Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΑΣΚ(Ε)Ι!!!

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ;;;

ΜΕ ΤΑ 8000 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ;;; 


Η Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι μήπως και Διεύθυνση κυνοκτονιών;;; Θα τρελαθούμε τελείως;;; Αφήσαν τις ανθρωποκτονίες και ασχολούνται με τον θάνατο ενός σκύλου;;; Σημεία των καιρών...Αλλά τα σαμπουάν μυαλών κάτι τέτοια αναδεικνύουν!!! Αυτά πουλάνε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!


 Τα στοιχεία που συνέλεξε η Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας έφεραν την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση του χάσκι που έχασε τη ζωή του στην Αράχωβα.(!!!)

Όπως φαίνεται από το υλικό από κάμερες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί(!!!), το άτυχο σκυλί έπεσε θύμα αγέλης αδέσποτων που του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν από την αρχή την υπόθεση, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και καταθέσεις τόσο από τον κηδεμόνα του ζώου, όσο και από άτομα που το έβλεπαν συχνά στους δρόμους της Αράχωβας.

Παράλληλα, αναζήτησαν πληροφορίες από τους γιατρούς που εξέτασαν το ζώο και οι οποίοι έκαναν αναφορά στα σημάδια κακοποίησης που είχε.

Με τα 8000 παιδάκια  που δολοφονήσαν οι ισραηλινοί εγκληματίες πολέμου στη Γάζα, θα ασχοληθεί κανείς;;; Ή μήπως έχουμε τόσο πορωθεί και εξοικειωθεί με τον θάνατο που δεν δίνουμε σημασία παρά μόνο στα ζώα όταν αυτό μας εξυπηρετεί;;;  


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΣΧΕΙ!
ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!
ΠΑΣΧΕΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ 
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΑΣΚ(Ε)Ι!!!




2 σχόλια:

  1. Είναι αλγεινή η εικόνα να γυρίζουν γυναίκες (και άντρες) στους δρόμους με σκυλιά στην αγκαλιά, αντί να κρατούν χαριτωμένα παιδιά! Στα μπαλκόνια δεν απλώνονται πια παιδικά ρουχαλάκια, αλλά «ζιπουνάκια» για σκυλιά και γάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΑΣΧΕΙ .ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ .
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή