Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...


 ΔΡ. SUCHARIT BHAKDI: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ»!


ΒΙΝΤΕΟ



Σε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη με τον αρχισυντάκτη του New American Magazine, Alex Newman, o παγκοσμίου φήμης μικροβιολόγος Δρ. Sucharit Bhakdi αποκαλύπτει ότι η υστερία του COVID βασίζεται σε ψέματα και ότι τα εμβόλια COVID θα προκαλέσουν παγκόσμια καταστροφή και αποδεκατισμό του ανθρώπινου πληθυσμού.

Εξηγεί λοιπόν, με πολύ απλά παραδείγματα πόσο άχρηστα είναι τα τεστ PCR, πάνω στα οποία στηρίχτηκε όλο το δολοφονικό οικοδόμημα της ψευτοπανδημίας…Επισημαίνει ότι οι γιατροί έχουν ξεχάσει την ιατρική. Και ότι θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να πεθάνεις από covid 19.

Εξηγεί επίσης πώς ακριβώς θα σας σκοτώσουν τα εμβόλια… Εσάς και τα παιδιά σας..Δεν θέλει ένα εμβόλιο που μπορεί να τον σκοτώσει για να τον προστατέψει από ένα κρυολόγημα, εσείς θέλετε;

Και φυσικά, δεν τρέφω καμιά ελπίδα πως θα ταρακουνηθούν οι υπέρμαχοι της ηλιθιότητας, αλλά ότι θα κινητοποιηθούν περισσότερο εκείνοι που είναι ήδη αποφασισμένοι να αντισταθούν στην κόλαση που μας ετοιμάζουν οι φωστήρες-σωτήρες…

                           


ΠΗΓΗ



36 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε μέρα πεθαίνουν από τα εμβόλια. Διάβασε και λίγο στο διαδίκτυο. Δεν δικαιολογείται. Ο στρουθοκαμηλισμος δεν θα σε οφελησει

      Διαγραφή
    2. Πόσοι όμως έχουν πεθάνει από τον κορονοιο; Υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τον ιό και να πάθουν θρόμβωση.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Το θεμα ειναι οτι και απο το εμβολιο οσοι πεθαναν ειναι απο καποια επιπλοκή, οπως είναι και το εγκεφαλικο απο τον κορονοιο

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Κανείς δέν πέθανε από κορωνοϊό.Ειναι μια απλή γρίπη και το μικρόβιο της κορώνας βρίσκεται σε όλες της γρίπες και μεταβαλλεται και γιαυτό είναι αδύνατο να απομονωθεί ο ιός οποιασδήποτε γρίπης και άκρως αδύνατο να βγει εμβόλια. Άσε που η Pfizer σε 3 ώρες έφτιαξε εμβόλιο. ΕΡΕΥΝΆΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
    7. corona is a fake, a lie, told to scare people into accepting an injection that has long been in the making by those who want to take this world from us.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΖΜΟΥΣ .ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ;;;;;ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΘΑΝΟΥΜΕ;;;; ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΈΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν διαβάσετε λίγο ιστορία θα καταλάβετε πως όλες οι πανδημίες σταμάτησαν με τα εμβόλια. Λέτε όλοι την ώρα και άλλη μία θεωρία από όταν ξεκίνησε η πανδημία πριν ακόμα γίνει λόγος για εμβόλιο λέγατε για τσιπακια και όλο καινούργιες θεωρίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε ένα υπέρ και υπέροχο ανοσοποιητικό σύστημα.το οποίο η ιστορία πού μελετήσαμε δεν αναφέρεται παρά σέ ελάχιστες περιπτώσεις.υπαρχει και έτσι υπάρχουμε όχι γιατί βγήκαν τα εμβόλια αλλά επειδή είμαστε φτιαγμένοι νά μπορούμε να καταπολεμήσουμε οποία δηποτε ανισορροπία η απειλή από μικρόβια τά οποία η σύγχρονη βιολογία κατασκευάζει και μην ξεχνάτε ότι ήταν είδη γνωστό πριν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο τά πειράματα.το ότι σε έμαθαν να πιστεύεις ότι αυτό σέ προστατεύει είναι γιατί δέχεσαι να σού κατευθύνουν την πραγματική φύση σού.

      Διαγραφή
    2. Και η αύξηση του προσδοκίμου ζωής έτυχε και συνέπεσε με την ανακάλυψη των εμβολίων δηλαδή;

      Διαγραφή
  4. Μακριά από το εμβόλιο 💉 αντίσταση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ καί ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ αναρτήσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μόνο αυτοί που πεθαίνουν, ειναι και άλλοι που μένουν ανάπηροι, για αυτούς ούτε κουβέντα δε γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με όλο τον σεβασμό σε όλους εδώ μέσα. Τι χρειάζεται για να είναι ενδιαφέρουσα μια πληροφορία? Πρώτον ένας εντυπωσιακός τίτλος. "Ο πάπας της μικροβιολογίας". Μάλιστα. Ο αρθρογράφος εδώ, αποκαλεί τον συγκεκριμένο (συνταξιούχο πλέον) γιατρό ως κορυφαίο μικροβιολογο. Πως προκύπτει αυτό? Άγνωστο. Δεύτερον. Σενάρια φόβου και ανασφάλειας. Κίνδυνος-θανατος. Απορώ πως τολμάει ένας άνθρωπος που δεν είναι επιστήμονας να τολμά να γράφει και να σχολιάζει επιστημονικά δεδομένα. Μάλλον γιατί εμείς τουλάχιστον οι ελληναραδες είμαστε και τέλειοι γιατροί και τέλειοι ψαράδες και καλοί πολιτικοί και τέλειοι οδηγοί και τέλειοι δικηγόροι κλπ κλπ. Σε όλα είμαστε τέλειοι. Και κατέχουμε όλες τις επιστήμες. Εδώ όμως δε πρόκειται για αστεία υπόθεση. Πρόκειται για την ανθρώπινη ζωή της οποίας η αξία δεν μετριέται σε ένα blog. Αχ θα ήθελα να δω όλους εσάς που ηδονιζεστε με την παραπληροφόρηση, τι θα κάνετε όταν αύριο μεθαύριο θα βγεί το εμβόλιο για πχ τον καρκίνο και άλλες φοβερές ασθένειες. Μη τρέξετε να το κάνετε. Δε δικαιούστε. Γιατί τώρα προσπαθείτε να στερήσετε το δικαίωμα ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν. Εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνετε εμβόλιο για καμιά αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού αποφαινεστε ότι δεν προκύπτει από κάπου η αξία του γιατρού αυτού, πείτε μας με ποια ιδιότητα το λέτε και συγκεκριμένα επιχειρήματα. Η συνταξιοδότηση στην Ιατρική δεν αντιστοιχεί σε συνταξιοδότηση δημοσίου υπαλλήλου.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για το σχόλιο αλλά δεν τον αμφισβητώ ως γιατρό. Ότι και να είναι είναι ένας άνθρωπος που σπούδασε στη ζωή του. Η ειρωνική μου διάθεση έχει να κάνει με τους αστείους τίτλους τέτοιων"άρθρων". Πάπας της μικροβιολογίας. Και που το ξέρουμε? Μπορεί κάποιος να αντιπαραθέσει δεκάδες άλλους επιστήμονες που έχουν διαφορετικές απόψεις. Ένα"άρθρο" για να έχει αξία θα πρέπει να βασίζεται σε άλλα. Όχι σε εντυπωσιασμους. Και μάλιστα όσον αφορά το θέμα της υγείας. Και ναι, παίζει ρόλο το ότι είναι συνταξιούχος. Σημαίνει ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Και πλέον αντιμετωπίζει φιλοσοφικά τα θέματα. Τέλος πάντων. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και είναι σίγουρος ούτε και εσείς και κυρίως δεν αποδέχομαι το αστείο τίτλο του πάπα. Είπε ένας κάτι. Αυτό δε μου λέει τίποτα απολύτως. Μου λέει όμως οι συγγενείς που έχασα από τον καταραμένο αυτόν ιό. Και ήταν άνθρωποι που θα μπορούσαν να ζήσουν περισσότερο! Και δεν μπορώ να ανεχτώ την βλακεία του καθενός όταν αφορά θέματα υγείας! Και συγνώμη για τον εκνευρισμό μου. Εύχομαι να μη ζήσει κανείς την απώλεια αγαπημένου προσώπου με τέτοιο φρικτό τρόπο. Μόνος σε μια εντατική!

      Διαγραφή
    3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225561679538528&id=1523689489

      Διαγραφή
    4. Μπλα μπλα μπλα ψάξε και λιγο

      Διαγραφή
    5. Μπορείτε κοιριοι να βάλετε το μιαλουδακι σας να δουλέψει λίγο γιατί να δώσουν ,στα κανάλια 60 τόσα εκατομμύρια Νάσου κάνουν πλύση εγκεφάλου καθημερινά , καί τούς Κ επιδιμιωλογους που είναι και αυτοί χρησοπληρωμενοι να μην τους φέρουν σε αντιπαράθεση με άλλους Έλληνες επιστήμονες που έχουν Αλή άποψη με στοιχεία και, γιατί να κάνουν καί νόμο να τούς απαλαξουν σε περίπτωση που όλο αυτό το παγκόσμιο φενωμενο είναι μια παγκόσμια δολοφονία 1000. Δηκοιγωροι και10.000επιστημονες ετοιμάζουν μια δεύτερη δίκη Νυρεμβέργης αυτήν την στιγμή δεν είναι μόνο Ελλάδα

      Διαγραφή
    6. you are a brainwashed fool, who parrots the lies of the vaccine companies, I live in Ireland and have seen two friends from school affected by these poisonous injections, one went into shock on receiving the injection and died a few days later, his family were told he died from "covid 19", and the other is now in a wheelchair for life. on what basis do you question this doctors credentials? you question his validity only because you are a brainwashed sheep who refuses to accept that you have been deceived and poisoned by those who control the vaccine companies, I hope you made a will.

      Διαγραφή
  8. Δηλ για να καταλαβω, ολες σχεδον οι χωρες της Ευρωπης που το εχουν ακυρωσει ειναι βλακες αλλα εσεις ειστε οι εξυπνοι;;;;; Ποιος σας πληρωσε για να προωθησετε αυτην την προπαγανδα;;;;; Ειστε επικινδυνοι και εγκληματιες ομως ολοι παιρνουν στο τελος αυτο που τους αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επικίνδυνος και εγκληματίας είναι αυτός που αδιαφορεί για την υγεία του και ταυτόχρονα και για την υγεία των άλλων. Τι καλά τρέχεις να πάρεις φάρμακα όταν αρρωσταίνεις φαντάζομαι! Μάλλον δεν αρρώστησε από κορονοιο κανένας δικός σου άνθρωπος. Αλλά έτσι και αρρωστήσει εξαιτίας σου ή δικός σου άνθρωπος ή ξένος, ελπίζω να μην έχεις μέρος να κρυφτείς από τις τύψεις. Επαναλαμβάνω, αν αύριο μεθαύριο βγει και το εμβόλιο για τον καρκίνο που δε μπορεί κάποια στιγμή θα το καταφέρουν, μη τρέξεις από τους πρώτους να το κάνεις, δε θα το δικαιούσαι. Και δε θα το δικαιούσαι γιατί τώρα αποτρέπεις ανθρώπους να εμβολιαστούν για να προστατευτούν από έναν ύπουλο ιό. Άντε γεια και καλή σου τύχη.

      Διαγραφή
  9. Ολοι αυτοί που αμφισβητούν τα λεγόμενα του κορυφαίου αυτού επιστήμονα ας κάνουν λίγο τον κόπο να δούν για άλλη μια φορά τα ποσοστά θνησιμότητας παγκοσμίως απο την λεγόμενη αυτή ....πανδημία.Ας ψάξουν να βρούν τι λένε οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρίες για το προιόν τους.Αν πειστούν λοιπόν ας τρέξουν να κάνουν το "εμβόλιο"!Ο καθένας μπορεί (τουλάχιστον μέχρι τώρα αυτό ισχύει)να ορίζει το σώμα του όπως θέλει.Απλά να δεχτούν το δικαίωμα και να μην στοχοποιούν αυτούς που δεν θέλουν να το κάνουν.Οι εμβολιασμένοι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα απο τους μη εμβολιασμένους.Μια ταπεινή συμβουλή για όλους μας:να μην τρέχουμε σαν τα πρόβατα να εμβολιαστούμε.Ας σκεφτούμε και την πιθανότητα να έχει δίκιο αυτός ο επιστήμονας αλλά και τόσοι άλλοι που υποστηρίζουν την ίδια άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά ξέρω ότι θα ζήσεις περισσότερο χάρη στα εμβόλια! Από μικρά παιδιά κάνουμε εμβόλια. Τα εμβόλια όχι μόνο δεν αφάνισαν την ανθρωπότητα αλλά χάρη και σε αυτά το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατακόρυφα. Θεωρώ ότι όλοι οι αγράμματοι μαθησιακά και κοινωνικά, την βρίσκουν με θεωρίες συνωμοσίας, γιατί απλά δεν μπορεί το φτωχό τους μυαλουδακι να καταλάβει πολλά. Κρίμα.

      Διαγραφή
  10. εσυ πιστεψε τον καθε Κουλι και Χαρδαλια εγω θα πιστεω σαν αγραμματος τον καθε
    Sucharit Bhakdi
    ist ein deutscher Facharzt für Mikrobiologie und Infektionsepidemiologie. Er war bis zu seinem Ruhestand Professor an der Johannes Gutenberg-Universität Mainz und von 1991 bis 2012 Leiter des dortigen Instituts für Medizinische Mikrobiologie und Hygiene. Wikipedia
    Geboren: 1. November 1946 (Alter 74 Jahre), Washington, Vereinigte Staaten
    Ehepartnerin: Karina Reiss
    Bücher: Corona Fehlalarm?, MEHR
    Ausbildung: Justus-Liebig-Universität Giessen (1979), MEHR
    Auszeichnungen: Aronson-Preis, Verdienstorden des Landes Rheinland-Pfalz
    Felder: Bakteriologie, Atherosklerose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βεβαίως καί τα εμβόλια έσωσαν την Ανθρωπότητα από φοβερές αρρώστιες! Βεβαίως καί αύξησαν το προσδόκιμο της ζωής μας!... Αυτό πιστεύω ότι Δεν το αμφισβητεί κανείς εδώ μέσα!... Αλλά ποιά εμβόλια;... Τα κλασικά εμβόλια, που εισάγουν στον οργανισμό μας εξασθενημένα στελέχη των ιών καί μικροβίων ή μικροποσότητα των τοξινών τους, για να ενεργοποιηθεί καταλλήλως το ανοσοποιητικό μας σύστημα!... Αυτά είναι καλά καί ευλογημένα!... Γι' αυτά η ανθρωπότητα ευγνωμονεί την Ιατρική επιστήμη!... Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άλλα πράγματα, πρωτόγνωρα!... Εδώ μιλάμε για σκευάσματα που ακουμπάνε τον κώδικα της Ζωής!... το DNA μας!... Μιλάμε για νανοτεχνολογία, (προγραμματιζόμενα νανοσωματίδια!...), μιλάμε για σκευάσματα που παρήχθησαν εν σπουδή καί ακόμα θεωρούνται πειραματικά από τους ίδιους τους παραγωγούς τους!!.... Μιλάμε για σκευάσματα που πολλοί εν ενεργεία επιστήμονες (αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ) δεν τα θεωρούν εμβόλια!... Καί κάποιοι εδώ μέσα μου ζητάτε να τα δεχτώ μέσα στο σώμα μου χωρίς αντιρρήσεις;!..... Εε.,... Δεν είμαι καί προβατίνα!.... Αν ήταν αθώα σκευάσματα, γιατί τόση διαφήμιση;.. γιατί τόση προπαγάνδα;... Γιατί να μοιράζουμε 150-ρια;!... Για να κάνω σ' εμένα καί στα παιδιά μου τα εμβόλια της Ιλαράς, της πολιομυελίτιδας, της φυματιώσεως, του τετάνου κλπ Δεν μου έδωσε κανένας ούτε φράγκο!.... Ειδικά σήμερα, που δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη σε καμιά Εξουσία, Αρχή ή Υπηρεσία της Πατρίδος μου(το ομολογώ με μεγάλη μου θλίψη..), χρειάζομαι πολύ περισσότερο χρόνο για να αποφασίσω!... Μπορεί στο μέλλον να το κάνω το αντι-covid-19 εμβόλιο, αλλά σήμερα όχι!... με τίποτα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κάθε ένας,είτε είναι επιστήμονας,είτε ειδικός επιστήμονας,είτε κωμώτρια,λέει τό μακρύ καί τό κοντό του,γιά τήν πανδημία!
    Ομως τί σημασία τί λέει ό οποιοσδήποτε,ακόμα καί άν κάποτε πήρε Νόμπελ,άν δέν μπορεί νά αποδείξει αυτό πού λέει μέ συγκεκριμένη επιστημονική μεθοδολογία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή