Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΨΗ!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΑΠΟΒΑΣΗ ΓΙΑΝΚΗΔΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ… ΣΥΛΛΗΨΗ 100 ΦΟΙΤΗΤΩΝ…

 14 ΒΙΝΤΕΟ



Πρωτομαγιά Απόβαση Γιάνκηδων στο Κολούμπια! Νέα Υόρκη… Η ιστορία επαναλαμβάνεται η βίαιη καταστολή των αγώνων και των κινημάτων που διεκδικούν έναν πιο ανθρώπινο δίκαιο και ειρηνικό κόσμο...

Η Παγκόσμια Χούντα των ΗΠΑ επιβάλλεται με πολέμους στο εξωτερικό και βίαιη ένοπλη καταστολή στο εσωτερικό .. Αστυνομοκρατία φίμωση των διαφωνούντων αθρόες συλλήψεις εισβολή σε πανεπιστήμια..Αυτή είναι η εικόνα σε κάθε αμερικανοδημοκρατία...

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εισέβαλε στο κτίριο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, συλλαμβάνοντας περισσότερους από 100 φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές.. Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών από γορίλες του συστήματος..

Στο Washington University του St. Louis, ένας καθηγητής ιστορίας παλαιστινιακής καταγωγής ο Steve Tamari, κακοποιήθηκε ασύστολα από την καταστολή.. και νοσηλεύεται

Scenes of American police brutally attacking a student in solidarity with Palestine. pic.twitter.com/PNbuIQfgUXΞ— S p r i n t e r F a c t o r y (@Sprinterfactory) May 1, 2024



Οι στρατοκράτες των ΗΠΑ οι μεγάλοι μακελάρηδες των λαών χτύπησαν και τις φοιτητικές κινητοποιήσεις και το φιλειρηνικό κίνημα που ανθεί στα αμερικάνικα πανεπιστήμια και απαιτεί το τέλος της γενοκτονίας στη Γάζα και άρση της πολιορκίας της. Εισβολή εκατοντάδων αστυνομικών για να απομακρύνουν διαδηλωτές που κατέλαβαν ένα κτίριο το Hamilton Hall στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη, το επίκεντρο του φιλοπαλαιστινιακού κινήματος κατά του πολέμου και της γενοκτονίας στη Γάζα. Δεκάδες συλλήψεις. Η οργή των Αμερικανών φοιτητών εξαπλώνεται εδώ και δύο εβδομάδες στα μεγάλα πανεπιστήμια.

αστυνομία της Νέας Υόρκης πραγματοποίησε μαζική επιχείρηση εκκένωσης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, τα ξημερώματα της Τετάρτης (βράδυ της Τρίτης, τοπική ώρα), συλλαμβάνοντας φοιτητές που πραγματοποιούσαν τις προηγούμενες μέρες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το BBC, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο Hamilton Hall, ένα κτίριο του πανεπιστημίου που είχε καταληφθεί από διαδηλωτές.



Η αστυνομία έλαβε άδεια να εισέλθει από τις πανεπιστημιακές αρχές, αφού οι διαδηλωτές φοιτητές «αψήφησαν» την προθεσμία για να εκκενώσουν την κατάληψη.

Διαδηλωτές με χειροπέδες φώναζαν «ντροπή σας» στην αστυνομία την ώρα που οι αστυνομικοί τους οδηγούσαν έξω από το Πανεπιστήμιο και τους απομάκρυναν με λεωφορεία.

Οπως μεταδίδει το BBC, η διοίκηση του Κολούμπια ζήτησε από την αστυνομία να παραμείνει στο πανεπιστήμιο για άλλες δύο εβδομάδες μέχρι τις 17 Μαΐου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ημέρα της τελετής αποφοίτησης του πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές στο Κολούμπια κατέλαβαν το Hamilton Hall και το μετονόμασαν σε Hind’s Hall – από το όνομα ενός εξάχρονου Παλαιστίνιου κοριτσιού που σκοτώθηκε στη Γάζα τον Φεβρουάριο.

Μετά από μια ημέρα κατά την οποία η πανεπιστημιούπολη ήταν ως επί το πλείστον αποκλεισμένη, η αστυνομία εισήλθε το βράδυ της Τρίτης και άρχισε να προβαίνει σε συλλήψεις.


ένοπλα τάγματα θανάτου Εβραίων επιτέθηκαν σε φοιτητές σε πανεπιστήμιο στο Los Angeles ακολούθησαν συμπλοκές πολλοί τραυματίες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου