Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...


ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο ΡΑΓΙΑΠΕΤΡΙΤΗΣ...



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Αντωνάκης

 Γεραπετριτης...!

Όταν νόμισε ότι ήταν σε στενό κυκλο παρομοιον της στεγάσεως και της άνευ βροχοπτώσεων καταστάσεως ίσως και εστεγασμμενος ήρθε εις θέσιν τάξεως ενώπιον του εισερχόμενου Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοας "Αδελφοί Μουσουλμανοι" Προέδρου της Τουρκίας κυρίου Recep Tayyip Erdo(g)an.

Η τάξις ενώπιον του Μεγάλου Διδασκαλου είναι εις αυτήν την Ισλαμιστική Μεγάλη Στοα αυτη που εφάνη δια του Γεραπετριτη...

Κεφαλή να κοιτά το δάπεδο και αι χειραι αφημεναι κάθεται, ξεκρεμασται...

Ο Πρόεδρος κύριος Recep Tayyip Erdo(g)an ανηγορευθει Μέγας Διδάσκαλος της ιδρυθεισης το 1928 από τον Al-Bana Μεγάλης Στοάς "Αδελφοί Μουσουλμανοι" μετά τoν θάνατο του προκατόχου του και ανατραπεντος Προέδρου της Αιγυπτου Μοrsi.

Ο Γεραπετριτης είναι γνωστός εις ημάς δια του ονοματος του.

Η Μεγάλη Στοά "Αδελφοί Μουσουλμανοι" τον αναγνωρίζουν δια των φρικτών όρκων τους οποίους έδωσε εις τας μυήσεις του...

Αδιαφορον είναι αν μας αρέσει η όχι αυτό.

(Ιδού η πικρή αλήθεια)

Ο Υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδος Γεραπετριτης είναι Αδελφός Μουσουλμάνος...!


Κωνσταντίνος Ι. Αντωνάκης


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ



12 σχόλια:

  1. Θυμάσαι τον Πάγκαλο που έλεγε ότι "οι πιλότοι της πολεμικής μας αεροπορίας είναι αντιπαραγωγικοί";
    Αυτός είναι ο λόγος που το έλεγε. Η Ελλάδα έχει ήδη πουληθεί κι εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια. Αντί να τους κρεμάσουμε από τη γλώσσα έξω από τη βουλή, όπως οι Ρουμάνοι τον Τσαουσέσκου, καθόμαστε και τους ανεχόμαστε.

    Δεν είναι θέμα προσώπων. Όποιοι και να βγουν στην εξουσία τα ίδια θα κάνουν, διότι το τέρας της μασωνίας είναι πολυκέφαλο.

    Κι όμως, στην Πόλη θα πάμε. Θα πάμε όμως με κεφάλι κατεβασμένο και με μάτια κλαμένα. Διότι μόνο ως ταπεινοί λογιζόμαστε ως κατά χάρη τέκνα Θεού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάσαι την Ι.Μ. Νέας Σμύρνης που διοργάνωσε ημερίδα για να γνωρίσουν οι πιστοί καλύτερα το Ισλάμ;
      Κάτσε και προβληματίσου

      Διαγραφή
    2. Θυμάσαι τον τέως τούρκο αξιωματικό και νυν Πατριάρχη Βαρθολομαίο που είχε κάνει τη δήλωση:

      "Δυστυχώς οι δύο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές".

      Προφανώς, εννοούσε ότι έφτασε ο καιρός να αρθούν τα αποτελέσματα της επανάστασης του 1821 και να συνεχιστεί η περίοδος της τουρκοκρατίας των 400 χρόνων, όπου τόσο καλά περνούσαμε. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα οι Άγιοι Ραφαήλ, Ειρήνη και Νικόλαος.

      Αν μετά από όλα αυτά σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι, μη βιαστείς να καταραστείς κανέναν άλλο, παρά μόνο τον πάπα.

      Διαγραφή
    3. Ἡ ἔντονη παρουσία τοῦ Θεοῦ στὴ ζωὴ μας ἐκδιώκει τὰ δαιμόνια ποὺ μᾶς ταλαιπωροῦν καὶ δυστυχῶς ἔχουν πιάσει σήμερα ἀπὸ τὸ σβέρκο καί πολλοὺς ἄρχοντες πολιτικοὺς καὶ ἐκκλησιαστικούς. Ἐκδιώχθηκε ὁ Θεὸς καὶ ἡ προστασία ποὺ παρεῖχε στὴν οἰκογένεια ποὺ λέγεται Ἑλλάδα, χάθηκε. Τὸ σπίτι ποὺ λέγεται Ἑλλάδα παιδί μου δὲν ἔχει πλέον οὔτε στέγη, οὔτε πόρτα, οὔτε παράθυρα γιὰ νὰ μᾶς προστατεύουν ἀπὸ τὶς λεγεῶνες τῶν δαιμόνων ποὺ δροῦν ἀνεξέλεγκτα στὴν εὐλογημένη πατρίδα μας. Κυριαρχεῖ πλέον ὁ νόμος τοῦ Ἀντιδίκου σὲ ὅλα τὰ ἐπίπεδα τῆς ζωῆς μας καὶ ἡ ἀποστασία προστατεύεται τώρα μὲ νόμους ποὺ ψηφίζει τὸ Κοινοβούλιο. Οἱ συνέπειες τῶν πράξεων αὐτῶν θὰ ἔφερναν μεγαλύτερες συμφορὲς ἐὰν δὲν ἐπέμβαινε ὁ δίκαιος Θεός. Μερίδιο εὐθύνης φέρουμε φυσικά ὅλοι καὶ κυρίως ὁ ὁμιλών γιατί ἡ προσευχή μας καὶ ἡ πίστη μας ἀδυνάτησαν, εὐτελίστηκαν. Ἡ ἰδιοτέλεια κυριαρχεῖ στὶς σχέσεις μας, στὶς ἀνθρώπινες σχέσεις. Θὰ βοηθοῦσε πολὺ σήμερα οἱ ἱερεῖς ἀντὶ γιὰ ὑλικὲς βοήθειες νὰ προτάξουμε τὶς πνευματικὲς βοήθειες καὶ νὰ συστήσουμε σ’ ὅλους τὸ φάρμακο, ποὺ διορθώνει τὴ δηλητηρίαση καὶ ἀπομακρύνει τὰ δαιμόνια, τὸ φάρμακο τῆς μετάνοιας.

      Κλαίγοντας ἱκετεύω το Θεό νὰ μᾶς ὁδηγήσει στὴ μετάνοια ὥστε νὰ ἀποφύγουμε τις προφητευμένες συμφορές.
      Μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια».

      Διαγραφή
    4. ΜΕΤΑΝΟΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ,ΟΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ.
      ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς που οι Ρώσοι διακόψανε την υπέροχη συμβίωση μας με τους Λατίνους 400 ετών και την επίσης υπέροχη συμβίωση μας με τους Τούρκους άλλων 400 ετών. Ευτυχώς που τελειώνει ο διπλός κανόνας μας. Ευτυχώς που δώσαμε την ορθοδοξία στους Ρώσους και μας το χρωστουσαν. Ευτυχώς που ζούμε τώρα. Sinenohos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ρώσοι πότε ακριβώς διέκοψαν την "υπέροχη" συμβίωση μας με τους μεν και τους δε; Μήπως να ξαναδιαβάσεις ιστορία; Δεν χρωστάμε στους Ρώσους και σε κανένα τίποτα, με τα αίματα των προγόνων μας ελευθερωθήκαμε. Η απελευθέρωση μας δεν ήρθε ούτε εξ ουρανού ούτε από τον Βορρά και ο λαός μας πλήρωσε το τίμημα εξ ολοκλήρου, γι'αυτό και του είναι αποκλειστική η δόξα. Σεβόμαστε τον κάθε λαό αλλά και οι Ρώσοι έχουν παίξει ανθελληνικό ρόλο σε διάφορες περιόδους όπως και οι δυτικοί. Αν αναλογιστούμε ότι οι ίδιοι οι Έλληνες πουλάνε την πατρίδα τους, νομίζεις θα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε ξένο να πουλήσει μια χώρα ονόματι Ελλάδα;

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι απελευθερώθηκαν «με τα αίματα των προγόνων τους» ενώ κάποιοι δεν απελευθερώθηκαν ποτέ παρόλα τα «αίματα των προγόνων τους». Βλέπεις το ζήτημα απελευθέρωση είναι ζήτημα θέασης των πραγμάτων. Αν μελετήσεις το θέμα με τους Ρώσους θα δεις ότι εμείς τους πουλούσαμε πάντοτε. Ας πούμε στηρίξανε τον Κεμάλ αλλά πρώτα εμείς πήγαμε στην Κριμαία να τους πολεμάμε. Ας πούμε το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαβία αλλά μπορούσαμε να βάλουμε ΒΕΤΟ. Ας πούμε σήμερα θα μπορούσαμε να μην είμαστε σε αυτή την «πλευρά της ιστορίας». Αλλά ξέχασα. Όλα είναι ζήτημα σε ποια πλευρά της ιστορίας είσαι(η αλλιώς με ποιανού το πάπλωμα σκεπάζεσαι)....

      Διαγραφή
    3. Φίλε επειδή οι αναλύσεις καταλήγουν φιλοσοφία, ας μιλήσουμε με στοιχεία. Στην περίπτωση του Ναγκόρνο Καραμπάχ η Ρωσία κράτησε ουδέτερη στάση και δεν στήριξε ξεκάθαρα την Αρμενία, με την οποία και έχουν αμυντική συμφωνία για να μην θιγούν οι οικονομικές σχέσεις με το Αζερμπαϊτζάν. Αν το έκανε αυτό με την Αρμενία( με την οποία ξαναλέω έχουν συμμαχία τύπου ΝΑΤΟ) νομίζεις ότι θα νοιαστεί περισσότερο για την Ελλάδα, η οποία καλώς η κακώς ανοίκει σε μια άλλη συμμαχία; Δεν έχω κάτι με τους Ρώσους, απλά τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι με Άγγλους και Γάλλους.

      Διαγραφή
    4. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Έχεις απόλυτο δίκιο! Σαν την Αρμενία του Πασινιάν που τα έκανε πλακάκια με τους Δυτικούς και πρόδωσε τους Ρώσους συμμάχους τους. Και φυσικά οι Ρώσοι κοίταξαν το συμφέρον τους και υποστήριξαν τους Αζέρους. Και πολύ καλά κάνανε. Είδες λοιπόν ότι τα στοιχεία συμφωνούν;

      Διαγραφή
    5. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΡΚΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ.
      ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.
      ΣΥΜΕΩΝ.

      Διαγραφή
    6. Συμεών αν δεις στο οικόσημο του ΕΚ έχει έναν μυρμιδόνα. Το πρώτο μου παιδί το βάφτισα Μιχαήλ. Έξυπνος είσαι κάνε τους λογαριασμούς και πες μου το αποτέλεσμα ...

      Διαγραφή