Τρίτη 31 Μαρτίου 2026

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ...ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

ΥΠ. ΆΜΥΝΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ: «ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΡΑΗΛ ΙΡΑΝ ΠΟΥ Θ’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ». ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: «Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ».
ΒΙΝΤΕΟ



Ο υπουργός Άμυνας της Ιταλίας, Γκουίντο Κροσέτο, για τον πόλεμο στο Ιράν:

Είμαι αναγκασμένος να γνωρίζω πράγματα που δεν με αφήνουν πλέον να κοιμηθώ.

Για το τι θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, για τις επιπτώσεις που θα έχει στην οικονομία και στην καθημερινότητά μας. Πηγή: la Repubblica

Ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας και νυν υπεύθυνος Εθνικής Ασφάλειας Ντμίτρι Μεντβέντεφ λέει ότι ”μετά από όσα συνέβησαν κάποιας μορφής πυρηνική σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ είναι αναπόφευκτη”.

Ο Σίσι της Αιγύπτου εκλιπαρεί τον Τραμπ να σταματήσει τον πόλεμο.

Σύμφωνα με την Washington Post, το Πεντάγωνο φέρεται να προετοιμάζεται για εβδομάδες χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν.

Ο Τραμπ θα ταμπουρωθεί σε καταφύγιο κάτω από Λευκό Οίκο..

Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι ο στρατός κατασκευάζει ένα στρατιωτικό συγκρότημα κάτω από την μελλοντική αίθουσα χορού του Λευκού Οίκου.



ΠΗΓΗ




2 σχόλια:

  1. Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους τα επόμενα χρόνια, μόνο διότι "νομιμοποιείται" από τους ανθρώπους η φοβερή αφύσικη διαστροφή.

    Ζητήματα καί ἐρωτήματα σχετικά μέ τήν ὑπ' ἀριθμ. 392/2026 ἀπόφαση τῆς Ὁλομελείας τοῦ ΣτΕ

    Τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ'.

    https://www.im-manis.gr/index.php/el/o-mitropolitis/arthra/zitimata-kai-erotimata-sxetika-me-tin-hyp-arithm-392-2026-apofasi-tes-holomeleias-tou-ste-tou-sev-mitropolitou-manis-k-xrysostomou-g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε κρίση ταυτότητας;

    Μπορεί η Ευρώπη να σταθεί ως ανεξάρτητη δύναμη ή έχει χάσει τον προσανατολισμό της; Ο γεωπολιτικός αναλυτής, Στρατηγός Ιωάννης Μπαλτζώης, συζητά με τον Στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο για τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Μια Ευρωπαϊκή Ένωση που, παρά την οικονομική της ισχύ, φαίνεται να διέρχεται βαθιά κρίση ταυτότητας, καθότι παραμένει θεατής σε διεθνείς κρίσεις όπως η Ουκρανία και η Μέση Ανατολή.

    https://pemptousia.tv/view/b/category/Programs/subCategory/patridognosia_qU2Dy/id/h_europaiki_enosi_se_krisi_tautotitas_C6TDI/lang/el_GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή