Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΡΑΪΣΙ ΓΙΑ ΓΑΖΑ! ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ:«ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ...ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ». ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ…ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΓΩ»!

3 ΒΙΝΤΕΟ


Συνάντηση στη Μόσχα Πούτιν-Ραΐσι ( προέδρου Ιράν) για Γάζα! Δρομολογεί εξελίξεις…που σίγουρα δεν μπορεί να είναι ανακοινώσιμες σε αυτό το στάδιο. 

Είναι μια συνάντηση με νόημα αλλά και σημασία την επομένη της μετάβασης Πούτιν στο Ριάντ και στα ΗΑΕ. Δρομολογεί εξελίξεις… 

Το μήνυμα ωστόσο Πούτιν σήμερα ήταν σαφές: οι ΗΠΑ απέτυχαν .. σειρά μας για Ισραήλ-Παλαιστίνη. Προτείνει στο Ισραήλ ν’ αλλάξει χέρια…

Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει η σημερινή δήλωση Πούτιν ότι ο πόλεμος στη Γάζα είναι αποτυχία της διπλωματίας ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ απέτυχαν ως εγγυήτρια προστάτιδα δύναμη του Ισραήλ εξ ου και η 7.11 και η εμπλοκή του σε μια γενοκτονία που φθείρει ανεπανόρθωτα τόσο την εικόνα του όσο και δημιουργεί ανασφάλεια στο εσωτερικό του καθώς όλες οι δυνάμεις της περιοχής είναι στραμμένες εναντίον του. 

Οπότε σε πρώτο χρόνο στέλνει μήνυμα στο Ισραήλ αλλάξτε χέρια αλλάξτε αφεντικό επιλέξτε εμάς και μάλιστα στέλνει το μήνυμα έχοντας ως επιστήθιο τον Ιρανό δίπλα του. Για το καλό σας…γιατί υπάρχει και το Ιράν που κι αυτό εγώ το κάνω κουμαντάρω. O δε στρατός μου είναι στο Γκολάν με τα κυάλια τον βλέπετε..

Λέει δηλ. στο Ισραήλ κουμαντάρω το Ιράν που τα βρήκε με Ριάντ που χθες εκεί ήμουν που αυτοί οι 2 ελέγχουν το παλαιστινιακό και όλες τις όμορες χώρες επομένως σας συμφέρει να παίξετε μαζί μου για να τη βγάλετε καθαρή διαφορετικά ο Κόλπος βράζει και κάποια στιγμή θα εκραγεί ο κύκλος αίματος δεν θα σταματήσει ποτέ. Είμαι η τελευταία σας ευκαιρία πριν τον Αρμαγεδδών.

Πούτιν και Ραΐσι είχαν σήμερα στη Μόσχα σημαντικές συνομιλίες για τον πόλεμο στη Γάζα

Συνάντηση στη Μόσχα Πούτιν-Ραΐσι ( προέδρου Ιράν) για Γάζα! Μήνυμα Πούτιν: οι ΗΠΑ απέτυχαν .. σειρά μας για Ισραήλ-Παλαιστίνη. Προτείνει στο Ισραήλ ν’ αλλάξει χέρια. Για το καλό σας …επιλέξτε τώρα Ρωσία γιατί υπάρχει και το Ιράν όπου κάνω κουμάντο εγώ.. Με το καλό ή το άγριο το Ισραήλ πρέπει να περάσει σε ρώσικα χέρια ρώσικη επιρροή.. Δρομολογεί εξελίξεις…

Ο πρόεδρος του Ιράν Ebrahim Raisi συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα την Πέμπτη για να συζητήσουν τον πόλεμο στη Γάζα και τις διμερείς σχέσεις, ανέφερε το IRNA.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Raisi κατηγόρησε για άλλη μια φορά το Ισραήλ για «εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία» στη Γάζα, προσθέτοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες υποστηρίζουν τη στρατιωτική εκστρατεία του Ισραήλ.

Επέκρινε αυτό που αποκάλεσε «τη μονομερή και αδικία του παγκόσμιου συστήματος», λέγοντας ότι τώρα αντικατοπτρίζονται καλύτερα στην κρίση της Γάζας.

Ο Πούτιν χαρακτήρισε τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα ως αποτυχία της αμερικανικής διπλωματίας και πρότεινε η Μόσχα να είναι μεσολαβητής.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ανταλλάξουμε απόψεις για την κατάσταση στην περιοχή, ιδιαίτερα σχετικά με την παλαιστινιακή κατάσταση», είπε ο Πούτιν καλωσορίζοντας τον Ιρανό πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι κατά την έναρξη των συνομιλιών τους στη Μόσχα.

Ο Ραΐσι τόνισε την ανάγκη να σταματήσει γρήγορα ο ισραηλινός βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας, δηλώνοντας ότι «ένα παιδί σκοτώνεται εκεί κάθε 10 λεπτά».

«Δεν είναι μόνο ένα περιφερειακό ζήτημα, είναι ένα ζήτημα για ολόκληρη την ανθρωπότητα», είπε στον Πούτιν, προσθέτοντας ότι «είναι απαραίτητο να βρεθεί μια γρήγορη λύση».






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου