Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΜΜΕ


ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΒΙΝΤΕΟ 



Οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι από την εισβολή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών στο αμερικανικό έδαφος και με το πως αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβέρνηση Μπάιντεν. 

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει καταντήσει την χώρα.. προς εκμετάλλευση (για να μη το πούμε αλλιώς), των ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ, θα δεχθεί χιλιάδες παράνομους μετανάστες και από την Αμερική.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο του CBS, υπάρχουν τέσσερα κέντρα συγκέντρωσης των παράνομων αλλοδαπών, στην Κολομβία, στην Γουατεμάλα, στο Εκουαδόρ και την Κόστα Ρίκα, όπου και θα γίνεται η «διαλογή» και θα αποφασίζεται ποιοι θα έρθουν στην Ελλάδα και ποιοι θα πάνε στην Ιταλία.

Δηλαδή κάποιοι θα αποφασίζουν ποιοι θα έρχονται στη χώρα σας, που είναι για πάσα χρήση… χωρις να ρωτήσουν κανέναν.

Το CBS, λέει ξεκάθαρα πως σκοπός αυτής πρωτοβουλίας είναι «να απομακρυνθούν όσο γίνεται περισσότεροι αλλοδαποί από τις ΗΠΑ» για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις!

Και είναι φυσικό, αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχουν καθόλου αντιδράσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα!


Τι είδους μετανάστες θα ναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν στην παραγωγή;

Η μεταφορά χιλιάδων παράνομων μεταναστών αφορά κυρίως τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών κάποιοι των οποίων είναι ιδιαίτερα σκληροί εγληματίες που εγκαταλείπουν την χώρα τους γιαυτό το λόγο, που είναι σχεδόν βέβαιο πως αν έρθουν στην Ελλάδα θα συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση, ως συμμορίες και επαγγελματίες εκτελεστές!

Η εισροή των μεταναστών απο τα μεξικανικά καρτέλ κάνουν λαθρεμπόριο αμερικανικών όπλων τελευταίας τεχνολογίας. Αλλά αυτό που σπάνια συζητιέται, μοιάζει με την Επιχείρηση Fast and Furious από την εποχή του Ομπάμα. Ότι τα όπλα των μεξικάνικων καρτέλ ναρκωτικών, εξοπλίζονται από την ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι νότιες πολιτείες, γίνεται μεταφορά ναρκωτικών τελευταίας γενιάς. Η κυβερνήτης της Βιρτζίνια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: Πρέπει να σταματήσουμε τη ροή των ναρκωτικών και της φαιντανύλης, να σώσουμε τις ζωές των παιδιών μας και να εξασφαλίσουμε τα νότια σύνορά μας.

Γιατί μαθαίνουμε τα νέα από ξένα ΜΜΕ;

Καταρχάς να πούμε πως το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης δεν ευνοεί την πολιτική κανενός κόμματος και γιαυτό το λόγο τα ΜΜΕ είναι λογικό να την κρύβουν. 

Το ότι δεν καταγγέλεται απο την αντιπολίτευση δεν είναι φυσικά επειδή δεν γνωρίζουν. 

Αλλά επειδή οι Έλληνες ψηφοφόροι είχαν την φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, φιλομεταναστευτικά κόμματα.

Θα ήταν οξύμωρο ο Σύριζα ή το Πασόκ να καταγγέλει την κυβέρνηση για τις συμφωνίες νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών απο άλλες χώρες. 

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μαθαίνουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό απο ξένα ΜΜΕ: Πέρυσι μάθαμε απο ρεπορτάζ Ισπανικής εφημερίδας πως: «Αυξήθηκε κατά 235% σε ένα χρόνο η εισροή παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα».

Να υπενθυμίσουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες νομιμοποιεί την είσοδο πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης».

Σημειώνεται επίσης ότι τον Σεπτέμβριο του 2023 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λ.Αυγενάκης σε συνέδριο στο Ηράκλειο είπε ότι «η χώρα χρειάζεται 180.000 εργάτες γης σε ετήσια βάση».

«Σε ετήσια βάση χρειαζόμαστε 180.000 εργάτες γης. Οι χώρες που διαχρονικά κάλυπταν αυτή την ανάγκη είναι η Αίγυπτος, η Αλβανία, η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Βιετνάμ κ.α..

Γι’ αυτό το λόγο ζητήσαμε επιμόνως να προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Εξωτερικών σε ενίσχυση των κατά τόπους πρεσβειών μας, γραφείων μας ώστε να εξετάζονται οι φάκελοι αλλά όχι με διάθεση απόρριψης γιατί αυτό συμβαίνει το τελευταίο διάστημα μονίμως, αλλά με πραγματική διάθεση ελέγχου του φακέλου του κάθε ενδιαφερόμενου να έρθει στην Ελλάδα για αν εργαστεί κατόπιν αιτήματος συγκεκριμένης εταιρείας η οποία θα τον απασχολήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

Επιπλέον όφελος για την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι η χρηματοδότηση:

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν εξαπέλυσε ποσφατα τα βέλη του πρόσφατα κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο που θα μας αναγκάσει να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας.»

Να σημειωθεί πως ο Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της τελευταίας συνόδου κορυφής στις Βρυξέλες τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ζητήσει επιπλέον χρήματα για την φιλοξενία όλο και περισσότερων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Αν κάποια στιγμή ξυπνήσει ο Έλληνας και δει πως είναι μειοψηφία στη χώρα του, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κατηγορήσει τα αυτοαποκαλούμενα ως αριστερά κόμματα. Οπότε η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται να βγει χαμένη. 

Από την μια μεριά εξυπηρετεί τις δυτικές χώρες που την κρατούν στην εξουσία, κι απο την άλλη φορτώνει το πρόβλημα στις επόμενες κυβερνήσεις, που κάποια στιγμή θα γίνει ορατό και θα είναι πολύ δύσκολο να το κρύψουν τα ΜΜΕ!

Οπότε μη σας κάνει καμιά εντύπωση πως η «ενημέρωση» για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, έρχεται πάλι από έξω.





1 σχόλιο:

  1. Αν σταματήσουν οι Ελληνίδες τις εκτρώσεις, μετανοήσουν και τις εξομολογηθούν, να δεις πώς ο Πνευματικός Νόμος θα τους στείλει όλους αυτούς τους ισλαμολάθρο πίσω στις πατριδούλες τους.

    Τώρα όμως επιτρέπει ο Χριστός για τις ψυχές που πετάμε στους υπονόμους να εισέρχονται από τα σύνορα άλλες αθεόφοβες ψυχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή