Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ   ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ  ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ  ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΟΪΚΑ ΡΩΣΙΑ-ΙΡΑΝ-Σ. ΑΡΑΒΙΑ...   

4 ΒΙΝΤΕΟ



Ο Μπάιντεν δήλωσε έτοιμος να κηρύξει Τρίτο Παγκόσμιο και πόλεμο κατά Ρωσίας αν αυτή διευρύνει επιχειρήσεις της σ΄άλλες χώρες του ΝΑΤΟ. Τι πραγματικά φοβάται ο Μπάιντεν. 

Τρέμει τη νέα τρόικα Ρωσία-Ιράν-Σ Αραβία + Κίνα και τη νέα επέλαση Ρωσίας στη Μ Ανατολή. Ο Πούτιν σε ΗΑΕ και Σ Αραβία αύριο ο πρόεδρος Ιράν στη Μόσχα. Με φόντο το παλαιστινιακό στα πρόθυρα Τρίτου Παγκόσμιου.. Η Ρωσία κατεβαίνει…

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden δήλωσε ότι θα ήταν «έτοιμος να κηρύξει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τις Αμερικάνικες ορδές να πολεμούν τις Ρώσικες δυνάμεις αν ο Βλαδίμηρος Πούτιν διευρύνει τις επιχειρήσεις του » προς χώρες του ΝΑΤΟ.

” ως μέλος του ΝΑΤΟ είμαστε δεσμευμένοι να υπερασπιστούμε κάθε τετραγωνικό εκατοστό ΝΑΤΟ-ικού εδάφους.Καθώς θα συμβεί κάτι που εμείς δεν επιζητούμε ούτε έχουμε σήμερα οι αμερικάνικες δυνάμεις θα πολεμήσουν τις ρώσικες αν αυτές κινηθούν προς άλλα μέρη του ΝΑΤΟ.”

Αλλά το timing αυτών των δηλώσεων αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που έγινε αυτή η δήλωση. Τι φοβάται ο Μπάιντεν και η Δύση.

Τρέμουν αυτό το 2ημερο όπου διαφαίνεται πλέον ο σχηματισμός του άλλου στρατοπέδου. Η νέα τρόικα ( ρώσικη λέξη) είναι Ρωσία-Ιράν-Σ Αραβία+Κίνα . Σήμερα ο Πούτιν πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή σε Σ Αραβία και ΗΠΕ και αύριο ο Ιρανός πρόεδρος πάει Μόσχα.

 Η Σ Αραβία είναι η ηγέτιδα δύναμη όλου του σουνίτικου τόξου Αίγυπτος έως Τουρκία κλπ. και το Ιράν του σιίτικου από Συρία ως Υεμένη περνώντας από Λίβανο και Ιράκ. όλη η Μέση Ανατολή η Αραβική χερσόνησος και ο Περσικός στο πλευρό της Ρωσίας.. Με φόντο το παλαιστινιακό στα πρόθυρα Τρίτου Παγκόσμιου.. Η δε Κίνα καιροφυλακτεί...


Ο Πούτιν κινήθηκε σε Ουκρανία αφού η Δύση έδειξε ολοκληρωτισμό της με κόβιντ και κινείται τώρα ξανά αφού η Δύση συν ο νο 1 σύμμαχός της Ισραήλ εκτέθηκαν με γενοκτονία Γάζας. Θεωρεί ότι έχει τώρα τη νομιμοποιητική βάση να δράσει…

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προσγειώθηκε στο Ριάντ την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με εικόνες από τη ρωσική τηλεόραση. Αυτό είναι το δεύτερο και τελευταίο στάδιο του ταξιδιού του στη Μέση Ανατολή, με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση και το πετρέλαιο στην ημερήσια διάταξη. Είχε επισκεφτεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πριν από τη Σαουδική Αραβία.

O Πούτιν είχε συνάντηση με τον πρίγκηπα Mohammed ben Salmane το κλίμα ήταν πολύ θερμό και όχι μόνο γιατί είναι το κλίμα της Αραβίας..

Η ρώσικη σημαία σκέπασε τον ουρανό των ΗΑΕ καθώς η πολεμική αεροπορία συνόδευσε το προεδρικό αεροσκάφος πετώντας μέσω Ιράν ως τα ΗΑΕ και δημιούργησε με τα μαχητικά της εντυπωσιακές εικόνες σχηματίζοντας τα χρώματα της Ρωσίας στον ουρανό.. Όλα αυτά δημιουργούν μια σημειολογία εκρηκτική..

Αύριο, ο πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν θα φτάσει στη Ρωσία, σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η κάθοδος της αρκούδας η πολική αρκούδα αγαπάει τα θερμά κλίματα … θέλει λίγο να ζεστάνει κι αυτή το κοκαλάκι της

Mετά τη νικηφόρα κατεβασιά στη Μεσόγειο στη Συρία έπεται δεύτερη κάθοδος στη Μ Ανατολή αυτό είναι το μήνυμα τις ημέρας και από τις 2 πλευρές

Ως προς τη θρησκευτική σημειολογία κρατάμε ότι ο Πούτιν αλλάζει το διεθνές πολιτικό σκηνικό στις 6 Δεκέμβρη ημέρα του Αγίου Νικολάου προστάτη όλη της Ρωσίας ….





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου