Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS;;; ΑΔΥΝΑΤΟΝ NA EXEI ANAMEIXΘEI ΣΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!!!ΟΙ ROTHSCHILDS ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΩΝ...

Η BLACKROCK ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΚΡΟΥΚΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ
ΒΙΝΤΕΟ 


Η BlackRock αποσύρει τη διαφήμιση του 2022 με τον ένοπλο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς

Η BlackRock Inc., ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων στον κόσμο, απέσυρε μια διαφήμιση που παρουσίαζε για λίγο τον Τόμας Κρουκς, τον 20χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

Η εταιρεία δήλωσε ότι ο Κρουκς ήταν μαθητής στο λύκειο Bethel Park και εμφανιζόταν στη διαφήμιση του 2022 μαζί με άλλους άμισθους εφήβους.

«Το 2022, προβάλαμε μια διαφήμιση με έναν καθηγητή από το λύκειο Bethel Park, στην οποία εμφανίστηκαν για λίγο στο παρασκήνιο αρκετοί απλήρωτοι μαθητές, συμπεριλαμβανομένου του Τόμας Μάθιου Κρουκς», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της στο Reuters την Κυριακή (14/7), προσθέτοντας ότι η διαφήμιση αποσύρθηκε.

Η τηλεοπτική διαφήμιση 30 δευτερολέπτων της BlackRock παρουσιάζει ένα μάθημα οικονομικών που παρακολουθούσε τότε ο Κρουκς, με τον επίδοξο δολοφόνο του Τραμπ να μιλάει με τον καθηγητή του.

Ο Κρουκς αποφοίτησε την ίδια χρονιά που προβλήθηκε το διαφημιστικό από το λύκειο Bethel Park, όπου ήταν ένας από τους δώδεκα μαθητές που έλαβαν τα National Math & Science Initiative Star Awards, σύμφωνα με την Pittsburgh Tribune-Review.

«Η απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ είναι αποτρόπαια»
Η εταιρεία σημείωσε ότι ενώ η διαφήμιση έχει αφαιρεθεί από την κυκλοφορία, εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη για τους ερευνητές προς εξέταση και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H BlackRock, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα (15/7) τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου, καταδίκασε τους πυροβολισμούς του Σαββάτου 13 Ιουλίου που άφησαν έναν νεκρό και άλλους δύο τραυματίες.

«Η απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ είναι αποτρόπαια», δήλωσε η εταιρεία.

«Είμαστε ευγνώμονες που ο πρώην πρόεδρος Τραμπ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και σκεφτόμαστε όλους τους αθώους παρευρισκόμενους και τα θύματα αυτής της απαίσιας πράξης, ειδικά το άτομο που σκοτώθηκε», συμπλήρωσε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου