του Άρτου Μου. Και οι δυο σας γευθήκατε ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΟΥ. Η τρίτη γλώσσα όμως δεν Με γνωρίζει ακόμη ολότελα, αλλά εσείς, τηρήσατε την Παράδοσή Μου, μείνατε ακλόνητοι. 2 Δεν έχετε ακούσει: "οι αδερφοί και η βοήθεια εκ μέρους αγαπητών προσώπων εις καιρόν μάλιστα θλίψης, είναι κάτι το ωραίο. Περισσότερο όμως και από τα δύο αυτά θα βοηθήσει τον άνθρωπο η γενναιοδωρία" 3 Επισπεύσετε την ημέρα, για τη Δόξα Μου. Από την Ανατολή, θα επισπεύσω μια γενναιόδωρη καρδιά, που με την πιστότητά της θα σφραγίσει μια συνθήκη ειρήνης με τη Δύση.

    Η Κυριαρχία Μου μοιράστηκε στα δυο και από τότε θρυμματίστηκε… ΠΟΣΟ ΕΝΔΟΞΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟΥΣ! ΕΛΑΤΕ, ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΈΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

    …….
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΥ


    2 Μαΐου, 1991

    Ειρήνη σε σένα. Ο ερχομός της επίγειας Βασιλείας Μου πλησιάζει, και το Θέλημα Μου θα γίνει στη γη όπως γίνεται στον Ουρανό 1 και μέσα στις καρδιές σας θα ξανακτίσω την ενότητα της Εκκλησίας Μου. Δεν θα περιμένω πια την ανθρώπινη επιδοκιμασία, και η Νύφη Μου θα ντυθεί πάλι με αστραφτερή Δόξα, ο αφορισμός της διαίρεσης θα αρθεί και η Γυναίκα, η ντυμένη με λαμπρότητα τον ήλιο, την οποία στέλνω πριν από Μένα για να σας εκπαιδεύσει, θα σας ενθαρρύνει. Της έχω δώσει εξουσία πάνω σε κάθε φυλή και χώρα ν' ανοίξει έναν πλατύ δρόμο για Μένα.

    Ο καπνός που διείσδυσε στην καρδιά του Ιερού Μου σπιλώνοντας το Δισκοπότηρο, το Αρτοφόριο και ό,τι είναι άγιο, θα διαλυθεί με ένα φύσημα της Πνοής Μου. Τα έθνη θα μιλούν τότε μια γλώσσα και όλοι θα Με ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΡΝΙΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗΣ ΘΥΣΙΑΣ που οι εχθροί Μου πασχίζουν να καταργήσουν και να αντικαταστήσουν με το βδέλυγμα της ερημώσεώς τους.

    ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΩΡΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ: θα είστε ένα όπως Εμείς, στην Αγία Τριάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2 Ιουνίου, 1991

    Ο καπνός του Σατανά εισχώρησε μέσα από τους αρμούς και τις τρύπες και σας κατέλαβε στον ύπνο, γιατί δεν θελήσατε να Με αναγνωρίσετε στη Θεότητά Μου, αλλά μάλλον ακολουθήσατε τις δικές σας παράλογες ιδέες. Τούτο σας λεω: θα γεμίσω το σκοτάδι σας με το Φως Μου, γιατί σκοπεύω να σε νυμφευθώ, γενεά, με το Άγιο Πνεύμα Μου. 9

    Η Γραφή λεει ότι ο Αποστάτης θα σας τρέφει τη μια μέρα με μια μερίδα Ορθολογισμού, την άλλη μέρα με μια μερίδα Φυσιοκρατίας, με απώτερο σκοπό να εξαφανίσει και να σβήσει το λιγοστό φως που απέμεινε μέσα σας, σ' εσάς που είστε ο Ναός Μου. Ο Εισβολέας 10 έχει καταλάβει πολλά Φρούριά Μου 11, επιβάλλοντας με τη βία το βδέλυγμα της ερημώσεώς του 12 και ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΘΥΣΙΑ ΜΟΥ 13 από μέσα σας 14 για να στήσει στη θέση Της μια ανάξια απομίμηση 15, ένα είδωλο θνητού ανθρώπου, που είναι βδέλυγμα για την Αγιότητά Μου 16.

    Είστε η Αγία Μου Πόλη 17, κι εσείς, εσείς που επιτρέψατε στο Άγιο Πνεύμα Μου να σας πλημμυρίσει σαν Ποτάμι 18, είστε η Νέα Μου Ιερουσαλήμ 19, οι πρώτοι καρποί 20, αυτοί ακριβώς που είχαν υπομονή και πίστη 21. Και σαν δρόσος που αναβλύζει από το Στόμα Μου, σαν σταγόνες βροχής πάνω στο χορτάρι, θα βάλετε την Ελπίδα σε πολλές ξερές καρδιές, γιατί όλη η λαμπρή Δόξα της Καρδιάς Μου θα καθρεφτίζεται επάνω σας και θα σας κάνει να λάμπετε σαν πολύτιμο πετράδι που κρυσταλλολάμπει 22.

    ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ, πολλοί από σας που δεν έχουν γεννηθεί από το Πνεύμα θα λάβουν άνωθεν, με τη Χάρη Μου, το Πνεύμα της Αληθείας. Το Πνεύμα της Αληθείας θα κατέβει σε όλη Του τη λαμπρή Δόξα από τον Ουρανό και θα σκηνώσει μέσα σας. Το Άγιο Πνεύμα Μου θα σας νυμφευθεί και θα σας κάνει νύφη Του 23, ομορφαίνοντάς σας με την Αγιότητά Του και ξαφνικά τα Ουράνια πράγματα θα φανερωθούν μέσα στις καρδιές σας και η Βασιλεία Μου, που ήταν ακόμη αόρατη στις καρδιές, θα γίνει ορατή και καθαρή σαν κρύσταλλο σε όλη Της τη Δόξα. Αγαπημένοι της Ψυχής Μου, Φρούρια, ευλογημένοι εσείς που θα βρεθείτε αψεγάδιαστοι. 24
    ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ


    8 Μαρτίου 1991


    Κάθε σταγόνα του αίματός Μου σε έκανε δική Μου. Εξαγόρασα την ψυχή σου χύνοντας το πολύτιμο αίμα Μου για τη σωτηρία σου. Υπέμεινα όλες τις αγωνίες με Αγάπη, γιατί γνώριζα ότι Η ΘΥΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΣΩΖΕ. Ο,τι έκανα ήταν για τη σωτηρία σου. Κόρη Μου, όλ' αυτά ας είναι ξεκάθαρα για σένα. Είμαι η Αγάπη και η Αγάπη συνεχίζει να σώζει. Δεν σταμάτησα μόνον εκεί (πάνω στο Σταυρό Μου), συνεχίζω να σας καλώ για τη σωτηρία σας. Συνεχίζω να καταδιώκω τον αμαρτωλό. Ετοιμασθείτε λοιπόν, γιατί σύντομα θα έρθω να σας συναντήσω. Εγώ, ο Κύριος, σας αγαπώ όλους παράφορα.

    ΕΙΜΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ
    ΛΑΤΡΕΥΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ


    29 Δεκεμβρίου 1989

    Αγαπημένη Μου, Η ΘΥΣΙΑ ΜΟΥ είναι για την αιωνιότητα, κι εσύ που αγαπά η Ψυχή Μου δέξου Την κάθε μέρα. Το Θυσιαστήριό Μου αυτήν την Αγία στιγμή είναι γεμάτο αγγέλους κάθε τάξεως, έτοιμους να συναντήσουν Εμένα, το Θεό τους. Πεσμένοι στα γόνατα, Με λατρεύουν, παρηγορώντας την Καρδιά Μου, κι εσείς που είστε έτοιμοι να Με δεχθείτε δε θα Με λατρέψετε; Δε θα Με προσκυνήσετε; Έxετε συναίσθηση της Αγίας Μου Παρουσίας, μην αποκοιμάστε μπροστά στην Παρουσία Μου, μην επιτρέπετε στο πνεύμα σας να φτερουγίζει αλλού μπροστά στην Παρουσία Μου. Θα επιτρέπατε στους εαυτούς σας να είναι απαθείς, αν ήσασταν στα πόδια του Σταυρού Μου στο Γολγοθά; Αγαπημένοι Μου, πώς θα νιώθατε αν ήσασταν παρόντες στη Σταύρωσή Μου πάνω στο λόφο; Θα επιτρέπατε στο πνεύμα σας να γεμίσει με ασήμαντα καθημερινά γεγονότα ή θα πέφτατε χάμω στα πόδια του Σταυρού Μου και θα Με λατρεύατε; Πέθανα για σας πάνω στο Σταυρό, παραβλέποντας τα μαρτύρια που έπρεπε να υποφέρω. Θα επιτρέπατε, λοιπόν, στους εαυτούς σας να είναι ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΥΣΙΑ ΜΟΥ; ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ.

    Ελάτε, λοιπόν, σε Μένα, έχοντας αυτήν τη φορά πλήρη συναίσθηση Ποιον δέχεστε και Ποιος ενώνεται μαζί σας για να σας εξαγνίσει, δίνοντάς σας την αιώνια Ζωή. Κόρη Μου, να είσαι υπομονετική, όπως είμαι υπομονετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΨΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ
    ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ


    25 Oκτωβρίου 1988


    Είμαι Αυτός που σε αγαπά περισσότερο απ' όλους και είμαι Αυτός που σ' ευλογεί περισσότερο απ' όλους. Η ζηλότυπη Αγάπη που έχω για σένα θα φλογίσει τη μικρή σου καρδιά και θα τη μετατρέψει σε μια φωτεινή λαμπάδα, έτσι ώστε με τη σειρά σου να φλογίσεις και άλλες καρδιές για να Με αγαπήσουν. Γίνε ο βωμός Μου που καίει με την Αγάπη Μου, εξάπλωσε αυτή τη φλόγα και ζωντάνεψε ακόμη και τις πέτρες σε αφοσιωμένους Μου οπαδούς. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΈΘΝΗ. Γίνετε ένα υπό το Άγιο Όνομά Μου. Σε αγαπώ, δημιουργία, χωρίς όρια! Ξαναζωντάνεψε, δημιουργία! Πιστέψτε στην Παρουσία Μου ανάμεσά σας. Επιτρέψτε Μου να εισχωρήσω στην καρδιά σας, για να σας θεραπεύσω όλους!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ;
    ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ


    25 Οκτωβρίου, 1991
    Ω, κόρη Μου, αυτό που θέλω να καταλάβουν, ιδίως όσοι ζουν μέσα στις Πληγές Μου, είναι το μέγεθος της θλίψης Μου. Και ο λόγος που έδωσα έμφαση σε ορισμένα πράγματα είναι για να τους αξιώσω να διακηρύξουν με το Πνεύμα και όχι με το γράμμα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, για να δουν τα πράγματα με το Θείο Μου Φως και όχι με το δικό τους. Είναι γνωστό ότι είμαι Πιστός και Δίκαιος και το γεγονός ότι στερούνται πιστότητος και δικαιοσύνης δεν σημαίνει ότι και Εγώ θα τους δείξω λιγότερη Πιστότητα, Δικαιοσύνη και Ειρήνη και ότι δεν θα έλθω για να τους σώσω. Ακόμη και αν όλοι τους απομακρυνθούν από Μένα και από τους Δρόμους Μου, Εγώ θα παραμείνω Πιστός και Αληθινός. 2

    Το Πνεύμα Μου θα εργάζεται για την αποκατάσταση της ειρήνης μεταξύ αδελφών και διαμέσου του Σταυρού Μου και των Πληγών Μου θα σας ενώσω όλους σε ένα Σώμα και θα σας κάνω να με δοξάσετε γύρω από μία Τράπεζα και το φράγμα που σας κρατεί χωρισμένους θα πέσει. Καμμιά αφορμή για κατάρα δεν θα υπάρχει πια 3 και ο ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΜΟΥ θα βρίσκεται στη θέση του. Ελάτε σε Μένα σα μικρά παιδιά, για ν'ανοίξω τα μάτια της ψυχής σας, ώστε να δείτε πόση Ελπίδα περικλείει για σας το Κάλεσμά Μου.

    Ευλόγησε Με κόρη Μου. Έλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΘΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ


    19 Iουνίου 1989


    Aγαπημένοι Mου, η Hμέρα πλησιάζει που κάθε όραμα θα επαληθευθεί, κάθε προφητεία σύντομα θα εκπληρωθεί, και στη διάρκεια της δικής σας ζωής. Γι' αυτό ανοίξτε τις καρδιές σας και προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί το Πνεύμα της Xάριτός Mου εκχέεται τόσο γενναιόδωρα πάνω σ' αυτή τη γενεά. H Hμέρα, που όλες οι γενεές θα γίνουν μία, με έναν Ποιμένα, γύρω από μία Aγία Tράπεζα, κι Eγώ, ο Kύριος, θα είμαι για αυτές Mοναδικός, πλησιάζει. Προσευχηθείτε λοιπόν, αγαπημένοι Mου, προσευχηθείτε γι' αυτή την Eνότητα, για την οποία, Eγώ, ο Kύριος, βρίσκομαι σε πλήρη προετοιμασία. Tώρα είστε διασκορπισμένοι και οι βοσκές σας άγονες. O θρήνος του ποιμένα Mου 1 ακούγεται σε ολόκληρο τον Oυρανό, γιατί οι Kάιν έσπασαν τη ράβδο του σε πολλά τμήματα, την ενότητα σε κομμάτια, για να σπάσουν την αδελφοσύνη μεταξύ τους 2. Aλλά η Hμέρα της Δόξας του Σώματός μου είναι κοντά και τι μεγάλη χαρά θα είναι! Θα είναι μία ημέρα θαυμάτων και οι Πληγές που δέχθηκα μέσα στο σπίτι των καλύτερων φίλων Mου θα θεραπευθούν.

    H Iερή Mου Kαρδιά σήμερα ποθεί την αγάπη μέσα στην αγνότητα, το μόνο που χρειάζομαι είναι μια ανταπόδοση αγάπης. Δεν έχω, από αγάπη, προσφέρει τον Eαυτό Mου ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EΥΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΘΥΣΙΑ; Eίναι άραγε πάρα πολύ να σας ζητήσω την εγκατάλειψή σας σε Mένα; Eίναι άραγε πάρα πολύ να σας ζητήσω λίγη αναγνώριση και μιαν ανταπόδοση αγάπης; H Aγάπη ποθεί την αγάπη, η Aγάπη διψά γι' αγάπη, η Aγάπη σάς παρακαλεί για μιαν ανταπόδοση αγάπης. Mην επαναστατείτε εναντίον του Nόμου Mου, που είναι ένας Nόμος Aγάπης.

    Ω, αγαπημένοι, πόσο σας αγαπώ! Γιατί πολλοί από σας έπαψαν να Mε λατρεύουν; Σας υπενθυμίζω ότι είμαι Παρών αυτή την Iερή Ώρα. Περικυκλωμένος από τα Σεραφείμ και τα Xερουβείμ Mου στέκομαι σιωπηλός μπροστά σας. Eγώ, ο Άγιος των Aγίων, σας έχω δώσει τ' όνομά σας: "Aγαπημένοι". Aν και έχετε αμαρτήσει απέναντί Mου, σας έχω συγχωρήσει. Eίστε ο γόνος Mου! Θα σας δω λοιπόν, αγαπημένοι Mου, στην καθορισμένη Ώρα της Λατρείας; Θα σηκωθείτε να έρθετε σε Mένα, σε Mένα που θα σας περιμένω στην Aγία Mου Tράπεζα; Eλάτε σε Mένα. Eλάτε σε Mένα. Mην αρνείσθε αυτό που σας προσφέρει το Πνεύμα αυτές τις ημέρες, μείνετε μέσα στην Aγάπη Mου και δεχθείτε το Έλεός Mου. Θυμηθείτε πως τα πάντα θα χαθούν και δε θα παραμείνει τίποτα και πως όλα θα φθαρούν μία μέρα, αλλά η ψυχή σας θα μείνει παντοτινά. Eγώ, ο Kύριος, ευλογώ τον καθένα σας και σας δίνω την Eιρήνη Mου, για να μπορέσετε να τη δώσετε στους άλλους.
    ________________________________________
    Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΟΞΑΣ


    1 Φεβρουαρίου 1988


    - Είμαι ο Κύριος, η Ανάσταση. Όταν θ' αναστήσω τη Ρωσία, θ' αποκαταστήσει τα δώρα Μου, θα ομορφύνει πάλι τον Oίκο Μου με την αγάπη και θα την ενώσω πάλι μαζί Μου. Θα της προσφέρω τον Άρτο Μου και τον Oίνο Μου και δεν θ' αρνηθεί την Τροφή Μου. ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΦΑΓΕΙ ΤΟΝ ΆΡΤΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ OΙΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ ΔΟΞΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ. Θα την ντύσω με τη Δόξα Μου, θα τη στολίσω μεγαλόπρεπα, θα την ποτίσω από τις δικές Μου Πηγές, θα γεμίσω τα κελάρια της. Τα μάτια Μου είναι πάνω της. Αχ, Βασούλα! Περίμενε μόνο και θα δεις! 4 Κόρη, πόσο επιθυμώ διακαώς να δω τον Πέτρο, τον Πέτρο Μου, να επισκέπτεται την αδερφή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΑ;


    13 Iανουαρίου 1988

    Δεν έχω πει ότι όποιος ισχυρίζεται ότι είναι στο Φως Μου, όμως μισεί τον αδερφό του, είναι ακόμη στο σκοτάδι; Κατάλαβαν καλά τι εννοούσα με το "αν φέρεις την ΠΡΟΣΦΟΡΑ σου στο ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ και ξαφνικά θυμάσαι ότι ο αδερφός σου έχει κάτι εναντίον σου, άφησε εκεί μπροστά στο ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ την ΠΡΟΣΦΟΡΑ σου, πήγαινε να βρεις τον αδερφό σου και συμφιλιώσου πρώτα μαζί του και ύστερα να επιστρέψεις με καθαρή καρδιά να παρουσιάσεις την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ"; Με αυτό εννοούσα πως θα πρέπει να ζείτε αρμονικά ο ένας με τον άλλον και ν' αγαπάτε ο ένας τον άλλο, να κάνετε ειρήνη μεταξύ σας, να συμφιλιωθείτε, πριν Μου προσφέρετε τα δώρα σας μέσα στον Oίκο Μου.

    Ζήτησα από τούτη τη γενεά να μετανοήσει
    28 Νοεμβρίου 2015

    Το επαναλαμβάνω: καθαρίστε τον νου και την καρδιά σας με τη μετάνοια, με μια δακρύβρεχτη μετάνοια. Αλλά όσοι είναι διεστραμμένοι, όσοι έχουν πάρει στραβό δρόμο θα αντιμετωπίσουν αυτό που έσπειραν.
    Και τώρα, Βασούλα, ύμνησε την Αγάπη Μου, ύμνησε Εμένα, τον Θεό σου, γιατί ΕΧΤΙΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΑ, θεμελιωμένα στην αγάπη, έχτισα ξανά αυτά τα ερείπια.2 Η Γραφή λέει: Αφού, λοιπόν, αναστηθήκατε μαζί με τον Χριστό, να επιδιώκετε τα αγαθά που βρίσκονται στον ουρανό, εκεί που κάθεται ο Χριστός στα δεξιά του Θεού, οι σκέψεις σας να είναι στραμμένες προς αυτά κι όχι προς τα γήινα πράγματα. Γιατί πεθάνατε μαζί με το Χριστό κι η ζωή σας είναι κρυμμένη μαζί με το Χριστό στον Θεό. Όταν ο Χριστός που είναι η αληθινή ζωή μας, φανερωθεί, τότε κι εσείς θα φανερωθείτε μαζί του δοξασμένοι στην παρουσία του. 3
    Σε διάλεξα, σε έχρισα με το άγιο μύρο Μου για να ζεις άγια και να πάρεις τα λόγια Μου και να τα μεταδώσεις σε όλους.


    Θα σας φέρω Σπίτι!

    18 Φεβρουαρίου 2021


    Πρόσφατα, μόλις πρόσφατα άκουσα λιτανείες για την επίσπευση της Επιστροφής Μου, μαζί με συνεχείς δοξολογίες, αγαπημένη Μου. Ανυπομονώ να σώσω τον λαό Μου από την καταστροφή, αλλά πρόσεξε! Η εκκλησία θα αναβιώσει, μεγαλόπρεπη σε ανάστημα, με τον κόσμο να συνωστίζεται για άλλη μια φορά γύρω από το ΑΓΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ, γυρεύοντας το Ποτήρι Μου.

    Όταν έρθετε να παρουσιασθείτε μπροστά Μου, θα σας προσφέρω τον Άρτο και τον Οίνο της Ζωής. Στο εξής. Δεν θα αγνοήσω τις προσευχές σας κι ούτε θα σας στερήσω την Αγάπη Μου. Ο Παντοδύναμος Βασιλιάς σας, που θυσίασε τη Ζωή Του για χάρη σας, σας λέει ξανά: θα σας δώσω την ασφάλεια για την οποία στενάζετε. Θα σας φέρω Σπίτι! στον Οίκο του Γιαχβέ, εκεί που πάντα ανήκατε. Σε Σύναξη μεγάλη, ο Γιαχβέ θα σας δεχτεί κλείνοντάς σας στην Αγκαλιά Του. Ο Άγιος θα ρίξει το Φως Του πάνω σας ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τη γλυκύτητά Του.

    Αποδώστε τιμή σε Εμένα, τον Θεό σας, όπως οι άγγελοί Μου στις Ιερές Αυλές Μου, και μη συμμετέχετε στη μοίρα των αμαρτωλών που παραμένουν διηρημένοι, αλλά λάβετε μέρος στην πομπή γύρω από το Θυσιαστήριό Μου, γιατί είστε όλοι ένα για Εμένα! ♥ IC

    What Does Christ's Return Mean?
    Satan's Lie To Eve Repeated
    1 Ιουνίου, 2002



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Γραφή λέει: "Σ' εκείνον κραύγαζα για βοήθεια, βέβαιος κιόλας πως θα τον δοξολογούσα. Αν είχα δει ανομία στην καρδιά μου δεν θα με είχε ακούσει ο Κύριος. Ωστόσο με άκουσε ο Θεός, πρόσεξε τη φωνή της προσευχής μου. 8"
    Όποιος επιθυμεί τη σωτηρία, θα νιώσει την ανάγκη να μετανοήσει κι Εγώ θα ακούσω τη μετάνοιά του. Ο μισθός που δίνει η αμαρτία είναι ο θάνατος. Η αμαρτία μοιάζει με δηλητήριο μέσα σας και όσο περισσότερο παραμένει μέσα σας, τόσο περισσότερο αρρωσταίνετε και έρχεστε πλησιέστερα στο θάνατο. Όσο καθυστερείτε να καθαρίσετε τον οργανισμό σας από αυτό, τόσο περισσότερο κινδυνεύετε να πεθάνετε. Μπορείτε να απαλλαγείτε και να θεραπευθείτε από το δηλητήριο της αμαρτίας αν ταπεινωθείτε και αντιληφθείτε ότι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ για να αποπλύνετε τις αμαρτίες σας είναι η μετάνοια.
    Πέστε Μου: ποιος από σας, αν ανακάλυπτε ότι είχε καταπιεί δηλητήριο, θα διακινδύνευε τη ζωή του παραμένοντας αδρανής χωρίς να κάνει τίποτε γι' αυτό; Για να θεραπευθείτε από το θανάσιμο αυτό δηλητήριο, πρέπει να χαμηλώσετε το κεφάλι και να παραδεχθείτε ότι είστε αμαρτωλοί και να Μου προσφέρετε τη μετάνοιά σας.
    Και τότε, όλη η πίκρα από το δηλητήριο θα αποβληθεί μαζί με το φίδι που τρέφατε στα σπλάχνα σας όλη σας τη ζωή 9 και, μόλις ελευθερωθείτε, θα αντικαταστήσω αυτά τα κακά με τη γλυκύτητά Μου… Ναι, μόλις βγουν αυτά τα κακά, θα θεραπευθείτε και μόλις θεραπευθείτε, δεν θα είστε πια αποξενωμένοι από το Νόμο Μου. Θα γυρίσετε πρόθυμα την πλάτη στον κόσμο γιατί, μπροστά σας, θα δείτε τη δόξα Μου και τη λαμπρότητά Μου. Η θέα της ακτινοβόλου Παρουσίας Μου θα σας φωτίσει από μέσα κι απ' έξω.
    Η Γραφή λέει: "Ήσουν κι εσύ άλλοτε πνευματικά νεκρός εξαιτίας των παραπτωμάτων και των αμαρτιών σου. Ζούσες τότε σύμφωνα με τις απαιτήσεις αυτού εδώ του κόσμου, υπακούοντας στον άρχοντα των πονηρών δυνάμεων 10 που βρίσκονται ανάμεσα σε ουρανό και γη, στο σατανικό πνεύμα που εξακολουθεί να εξουσιάζει όσους δεν υπακούν στο Θεό" 11. Τώρα όμως, μετά τη μετάνοιά σου και με τη χάρη που σου έδειξα, σε ζωοποίησα εντός Μου…
    Και τότε, θα σου φανερώσω με χαμόγελα, το δρόμο της ζωής. Δεν θα βαδίζεις πια πάνω σε κάρβουνα αναμμένα αλλά σε ζαφείρια. Ο Θεός που άλλοτε Τον θεωρούσες απερίγραπτο και απρόσιτο, θα δώσει στην καρδιά σου απέραντη χαρά ενώ συγχρόνως θα σου εκφράζει τη χαρά Του: "Άλλοτε έμοιαζες με αγρό όπου βλάσταιναν μόνο αγκάθια και τριβόλια, άχρηστο και καταραμένο. Τώρα όμως, μαζί Μου, θα μοιάζεις με αγρό δικής Μου εκλογής, ποτισμένο από τις πηγές του Αγίου Πνεύματος, και θα δώσεις καρπούς ευάρεστους για Μένα" 12.
    … Ω, έλα εσύ που Με υπηρετείς, υπηρετώντας τον Οίκο Μου, πλησίασέ Με και χαροποίησέ Με. Έλα να μάθεις: η Γραφή λέει ότι κι αν αμαρτάνετε, είστε δικοί Μου, αφού αναγνωρίζετε τη δύναμή Μου, όμως, αφού γνωρίζετε ότι ανήκετε σε Μένα, δεν θα αμαρτάνετε. Επομένως, το να Με γνωρίζετε, αυτό είναι η τέλεια αρετή και το να αναγνωρίζετε τη δύναμή Μου, αυτό είναι η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. Επιθυμώ τα λόγια αυτά να γίνουν θεμελιώδης αρχή για όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Οίκος του Κυρίου Πρέπει να Σμίξει και να Γίνει Ένα!

    Κύριε! Πώς μπορεί κανείς να κάνει τους ανθρώπους των Εκκλησιών να ακούσουν και να εκπληρώσουν την επιθυμία Σου για ενότητα;
    Το μόνο που χρειάζομαι είναι αγάπη, αγάπη απ’ όλα τα ανθρώπινα πλάσματα, αγάπη απ’ όλους αυτούς που έμαθαν να Με αγαπούν. Η αγάπη θα απλωθεί σαν λαμπρό, αστραφτερό φως μαργαριταριών στην πιο σκοτεινή μερίδα της γενεάς σου και θα εισχωρήσει στις καρδιές των ανθρώπων. Και τότε, όλη η γη θα αναπαυθεί και το κακό θα υποχωρήσει δίνοντας τη θέση του στην Αλήθεια. Αν είχαν όλοι ειλικρινή πίστη και αγάπη, θα αυξάνονταν σ' Εμένα, στη μεγαλοσύνη Μου και θα έφταναν στην τελειότητα που μέτρο της είμαι Εγώ. Το Σώμα Μου, που είναι η Εκκλησία, θα γιατρευόταν. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    Αλλά ποιος ανάμεσα σ’ αυτούς που θέλεις να ακούσουν, Σε ακούει;
    Κόρη, μη στεναχωριέσαι, έχω τους Τρόπους Μου. Όλοι όσοι εμπιστεύονται και στηρίζονται στη δύναμή τους, θα αποσυρθούν ντροπιασμένοι. Σου φανέρωσα στο παρελθόν τι περιμένει όσους κρατούν τα κλειδιά της ενότητας και δεν τα χρησιμοποιούν. Θα συντρίψω τα σιδερένια ραβδιά και θα φτιάξω με αυτά ένα ραβδί. Όσοι Μου εναντιώθηκαν θα ντροπιαστούν, επειδή δεν έδωσαν ποτέ προσοχή στις προειδοποιήσεις Μου, θα καταρρεύσουν και θα συντριβούν. Λείπει η ελπίδα και η εμπιστοσύνη. Ακόμη και τους πρεσβευτές που έστειλα σε τούτη τη γενεά και τους προφήτες που προφητεύουν, τους αντιμετωπίζουν με σκληρότητα, τους αντιμετωπίζουν σαν μυθομανείς, σαν σπερμολόγους, αντί να τους υποδεχτούν με μυρωμένο λάδι και με γλυκύτητα. Είτε τους αγνοούν, είτε τους ζητούν να απέχουν από το να διακηρύττουν τα Λόγια Μου, απορρίπτοντας έτσι τις προειδοποιήσεις Μου.
    Μένω έκπληκτος, το ίδιο και οι Άγγελοί Μου, όταν βλέπω αυτήν τη γενεά να αδιαφορεί για τα πανίσχυρα μέσα που χρησιμοποιώ για να σας πλησιάσω. Χάθηκε η χαρά και η ευφροσύνη από τον Οίκο Μου. Λησμόνησαν τη γεμάτη καλοσύνη μορφή Μου. Λησμόνησαν τον Νυμφίο τους έξω από την πόρτα της καρδιάς τους. Λησμόνησαν ότι Εγώ είμαι το Αιώνιο Φως που εισχωρεί και διέρχεται μέσα απ’ όλα. Λαέ Μου, κληρονομιά Μου, αν είχες έστω και μια στιγμή μεταμέλειας, μια στιγμή μεταμέλειας και επιστροφής σ' Εμένα, θα σου αφαιρούσα την τυφλότητα σου για να δεις ότι στις μέρες σας, το Άγιο Πνεύμα, σαφής αντανάκλαση της Δόξας Μας, χαρίζεται πλουσιοπάροχα σε όλους τους ανθρώπους, πριν έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα, πριν την Επιστροφή Μου.
    Θα τους προστατεύω με το Χέρι Μου, γεμίζοντας το στόμα τους με τα Λόγια Μου, ενώ συγχρόνως θα τους χαμογελώ, ικανοποιημένος από το έργο τους. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι ασήμαντοι για τον κόσμο, αλλά σπουδαίοι στα μάτια Μου και στα μάτια των Αγγέλων Μου. Πολλοί απ’ αυτούς δέχονται διώξεις, παρενοχλήσεις και χλευασμούς, διώχνονται από την Εκκλησία Μου και μειώνονται από τους ιερείς Μου, δέχονται εμπτυσμούς από τυφλούς οδηγούς, αλλά όσο περισσότερο δέχονται στο πρόσωπό τους φαρμακερούς εμπτυσμούς, τόσο περισσότερο θα τους υψώνω Εγώ.
    Είμαι ο Χριστός και είμαι η Αγάπη

    27 Ιανουαρίου 2021

    Έως πότε θα παραμένουν κλειστές οι Εκκλησίες[11] και δεν θα μπορούν να δώσουν στο ποίμνιό
    Σου ΤΟΝ ΆΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ; Και πότε θα λειτουργήσουν κανονικά;

    Όχι προτού να φωνάξει ο Πατέρας Μου: «Αρκετά πια! Αρκετά!» Εκείνη την ημέρα, οι άνθρωποι θα φωνάξουν, «Να, αυτή είναι η ενέργεια του Θεού μας, στον οποίο ελπίζαμε για ανακούφιση και σωτηρία.» Και η κατακραυγή των αλαζόνων θα χαμηλώσει τότε… και δεν θα υψωθεί ποτέ ξανά. Και όπως στο παρελθόν, όταν μίλησε ο Πατέρας Μου στον Μωυσή, στον Ααρών και στον Σαμουήλ μέσα από μια στήλη νεφέλης, η Φωνή του Πατέρα Μου θα ακουστεί από κάθε δίκαιη καρδιά, δείχνοντάς τους ότι είναι ένας Θεός που συγχωρεί και εξαλείφει όλες τις αμαρτίες σας, ένας Θεός που σας αγαπά και σας νοιάζεται, θα δείξει τη σωτήρια δύναμή Του στα πιο απομακρυσμένα μέρη της γης. Ώσπου να έρθει εκείνη η ημέρα, χαρείτε ενόσω βρίσκεστε σε συνεχή προσευχή. Τραφείτε με τον θεϊκό Άρτο και Οίνο Μου και θα σας φέρω στο Σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 31 Μαΐου, 2003

    Η Γραφή λέει:
    «Έτσι ενεργεί όποιος τον Κύριο σέβεται, και όποιος το νόμο Του τον κατέχει Σοφία θα λάβει 4 Ναι, μπορείς κι εσύ να προϋπαντήσεις το Άγιο Πνεύμα Μου και να Το κατέχεις, και θα σε καλοδεχτεί όπως καλοδέχεται κανείς παρθένα νύφη. Και τότε, στη Νυμφική κλίνη μαζί θα ετοιμάσει τα σχέδιά Του για σένα, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ, θα σε θρέψει με της φρόνησης τον άρτο και θα σε ποτίσει της σοφίας το νερό, και θα σε περιβάλει ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, μέσα στην αθάνατη λαμπρότητά του. Ο φιλάνθρωπος Θεός θα σου δείξει πώς θα πορευθείς για να Τον υπηρετήσεις και να αγαπήσεις τον Τριαδικό Θεό. Θα σε χορτάσουμε με θεϊκή ευσπλαχνία, σμίγοντας τους εαυτούς Μας μαζί σου μέσα στους κόλπους Μας. Θα χαράξουμε πάλι με ευκρίνεια και με ακρίβεια την οδό της ζωής για σένα.
    Εγώ είμαι η Πύλη της Ελπίδας
    22 Μαΐου 2012

    1«Είμαι η Πύλη της Ελπίδας όπου υπάρχει απελπισία, της Χαράς όπου υπάρχει θλίψη, της Παρηγορίας όπου υπάρχουν βάσανα. ΕΙΜΑΙ Η ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ όπου υπάρχει θάνατος. Θα μιλήσω στην καρδιά τους, οδηγώντας τους έξω από την ερημιά τους και με μεγάλη στοργή θα φροντίσω τα πρόβατά Μου. Δεν θα είμαι σκληρός μαζί τους και θα ακούσω τους ταπεινούς όταν Μου ζητήσουν να τους συγχωρήσω.
    Πράγματι πολλοί ανάμεσά σας λησμόνησαν τις διδασκαλίες Μου, και λησμόνησαν κι Εμένα. Κι όμως, Εγώ ποτέ δεν σας λησμόνησα, παρότι αχχ, πολλοί από εσάς αμάρτησαν απέναντί Μου… Ελάτε σ' Εμένα και μάθετε πως είμαι ο Καλός Ποιμένας. Είμαι η ισχυρή σας προστασία, το δυνατό σας στήριγμα, που δίνει ζωή στο πνεύμα σας και φωτίζει τα μάτια σας. Δίνω θεραπεία, ζωή και ευλογίες. Είμαι το Παν.
    Tο Βασιλικό Μου Σκήπτρο της Αρετής
    12 Ιουνίου 2020

    Όπως έγινε και μ’ εσένα, κόρη Μου, που συμμετέχεις στο Λυτρωτικό Μου Σχέδιο και σε μετέτρεψα σε έναν αθλητή απόστολο για να φανερώσεις με χαρά στον κόσμο τη Γνώση και τις Διδαχές των μυστηρίων που σου δόθηκαν, μάθε πως είναι το Άγιο Πνεύμα που αφαιρεί την αμαρτωλότητα σου και την αντικαθιστά με αρετές. “ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ.”5 «Είμαι παρών σε όλα κι ωστόσο είμαι έξω απ’ όλα. Μπορώ να καλύψω ολόκληρο το σύμπαν.” Έχω πει: «μόνο το Βασιλικό Μου Σκήπτρο της Αρετής θα οδηγήσει με καλοσύνη όποιον είναι πρόθυμος να βαδίσει μαζί Μου στο στενό αυτό δρόμο.»
    Επομένως, αν Με αναζητήσετε με απλή καρδιά και ακολουθήσετε το Βασιλικό Μου Σκήπτρο της Αρετής, το Άγιο Πνεύμα που τα συγκρατεί όλα και γνωρίζει τα πάντα και κάθε λόγο που λέγεται, θα φανερωθεί και σ’ εσάς, θα σας στηρίξει και θα γίνει ο πιο οικείος και στενός σας Φίλος. Θα σας στολίσει με αρετές, γιατί είναι ένας Ανεξάντλητος Θησαυρός για τον άνθρωπο. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ όταν συγγενέψει με το Άγιο Πνεύμα Μου, το οποίο υπερβαίνει σε λάμψη όλους τους αστερισμούς μαζί.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ


    24 Απριλίου 2000

    "Γενεά!" θα φωνάξουν, "ετοιμάσου να ξαναβρείς τον Άντρα 1 σου!" Θα πυρπολούν τα Λόγια Μου και θα ανατρέπουν τις αιρέσεις και καθετί το διεστραμμένο. Στο Όνομά Μου θα πολεμήσουν 2 τα διχαλωτά όπλα. 3 Είμαι αποφασισμένος να καλλιεργήσω την κοινωνία αυτή και να τους κάνω να καταλάβουν ΟΤΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΣΑΓΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

    Η Βασιλική Μας Γενναιοδωρία θα κάνει τις εκλεκτές αυτές ψυχές να έχουν επιμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Θεός θα δείξει σύντομα την εύνοιά Του
    2 Ιουνίου 2015
    Ειρήνη σε σας. Η Γραφή λέει ότι ο Πατέρας Μου υπέταξε τα πάντα σε Μένα ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟ. ΈΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΥ.

    ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΔΙΩΓΜΩΝ
    ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ 6:12-17


    3 Μαρτίου 1992

    Ακούστε: η μαρτυρία των Αγίων Μου Έργων λάμπει πάνω σε όλους σας για να διώξει αυτό το σκοτάδι. Η μαρτυρία των Αγίων Μου Έργων είναι ο καλός τους καρπός, ο καρπός που διαρκεί. Η μαρτυρία των Αγίων Μου Έργων είναι το δώρο της Ειρήνης που σας δίνω και η Αγάπη που σας ενσταλάζω. Η μαρτυρία των Αγίων Μου Έργων είναι το λυτρωτικό Μου κάλεσμα στην
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗ ΖΩΗ.
    Εγώ και ο Πατέρας θέλουμε αληθινούς πιστούς, πιστούς που θα λατρεύουν πνευματικά και αληθινά. Το Πνεύμα της Αλήθειας έρχεται μέχρι το κατώφλι σας να σας υπενθυμίσει ότι στο τέλος
    - Οι Δύο Καρδιές Μας θα θριαμβεύσουν -
    και έτσι θα εκπληρωθεί η Γραφή που λέει: "Ύστερα από τις τρεισήμισι μέρες, ζωογόνα πνοή από το Θεό μπήκε μέσα τους και στάθηκαν στα πόδια τους." 1 Ναι, σε όλη τους τη Δόξα, γιατί "αυτοί είναι οι δύο Χρισμένοι" 2 που στέκονται πλάι- πλάι. Οι Δύο Καρδιές Μας είναι σαν "δύο ελαιόδενδρα, ένα στα δεξιά και ένα στα αριστερά." 3 Η Ιερή Μου Καρδιά έχει απύθμενα Πλούτη και πολλά πράγματα να πει σε όλους σας.

    Παιδιά Μου,
    Εγώ είμαι η Ανάσταση και η Ζωή.

    ΙΧΘΥΣ - ΑΡΧΩ

    ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΕΛ: 475 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    https://www.youtube.com/watch?v=vpFORrfa4FI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είθε Κύριε οι Διώκτες σου να σε αφήσουν να αναπαυθείς εδώ και να σταματήσουν να σε καταδιώκουν. Συνχώρεσέ τους Κύριε, δεν γνωρίζουν τι κάνουν. Ας είναι ευλογημένο το όνομά σου Ευχαριστώ που με αξίωσες να μπορώ να εντρυφώ στα Θεϊκά Λόγια σου, αυτόν τον Αδαπάνητο Πλούτο, που τόσο απλόχερα σκορπίζεις στην Ανθρωπότητά Σου. Σε Αγαπώ Κύριέ μου.....επίστευσα διό ελάλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή