Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»


ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ RNA ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ;







Ζητήσαμε από πολλούς συγγραφείς δημοσιευμένων μελετών, απάντηση στο εαν:

«Οι ηλεκτρονικές μικρογραφίες που έχουν δημοσιεύσει δείχνουν τον καθαρισμένο ιό;» 

Έδωσαν τις ακόλουθες απαντήσεις:

Μελέτη 1: Leo L. M. Poon; Malik Peiris.»Η εμφάνιση ενός νέου ανθρώπινου κοροναϊού που απειλεί την ανθρώπινη υγεία»Nature Medicine, Μάρτιος 2020
Απαντών Συγγραφέας: Malik Peiris
Ημερομηνία: 12 Μαΐου 2020
Απάντηση: «Η εικόνα είναι ο ιός που προέρχεται από ένα μολυσμένο κύτταρο. Δεν είναι καθαρισμένος ιός.» 

Μελέτη 2: Myung-Guk Han et al. »Ταυτοποίηση του κορονοϊού που έχει απομονωθεί από έναν ασθενή στην Κορέα με COVID-19»,Osong Public Health and Research Perspectives, Φεβρουάριος 2020
Απαντών Συγγραφέας: Myung-Guk Han
Ημερομηνία: 6 Μαΐου 2020
Απάντηση: «Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τον βαθμό καθαρισμού επειδή δεν καθαρίζουμε και συγκεντρώνουμε τον ιό σε καλλιεργημένα κύτταρα».

Μελέτη 3: Wan Beom Park et al.»Απομόνωση ιού από τον πρώτο ασθενή με SARS-CoV-2 στην Κορέα», Journal of Korean Medical Science, 24 Φεβρουαρίου 2020
Απαντών συγγραφέας: Wan Beom Park
Ημερομηνία: 19 Μαρτίου 2020
Απάντηση: «Δεν λάβαμε ηλεκτρονική μικρογραφία που να δείχνει τον βαθμό καθαρισμού.»

Μελέτη 4: Na Zhu et al.,»Ένας Novel Coronavirus από ασθενείς με πνευμονία στην Κίνα», 2019, New England Journal of Medicine, 20 Φεβρουαρίου 2020
Απαντών Συγγραφέας: Wenjie Tan
Ημερομηνία: 18 Μαρτίου 2020
Απάντηση: «[Δείχνουμε] μια εικόνα σωματιδίων ιού που έχουν καθιζάνει, όχι καθαρισμένους».

Όσον αφορά τα προαναφερθέντα έγγραφα, είναι σαφές ότι αυτό που εμφανίζεται στις ηλεκτρονικές μικρογραφίες (EMs) είναι το τελικό αποτέλεσμα του πειράματος, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το οποίο θα μπορούσαν να έχουν κάνει EMs.

Δηλαδή, εάν οι συγγραφείς αυτών των μελετών παραδεχτούν ότι οι δημοσιευμένες EMs τους δεν εμφανίζουν καθαρισμένα σωματίδια, τότε σίγουρα δεν διαθέτουν καθαρισμένα σωματίδια που ισχυρίζονται ότι είναι ιογενή. 

(Σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένοι ερευνητές χρησιμοποιούν τον όρο «απομόνωση» στις δημοσιεύσεις τους, όπως δείξαμε πιο πάνω, αλλά οι διαδικασίες που περιγράφονται σε αυτές δεν αντιπροσωπεύουν μια σωστή διαδικασία απομόνωσης (καθαρισμός). Κατά συνέπεια, σε αυτό το πλαίσιο ο όρος «απομόνωση» είναι κακή χρήση).

Έτσι, οι συγγραφείς τεσσάρων από τα κύρια έγγραφα, στις αρχές του 2020, που ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα νέο κορωναϊό παραδέχονται ότι δεν είχαν καμία απόδειξη ότι η προέλευση του γονιδιώματος του ιού ήταν ιικά σωματίδια ή κυτταρικά συντρίμμια, καθαρά ή ακάθαρτα, ή σωματίδια οποιουδήποτε είδους. 

Με άλλα λόγια, η ύπαρξη του SARS-CoV-2 RNA βασίζεται στην πίστη και όχι στην πραγματικότητα.

Έχουμε επίσης επικοινωνήσει με τον Δρ Charles Calisher, ο οποίος είναι έμπειρος ιολόγος. Το 2001, η Science δημοσίευσε ένα »παθιασμένο κάλεσμα… στη νεότερη γενιά» από διάφορους βετεράνους ιολόγους, μεταξύ των οποίων ο Calisher, λέγοντας ότι:
[οι σύγχρονες μέθοδοι ανίχνευσης ιών όπως] κομψή αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης […] λένε ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου για το πώς πολλαπλασιάζεται ένας ιός, ποια ζώα τον μεταφέρουν, [ή] πώς κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. 

[Είναι] σαν να προσπαθείς να πεις αν κάποιος έχει κακή αναπνοή κοιτάζοντας το δακτυλικό του αποτύπωμα. «

Επίσης σημαντικό γεγονός είναι, ότι το CDC και το FDA, για παράδειγμα, παραδέχονται στα αρχεία τους ότι οι λεγόμενες »διαγνωστικές εξατάσεις SARS-CoV-2 RT-PCR» δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση SARS-CoV-2.»

Στο αρχείο «CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel» από τις 30 Μαρτίου 2020, για παράδειγμα, λέει:

 «Η ανίχνευση ιικού RNA μπορεί να μην υποδηλώνει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι το 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για κλινικά συμπτώματα»

Και:

«Αυτό το τεστ δεν μπορεί να αποκλείσει ασθένειες που προκαλούνται από άλλα βακτηριακά ή ιικά παθογόνα.» 


»θετικά αποτελέσματα […] δεν αποκλείουν βακτηριακή λοίμωξη ή συν-μόλυνση με άλλους ιούς. Ο παράγοντας που εντοπίστηκε μπορεί να μην είναι η συγκεκριμένη αιτία της νόσου. «

Αξιοσημείωτα, στα εγχειρίδια οδηγιών των δοκιμών PCR μπορούμε επίσης να διαβάσουμε ότι δεν προορίζονται ως διαγνωστικά τεστ, όπως για παράδειγμα σε αυτά της Altona Diagnostics and Creative Diagnostics [5].

Για να παραθέσω ένα άλλο, στην ανακοίνωση προϊόντος των LightMix Modular Assays που παράγονται από την TIB Molbiol – οι οποίες αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο των Corman et al. – και διανέμεται από τη Roche μπορούμε να διαβάσουμε:

«Αυτές οι αναλύσεις δεν προορίζονται για χρήση ως βοήθημα στη διάγνωση της λοίμωξης από κορωναϊό ».

Και:

«Μόνο για ερευνητική χρήση. Όχι για χρήση σε διαγνωστικές διαδικασίες. »

Επιπλέον, το «Drosten PCR test» χρησιμοποιεί την μη ειδική ανάλυση γονιδίου- E ως προκαταρκτική δοκιμή, ενώ το Institut Pasteur χρησιμοποιεί την ίδια εξέταση ως την επιβεβαιωτική εξέταση.

Σύμφωνα με τους Corman et al., Η ανάλυση γονιδίου Ε είναι πιθανό να ανιχνεύσει όλους τους ασιατικούς ιούς, ενώ οι άλλες αναλύσεις και στα δύο τεστ υποτίθεται ότι είναι πιο συγκεκριμένες αλληλουχίες για την ένδειξη «SARS-CoV-2».

Εκτός από τον αμφισβητήσιμο σκοπό να έχει είτε μια προκαταρκτική είτε μια επιβεβαιωτική δοκιμή που είναι πιθανό να ανιχνεύσει όλους τους ασιατικούς ιούς, στις αρχές Απριλίου ο Π.Ο.Υ. άλλαξε τον αλγόριθμο, συνιστώντας ότι από εδώ και πέρα μια δοκιμή μπορεί να θεωρηθεί »θετική», ακόμη και αν είναι θετική, μόνο ως προς το γονίδιο Ε (που είναι πιθανό να ανιχνεύσει όλους τους ασιατικούς ιούς!) καταγράφεται ως ένα «θετικό» αποτέλεσμα, για τον νέο κορονοιό.

Άλλαξε η διάταξη των ευρημάτων για τα αποτελέσματα PCR SARS-CoV2

Εάν το δείγμα αναλύθηκε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Roche, καθορίσαμε τα αποτελέσματα μέτρησης και για τις δύο αλληλουχίες στόχου του PCR (ORF1 και Ε γονίδια) ξεχωριστά. Το γονίδιο ORF1 είναι ειδικό για SARS-CoV-2, ενώ το γονίδιο Ε βρίσκεται επίσης σε άλλους κορονιού. 

Έχουμε ήδη αξιολογήσει τις περιπτώσεις στις οποίες μόνο το γονίδιο ORF ενισχύθηκε ως θετικό. Λίγες περιπτώσεις με ένα απομονωμένο θετικό Ε γονίδιο ταξινομήθηκαν ως αμφισβητήσιμες και ως εκ τούτου επανειλημμένα οδήγησαν σε ερωτήσεις και προβλήματα σχετικά με την περαιτέρω αντιμετώπιση των προσβεβλημένων ασθενών. 

Λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση και το συνολικό αυξημένο θετικό ποσοστό, ακολουθούμε τώρα τη σύσταση της Π.Ο.Υ. και θα εκδώσουμε ένα αποτέλεσμα ως «θετικό» εάν μόνο το γονίδιο Ε έχει ενισχυθεί. 

Για να απλοποιηθεί το εύρημα, μόνο ένα συνολικό αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό) θα εμφανιστεί στο μέλλον. 

Το αποτέλεσμα είναι θετικό εάν τουλάχιστον μία από τις δύο αλληλουχίες στόχους του SARS-CoV-2 έχει ανιχνευθεί στο υλικό επιχρίσματος.

Αυτό σημαίνει ότι ένα επιβεβαιωμένα μη ειδικό αποτέλεσμα εξέτασης πωλείται επίσημα ως συγκεκριμένο.

Ενώ σύμφωνα με την οδηγία του Π.Ο.Υ. απο τον Απρίλιο και μετά, ένα θετικό αποτέλεσμα PCR μπορεί να σημαίνει, ότι κάποιος είναι θετικός σε άλλους κορωναϊούς.

Αυτή η αλλαγή αλγορίθμου αύξησε τους αριθμούς «περιπτώσεων ή κρουσμάτων». 

Οι δοκιμές που χρησιμοποιούν τον προσδιορισμό γονιδίου Ε παράγονται για παράδειγμα από τους Roche, TIB Molbiol και R-Biopharm.



ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου