ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΑΓΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!
10 ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΑΓΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!
«Ἱερουσαλήμ, Ἱερουσαλήμ, ἡ ἀποκτέννουσα τούς προφήτας καί λιθοβολοῦσα τούς ἀπεσταλμένους…
Ἰδού ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος»…
Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ 10.00 ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ:
΄΄ΟΙ 4 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ΄΄
(Για όλα αυτά τα γεγονότα που ξεκίνησαν και η απελπισία που έρχεται στον κόσμο να φυγαδευτεί να φύγει)
΄΄Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ΄΄
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ κ. ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Μου λέει, μια σύγχρονη Αγία Γερόντισσα της Αττικής, που επικοινωνούμε:
Να πεις εις στους ανθρώπους (αυτά που σας λέω μου τα είπε χτες) να βρουν κάποιες ώρες νυχτερινές που ανοίγουν οι γραμμές του ουρανού (όπως έλεγε ο Άγιος Πορφύριος) και να κάνουμε κοινή προσευχή.
Όσοι μπορούν η ώρα δέκα το βράδυ.., η ώρα δέκα (10.00). Όσοι, μου λέει, αργούν να κοιμηθούν.., τα μεσάνυχτα στις δώδεκα (12.00). Και όσοι, μου λέει, είναι πιο δυνατοί.., να ξυπνούν στις τρεις (03.00). Δηλαδή άλλοι στις δέκα, άλλοι στις δώδεκα, και μερικοί στις τρεις τα χαράματα. Και να λένε, μου λέει, τις εξής προσευχές, που είναι αναγκαίες για να έχουμε μέσα μας εσωτερική πληροφόρηση, δύναμη, δηλαδή, του Αγίου Πνεύματος, για όλα αυτά τα γεγονότα που ξεκίνησαν και η απελπισία που έρχεται στον κόσμο να φυγαδευτεί να φύγει.
Δεν μπορεί οι χριστιανοί να είναι φοβισμένοι και απελπισμένοι! Δεν γίνεται! Εάν οι χριστιανοί απελπιστούν και φοβηθούν, τι θα (να) πουν οι άθεοι οι καημένοι που υπόκεινται περισσότερο παντός άλλου στις δαιμονικές ενέργειες και περιμένουν από μας οι άθεοι να προσευχηθούμε.
Και μου είπε η Αγία αυτή γερόντισσα: Η πρώτη προσευχή που πρέπει να κάνουν σε κομποσκοίνι. Ότι κομποσκοίνι έχει ο καθένας, είτε το μικρό με τους 33 κόμπους, είτε με 50, είτε με 100.
1) Ένα κομποσκοίνι να λέμε: «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με»!
2) Ένα κομποσκοίνι, μετά, να λέμε: «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε την οικογένειά μου»!
3) Στο τρίτο κομποσκοίνι να λέμε: «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε την πατρίδα μου»!
Γιατί κινδυνεύει η πατρίδα μας και όλων των χριστιανών οι πατρίδες είναι σε κίνδυνο.
4) Και η τέταρτη τελευταία προσευχή: «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε τον κόσμο σου»!
"Βαθμηδόν": Όπως λέμε εις στην Κύπρο ΄΄ σαν την σκάλα ΄΄. Ένα – ένα σκαλοπάτι μας εισηγείται ο άνθρωπος Του Θεού να προσευχηθούμε.
Ξεκινούμε από τον εαυτό μας,
πηγαίνουμε στην οικογένειά μας,
πηγαίνουμε στην μεγαλύτερη οικογένειά μας που είναι η πατρίδα μας,
και μετά πηγαίνουμε «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε τον κόσμο σου».
***Και αυτό, μου λέει, όταν γίνεται από πολλούς την ίδια ώρα, έχει μεγάλη δύναμη και διαλύει τις ενέργειες του πειρασμού.
Και σας λέω, μια από τις μεγαλύτερες ενέργειες του πειρασμού, είναι να οδηγήσει τον σύγχρονο άνθρωπο στην απελπισία, στον φόβο, να τον οδηγήσει, ότι,
΄΄ δεν σε αγαπά κανείς, δεν σε θέλει κανείς ΄΄, στην μοναξιά, και να τον βάλει να αυτοκτονήσει.
Ή να τον βάλει και κακιές, κάκιστες, είτε σαρκικές, είτε ψυχικές αμαρτίες. Φτάνει να μετανοούμε και όλα τα συγχωρεί ο Χριστός. Φτάνει να έχουμε την πολιτεία των Αγίων.
Αυτοί έκαναν πολλά, να κάνουμε και εμείς λίγα. Και να αρχίσουμε σ’ αυτές τις ώρες, αυτές τις προσευχές…
Αγιορείτης Ιερομόναχος Γέροντας Νίκων, (πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αγιορείτη Αρχιμανδρίτη, Εφραίμ Φιλοθεΐτη, της Αριζόνας):
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι Αισθήσεις.
https://www.youtube.com/watch?v=RWSsxxKtTco