Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ...


ΟΙ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 


Γράφει ο Λέων Χόμαν


Οι υπηρεσίες των 3 επιστολών δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν δολοφονίες στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό εναντίον αντιπολεμικών πολιτικών που αντιτίθενται στο σύστημα, το οποίο σχεδιάστηκε για να ενδυναμώσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Στις δύο τελευταίες αναρτήσεις μου, επικοινώνησα κάποια πράγματα που με απασχολούν πολύ για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά στη σημερινή ανάρτηση, για λόγους ισορροπίας, θα επισημάνω ένα πράγμα που μου αρέσει στον Τραμπ.

Ας συνοψίσουμε πρώτα τις αποδεδειγμένες αδυναμίες του Τραμπ και στη συνέχεια θα μοιραστώ αυτό που νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη δύναμή του. Είστε ελεύθεροι να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε στα σχόλια κάτω από το άρθρο.

Στο πρώτο μου άρθρο, επεσήμανα πώς ο Τραμπ είναι ασταθής σχετικά με τη Δεύτερη Τροπολογία και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς φαίνεται πρόθυμος να συμβιβαστεί σε σημαντικά ζητήματα που είναι σημαντικά για τους αληθινούς συντηρητικούς.

Είναι επίσης συμβιβασμένος στο θέμα της ζωής. Ο Τραμπ έχει βασικά, με το nary a wimper από τους υπέρμαχους της ζωής, μεταμόρφωσε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα από ένα κόμμα υπέρ της ζωής σε ένα κόμμα υπέρ των αμβλώσεων. 

Ο Trump λέει ότι θα πρέπει να είναι εντάξει να σκοτώσει ένα μωρό στη μήτρα μέχρι τις 14 ή 15 εβδομάδες κύησης. Αυτό είναι σχεδόν ολόκληρο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κατά το οποίο η ζωή ενός μωρού είναι πλέον ελεύθερη να διαρκέσει χωρίς η μητέρα να έχει συνείδηση γι 'αυτό, αν ακολουθήσουμε το δόγμα Trump για τη ζωή.

 Αυτό είναι βασικά όπου οι Δημοκρατικοί ήταν σε αυτό το θέμα στη δεκαετία του 1970 και του '80, αλλά ακούγεται συντηρητικό τώρα που οι Δημοκρατικοί λένε ότι τα μωρά μπορούν και πρέπει να αποβάλλονται κατά τη διάρκεια και των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης, αν αυτό θέλει η μητέρα. 

Αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλετε να θέσετε ένα όριο στο πότε μπορείτε ακόμα να κάνετε έκτρωση σε ένα παιδί δεν είναι σε καμία περίπτωση, σχήμα ή διαμόρφωση μιας θέσης υπέρ της ζωής και ήρθε η ώρα εμείς οι υπέρμαχοι της ζωής να παραδεχτούμε ότι απλά επιλέγουμε το μικρότερο από τα δύο κακά.

Στο δεύτερο άρθρο μου, έδειξα πώς ο Τραμπ έχει μια τρομερή αίσθηση κρίσης στην επιλογή ανθρώπων για σημαντικές θέσεις εργασίας, όπως η επιλογή του για αντιπρόεδρος και οι επιλογές του για το Ανώτατο Δικαστήριο και διάφορους συμβουλευτικούς ρόλους σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου. Από τους τρεις υποψηφίους του για το Ανώτατο Δικαστήριο, για παράδειγμα, δύο από αυτούς δεν είναι καθόλου συντηρητικοί. 

Η επιλογή του αντιπροέδρου, JD Vance, δείχνει ότι ο Trump έχει μηδενική κατανόηση της τεχνοκρατίας, κάτι που ήταν προφανές κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του και η επιλογή Vance δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι ανίδεος σε αυτόν τον σημαντικό τομέα που εκμεταλλεύονται οι παγκοσμιοποιητές για μεγαλύτερο έλεγχο του εμείς οι άνθρωποι.

Αλλά τώρα που το έβγαλα από το στήθος μου για τα λάθη του Τραμπ, θα ήθελα να επισημάνω τη μεγάλη δύναμή του. Δεν είναι νεοσυντηρητικός. 

Ως εκ τούτου, η πρώτη τάση του Trump είναι πάντα να αποφύγει να μας βάλει σε πολέμους. Αυτό είναι καλό. Πολύ καλά. Μακάρι περισσότεροι πολιτικοί και στα δύο κόμματα να ήταν αντιπολεμικοί. Το να είσαι αντιπολεμικός δεν σημαίνει ότι είσαι ειρηνιστής. Κάθε άλλο. 

Πιστεύω ότι ο Τραμπ αξιολογεί τις γεωπολιτικές καταστάσεις με τη νοοτροπία του τι είναι προς το εθνικό συμφέρον της Αμερικής. Όχι, πώς μπορούμε να προωθήσουμε τα συμφέροντα της αυτοκρατορίας και του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, όπως κάνουν τόσοι πολλοί πολιτικοί.

Επειδή ο Τραμπ έχει μια υγιή αποστροφή για τον πόλεμο, πάντα θα μισείται και θα διασύρεται από το βαθύ κράτος της Ουάσιγκτον, το οποίο είναι ένα μονοκομματικό κόμμα που ελέγχει τα πάντα. 

Αυτό το Uniparty ελέγχει όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, τα περισσότερα ομοσπονδιακά δικαστήρια, τα κύρια εταιρικά μέσα ενημέρωσης, τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, τον στρατό, την επιβολή του νόμου και το εκπαιδευτικό και ιατρικό κατεστημένο σε αυτή τη χώρα. 

Όλα αυτά ελέγχονται από αιμοδιψείς παγκοσμιοποιητές. Πηγαίνοντας ενάντια σε αυτές τις δυνάμεις εξασφαλίζετε ότι θα αντιμετωπίσετε τρομακτικές αντεπιθέσεις, και ο Trump έχει σίγουρα αντιμετωπίσει το μερίδιό του σε αυτό, μέχρι και μια απόπειρα δολοφονίας.


Αντιπολεμικοί πολιτικοί σε άλλες δυτικές χώρες αντιμετώπισαν το ίδιο επίπεδο αντίδρασης, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο της Σλοβακίας και του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν της Ουγγαρίας. Παρατηρήστε ότι δεν υπάρχουν δολοφόνοι ή εισαγγελείς που να κυνηγούν τον Τριντό, τον Μακρόν, τον Σολτς, τον Μπάιντεν και τους υπόλοιπους ηγέτες μαριονέτες της παγκοσμιοποίησης της Δύσης.

Παρακάτω είναι ένα εξαιρετικό άρθρο από έναν από τους αγαπημένους μου συγγραφείς, τον Martin Armstrong, σχετικά με την άθλια φύση των νεοσυντηρητικών που πηγαίνουν πίσω στις ημέρες του Kennedy και του Reagan και πώς εξακολουθούν να κυριαρχούν στην Ουάσιγκτον σήμερα. 

Ο Κένεντι και ο Ρέιγκαν πυροβολήθηκαν και οι δύο επειδή δεν υποκλίθηκαν στους νεοσυντηρητικούς της παγκοσμιοποίησης. Όπως και ο Τραμπ, είχαν τα ελαττώματά τους, αλλά στο θέμα της εξωτερικής πολιτικής, έσπασαν το σύστημα.

Άρθρο παρακάτω από τον Martin Armstrong της Armstrong Economics

Μπορώ να σας πω ότι όταν εξελέγη ο Reagan, οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν εκτός εαυτού. Όταν ρώτησα: Ποιο είναι το πρόβλημα; Είπαν: «Δεν καταλαβαίνετε!

Εξήγησαν ότι θα έπρεπε να τον «εκπαιδεύσουν» επειδή ήταν «κυβερνήτης» και όχι ένας από αυτούς από το βάλτο. 

Οι νεοσυντηρητικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εμποδίσουν τον Ρέιγκαν να συναντηθεί ακόμη και με τον Γκορμπατσόφ. Του είπαν «δεν μπορείς ποτέ να εμπιστευτείς έναν Ρώσο!»

Αν ο Ρέιγκαν είχε ακούσει τους νεοσυντηρητικούς, το Τείχος του Βερολίνου δεν θα είχε πέσει ποτέ. Οι νεοσυντηρητικοί απλώς μετέτρεψαν το μίσος τους για τους κομμουνιστές σε μίσος για όλους τους Ρώσους.

Όταν πήγα για δείπνο στο Μαρ-α-Λάγκο τον Μάρτιο του 2020, ο Τραμπ είπε ότι ήθελε να αποσύρει τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν επειδή είχε κουραστεί να γράφει επιστολές στις οικογένειές τους ισχυριζόμενος ότι το παιδί τους πέθανε για τον Θεό και τη χώρα. Όπως είπα, ρώτησε τι κάναμε εκεί. 

Είδα ότι ο Τραμπ ήταν άνθρωπος και ανησυχούσε για τους στρατιώτες που πέθαιναν μόνο εξαιτίας των νεοσυντηρητικών, όπως ο Τζον Μπόλτον. Ο Μπόλτον ήθελε συνεχώς να μετατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια αυτοκρατορική δύναμη που κυριαρχούσε σε ολόκληρο τον κόσμο με τους ατελείωτους πολέμους του. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία και η Κίνα μας βλέπουν ως μια άθλια «ιμπεριαλιστική» παγκόσμια δύναμη που δολοφονεί ηγέτες και ανατρέπει κυβερνήσεις – αλλαγή καθεστώτος. Αυτοί οι μη εκλεγμένοι νεοσυντηρητικοί κάνουν κατάχρηση της εξουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών και στρέφουν τον κόσμο εναντίον μας.

Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό για τον Μπόλτον. Ο Τζον Μπόλτον ήταν ένθερμος υποστηρικτής του πολέμου του Βιετνάμ, αλλά κατάφερε να αποφύγει τη μάχη μέσω μιας αναβολής φοιτητών που ακολουθήθηκε από κατάταξη στην Αεροπορική Εθνοφρουρά του Μέριλαντ. 

Είναι πάντα πρόθυμος να στείλει αγόρια από την Αμερική στο θάνατό τους, αλλά ζήτησε αναβολή για τον εαυτό του. 

Ο Μπόλτον υποστήριξε ανοιχτά την παρέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών σε άλλες χώρες σύμφωνα με τη φιλοσοφία του ότι, με κάποιο τρόπο, έχουμε το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε αλλαγές καθεστώτων παγκοσμίως. 

Αυτό ακριβώς έκανε τον JFK να δολοφονηθεί από τη CIA επειδή συμμετείχαν σε αλλαγή καθεστώτος, δολοφονώντας ηγέτες και ήθελε να τερματίσει τη CIA. 

Απλά κοιτάξτε το Project Northwoods, όπου προσπάθησαν να σκοτώσουν Αμερικανούς και να κατηγορήσουν την Κούβα για να δικαιολογήσουν μια εισβολή. Αυτοί οι νεοσυντηρητικοί αποτελούν απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα θυσιάσουν τα παιδιά σας καθώς και εσάς για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι εξουσίας.




Τα ερωτήματα παραμένουν για τον Νίξον και το Γουότεργκεϊτ παρά τις τέσσερις δεκαετίες λογοτεχνίας από ιστορικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς. Ποιος διέταξε τη διάρρηξη στα κεντρικά γραφεία της DNC στις 17 Ιουνίου 1972; Τι διαγράφηκε από το περίφημο κενό των 18 1/2 λεπτών; Πόσα γνώριζε ο Νίξον για τη συγκάλυψη; 

Αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Νίξον, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τη CIA και είπε στον διευθυντή «ξέρω ποιος σκότωσε τον JFK» όταν έφυγε από το γραφείο, ο Νίξον αρνήθηκε να δεχτεί την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας και προσέλαβε τη δική του ασφάλεια από την τσέπη του. Ενδιαφέρων. Ίσως ο Νίξον γνώριζε πολύ περισσότερα από όσα η κυβέρνηση επέτρεψε ποτέ να ειπωθούν δημόσια.



2 σχόλια: