Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ





Δεν θα αρχίσω την επιστολή μου με προσφωνήσεις διότι και το αξιότιμον και η κυριότης του εαυτού σας, όλων όσων έχετε εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό και έχετε δώσει όρκο να νομοθετείτε, προς το συμφέρον του και προς το συμφέρον της πατρίδος, είναι έννοιες που δυστυχώς δεν φαίνεται να αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας, όπως εκφράζεται από την ημέρα της εκλογής σας μέχρι σήμερα.


Η Ελλάδα δέχτηκε το τελευταίο διάστημα την σφοδρότερη επίθεση της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (του θηρίου δηλαδή της Νέας Εποχής) άπό τότε που αυτή (η ΠΤΕ) με ηγέτες τον Ρόθτσιλντ και τον Ροκφέλερ ανέλαβε ( όπως εκείνοι και όλοι οι υποταγμένοι σ΄αυτούς πιστεύουν) τις τύχες του Κόσμου. Οι λόγοι και πρo- φανείς είναι και έχουν αναλυθεί επαρκώς από πολλούς και έγκυρους επιστήμονες.


Συνοπτικά δε αναφέρω, την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας , τις γαιωοικονομικές δυνατότητές της την πολιτισμική κληρονομιά της αλλά πάνω απ΄όλα το αδούλωτο πνεύμα του Ελληνικού λαού που εδράζεται στα ακλόνητα θεμέλια της Ορθοδοξίας και της αγάπης του πρός το Έθνος και την όντως Δημοκρατία.

Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αντιλαμβάνεται πλέον ξεκάθαρα, ότι βρίσκεται μπροστά σε ένα από καιρό καλά οργανωμένο σχέδιο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας που στοχεύει στην απόλυτη διάλυση του Εθνους, της Πίστης, της Παιδείας της Εθνικής ανεξαρτησίας και αυτής ακόμη της στοιχειώδους αξιοπρέπειας με την οποία δικαιούται να ζεί και να υπάρχει κάθε άνθρωπος. Σχέδιο που δυστυχώς έχει εκτελεστές τους ίδιους τους κυβερνήτες του!

Και πάλι συνοπτικά θα αναφέρω:

α)Την απόδοση ιθαγένειας (και όχι υπηκοότητας) στους μετανάστες ορισμένου χρόνου, που εκτός από την ψηφοθηρία, σκοπό έχει κυρίως την ανάμειξη του Ελληνικού πληθυσμού με τον μεταναστευτικό πληθυσμό.

β) Τον "Καλλικράτη" που εκτός από τον υδροκεφαλισμό και την δημιουργία φέουδων, κύριο στόχο έχει την αποδομή του λεγόμενου τοπικισμού, της αγάπης δηλαδή πρός την ιδιαίτερη πατρίδα, κύριου συνεκτικού συστατικού του Έθνους και πηγή της αγάπης πρός την σύνολη πατρίδα, την Ελλάδα.

γ) Την άποδόμηση της Εθνικής Παιδείας, και την αντικατάσταση της Ορθόδοξης Πίστης μας με τον συγκριτισμό, με την τοποθέτηση στην γ.γραμματεία του ακρωτηριασμένου από τον εθνικό και θρησκευτικό του τίτλο υπουργείου, της γνωστής για τις αντεθνικές (και άρα ανθελληνικές) θέσεις της, Θ. Δραγώνα, η οποία ήδη έχει δώσει "καρπούς" ΄("Το σπίτι του Κεμάλ" την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων, η ιδιότυπη δίωξη της Χαράς Νικοπούλου κλπ.) και μέλλεται να δώσει και άλλους με την περικοπή της ύλης, (ασφαλώς της ιστορίας που ενοχλεί την Τουρκία), του μαθήματος των θρησκευτικών κ.ά.

δ) Την πλήρη αμφισβήτηση κατ΄αρχήν και απώλεια στην συνέχεια, της Εθνικής κυριαρχίας, με την εγκατάλειψη της υποθέσεως των Πομάκων της Θράκης τον ενδοτισμό στην υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων, την προώθηση της "ελληνοτουρκικής φιλίας" (δηλαδή της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και την σταδιακή αναγωγή της Θράκης ως ζώνης "φιλίας") εξ ού και η κατάργηση των υπουργείων-συμβόλων "Αιγαίου" και "Μακεδονίας- Θράκης" και φυσικά την προώθηση ενός νέου σχεδίου-κλώνου Ανάν για το Κυπριακό.

ε)Τον επαίσχυντο διεθνή διασυρμό της χώρας που εμφανίστηκε στην ΕΕ ως αναξιόπιστη από τον ίδιο τον υπουργό της, την συνεχή βραδύτητα λήψεως σοβαρών και ουσιαστικών μέτρων, όπως άριστοι επιστήμονες επεσήμαιναν ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 (π.χ. ο διαπρεπής πρώην υπουργός Μ. Δρεττάκης), την λήψη στη συνέχεια μέτρων πιό επαχθών και ζημιογόνων για την οικονομία από εκείνα που κατήγγελαν προεκλογικά (περικοπές μισθών και συντάξεων, αύξηση του ΦΠΑ, αβάσταχτη και παντελώς άδικη φορολόγηση κ.α.)

Kαι τέλος, αφού σκοπίμως απερρίφθη κάθε προσφορά δανεισμού από άλλες χώρες όπως η Κίνα, την άθλια (δήθεν αναγκαστική) υπαγωγή της χώρας στην μέγγενη του ΔΝΤ και των απαράδεκτων για εταίρους όρων της ΕΕ, προκειμένου να δανειστούμε χρήματα, για να τα δώσουμε στους παλαιότερους δανειστές, οδηγούμενοι σε ανεξέλεγκτη χρεωκοπία, αντί της καταγγελίας του παράνομα αυξημένου χρέους από την Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) και τον εκτελεστικό βραχίονα της οικονομικής της τρομοκρατίας που είναι οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες και οι «οίκοι αξιολόγησης».

Έλληνες νομοθέτες, η πράξεις σας την κρίσιμη αυτή ώρα δεν δείχνουν ότι έχετε επαρκώς αντιληφθεί, τον τρόπο με τον οποίο ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί την χώρα του να σύρεται σιδηροδέσμια στο βάραθρο από εκείνους που με ειδεχθές θράσος αυτοαποκαλούνται σωτήρες της!

Έχετε φαίνεται μεγάλη εμπιστοσύνη στους αγορασμένους δημοσιογράφους που καθημερινά προπαγανδίζουν τον μονόδρομο του κρημνού και τους «σωτήρες».

Όμως ούτε οι μισθοί ανεβαίνουν, ούτε οι αδικίες αποκαθίστανται αλλ΄ούτε οι «σωτήρες» θα σωθούν με την προπαγάνδα!

Ο λαός εξαθλιώνεται και επομένως εξαγριώνεται. Ακούω ήδη τον αχό της οργής του να ξεχειλίζει κι αλλοίμονο σε σας και στους ανερυθρίαστους προπαγανδιστές σας, όταν το ηφαίστιο εκραγεί!

Απευθύνομαι σε όλους, διότι η Πατρίδα καίγεται κι εσείς σκαρφίζεστε τρόπους να διασωθείτε, φορώντας τα ρούχα σας αλλιώς, ψελλίζοντας μέσα απ΄τα δόντια σας, ανοησίες περί διαφάνειας, πάταξης της διαφθοράς κι άλλα ηχηρά προσόμοια μιας αμετανόητης μανίας, για την προ-βολή σας και την διατήρηση της καρέκλας σας.

Αλλά και η αριστερά κρατάει τον ίσο παίζοντας με το βιολί της την ίδια μονότονη όσο και θλιβερή νότα του «γκρεμίστε, αλλά μη με ρωτάτε τί θα χτίσουμε».

Οι εξεταστικές σας επιτροπές καρναβαλική υποτίμηση της νοημοσύνης μας , σας είναι χρήσιμες για να πληρωθείτε κι από πάνω, πετώντας θεατρινίστικα μαχαίρια ο ένας κατά του άλλου κι έτσι νομίζετε πως θα εκτονώσετε την λαϊκή οργή, που διαχέεται διογκούμενη μέρα με την ημέρα.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ!

Όποιος είναι τίμιος δεν μπορεί να συναινεί με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, στον διαμελισμό της οντότητας της χώρας!Δεν μπορεί να παρακολουθεί να σφαγιάζονται οι γέροντες και οι νέοι με συντάξεις και μισθούς πολύ κατώτερους της ελεημοσύνης, σε μια χώρα πάμπλουτη, επειδή οι υπηρέτες των τραπεζιτών αποφάσισαν να παραδώσουν τον πλούτο της χώρας, στους κυρίους τους!

Δεν μπορεί πρωτίστως, κανείς έντιμος νομοθέτης να νομιμοποιεί με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, την κατάφωρη κατάλυση της Δημοκρατίας!

Στην αρχαία Δημοκρατία, που μόνο το όνομά της επικαλείσθε, θα είχαν ανακληθεί τα αξιώματα των κυβερνώντων, θα είχαν δημευθεί οι περιουσίες πολλών, οι περισσότεροι θα ήσαν εξοστρακισμένοι και ορισμένοι θα είχαν αντιμετωπίσει καί αυτήν την ποινή του θανάτου!

Εάν είστε αξιότιμοι κύριοι, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

Αφήστε έκθετους και ολομόναχους τους ξεδιάνροπους ψεύτες που λήστεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, σε μια χωρίς προηγούμενο αποχή από την δολοφονία της Ελλάδας και την κατάλυση της Δημοκρατίας που συντελείται!

Κι εσείς βουλευτές της «πλειοψηφίας» άν έχει μείνει ίχνος τιμιότητας μέσα στην ψυχή σας, ρίξτε την επίορκη κυβέρνηση, για να μιλήσει ξανά ο λαός!!!

Πλούτος στη χώρα υπάρχει, άρα υπάρχουν και λύσεις και δόξα τω Θεώ εκατοντάδες χιλιάδες λαμπρά μυαλά για να τις κάνουν πράξη!

Εάν συνεχίσετε να κωφεύετε, η οργή του λαού, θα σας αφανίσει!

Δεν θα μείνει ούτε κάν η ανάμνησή σας!

Εγώ που γράφω με πόνο αυτές τις γραμμές, είμαι ένας άσημος ποιητής, ένα τίποτε του σύμπαντος, αλλά αφού κανείς από τους λεγόμενους πνευματικούς ανθρώπους δεν μιλάει, είπα να σας τα πώ εγώ για λογαριασμό τους, μην πείτε πως δεν βρέθηκε κάποιος να σας μιλήσει έτσι κοφτά και σταράτα!

Και ο Θεός γνωρίζει πως αυτή η επιστολή είναι γραμμένη με το αίμα της ψυχής μου, άγρυπνες νύχτες που κλαίω και προσεύχομαι για την Πατρίδα μας, είναι γραμμένη ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ!

Θέλω όμως να κλείσω με ένα τελευταίο μήνυμα, πρός τους αμετανόητους υπηρέτες των τραπεζιτών της Μπίλντεμπεργκ:

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, πολύ περισσότερο δεν μπαίνει στον ομαδικό τάφο που ετοιμάζει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία για τις χώρες και τους λαούς του κόσμου. Η Ελλάδα θα απαντήσει στην ΠΤΕ με ΠΤΥΕΛΑ

Και πάνω απ΄όλα, στην Ορθόδοξη Ελλάδα με τα εκατομμύρια των μαρτύρων, τα τρισεκατομμύρια ευρωδολάρια της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας είναι πενταροδεκάρες!


ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ!


  Με τιμή 
    Romanos




                                  

24 σχόλια:

  1. Ν'Αγιασει το στομα σου Ρωμανε λεβεντη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμήν!

    Κάντε υπομονή αδέλφια!!!

    Η λύτρωση είναι κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ?ΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ,ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΜΕ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει άραγε Ελληνικό Κοινοβύλιο? Με σπαραγμό καρδίας να μου επιτραπει να πω ότι αμφιβάλλω.....και γιατί?
    Αν ήσαν Έλληνες θα επαναστατούσαν γιά τα όσα παράδοξα συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο. Δεν θα μπορούσαν να ανεχθούν την δυσπραγία αυτού του λαού που τους έβαλε με την ψήφο του να τόν εκπροσωπούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάς θα αναγεννηθεί και θα σώσει την ανθρωπότητα, για ακόμα μια φορά, προς Δόξαν Θεού !!! Ελλάς και Ορθοδοξία είναι οι μόνες αλήθειες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον πόλεμο, τον εχθρό τον γνωρίζεις διότι φοράει την στολή του εχθρού. Εν καιρώ «ειρήνης» πώς να γνωρίσεις τον εχθρό αφού φοράει τα ίδια ρούχα με εσένα; Και τώρα τους χιλιάδες εχθρούς, αυτούς τους χιλιάδες «βαρείς λύκους» που φοράνε την προβιά του προβάτου και καμώνονται τους Έλληνες, πώς θα τους ξεχωρίσεις γιά να τους τινάξεις τα μυαλά στον αέρα;
    Άκουσα ξανά τους αργυρώνητους κονδυλοφόρους να εκθειάζουν την Νέα Εποχή. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων επέβαλε ξανά τις εθνοκτόνες θελήσεις της και ζητωκραυγάζει ανενδοίαστα.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ αφήσαμε τις τύχες του Έθνους στα διαχρονικώς πολιτικά τσόλια και τα σκύβαλα που, ως βδέλλες, εκτρέφονται από το αίμα του Ελληνικού Λαού. Η, μέχρι μυελού οστέων, σαπίλα που τους διακατέχει, μόνο με «φωτιά και τσεκούρι» μπορεί να ιαθεί γιά να σωθεί το Έθνος των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή