Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΕΚΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ "ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΩΝ" ΤΟΥ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

 ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΈΛΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΙΑ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΕΚΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ!
ΒΙΝΤΕΟ 



Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΕΚΤΑΣ των Αποκαλυπτικών Επιταχυντών Καμπαλιστών που θεωρούν ότι πρέπει να προκαλέσουν καταστροφές προς επίσπευση της Έλευσης Μεσσία (Αντίχριστου) (Youssef Hindi Θρησκειολόγος μεσσιανολόγος) 

Τους χαρακτηρίζει και Επιταχυντές λόγω της πίστης τους ότι πρέπει να επέλθει προκληθεί επίσπευση των καταστροφικών γεγονότων για Ερχομό Μεσσιανικής Εποχής (Αντίχριστου) . 

Δηλ. θεωρούν ότι πρέπει να επιταχύνουν να φέρουν στην ουσία την Αποκάλυψη να καταστρέψουν με άλλα λόγια τον κόσμο .. για να τον σώσουν!! Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΕΚΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΌΣΜΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ έγιναν Καμπαλιστές και όλοι οι υπερήρωες είναι δημιουργήματα Εβραίων και μάλιστα Καμπαλιστών και έτσι ασκούν επιρροή στις μάζες

Ο ίδιος ιστορικός των θρησκειών αποκαλύπτει : ”Η Καμπάλα εμπεριέχει μια θεουργία μια μορφή μαγείας. Οι ραβίνοι ισχυρίζονται πως η Καμπάλα αποκαλύφθηκε στο Μωυσή! Eκτός από το Γραπτό Νόμο του δόθηκε και προφορικός..Η Καμπάλα έχει ενσωματωθεί στον Ιουδαϊσμό.”

Οπότε όταν αυτοί λένε Μωυσής εννοούν εντελώς άλλα από όσα ο χριστιανισμός ! Θεώρηση τους είναι επίσης ότι όσο θα πλησιάζουμε στη μεσσιανική εποχή τόσο θ΄αποκαλύπτεται η εξ άνωθεν γνώση στους Καμπαλιστές! Οπότε τον περιμένουν προσδοκούν ”Μεσσία΄΄ οι Καμπαλιστές..δηλ. τον Αντίχριστο..

Youssef Hindi θρησκειολόγος μεσσιανολόγος:

Ορισμός της Καμπάλα ετυμολογικά.. είναι η μετάδοση της γνώσης της εσωτερικής διάστασης του Ιουδαϊσμού που ενέχει μια κάστα μυστικιστών/μυστών που αυτοί δύνανται να κατέχουν αυτή τη Γνώση που προέρχεται εξ άνωθεν. Η Καμπάλα ετυμολογικά είναι η μετάδοση θείων πραγμάτων εξ άνωθεν.

Στην πραγματικότητα η Καμπάλα βρέθηκε στην καρδιά του Ιουδαϊσμού αργότερα γιατί οι Καμπαλιστές των πρώτων αιώνων διώχθηκαν από τους Ταλμουδιστές αφού οι Ταλμουδιστές θεωρούσαν τους Καμπαλιστές ως αιρετικούς καθώς έφερναν στο εσωτερικό του Ιουδαϊσμού αντιλήψεις ξένες προς αυτόν. 

Έτσι για αιώνες οι Καμπαλιστές αντιμετωπίστηκαν ως αιρετικοί. 
Oι καμπαλιστικές αντιλήψεις και χαρακτηριστικά παραπαοιήθηκαν δια μέσου των αιώνων και δεν ήταν παρά στο τέλος του Μεσαίωνα που η Καμπάλα άρχισε να γίνεται μέρος ενσωματωμένο του Ιουδαισμού αλλά και του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού.

Επομένως ξαναγράφτηκε η ιστορία εντός της ιουδαϊκής παράδοσης δηλ. π.χ το βιβλίο Zohar που είναι μια Καμπαλιστική πραγματεία που εκδόθηκε στα χρόνια του 1260 από έναν καμπαλιστή στην Ισπανία θεωρείται από τους ραβίνους σήμερα ως ένα κείμενο πάνω από 2000 ετών. 

Δηλ. θέλω να πω ότι τροποποιούν χρονολογίες συγγραφής για να την εσνωμάτωση του στον ορθόδοξο Ιουδαισμό. Και πάνε και πιο μακριά. Οι ραβίνοι σήμερα ισχυρίζονται πως η Καμπάλα δηλ ο ιουδαϊκός μυστικισμός και ο εσωτερισμός του Νόμου επομένως η Τορά αποκαλύφθηκε στο Μωυσή! 

Επομένως σύμφωνα με αυτή την αντίληψη ο Μωυσής είχε ένα Νόμο γραπτό και μ αυτό το Γραπτό Νόμο είχε ένα νόμο προφορικό που είναι η μυστική εκδοχή αυτού του γραπτού Νόμου. Έτσι κατ΄ουσίαν λένε ότι η Καμπάλα είναι αυτή η μακρά παράδοση που ανάγεται στην αποκάλυψη της Τορά κάτι που είναι ξαναγραφή της ιστορίας.

Κλειδιά Καμπάλας

οι Κλάδοι… οι κλάδοι της γνώσης στην Καμπάλα.

(που παραπέμπει τόσο στο Δέντρο της Γνώσης του καλού και κακού αφού επιδιώκουν τη Γνώση που ήταν το Απαγορευμένο όσο και στο περιβόητο Δέντρο της Ζωής της αθανασίας που φυλάσσεται από Χερουβείμ με Ρομφαία, αλλά και στη θεωρία κλάδων περί των διαφορετικών Εκκλησιών Oμολογιών που σημαίνει ο όρος είναι μια καμπαλιστική θεώρηση ως επιμερισμός αλήθειας; 

Δεν είναι αμιγώς προτεσταντικής αλλά Καμπαλιστικής προέλευσης ο όρος) …

Η Καμπάλα δεν είναι μόνο ένας μυστικισμός επηρεασμένος από γνωστικισμό αλλά είναι και ένας μυστικισμός που βασίζεται πάνω σε απόκρυφα βιβλία που δεν ενσωματώθηκαν στην Εβραίικη Βίβλο όπως το βιβλίο του Ενώχ. 

Δεν είναι μέρος Εβραϊκής Βίβλου δηλ. των χειρογράφων του Κουμράν που κρατούσε η σέκτα των Εσσαίων που ήταν μέρος της ιερατικής κάστας των Ιουδαίων. 

Διαβάζοντας το βιβλίο του Ενώχ βρίσκουμε κειμενικές διαστάσεις που δεν υπάρχουν στην Τορά. Μιλάει π.χ για πτώση αγγέλων για αγγέλους και δαίμονες για Παράδεισο κλπ Και με αφετηρία αυτή τη βάση αναπτύσσονται οι κλάδοι που είναι το Αποκαλυπτικό μέρος της Καμπάλα. 

Μια εσχατολογία μια κοσμολογία μια κοσμογονία μια μελέτη για δημιουργία του κόσμου και του σύμπαντος και μια αγγελολογία και δαιμονολογία μια θεουργία μια μορφή μαγείας και μια θεολογία πολύ μακριά από την παραδοσιακή Ιουδαική θεολογία με σπέκουλα επί του Θεού και του σώματός του που είναι επίσης μια γνωστική επιρροή...

Και έτσι από αυτή την κοσμολογία κοσμογονία προκύπτουν οι κλάδοι της Γνώσης οι sefirot του δένδρου της Γνώσης που συνθέτουν ένα σύμπαν που λειτουργεί υπό έμπνευση γνωστική.



Στο πέρασμα των αιώνων όλο αυτό θα εμπλουτιστεί από Καμπαλιστικές πραγματείες και αντιλήψεις ότι ο κόσμος προέρχεται από μια καταστροφή ,τα 10 Σεφιρότ, μια δυαδικότητα ο Θεός πέραν και ο ο Θεός εγγύς. Στην Καμπάλα υπάρχουν 2 αντιλήψεις περί της ίδιας θεότητας η εγγύς και η απομακρυσμένη...

Το Ein Sof, ή το Eyn Sof, στην Καμπάλα, νοείται ως Θεός πριν από οποιαδήποτε αυτο-εκδήλωση στην παραγωγή οποιουδήποτε πνευματικού βασιλείου, που πιθανώς προέρχεται από τον όρο του Solomon ibn Gabirol, «ο Ατελείωτος». Το En Sof μπορεί να μεταφραστεί ως “ατελείωτο”, “χωρίς τέλος” ή άπειρο.Και από την άλλη υπάρχει μια θεότητα πιο εγγύς ή μια εκδήλωση του ίδιου θείου πιο εγγύς..

Στην Καμπάλα υπάρχει η αντίληψη ότι υπάρχουν μυστικά που είναι αποκεκαλυμμένα αλλά θα αποκαλυφθούν μόνο όταν πλησιάζουν οι μεσσιανικοί καιροί... 

Στην ουσία όσο προχωράμε τόσο αποκαλύπτονται μέσω της Γνώσης της εξ άνωθεν που μεταδίδεται στους μύστες Καμπαλιστές. Τα μυστήρια από ψηλά κατεβαίνουν σιγά σιγά και όσο πλησιάζουμε στη μεσσιανική περίοδο. 

Επομένως υπάρχει μια κλιμάκωση και ιστορικής προοδευτικότητα στην Καμπάλα. όσο πλησιάζουμε στο Τέλος του Κόσμου τόσο περισσότερο έχουμε τη Γνώση αλλά αυτή Γνώση δεν κατεβαίνει στον καθένα αλλά μόνο στους Καμπαλιστές είναι αυτό που καλείται Χασίντ και Τσαντίκ

Στη ραβινική ιεραρχία πιο ψηλά είναι αυτοί που έχουν άνωθεν γνώση και την μεταδίδουν στους από κάτω

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΈΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στην Εβραϊκή Βίβλο υπάρχουν αναφορές στο τέλος του Δευτερονομίου στον Ησαΐα, στον Ιεζεκιήλ και στο Δανιήλ, οπότε η εσχατολογία είναι θεμελιώδης στον Ιουδαϊσμό.

 Δεν περιμένουμε Καμπαλιστές σε αυτό το θέμα αλλά στους Καμπαλιστές που καλούνται  Αποκαλυπτικοί  η μελέτη είναι ερμηνευτική οπτική που εκκινεί από το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ και η οποία έγκειται στο ότι πρέπει να επιταχύνουν τους Μεσσιανικούς χρόνους και να προκαλέσουν καταστροφές που θα επιταχύνουν τους Μεσσιανικούς Καιρούς. 

Οπότε μεταξύ των Καμπαλιστών υπάρχουν οι Αποκαλυπτικοί που είναι πολύ ειδικότερα Επιταχυντές στον τομέα της Εσχατολογίας (την έλευση Μεσσία δηλ Αντίχριστου)

Υπάρχουν ιδέες στους Καμπαλιστές που δεν είναι Ιουδαιστικές που όμως ενσωματώνονται στον Ιουδαισμό από Καμπαλιστές. Π.χ οι Γνωστικές ιδέες ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο από Eκπορεύσεις. (Ο εκπορευτισμός είναι μια ιδέα στην κοσμολογία ή την κοσμογονία ορισμένων θρησκευτικών ή φιλοσοφικών συστημάτων. 

Emanation, από το λατινικό emanare που σημαίνει «να ρέει από» ή «να ξεχύνεται ή να βγαίνει από», είναι ο τρόπος με τον οποίο όλα τα πράγματα προέρχονται από την πρώτη πραγματικότητα ή αρχή). Αντ΄ληψη που αντιβαίνει στον κλασικό Ιουδαισμό...

Γι αυτό και τους πολέμησαν για αιώνες οι Ταλμουδιστές αλλά σήμερα ακούς έναν οποιοδήποτε ραβίνο να μιλάει για Καμπαλιστική αντίληψη σαν να ήταν πάντα μέρος του Ιουδαισμού. (σσ επομένως σήμερα έχουμε έναν Καμπαλιστικό Ιουδαισμό κι αυτό είναι το πλέον επικίνδυνο)

ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑΡ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ

Δεν είμαι ειδήμονας της Νέας Εποχής αλλά βλέπω ότι πολλοί παγκόσμιοι σταρ κυρίως Αμερικανοί έγιναν Καμπαλιστές όχι αληθινοί Καμπαλιστές πιο πολύ φολκλόρ Καμπαλιστές π.χ η Μαντόνα με ένα κόκκινο κορδόνι στο καρπό της που φέρουν οι μυημένοι στο Καμπαλισμό. 

Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα άτομα είναι άσχετα από Καμπαλισμό αλλά όμως επιτρέπουν σε ραβίνους καμπαλιστές ν΄ ασκούν επιρροή στον κόσμο του θεάματος όπως στο Χόλιγουντ. Αυτό γίνεται πιο πολύ στο σινεμά κι στις διεθνείς υπερπαραγωγές. 

Στην παραγωγή κόμικς και φιλμ Μarvel (Marvel Cinematic Universe, συντομογραφία MCU) υπάρχουν Καμπαλιστικές αντιλήψεις όπως με Σεφιρότ κλπ όλοι οι υπερήρωες των κόμικς το πρώτο μισό του 20ου αι. δημιουργήθηκαν από Εβραίους και μάλιστα Καμπαλιστές. 

Οπότε ναι σε Χόλιγουντ και κόμικς υπάρχει αυτή η επιρροή που ασκεί επίδραση στις μάζες


Η Καμπάλα είναι η μυστική παράδοση Ιουδαισμού έχει εσωτερισμό που κάνει τους Καμπαλιστές να προσδοκούν τη γνώση ψευδογνώση και τις Αποκαλύψεις.Όπως στο 19ο αι στη Γαλλία με την παρακμή χριστιανισμού ενισχυθήκαν τέτοιες αναζητήσεις έξω από παραδοσιακή θρησκεία π.χ. Ουγκώ όπως στο Μεσαίωνα έκρηξη θαυματουργίας μαγισσών όταν πάλι υπήρξε μια του χριστιανισμού έτσι και τώρα με την υποχώρηση των παραδοσιακών θρησκειών βρίσκουν πρόσφορο έδαφος τέτοιες αναζητήσεις στο χώρο κουλτούρας ακόμη και κάποιοι ράπερ ψάχνονται εκεί.. ( τέλος του αποσπάσματος της παρουσίας από τον θρησκειολόγο)







προσθήκη: Υπάρχει κι ένα κομμάτι της Καμπάλα που για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της έχει παραμείνει κρυφό, σκοτεινό και απαγορευμένο. Πρόκειται για το περιβόητο Δέντρο του Θανάτου, το σκιερό αντίστοιχο του Δέντρου της Ζωής

“Πριν δώσει κάποιο σχήμα στον κόσμο, πριν σχηματίσει κάποια μορφή, Εκείνος ήταν μόνος, χωρίς μορφή, όμοιος με το Tίποτα”. (Ποιός ο Δημιουργός ο Θεός ήταν ένα Τίποτα;) Με αυτήν τη χαρακτηριστική περιγραφή ξεκινά η καμπαλιστική εξιστόρηση της Δημιουργίας.

Σύμφωνα με το Zohar, το Τίποτα (Ain) συνειδητοποιεί τον εαυτό Του και γίνεται Άπειρο (Ain Soph) και στη συνέχεια Απόλυτο Απεριόριστο Φως (Ain Soph Aur) ( δηλ. ο Θεός, τι Θεός ήταν αν δεν είχε ούτε αυτοσυνειδησία;) ή αυτή η αρχική αιτία των πάντων ήταν κοσμική ύλη δεν εννοούν κάτι τέτοιο αλλά εννοούν Πνεύμα αφού μιλούν για συνείδηση.. 

Αλλά ένα Πνεύμα χωρίς αυτοσυνειδησία δεν είναι Θεός όπως και κάτι λιγότερο από Θεός δεν είναι Θεός. Μια κοσμολογία που θυμίζει μυθολογίες ”θεογονίες” π. Χ..

Kαι το ακόμα πιο άκρως επικίνδυνο στην κυβέρνηση Νετανιάχου υπάρχουν Αποκαλυπτικοί Επιταχυντές Καμπαλιστές σύμφωνα με μαρτυρία του τ. Πρωθυπουργού Ισραήλ: Εhud Barak: η στρατηγική των μεσσιανιστών Υπουργών Νετανιάχου είναι η κλιμάκωση ώστε να επιταχυνθεί η έλευση ”Μεσσία”/Αντίχριστου! 

Το πνευματικό έχει υπερκεράσει το πολιτικό…





 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αληθινοί ποιμένες της Εκκλησίας, οι οποίοι θα πουν δημοσίως και με παρρησία την αλήθεια:
    Δηλαδή ότι ο αληθινός και ζωντανός Θεός της Εκκλησίας και ολόκληρου του σύμπαντος κόσμου, θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ από τη γη τους αμετανόητους σατανιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή