Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ!

Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2 ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. XΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ. 
ΒΙΝΤΕΟ 


Η Χεζμπολάχ χτύπησε αυτοκίνητο 2 ανώτερων αξιωματικών της ισραηλινής 210ης Μεραρχίας Γκολάν. Xαροπαλεύουν ή είναι νεκροί. Ήταν απάντηση στην επίθεση του Ισραήλ κατά οχήματος και δολοφονία σωματοφύλακα του Νασράλα!

Η Χεζμπολάχ χτύπησε το αυτοκίνητο δύο ανώτερων αξιωματικών της ισραηλινής 210ης Μεραρχίας Γκολάν.

Η Χεζμπολάχ αρχίζει να παίζει την παλιά της τεχνική για τους Αρχηγούς της. Παέι 1 προς 1 αναλογικά τα χτυπήματα από την άλλη προσαρμόζεται στην τακτική του αντιπάλου και αντιγράφει την τεχνογνωσία του.

Το χτύπημα αυτό ήταν απάντηση της λιβανέζικης οργάνωσης σε στοχευμένη επίθεση με ισραηλινά drones σήμερα το πρωί κατά οχήματος επί συραικού εδάφους κοντά στα σύνορα με Λίβανο όπου σκοτώθηκαν 2 άτομα και ο ένας ήταν ο πρώην σωματοφύλακας του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ο Αμίν ‘Αμπού αλ-Φαντλ Καρανμπάς.

 Το ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτόξευσε πολλούς πυραύλους σε ένα όχημα κοντά στο σημείο ελέγχου Saboura στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου .

Ο Yasir Nimr Karnabash (επίσης γνωστός ως “Haj Abu Al-Fedal” και “Amin”), γεννημένος το 1970 από το χωριό Zoter Al-Sharqiya στο νότιο Λίβανο, σκοτώθηκε σήμερα στο όχημά του προφανώς από αεροπορική επιδρομή ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο 1. , δυτικά της Δαμασκού – μεταξύ Saboura και Yafour. 

Πρόκειται για τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Δαμασκό και το συνοριακό πέρασμα με τον Λίβανο, το πέρασμα Jadeidat Yabous – Al Masnaa. Ήταν ο προσωπικός σωματοφύλακας του Hassan Nasrallah.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου