Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ ΕΚΑΝΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ

 Δ.ΓΑΚΗΣ: «Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ... "ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ" ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ»!...
«Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ»...


Νέες αποκαλύψεις έκανε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς τόνισε πως η μετάλλαξη Δέλτα μεταδόθηκε στην Ελλάδα (αλλά και στις άλλες χώρες) λόγω του μαζικού εμβολιασμού! 

 Η Ελλάδα καταγράφει χιλιάδες κρούσματα ημερησίως, παρά τους εμβολιασμούς, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μετάλλαξη Δέλτα. 

 Ο Δ.Γάκης τόνισε μιλώντας στον Focus FM:

« Είναι γνωστό ότι αυτό το εμβόλιο ούτε προφυλάσσει από τη νόσηση, ούτε αποτρέπει τη μετάδοση. 

 Ο εμβολιασμένος που θα κολλήσει, θα κολλήσει το χειρότερο στέλεχος, το μεταλλαγμένο, το οποίο είναι ανθεκτικό στα αντισώματα που έχει δημιουργήσει το εμβόλιο και θα μεταδώσει αυτό το στέλεχος.

Εάν σήμερα έχει φουντώσει η Δέλτα στην Ελλάδα, οφείλεται στους εμβολιασμένους. Διότι είναι το στέλεχος το οποίο δεν πιάνει το εμβόλιο. Το στέλεχος που τρυπάει το εμβόλιο. 

 Οι χώρες που είχαν τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, ήταν αυτές που είχαν τα περισσότερα κρούσματα. Πχ. το Ισραήλ. Γιατί; Γιατί το εμβόλιο δεν πιάνει την Δέλτα!»

Για τον εμβολιασμό των παιδιών είπε: «Γιατί επιμένουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά που δεν κινδυνεύουν. Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει τρία περιστατικά σε άτομα από 0 έως 18 ετών. Σας λέω ότι το ένα ήταν παιδάκια από τη Θήβα το οποίο ήταν διαβητικό και πέθανε απ' αυτό. Αλλά ας πάρουμε τα τρία, 0,0004% είναι η πιθανότητα! Απειροελάχιστη! Η γρίπη έχει μεγαλύτερη θνητότητα». 

 Ενώ στο τέλος της συνέντευξης του χαρακτήρισε ως «αγράμματους» και «ντενεκέδες» όσους επικαλούνται το τείχος ανοσίας. 

 Επίσης τόνισε πως θα αρρωστήσουμε όλοι απ' αυτόν τον ιό και τελικά θα αποκτήσουμε όλοι μας ανοσία. Μάλιστα είπε πως «εάν δεν κάναμε ηλίθιες παρεμβάσεις, όπως το lockdown, τώρα θα ήμασταν στο σβήσιμο της πανδημίας».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου