ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Η ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε την Πέμπτη η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στον σύντομο διάλογο έξω από το γραφείο του Αρχιεπισκόπου, η κυρία Γκιλφόιλ είπε: «είναι θαυμάσιο που σας γνωρίζω, ο Θεός να σας ευλογεί».
Από την πλευρά του ο κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε την πρέσβειρα των ΗΠΑ, της ευχήθηκε: «να περάσετε καλά στην Ελλάδα»
και εξέφρασε την ευχή η συνάντησή τους να είναι αποδοτική.
Αμ καλά θα περάσει, ήδη το έδειξε πόσο…!

Θα τολμήσει ο Αρχιεπίσκοπος και ο οποιοσδήποτε ποιμένας της Ορθόδοξης Εκκλησίας, να πει στην Αμερικανίδα πρέσβη (εάν φυσικά του δοθεί η ευκαιρία), ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ Εκκλησία του Ιησού Χριστού πάνω στη γη, και ότι έχει (ΜΟΝΟ αυτή) την ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ της Χάρης του αληθινού Θεού;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά είναι "πολύ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ", για να λέγονται με θάρρος στη σημερινή εποχή, αγνοώντας τα διάφορα προσωπικά μας επίγεια νομιζόμενα "συμφέροντα".
Διάβασε, τι λέω, και κρίνε, δεν πιστεύω σε ορθοδοξία, καθολικισμό, προτεσταντισμο κτλ, χριστανοι και τα αδέρφια μου, πατέρας σας είμαι, και λέγομαι ΣΚΕΤΟ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ, το Ορθόδοξος ΟΚ, επειδή είμαι ελληνορθόδοξος, η Ορθοδοξία πρόκειται ΠΙΣΤΗ πλούσια, ο Καθολικισμός φτωχός, οι Προτεστάντες πολύ φτωχοί. Θέλουν προσευχές από την ελληνορθόδοξη Εκκλησια.
ΔιαγραφήΤο ότι είσαι πατέρας όλων (και των μη Ορθόδοξων Χριστιανών) δεν σε απαλλάσσει από την ΕΥΘΥΝΗ (όταν σου δίνεται η ευκαιρία, όταν σε ρωτούν) να ομολογείς με θάρρος ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ Εκκλησία του Ιησού Χριστού, που έχει την ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ της Χάρης του Θεού.
ΔιαγραφήΑπό την προσωπική μου εμπειρία γνωρίζω καλά, ότι:
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ αληθινός Θεός ΕΛΚΕΙ, "ΤΡΑΒΑ" έντονα προς την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλοπροαίρετους ετερόδοξους ή αλλόθρησκους ανθρώπους, οι οποίοι ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ τα προσωπικά τους μετα-πτωτικά πάθη (αγάπη στο ΧΡΗΜΑ, αγάπη στη ΔΟΞΑ των ανθρώπων, αγάπη στις επίγειες ΗΔΟΝΕΣ), στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή στον αληθινό Θεό.
Δεν "αντέχουν" στην ψυχή τους και δεν θέλουν όλα τα "πουλιά", να πετούν ψηλά όπως ο "ΑΕΤΟΣ".
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΒ´
ΑπάντησηΔιαγραφή14.11.2001 ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ.
https://www.youtube.com/watch?v=1pjwM97JwDc
Αγιορείτης Ηγούμενος, Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός:
ΑπάντησηΔιαγραφή«Η εν Θεώ Αίσθηση» (ΒΙΝΤΕΟ).
https://www.orthodoxianewsagency.gr/agioreitika/geron-efraim-vatopaidinos-i-en-theo-aisthisi-vinteo
Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων:
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (2025).
https://www.imkythiron.gr/index.php/o-mitropolitis/poimantorikes-egkyklioi/6504-poimantoriki-egkyklios-hyp-arith-250-2025
Μην την παρεξηγείτε: Τον ευλόγησε μάλλον επειδή στην ιεραρχία της μασονίας εκείνη έχει μεγαλύτερο βαθμό μυήσεως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤυφλοπόντικες!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή