Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΦΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΤΟ ΠΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
2 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Ελίζαμπεθ Νίκσον 
Επιτρέψτε μου να σας το πλαισιώσω, γιατί είναι ένα μεγάλο μεγάλο τέντωμα. Δεν μπορώ να βεβαιώσω ότι αυτό είναι αλήθεια, σε αυτή τη συγκυρία δεν πιστεύω τίποτα, και κοσκινίζω τα πάντα σχεδόν συνεχώς, αφού αποκαλύπτονται τόσα πολλά. 

Έχω δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο MKUltra επειδή κατέστρεψε τη μητέρα μου και την οικογενειακή μου ζωή. Ξέρω ότι δεν σταμάτησαν όταν είπαν ότι το έκαναν, και ακόμα έχουμε λίγα αποδεδειγμένα γεγονότα. 

Το περισσότερο που μπορούμε να εντοπίσουμε είναι από το υποέργο στο οποίο συμμετείχε η μητέρα μου, αριθμός 68, λόγω ενός αποφασισμένου δημοσιογράφου που ακολουθήθηκε από ανακάλυψη σε αρκετές δικαστικές υποθέσεις, οι οποίες κατέληξαν σε διακανονισμούς.

Ποιοι ήταν οι άνθρωποι πίσω από το MKUltra μετά; Με τι συνέχισαν; Υπάρχουν εκατοντάδες καταθέσεις μαρτύρων, αλλά τα δεδομένα είναι ολισθηρά και τα περισσότερα από αυτά είναι αδύνατο να αποδειχθούν.

Και τότε ανακάλυψα τις ακόλουθες μαρτυρίες που είναι τόσο πλούσιες σε λεπτομέρειες, τόσο καλά αιτιολογημένες, και ενώ τα άτομα δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, εντυπωσιακά παρόμοιες.

 Οι μαρτυρίες συμβαδίζουν επίσης με το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας για τις μυστικές κοινωνίες, τη χρήση του αποκρυφισμού και τα τρελά επικίνδυνα πράγματα που πιστεύουν. 

Επιβεβαιώνουν επίσης την ύπαρξη της τερατώδους κλίκας που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Covid και επιβεβαιώνουν τη μαζική απόρριψη δεδομένων από δέκα χιλιάδες ερευνητές που προκλήθηκε από την υποψία του Covid. 

Και να καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα με την ανάλυση αυτών των ερευνητών για το σχέδιο της Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και τον σχεδιαζόμενο τυραννικό φασισμό του.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εδώ. Πρέπει να θέσουμε αυτά τα ερωτήματα.

Γιατί ο κόσμος μας δεν λειτουργεί; Γιατί υπάρχει τόση βία; Γιατί το οικονομικό σύστημα υπόκειται σε ταλαντεύσεις που μιμούνται το θάνατο; 

Γιατί σε αυτή την εποχή, με τόση γνώση και πλούτο, είμαστε τόσο τρομοκρατημένοι από πολέμους, πανδημίες, δολοφονίες, χρεοκοπίες, προφανείς καραγκιοζοπαίχτες, ανόητους και όμως καταφανώς σκληρούς. 

Γιατί οι χώρες μας βρίσκονται σε αναταραχή; Γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι και επικίνδυνοι; Γιατί οι μετανάστες συρρέουν παντού, δεν σταματούν, βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν, φλέγουν την Ευρώπη; Θυμάμαι δεκαετίες ειρήνης πριν ξεκινήσει αυτό. 

Δεν είμαστε εμείς, το 95% από εμάς είναι καλοί, μετριοπαθείς, λογικοί άνθρωποι. Και αυτοί οι νεαροί άνδρες μας λένε ότι το 5% είναι σκόπιμα ψυχοπαθείς και εκπαιδευμένοι ειδικά για να τρέφονται και να καταστρέφουν. Για αιώνες λειτουργούσαν στο σκοτάδι. 

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χιλιάδες χρόνια, γενναίοι άνδρες και γυναίκες αναδύονται και ανοίγουν τις πύλες της κόλασης. Αυτή είναι η ιστορία τους. Το παρακάτω είναι μια ανασκαφή της κόλασης που μας τρέχει.

Και πάλι, πρόκειται μόνο για δύο μάρτυρες, όχι για πλήρη έρευνα. Όποιος ήθελε να το χρηματοδοτήσει, παρακαλώ ενημερώστε με.

Αποδομώντας τους μύθους

Όταν ο Sean Sedore ήταν 13 ετών, πήγε στον οικογενειακό του γιατρό και του περιέγραψε τι του συνέβαινε. Είχε βιαστεί και ξυλοκοπηθεί επανειλημμένα από την ηλικία των τεσσάρων ετών και είχε τα σημάδια στο σώμα του για να το αποδείξει. 

Ο γιατρός κάλεσε την αστυνομία και μέχρι να ολοκληρωθεί, ο γιατρός καταστράφηκε, μια αστυνομικός σκοτώθηκε και το ίδιο και το άτομο που είχε σταθεί δίπλα του, τον ενθάρρυνε να βγει καθαρός. 

Ήταν παγιδευμένος για άλλα πέντε χρόνια, και για να βγει έξω, απείλησε να αυτοκτονήσει, να πει όλα όσα ήξερε και το εννοούσε. «Είχα ένα παιδί στα 18 μου και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει αυτό που έκανα». 

Το επόμενο βήμα του ήταν να γίνει βιαστής, να γκρεμίσει παιδιά όπως ήταν, να τα βιάσει, ακόμη και να τα σκοτώσει σε μια δημόσια τελετουργία που θα κινηματογραφούνταν και θα πωλούνταν.

Ο Sedore είναι Bloodline, όπως και ο Nathan Reynolds, μέλη οικογενειών που πιστεύουν ότι κατάγονται από τους παλιούς θεούς των Σουμερίων και της Αιγύπτου. 

Επιλέχθηκαν στην ηλικία των τεσσάρων ετών για να μπουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που, σε πολλές περιπτώσεις, τρέχουν κάτω από τα πόδια μας στις σήραγγες και τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις του κόσμου μας.

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, ο Nathan Reynolds παραδόθηκε σε επίσημη κηδεμονία στον παππού του από την πλευρά της μητέρας του. Και οι δύο γονείς του ήταν Bloodline.

 Ο παππούς του, Ιππότης του Κολόμβου του Τέταρτου Τάγματος, απέκτησε δικαιώματα ώρας ύπνου και οι γονείς του απέκτησαν πλούτο. 

Ακόμα πιο πολύτιμο πήραν δικαιώματα τηλεφωνικού καταλόγου, που σημαίνει ό, τι θέλετε ή χρειάζεστε, πραγματοποιήστε μια κλήση και θα σας παρασχεθεί. 

Ο Reynolds λέει ότι ο παππούς και ο προπάππους του από την πλευρά του πατέρα του, τον βίαζαν επανειλημμένα, τον έβαζαν σε επιθανάτιες εμπειρίες, όπως ψεύτικους πνιγμούς στην μπανιέρα, προκειμένου να τον συνδέσουν μαζί τους. 

Τον προετοίμαζαν με τραύματα, αναζητώντας αυτό που ο Reynolds αποκαλεί The Fade, όταν, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πόνο και το τραύμα, τα μάτια του παιδιού είναι κενά, γλιστρούν πίσω στο κεφάλι του. Αυτό σημαίνει ότι έχει χωρίσει. Έχει αποστασιοποιηθεί. 

Είχε έναν εναλλακτικό εαυτό, ξεχωριστό, έναν εαυτό του οποίου το παιδί είναι ασυνείδητο. Αυτή η αλλαγή μπορεί να προγραμματιστεί για να κάνει σχεδόν οτιδήποτε. Είναι η τελειότητα αυτού που βίωσε η μητέρα μου στα πειράματα του Μόντρεαλ

Τη χώρισαν, είχε μια αλλαγή και όλη η οικογένειά μου χρειάστηκε μήνες για να αντιμετωπίσει την ευτυχώς πολύ περιστασιακή εμφάνισή της.

«Η οικογένεια Reynolds από την πλευρά του πατέρα μου, είναι όλοι από την Ανατολική Ακτή εδώ έξω. Και είναι μια δυναστική οικογένεια. Ο προπάππους μου ήταν ένας άντρας που ονομαζόταν Don Potter Reynolds. 

Ήταν ο αρχιτέκτονας, ο επικεφαλής της μηχανικής για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Πολιτικών Μηχανικών πίσω στη δεκαετία του '80.

Το πτώμα στο κέντρο είναι ο ξάδερφος της βασίλισσας, ο δούκας του Κεντ

Ο Reynolds Tobacco είναι μέλος της οικογένειας του Nathan, αλλά κάθε μία από αυτές τις οικογένειες γενικά αγνοεί τι κάνει η μαύρη πλευρά τους. Η μαύρη πλευρά εξασφαλίζει την επιτυχία τους, τρέχει τα χρήματα, ελέγχει κρυφά ολόκληρη την οικογένεια.

«Ο προπάππους μου είναι αυτός που έβαλε τη νέα δάδα στο εωσφορικό χέρι του Αγάλματος της Ελευθερίας της Κολούμπια. Και έτσι είναι ένας δεξιοτέχνης Μασόνος Εωσφορικός με αυτόν τον τρόπο. Και ήταν τόσο πολύ ο πυροβολητής για την οικογένεια εκείνη την εποχή, ειδικά όταν γεννήθηκα.

«Πήγαμε από την εργατική τάξη στο δικό μας αεροπλάνο, αυτοκίνητα και μια επιχείρηση bed and breakfast».

Μετακόμισαν στο Φλάγκσταφ και από εκεί σε μια πόλη συνταξιοδότησης στα σύνορα Καλιφόρνιας / Αριζόνα, όπου προφανώς συνταξιοδοτούνται οι σατανιστές. «Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι άνδρες που περιφέρονται με νεαρά αγόρια που περνούν ως εγγόνια τους».

Ο Sedore δεν μιλάει πολύ για την οικογένεια καταγωγής του. Ενώ ο Sedore είναι πιο αναλυτικός και βασισμένος σε γεγονότα, ο Reynolds είναι πιο προσεχής. Έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Snatched from the Flames. 

Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς την έξοδό του, πόσο συντετριμμένος, κοντά στο θάνατο και σχεδόν εντελώς τρελός ήταν πριν συναντήσει τη μέλλουσα σύζυγό του σε μια εκκλησία στην οποία σκόνταψε. 

Μαζί, αντιμετώπισαν με επιτυχία την κόλαση που απελευθερώθηκε από εκείνους που τον ήθελαν πίσω στη λατρεία και τη μετάβασή του έξω. Ήταν ψυχολογικά κατεστραμμένος πέρα από κάθε ελπίδα.

 Αλλά οι αναμνήσεις από όσα είχε κάνει ενώ ήταν υπό τη φροντίδα της οικογένειάς του, επέστρεψαν, αφήνοντάς τον να μετανοήσει, να προσευχηθεί, να ουρλιάξει και να κλάψει, μερικές φορές για μέρες. 

Ο Reynolds έγινε Χριστιανός, μεγάλωσε Χριστιανός, όπου ενσωματώνονται αυτοί οι άνθρωποι, αλλά για να θεραπεύσει λέει ότι έπρεπε να υποταχθεί πλήρως στον Χριστό, να υπομείνει, να μετανοήσει, να καθαρίσει αυτό που είχε αναγκαστεί να κάνει. 

Αυτό ήταν τόσο ειδεχθές, τόσο βίαιο, τόσο παθολογικό, που χρειάστηκε αυτός και η σύζυγός του δέκα χρόνια για να τον θεραπεύσουν και να πολεμήσουν εκείνους που ήθελαν πίσω τον Ιάσονα τους. 

Ο Nathan είναι ο, ή μάλλον ένας από τους αρχικούς Jason Bournes. Όταν ήταν δολοφόνος, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσε το όνομα. «Είναι ένα επίσημο πρόγραμμα τώρα και όλοι το γνωρίζουν», εξηγεί. 

Το βιβλίο του περιγράφει την ψυχική κόλαση του επαγγελματία δολοφόνου που συνειδητοποιεί τι έχει κάνει. Είναι το αντίδοτο στις εκατοντάδες ταινίες ψυχοπαθών δολοφόνων που όλοι έχουμε δει.


 

Ο Sedore επιλέχθηκε για τις ψυχικές του ικανότητες, οι οποίες αναπτύχθηκαν μέσω εκπαίδευσης στις σήραγγες. «Ήμασταν εκατοντάδες χιλιάδες. Βλέπω ανθρώπους σε δημόσιες θέσεις τώρα που είδα στις σήραγγες, με τους οποίους προπονήθηκα».

Σον:


Έτσι, πηδάω λίγο εδώ. Αλλά πηγαίνοντας πίσω όταν ήμουν τεσσάρων, παρουσίαζα υπεραισθητηριακές αντιλήψεις. Επέστρεψε, ξέρετε, στα μέλη της οικογένειάς μου που ασχολούνταν με τις αιρέσεις.

Με έφεραν σε ένα μέρος για να δοκιμαστώ. Αποδείχθηκε ότι είχα αυτά τα πράγματα και έτσι μπήκα σε προγράμματα από εκείνο το σημείο.

Και τι δεξιότητες είχατε; Τι θα μπορούσατε να κάνετε;

Πολύ καλός στη δημιουργία ενός αυτοπροκαλούμενου OBE, ή εξωσωματικής εμπειρίας, σωστά; Το να μπορώ να σηκώνομαι έξω από το σώμα μου και να ταξιδεύω, οριακά ψυχικά πράγματα αυτής της φύσης ακόμα και από πολύ μικρή ηλικία[...]»

Η εγκατάλειψη ενός παιδιού είναι το τίμημα της εισόδου στον πλούτο και την εξουσία στις οικογένειες Bloodline. Αυτός είναι ο λόγος για την επίμονη πεποίθηση ή φήμη στο Χόλιγουντ ότι για να φτάσεις στο κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να θυσιάσεις ένα παιδί, μια μητέρα. Ο Kanye, για παράδειγμα, στις λίγες στιγμές της λογικής του, ισχυρίζεται ότι ήταν η μητέρα του.

Εδώ είναι ο πυρήνας του: Σύμφωνα με τον Nathan, σε αυτόν τον υπόγειο κόσμο, η τελετουργική κακοποίηση και καταστροφή των παιδιών είναι το νόμισμα που χρειάζεστε για να παίξετε στο Βασίλειο. 

Η θυσία του στον παππού και τον προπάππου του τους έδωσε περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερη εμβέλεια. Και αυτό ήταν που αναζητούσαν. Δύναμη. Για αυτούς, η κακοποίηση των παιδιών, ο βιασμός του εγγονού τους, ήταν σαν να συνδέονται σε μια μπαταρία.

Σε αυτή την πόλη στην Αριζόνα, υπάρχει ένα υπαίθριο πάρτι στην πισίνα που ονομάζεται The Oasis. Σύμφωνα με τον Nathan, εκεί συλλέγουν το αίμα των παιδιών. 

Κάτω από αυτό το μέρος σε ένα υπόγειο εργαστήριο, το αίμα συλλέγεται, εξευγενίζεται, εμφιαλώνεται και πωλείται σε όλο το δυτικό μισό των ΗΠΑ, με το Χόλιγουντ και το Λας Βέγκας να είναι οι κύριοι πελάτες. Για ένα διάστημα αυτή ήταν η δουλειά που έκανε ο πατέρας του Nathan. 

Σε ορισμένους κύκλους, ονομάζεται χρυσός χυμός. Είναι η πηγή του τροπαρίου Adrenochrome, το οποίο συνδέεται με κάθε θεωρία συνωμοσίας, κάθε ανάλυση. Ο Nathan λέει ότι το αίμα από αυτά τα θυσιασμένα παιδιά περιέχει πολλές χημικές ουσίες, νοραδρεναλίνη, αδρεναλίνη, επινεφρίνη, κορτιζόλη. 

Αυτός ο χυμός, ο οποίος είναι προφανώς σαν ασημένιο μελάνι στο χρώμα και την υφή, μπορεί να σας επιτρέψει να μείνετε ξύπνιοι για μια εβδομάδα χωρίς ύπνο, να πολεμήσετε λεγεώνες, να επινοήσετε 1000 σελίδες νομοθεσίας το Σαββατοκύριακο, να καταστρέψετε έναν εχθρό.

 Εγχέεται στη σπονδυλική σας στήλη και σας δίνει υπερδυνάμεις. Και αυτό είναι που επιδιώκει αυτό το πλήρωμα. Χρησιμοποιούν τεχνολογία, χρησιμοποιούν τις παλιές τελετουργίες. Και χρησιμοποιούν το αίμα.

Η πιο ισχυρή θυσία είναι ένα ξανθό μαλλί, αγόρι με μπλε μάτια κάτω των εννέα ετών.

Τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο. 85.000 παιδιά μεταναστών λέγεται ότι έχουν εξαφανιστεί από τη φροντίδα των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Όλες οι λατρείες είναι εδώ

Σύμφωνα με τον Sean και τον Nathan, οι οικογένειες Bloodline εκτρέφουν το κακό, εντοπίζοντας και σκάβοντας το κακό στην επιγενετική τους, εκτρέφοντας κοινωνιοπαθείς και ψυχοπαθείς για 13.000 χρόνια.

Οι οικογένειες Bloodline πιστεύουν ότι είναι απόγονοι των παλαιών θεών, φορείς μιας γραμμής σπόρων που τους δίνει το θεϊκό δικαίωμα να κυβερνούν, εξ ου και το Θεϊκό Δικαίωμα των Βασιλιάδων.

 Προέρχονται από τους Σουμέρ, από τους Νεφιλείμ, τους έκπτωτους αγγέλους που ανατρέφονταν με ανθρώπινες γυναίκες στη Γένεση. Πιστεύουν ότι είμαστε κατώτεροι άνθρωποι, hu-man γι' αυτούς σημαίνει κατώτερος άνθρωπος. Είμαστε γουρουνάκια, τα πολλά-πάρα πολλά. Εκπαιδεύουν τα παιδιά τους σε κάθε κλάδο. 

Ο Nathan και ο Sean εκπαιδεύτηκαν στις μαχητικές και ψυχικές ικανότητες, αντίστοιχα, αλλά εκπαιδεύονται και αναπαράγονται για τις τέχνες, για τον κινηματογράφο, για τις εταιρικές δεξιότητες, για την πολιτική legerdermain. 

Πολλά από τα λαμπρότερα αστέρια του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τον Sean, είναι μωρά δοκιμαστικού σωλήνα, προσεκτικά σχεδιασμένα για εξαιρετικές δεξιότητες. «Γιατί», ρωτάει, «τόσες πολλές γυναίκες σταρ μοιάζουν ίδιες; Γιατί», απαντά, «εκτρέφονται από το ίδιο DNA».


Ένας από τους Master Race μας

Για περισσότερο από χιλιετίες, εκτρέφονταν για σκληρότητα, εξαπάτηση, δολοφονική πρόθεση για τη λαγνεία για παιδιά. Εξέθρεψαν εκείνους που τους άρεσε να παρακολουθούν το θάνατο στα μάτια του αντιπάλου τους, να αναπνέουν στις ψυχές τους τη στιγμή του θανάτου.

 Προφανώς ο Γκρίζος Πάπας βρισκόταν στην κολόνα της υπόγειας σήραγγας όπου πέθανε η Νταϊάνα για να αναπνεύσει την ψυχή της τη στιγμή του θανάτου. 

Η επιγενετική αυτών των οικογενειών είναι θανατηφόρα, δαιμονική, του διαβόλου. Σύμφωνα με τον Nathan, τρεις γενιές ανθρώπων που κακοποιήθηκαν ως παιδιά και στη συνέχεια κακοποίησαν παιδιά δημιουργούν κοινωνιοπαθείς. Αυτό επιδιώκουν. Κοινωνιοπαθείς.

Σύμφωνα με τον Sean, βρισκόμαστε στο τέλος αυτού του κύκλου. Οι οικογένειες δεν θέλουν να θυσιάσουν τα πιο ταλαντούχα παιδιά τους, οπότε υπάρχει ανάγκη για πολλούς περισσότερους στρατιώτες στο στρατό του Εωσφόρου. Έτσι κυμαίνονται μέσα από τα δημοτικά σχολεία, το κυνήγι. 

Ο Nathan τους αποκαλεί The Finders και ισχυρίζεται ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος σε ένα γυμνάσιο δεν είναι ο διευθυντής αλλά ο σύμβουλος καθοδήγησης για αυτόν τον λόγο. Οι ανιχνευτές είναι σε κάθε επάγγελμα. Αλλά τα σχολεία είναι η πρώτη επιλογή, το αίμα είναι νέο, το παιδί εύπλαστο. 

Πολλοί από τους φίλους μου στο Facebook, οι οποίοι ζουν σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά, θυμούνται ανθρώπους που έρχονται στο σχολείο τους αναζητώντας τους προικισμένους, πολλοί από τους φίλους μου επιλέχθηκαν και τέθηκαν σε αυτά τα επιταχυνόμενα προγράμματα. 

Από εκείνη τη δεξαμενή, χωρίς να το γνωρίζουν, δοκιμάστηκαν εκτενώς, και μερικοί κρίθηκαν ότι είχαν εξαιρετικές δεξιότητες και αφαιρέθηκαν και εκπαιδεύτηκαν περαιτέρω. 

Ο Randy Cramer είναι ένας από αυτούς. Η ιστορία του παρακάτω θα σας ξετρελάνει και δεν μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη. 

Το αξιοσημείωτο με αυτές τις καταθέσεις μαρτύρων είναι το πόσο καλά μιλημένες, αναλυτικές, ακριβείς και γεμάτες δεδομένα είναι. Ο Nathan και ο Sean και ο Randy Cramer διαθέτουν νοημοσύνη πρωτοποριακού επιπέδου.


Η πρώιμη αμερικανική οικογένεια του Nathan πήγε στο Οχάιο με σκοπό να ανακαλύψει τα απόκρυφα ταλέντα των αυτόχθονων λαών του Οχάιο. Όταν η οικογένεια του Nathan απέκτησε πρόσβαση στον «τηλεφωνικό κατάλογο», μετακόμισαν στο Flagstaff, το οποίο είναι ένας κόμβος για πνευματικούς αναζητητές. Το πέπλο λέγεται ότι είναι λεπτότερο εκεί. 

Οι Χόπι εξακολουθούν να λειτουργούν και υπήρχαν πολλά να μάθουν από τις τελετές και τις τελετουργίες τους. Οι Χόπι ήταν η πιο θανατηφόρα από τις «θρησκείες» θυσίας αίματος στις αυτόχθονες θρησκείες. Σκότωσαν ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους. Ο πατέρας του Νάθαν στάλθηκε να μάθει από αυτούς.

Νάθαν:

«Τώρα προέρχομαι από μια οικογένεια που πιστεύουν ότι είναι απόγονοι των παλιών θεών.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πω. Ότι πιστεύουν ότι είναι φορείς μιας γραμμής σπόρων που τους δίνει το θεϊκό δικαίωμα να κυβερνούν. Και αυτό είναι που τους δίνει τη δικαιολογία, πνευματικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά, επιστημονικά, να κυριαρχήσουν στα κατώτερα είδη που είναι γνωστά ως άνθρωποι.

Άνθρωποι κυριολεκτικά σημαίνει ένα κατώτερο είδος ανθρώπου και δεν πιστεύουν ότι είναι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. 

Πιστεύουν ότι είναι κάτι άλλο από, και αυτό είναι απόγονοι αυτού του ιεραρχικού κυβερνώντος είδους που προέρχεται από το ουράνιο βασίλειο, που κατέβηκε τις ημέρες που ο Ιαρέδ κατέβηκε και τεκνοποίησε με τις κόρες των ανθρώπων, και ότι εξακολουθούν να εντοπίζουν τη γραμμή των σπόρων τους πίσω στον Γκιλγκαμές, στον Νεβρώδ. 

Και έτσι αυτό είναι που οι δυναστικές οικογένειες πιστεύουν ότι έχουν, είναι μια ανωτερότητα στη γενετική τους από τη μία πλευρά και η ικανότητα να επικοινωνούν με το θείο.

Και έτσι τα παιδιά τους είναι πρόγονοι αυτών, κάποιοι θα μπορούσαν να τα αποκαλέσουν abreacations, μεταλλάξεις, αυτές τις δεξιότητες, ψυχικές ικανότητες, τέτοια πράγματα, όλες τις παραλλαγές τους. Και έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε αυτό το μονοπάτι».

Σύμφωνα με αυτούς τους άνδρες, μια επιτροπή ηγετών λατρείας κυβερνά τον κόσμο. Περιλαμβάνει τους Ιησουίτες, τους Ιππότες του Κολόμβου, τους Τέκτονες, το Τάγμα του Ανατολικού Αστέρα, τη Στρογγυλή Τράπεζα, τους Vril, τους Ναζί, τους Δράκους από την Ανατολή, τις 13 βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, τον Μαύρο και τον Γκρίζο Πάπα. 

Όπως κάθε τι εωσφορικό, είναι άσκοπα περίπλοκο και προορίζεται να μπερδέψει. Και επειδή αυτή η γνώση έχει λογοκριθεί αυστηρά από την επικρατούσα τάση, θεωρείται από τους περισσότερους ως φαντασία.

Σον:

Θα πρέπει να πάμε πίσω πιθανώς περίπου 13.000 χρόνια για να πούμε ποιος θα ήταν ο τελευταίος μεμονωμένος κυβερνήτης μας ... ήταν ένα είδος επιτροπής αυτών των λατρειών.

«Στο blog μου, μιλάω για μια ομάδα που ονομάζεται The Parents, η οποία και πάλι, είναι μια ομάδα ανθρώπων που ελέγχουν όλα αυτά, όπως όλους τους δημόσιους μηχανισμούς αυτού. Αλλά ακόμη και μέσα στο σύστημά τους, δεν υπάρχει ένα άτομο. Εξακολουθεί να είναι μόνο μια ψηφοφορία πλειοψηφίας.

Όλα αυτά ήταν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Απλώς τυχαίνει να είμαστε στο τέλος τώρα.

Και έτσι το βλέπουμε να ξεδιπλώνεται ή το βλέπουμε να φτάνει στο τέλος του, και τους βλέπουμε να εφαρμόζουν εκεί που προοριζόταν να οδηγήσει, που είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία, μια παγκόσμια γλώσσα, ένα παγκόσμιο νόμισμα, ένας κόσμος τα πάντα. Και δημιούργησαν το κίνημα των χίπις, που αγαπά την ιδέα. Δημιούργησαν το κίνημα της Νέας Εποχής, που αγαπά την ιδέα.


Ακόμα και οι εξωγήινοι ή εξωγήινοι συμπαθούντες εκεί έξω και όλο αυτό το κίνημα, αγαπούν την ιδέα».

Και εκεί βρισκόμαστε. Οι Bloodlines έχουν μετακινηθεί στο WEF, και μέσα σε αυτή την οργάνωση, διοικούν έναν Εωσφορικό Στρατό που θυσιάζει παιδιά για την εξουσία.

«Δεν θέλουν να ερημώσουν», λέει ο Sean. «Θέλουν 14 δισεκατομμύρια ανθρώπους, αυστηρά ελεγχόμενους σε πόλεις 15 λεπτών, ενισχυμένους και υπάκουους».

Εμείς οι «άνθρωποι» θα ζήσουμε μέχρι τα 200 ή τα 300. Ο πολιτισμός θα είναι τριών επιπέδων, με τους αθάνατους Εωσφοριστές στην κορυφή, την τεράστια μεσαία τάξη εξαιρετικά ελεγχόμενη και μια τρίτη δύναμη, την αστυνομία που παρακολουθεί και σκοτώνει.

Όλα τρέφονται και τροφοδοτούνται από το αίμα τρομοκρατημένων παιδιών.



Αύριο θα εξετάσουμε τα σχέδιά τους σε μεγαλύτερο βάθος και θα παρακολουθήσουμε τη διέξοδο. Αύριο επίσης, μια λίστα πηγών, βιβλίων, ιστοσελίδων, συνεντεύξεων και βίντεο. 

Οι παραπάνω συνεντεύξεις έχουν αντληθεί από το βιβλίο του Nathan, Snatched from the Flames, Διάφορες συνεντεύξεις που έγιναν με τον Nathan, εδώ είναι μία και η συνέντευξη του Sean Sedore με τον James Delingpole, ο οποίος είναι ένας από τους μεγάλους συνεντευκτές της εποχής μας.

Δημοσιεύω βαθιές έρευνες σχετικά με την επιστήμη πίσω από την έκρηξη των δασών μας στη φωτιά και τις πράξεις των απειλούμενων ειδών, εν μέρει για να σας πείσω ότι οι ερευνητικές μου ικανότητες είναι σωστές. 

Δεν περιμένω να πιστέψετε όλα όσα υποστηρίχθηκαν παραπάνω, απλά σκεφτείτε τα. Κανείς άλλος από το πρώην σεβαστό mainstream, εκτός από τον James Delingpole, δεν κάνει αυτή τη δουλειά. 

Είναι δύσκολο, οδυνηρό και επικίνδυνο. Αλλά, όσο περισσότερα γνωρίζουμε, τόσο περισσότερη δύναμη έχουμε για να τους σταματήσουμε. Χάνουν δύναμη μέρα με τη μέρα, κάθε άτομο που τους βλέπει γι' αυτό που είναι, διεφθαρμένοι και κακοί, είναι ένα ακόμη βήμα προς το τέλος τους.


Η Elizabeth Nickson εκπαιδεύτηκε ως δημοσιογράφος στο γραφείο του περιοδικού Time στο Λονδίνο. Έγινε επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Γραφείου του περιοδικού LIFE στα τελευταία χρόνια της μηνιαίας έκδοσής του και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, απέκτησε τα δικαιώματα των απομνημονευμάτων του Νέλσον Μαντέλα πριν απελευθερωθεί από το νησί Ρόμπεν.

 Συνέχισε να γράφει για το Harper's Magazine, τον Guardian, τον Observer, τον Independent, την Sunday Telegraph, το Sunday Times Magazine, την Telegraph, την Globe and Mail και το National Post. 

Το πρώτο της βιβλίο The Monkey Puzzle Tree ήταν μια έρευνα του προγράμματος ελέγχου του νου MKULTRA της CIA και δημοσιεύθηκε από το Bloomsbury και το Knopf Canada. 

Το επόμενο βιβλίο της, Eco-Fascists, How Radical Environmentalists Are Destroying Our Natural Heritage, ήταν μια ματιά στο πώς ο περιβαλλοντισμός, που εφαρμόζεται άσχημα, καταστρέφει την αγροτική οικονομία και τον αγροτικό πολιτισμό στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Δημοσιεύθηκε από τον Adam Bellow στο Harper Collins των ΗΠΑ. 

Είναι Senior Fellow στο Frontier Center for Public Policy, fcpp.org. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά έγγραφα πολιτικής για διάφορα στοιχεία της περιβαλλοντικής χούντας εδώ: https://independent.academia.edu/ElizabethNickson



2 σχόλια:

  1. Σε πρόδωσαν, σε πούλησαν, λαέ Μου αγαπημένε
    κι απ’ τον εχθρό τον βρωμερό, πολύ κυνηγημένε.
    Σε πρόδωσαν, σε πούλησαν οι ανθρωποδαιμόνοι,
    δεν θα προλάβουν να χαρούν, γιατί θα μείνουν μόνοι.
    Την προδοσία αγαπούν, κανείς όμως τον προδότη,
    αυτοί που τους εκμεταλλεύτηκαν,
    θα τους γυρίσουνε την πλάτη πρώτοι.


    Όλοι αυτοί που ψήφησαν κα βάλαν την σφραγίδα,
    ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΕΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ.

    Δεν υπολόγισαν αυτοί, του λαού Μου την ΦΩΝΗ,
    πώς θα τα βγάλουν πέρα με την δική Μου την ΟΡΓΗ;
    Τους άφησα ελεύθερους, μόνοι ν’ αποφασίσουν,
    εάν θ’ ακούσουν τον λαό ή θα τον ξεπουλήσουν.

    Γι’ αυτό και θάρθη αυστηρή αυτών η ΤΙΜΩΡΙΑ,
    γιατί πριν προδώσουν τον λαό, οι δύστυχοι
    την ιδική τους την ψυχή πουλήσανε στα βρωμερά θηρία.

    Για τριάκοντα αργύρια πουλήσαν την ψυχή τους,
    μα δεν θα ζήσουν να χαρούν αυτοί την αμοιβή τους.
    Τόπο δεν θά βρουν να σταθούν, τρύπα για να κρυφθούνε,
    με χτυποκάρδι συνεχώς, όλοι τους πια θα ζούνε.
    Και όλοι, σφραγίδα βάζω Εγώ, φριχτά θ’ απολεστούνε.

    Μιλώ ο Άγιος Θεός, Τριάδα η Αγία,
    σε σας τα λίγα τέκνα Μου, που έχετε αγωνία.


    Τίποτα μην φοβόσαστε παιδιά Μου αγαπημένα,
    όσο βρισκόσαστε εσείς με Μένα ενωμένα.
    Όλα όσα θα γίνουνε, είναι προφητευμένα,
    όλα αυτά θα γίνουνε, παιδιά Μου, ένα- ένα.

    Χρόνο τους έδωσα άφθονο, καλά να το σκεφθούνε,
    ν’ ακούσουνε φωνή λαού, προδότες μη γενούνε.
    Τα πάντα αγνοήσανε, τα πάντα ξεπουλήσαν,
    αλλά την Θεία Δίκη Μου θα αντιμετωπίσουν,
    αιώνια θα κλάψουνε, αιώνια θα θρηνήσουν.

    Τέκνα Μου μην ταράζεστε και μην λιγοψυχήτε,
    έχετε τέκνα Μου πολλά, ακόμα για να δήτε.

    Όπως ο χειρουργός γιατρός, εγχείριση αν αρχίσει,
    δεν ημπορεί το έργο του στην μέση να αφήσει,
    αν δεν πετάξει τα σαπρά, πληγές δεν καθαρίση,
    έτσι παιδιά Μου και Εγώ εγχείριση έχω αρχίσει,
    θα φθάσω ως το κόκαλο, η πληγή να καθαρίσει.

    Να φύγει πια η γάγγραινα, να φύγει η σαπίλα,
    να καθαρίσει τέκνα Μου, η δική σας η Πατρίδα.

    Να φύγουν τα παράσιτα, το αίμα που σας πίνουν,
    που παίρνουν, παίρνουν, παίρνουνε, χωρίς ποτέ να δίνουν.
    Αυτοί που ξεπουλήσανε τα όσια και ιερά,
    αυτοί όπου σας κόψανε παιδιά Μου τα φτερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμνηστική δόση του εμβολίου της Πίστης στην Τριαδική μας Αρχή!!!

      Σ' Αυτήν πρέπει πάσα Δόξα Τιμή και Προσκύνηση και τώρα και πάντα και σ' όλους τους αιώνες

      Διαγραφή