Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ: ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


ΔΗΜ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:«ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Η Ε.Ε., ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ»

ΒΙΝΤΕΟ 


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας ολοκληρωτικός μηχανισμός που αφαιρεί εθνική κυριαρχία από τα κράτη-μέλη και την παραχωρεί σε μια ομάδα διορισμένων που συμπεριφέρονται όπως η Μαρία Αντουανέτα και δίνουν λόγο μόνο σε εκείνους που τους διόρισαν».

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος με δυο λόγια περιγράφει την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, ειδικά μετά από το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

 Αποδομεί τον μύθο της δήθεν αντισυστημικής ακροδεξιάς με αφορμή την ενδεχόμενη επικράτηση της Λεπέν στη Γαλλία. 

Υπενθυμίζει πολλά που αρκετοί περιέργως ξεχνούν για την ιστορία του κόμματος Λεπέν, από την εποχή του πατέρα της Μαρί Λεπέν. 

Η απόγνωση δεν μπορεί να δικαιολογεί αυτή την πολιτική αμνησία, ούτε το ξέπλυμα της ακροδεξιάς. Υπάρχουν όρια ακόμη και σε καταστάσεις απόγνωσης…

Ο κ.Κωνσταντακόπουλος μιλά για τα κέντρα που εξωραϊζουν την ακροδεξιά παντού στην Ευρώπη. Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο… 

Απαντά στο σενάριο σύγκρουσης Δύσης-Ισλάμ και αποδεχόμενος ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με την μετανάστευση, υπενθυμίζει ότι η Δύση είναι αυτή που έχει κάνει δεκάδες στρατιωτικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή και στη βόρεια Αφρική. 

«Τους πολέμους τους ξεκίνησε η Δύση. Δεν μπορεί να βομβαρδίζεις και μετά να παραπονιέσαι για το μεταναστευτικό».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου