Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΗΓΕΜΟΝΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΗΠΑ BUT...NO MORE!

 ΗΑΕ ΚΑΙ Σ. ΑΡΑΒΙΑ  ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ 
ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΝΕΟ ΗΓΕΜΟΝΑ ΜΕ ΙΠΠΙΚΟ, ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!
ΜΟΣΧΑ: «ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ» 
BLOOMBERG: «ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ»

14 ΒΙΝΤΕΟ



Μεγαλοπρεπή υποδοχή που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί, επιφύλασσαν οι Άραβες σε ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία στον Βλαντίμιρ Πούτιν!

Με ιππικό, κανονιοβολισμούς, μπάντα, αεροπλάνα να σκίζουν τον ουρανό σε μια εντυπωσιακή παράταξη «σχηματίζοντας» με χρώματα την σημαία της Ρωσίας και ρωσικές σημαίας από άκρη σε άκρη στους κεντρικούς δρόμους από τους οποίους πέρασε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ρώσο πρόεδρο.

Οι Άραβες υποδέχτηκαν τον νέο “Ηγεμόνα” Β.Πούτιν, (ή τουλάχιστον έτσι τον βλέπουν). Η χειραψία του Β.Πούτιν με τον Μ. Μπιν Σαλμάν αποτελεί “μαχαιριά” στην στρατηγική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την υποδοχή στον Τ.Μπάιντεν ή την πρόσφατη υποδοχή στον Γερμανό πρόεδρο, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο οποίος έμεινε όρθιος στην πόρτα του αεροπλάνου του για σχεδόν 30 λεπτά από την στιγμή που προσγειώθηκε. Ο λόγος ήταν πως δεν βρέθηκε κανείς εκπρόσωπος της χώρας να τον υποδεχτεί επίσημα, καθώς ο Γερμανός πρόεδρος είχε φτάσει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σημειώνεται ότι τα ΗΑΕ έχουν υπογράψει το Καταστατικό της Ρώμης (συνθήκη που ίδρυσε το ΔΠΔ). Συνεπώς ο Β.Πούτιν, βάση του εντάλματος σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, έπρεπε να είχε συλληφθεί από τα ΗΑΕ…

Η ρωσική αντιπροσωπεία στα ΗΑΕ περιελάμβανε επίσης τον Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, την Πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας Ελβίρα Ναμπιουλίνα, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ, τους επικεφαλής των Rosatom και Roscosmos Alexey Likhachev και Yuri Borisov, καθώς και άλλους αξιωματούχους.

Δείτε βίντεο από την εντυπωσιακή υποδοχή:










1 σχόλιο:

  1. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Καλα δεν τον συνελαβαν?? ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ!! Τι να πεις?Πολυ θρασος αυτοι οι αραβες.
    Και εγω που νομιζα οτι υπηρχε διεθνες ενταλμα.
    Θα τους βαλουν κυρωσεις τωρα oi δυτικοι που δεν εκτελεσαν το ενταλμα?
    Γελαει ο κοσμος με τους "δημοκρατες της δυσης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή