Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD


O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD: «ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ» 



CHE GUEVARA: «ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...»


ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ 


Ο David baron de Rothschild σηκώθηκε βαρύθυμος εκείνο το πρωί, ζήτησε έναν δυνατό καφέ και τηλεφώνησε στον σύμβουλό του επί ιστορικών θεμάτων.

Κάθισε στην παραλιακή βεράντα της έπαυλής του, που έμοιαζε με τον Παρθενώνα μεταμορφωμένο σε μικρό άλσος, αλλά ήταν εξαιρετικά νευρικός.

Τα μάτια του ήταν κόκκινα από την αϋπνία και το χέρι του έτρεμε βαστώντας το φλυτζάνι του καφέ.

Όταν επιτέλους ο σύμβουλός του κατέφθασε, πετάχτηκε από την αναπαυτική πολυθρόνα του και μή περιμένοντάς τον να καθήσει τον ρώτησε με αγωνία :

"Τί ξέρεις για τον ασπρομάλλη, τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, δεν ξέρω κάν το όνομά του, είναι αλήθεια ότι είχε προειδοποιήσει τον Μέτερνιχ;"

O Jacob Strauss τον κοίταξε παραξενεμένος, σήκωσε (όπως συνήθιζε) τα φρύδια του και μετά από μια παύση τον ρώτησε:
" Μιλάμε για τον Καποδίστρια;"

Tί με ρωτάς αφού μόλις σου είπα ότι δεν ξέρω κάν το όνομά του; είπε με φανερή σύγχυση ο Rothschild.
Αυτό που ξέρω είναι ότι...χθές...αλλά καλύτερα να σου τα πώ απ΄την αρχή. Πρόκειται γιά ένα όνειρο που είδα...τί λέω όνειρο, αυτό ήταν ο ορισμός του εφιάλτη!!!

Στην αρχή ήταν πολύ ενθαρρυντικό, είδα ότι είχαμε φτάσει στον στόχο μας, να εγκαταστήσουμε την παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο γυιός μου είχε αρχίσει να σκέφτεται τον λόγο που θα εκφωνούσε ως ο πρώτος παγκόσμιος κυβερνήτης στην ιστορία της ανθρωπότητας, αποδεχόμενος την τιμή που θα του έκαναν οι  ηγέτες των χωρών του κόσμου, να τον ανακηρύξουν πρώτο άρχοντα του πλανήτη κατά τα σχέδιά μας.

Εντελώς ξαφνικά εισέβαλε στην μεγάλη σάλα μια λεπτή φυσιογνωμία με κατάλευκα μαλλιά και κατάμαυρο κοστούμι των αρχών του 19 ου αιώνα, πολύ κομψός μπορώ να πω.

Είχε βλέμμα διεισδυτικό, μεγαλοφυές και νευρώδες αλλά προσεγμένες και λεπτές κινήσεις.

Με κοίταξε ολόισια στα μάτια πολύ αυστηρά και χωρίς προλόγους μου είπε με κοφτή και σταθερή φωνή:

«Χτυπάς τη χώρα μου, νομίζεις ότι την υποδούλωσες επειδή ο λαός δεν αντέδρασε όπως περίμενες, αλλά γελιέσαι!

Ξέρεις, το να βρεις προδότη είναι εύκολο αλλά να κάνεις τον λαό να τον ακολουθήσει είναι αδύνατον!!!

Το ξέρεις πως ο λαός, εκατον ογδόντα χρόνια μετά κι ακόμα δεν έχει συγχωρέσει τον προδότη που με σκότωσε;»

Ποιός είσαι; του είπα ταραγμένος...

«Είμαι ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος και σού το λέω πως ο προδότης που βρήκες δεν θα κλείσει δεύτερο χρόνο στην εξουσία, ανεβαίνει η οργή του λαού μου και την παρακολουθεί όλη η ανθρωπότητα!!!»

Και ανασηκώνοντας με φανερή οργή το χέρι του μου είπε σχεδόν κραυγάζοντας:
«Οι λαοί της γής θα σας συντρίψουν!!!»

Εσύ πώς μπορείς να το ξέρεις αυτό;

«Είχα προειδοποιήσει και τον Μέτερνιχ που ήθελε να εξαχρειώσει τους λαούς της Ευρώπης όπως κι εσύ τώρα θέλεις να κυριαρχήσεις σε oλόκληρο τον κόσμο.

Με το χρήμα που φτιάχνεις μπορεί να αγοράζεις τις κυβερνήσεις, αλλά όχι και την ελευθερία των ανθρώπων»
Και επαναλαμβάνοντας αυτή τη φρικαλέα φράση:

«Οι λαοί της γής θα σας συντρίψουν!!!», χάθηκε έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε...

Τί έχεις να πείς για όλα αυτά Jacob; ρώτησε ο Rothschild με φανερή αδημονία. Ο Strauss έντονα συνωφρυομένος είπε με φωνή αργόσυρτη και ύφος σχεδόν ψυχαναλυτικό:

«Πράγματι ο Καπποδίστριας είναι, ήταν από νέος ασπρομάλης, φορούσε πάντοτε μαύρα και όντως είχε προειδοποιήσει τον Μέτερνιχ λέγοντας του ότι οι λαοί της Ευρώπης θα συντρίψουν την τότε πανίσχυρη συμμαχία και δικαιώθηκε αν και δεν έζησε να δει την πρόβλεψή του να πραγματοποιείται. 

Αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου όλα αυτά είναι μια προβολή των φόβων σας. Το καλύτερο θα ήταν να ξεχάσετε αυτό το όνειρο όσο γίνεται γρηγορότερα...»

Η φράση αυτή του Strauss ακούστηκε καθησυχαστική, του έφερε κάποια προσωρινή ανακούφιση αλλά άφησε ένα κενό ανησυχίας μέσα του, που μένει όταν υπάρχει κάτι που δεν μας πείθει, χωρίς να μπορούμε πάντα να εντοπίσουμε την αιτία.

«Ναι αλλά μετά εμφανίστηκε αυτός ο Κουβανός ή μάλλον ο Αργεντίνος, ο γιατρός...»

«Αχ όχι πάλι ο Γκουεβάρα», στέναξε κάπως βαριεστημένα ο Strauss, «αυτό είναι εξωφρενικό...»

«Άσε με πρώτα να τελειώσω», είπε εκνευρισμένος ο Rothschild και συνέχισε με ένα παράξενο δέος να φωτίζει το πρόσωπό του...

 Καθόταν σ΄έναν καναπέ σ΄ένα επίπεδο παρακάτω,  όπου έχω την μικρή μου βιβλιοθήκη και από εκεί μου φώναξε:

-Έχει δίκιο ο κυβερνήτης τραπεζίτη, παρατήστε την ηγεμονία, πριν είναι αργά γιά όλους σας...»

«Είναι εξωφρενικό, θα το ξαναπώ, καταλαβαίνω ότι είσαστε νέο παιδί τότε που ο πατέρας σας έδωσε την εντολή να..., καταλαβαίνω ότι ένα μέρος της νεανικής ψυχής σας θαύμαζε αυτόν το νεαρό γιατρό που άφησε την καλοπέρασή του για να πολεμήσει με τους αδικημένους, αλλά να στοιχειώνει ακόμα και σήμερα τα όνειρά σας, ε αυτό πάει πολύ!!! 

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το ξεπεράσετε θεωρώντας το σαν ένα φοβικό όνειρο και τίποτε άλλο και σύντομα μάλλιστα »

« Έχεις καταλάβει πόσο σοβαρό είναι το εγχείρημα που γίνεται σ΄όλον τον κόσμο αυτή την εποχή; Παίζεται η επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης κι εσύ μου κάνεις ψυχανάλυση!!!» είπε με θυμό και απογοήτευση ο Rothschild και πρόσθεσε: «Ξέρεις πόσο με προβληματίζει αυτό το όνειρο που είδα;...αλλά τί σου τα λέω, εσένα σε ήθελα για τις ιστορικές διευκρινήσεις, μπορείς να πηγαίνεις...»

Ο  Jacob Strauss έκλινε λίγο το κεφάλι και έφυγε ενοχλημένος, χωρίς να απευθύνει χαιρετισμό στον πανίσχυρο τραπεζίτη, αλλά ο Rothschild δεν είχε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να τον παρατηρήσει, καθώς ήδη είχε βυθιστεί στις επώδυνες σκέψεις του.

Τον απασχολούσε εάν το όνειρό που είχε δεί ήταν μια αληθινή προειδοποίηση ή ένας φόβος του, γιατί είχαν τόση ζωντάνια οι διάλογοι που θάπαιρνε όρκο πώς ο Έλληνας κυβερνήτης τον είχε πραγματικά επισκευτεί...

Ξαφνικά μια σκέψη τον έκανε να παγώσει:
   
«Εάν είναι απλά ένα όνειρο, εγώ πώς είδα πράγματα που δεν γνώριζα, όπως ότι ήταν ασπρομάλλης, ότι φορούσε πάντα μαύρα και κυρίως ότι είχε προειδοποιήσει τον Μέτερνιχ;»...

Μέσα του ξαναήχησε απειλητικά η φωνή του Καποδίστρια:


«Οι λαοί της γής θα σας συντρίψουν!!!»



Σημείωση του συγγραφέα:

Η ιστορία αυτή είναι γραμμένη από τις 12/7/2010 αλλά δημοσιεύεται τώρα γιατί ίσως να πλησιάζει ο καιρός της πραγματοποίησης της «προειδοποίησης» του Καποδίστρια...



13 σχόλια:

  1. Καλό σωστό κι υπέροχα αισιόδοξο! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΝΤΟΥ να εκπληρωθεί το όνειρο του David baron de Rothschild, και να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση .. και να δικαιωθούν οι ΠΟΙΗΤΕΣ ..

    του Γιωργου Σεφέρη
    http://www.youtube.com/watch?v=0EHC9GVTzIY

    του Οδυσσέα Ελύτη
    http://www.youtube.com/watch?v=dQPjZ5DBK-8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σκοτεινή Πλευρά της Εξουσίας μετράει μέρες και το ξέρει. Σύντομα όσοι έχουν βλάψει την ανθρωπότητα θα λογοδοτήσουν. Όσα ζείτε τώρα είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους. Μετά ανατέλλει μια Χρυσή Εποχή για την ανθρωπότητα που δεν την φαντάζεστε καν. Ένα από τα ωραία που θα γίνουν, μετά την κατάρρευση του Παγκόσμιου Νομισματικού και Τραπεζικού συστήματος, είναι η ανακατανομή του Παγκόσμιου Πλούτου.

    Πού τα ξέρω αυτά; Όποιος ψάχνει βρίσκει...

    Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε το blog μου στη διεύθυνση http://www.swamisevaratna.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος!!!!!Η Χρυση εποχη αρχιζει με τον ελλην κυπριο βασιλεα ! Κυκλους κανει η ζωη μας μεσα απο αναρυθμιτους κυλους ζωες ενσαρκωσεις . Δεν ειναι φανταστικη Ιστορια ,αλλα πολλα γνωριζει αυτος που τα εγραψε. Αυτος που θα φανει τωρα και ειναι ο ιδιος ο Κυριος θα μοιρασει την γη σε ολους .Θα ειναι πολυ δικαιος , αλλα θα ζητησει μονο ενα πραγμα απο εμας !!!!1- τις αμαρτιες μας ! οχι μονο σε τουτη την ζωη μας αλλα και των προηγουμενων ζωων μας,και πως γιναιτε αυτο ? << Θα αναστηθουν οι νεκροι δλδ θα θυμηθουμε τις προηγουμενες ζωες μας - Αυτη ειναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗ νεκρων!

      Διαγραφή
  3. Επίκεινται μαζικές συλλήψεις της Σκοτεινής Κλίκας. Αυτό θα κάνει τις πολυπόθητες αλλαγές να τρέξουν με πολύ ταχύτερο ρυθμό, όταν φύγουν από τη μέση τα Σκοτεινά αυτά όντα. Θα είναι κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το γεγονός θα γίνει φανερό σε όλους σε λίγο. Λίγη υπομονή ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ!
    ΑΝ ΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΟΣΑΥΡΑ ΕΙΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <> στην Θεσσαλία, λέμε αυτό που είναι γνωστό ως <> και συνήθως από δαύτο πάσχουν οι νέοι. Μπορεί νά ήνε έρωτας, μπορεί να ήνε απειρία, ανεργία, οποιοσδήποτε μπελλάς, κυρίως η άθλια γεροντοκρατία που δέν λέει να δώση χώρο στους νέους ανθρώπους. Συνήθως οι <> κυττούν πώς θα εκμεταλλευτούν τους νέους, ερωτικά, εργασιακά κλπ. Τό κακό ντέσιμο είναι η θανατηφόρα λοιπόν <> των νέων. Των γέρων είναι γνωστό: ή από πέσιμο, ή από χέσιμο. Τό ότι ο Κάπο Ντί Ίστρια πήγε από ντέσιμο, είναι απόδειξις ότι ήτο νέος. Αναμένομεν κι από του Γέρους της Σιών το εναπομείναν αυτοίς δίκαιον όφλημα και συνεπώς το ξώφλημα. +Απόστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ 700
    ΘΕΣΠΙΕΩΝ
    ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    Η ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρωσις: Οἱ ὑπὸ τὸν Λεωνίδα καὶ Δημόφιλον χίλιοι (300+700) ἦσαν ΟΠΛΙΤΑΙ. Ομως ἕκαστος ὁπλιτης ἠκολουθεῖτο ὑπὸ τριῶν ψιλῶν (ἐλαφρῶς ὁπλισμένων ἀκοντιστῶν σφενδονιτῶν, πελταστῶν) οἱ ὁποῖοι τασσόμενοι παρὰ τὸ πλευρὸν τῆς φάλαγγος ἀνελάμβανον τὴν ἀποφυγὴν ὑπερφαλαγγίσεως ὡς καὶ τὴν καταδίωξιν τοῦ ἐχθροῦ. Κατὰ συνέπειαν οἱ Ἕλληνες ὐπερασπισταὶ τῶν Θερμοπυλων ἦσαν 1000 ὁπλῖται+3000ψιλοὶ=4000. Τόσοι ἦσαν οιι πεσόντες Ἕλληνες εις τὴν ἱστορικὴν ἐκεινην μάχην, τόσους ἀναφέρει καὶ ὁ Ἡρόδοτος (7,228,6). Ἰδιαιτέρας ποιούμενος μνείας ὁ Ἡρόδοτος πρὸς τοὺς ὑπὸ τον Δημόφιλον τοῦ Διαδρόμου ἡρωϊκοὺς Θεσπιεῖς ἥτινες πεισμόνως ἠρνήθησαν νὰ ἐγκαταλείψουν τὰ θέσεις των γράφει: "Θεσπιέες δὲ ἑκόντες μάλιστα, οἳ οὐκ ἔφασαν ἀπολιπόντες Λεωνίδην καὶ τοὺς μετ' αὐτοῦ ἀπαλλάξεσθαι, ἀλλὰ καταμείναντες συναπέθανον· ἐστρατήγεε δὲ αὐτῶν Δημόφιλος Διαδρόμεω. [7,222,6]

      Διαγραφή
  7. Διὰ φανταστικῶν ἰστοριῶν, δηλαδὴ μυθευμάτων δὲν γράφεται ἰστορία. Πολλῶ δε μᾶλλον οὐδεμίαν ἔχουν ὀφέλειαν εἰς τὰς ἐθνικὰς συνειδησεις τῶν λαῶν.Ὀρθῶς ὁ Διονύσιος Σολωμὸς ἐπισημαίνει ὅτι "ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ,Ως πρὸς τὸν Καποδίστρια πρέπει νὰ εἴμεθα ἰδιαιταίρως προσεκτικοὶ διότι ἀρκετοὶ μῦθοι ἔχουν ἔμπλακεῖ ὡς πρὸς τὸν μέγαν τοῦτο ἄνδρα συσκοτίζοντες οὔτω τὴν ἱστορίαν. Μὲγιστος δὲ μῦθος εἶναι ὄτι τάχα τὸν ἐφόνευσανοἱ Μαυρομιχᾶλαι οἱ ὁποῖοι ΟΥΔΕΜΙΑΝ εἶχον ἀνάμμιξιν εἰς τοῦτο, τὸ ὁποῖον ἦτο ἔργον τῆς Ἀγγλίας διὰ τῆς σωπηρᾶς συφωνίας τῆς Γαλλίας. Ὁ ἴδιος ο Καποδίστριας ἐγνωριζε τὶ ἐξυφαίνετο καὶ τὴν ἑπομένην επρόκειτο νὰ προτείνει εἰς τὴν ἐθνοσυέλευσιν δύο Μαυρομιχάλας τὸν Γεώργιον καὶ Κωνσταντῖνον ὡς πρὸς τὸ ποῖος θὰ ἐπιλέγετο Βασιλεύς τῶν Ἑλλἠνων. Τὴν ἑπομένην ἡ πανταχοῦ παροῦσα Ἀγγλία διὰ τοῦ Μέϋσον ἐπέσπευσε τὴν ἐξόντωσιν τοῦ Κυβερνήτου. Αὐτὴ ἦτο ἡ ἀφορμὴ. Τὰ αἴτια εἶναι ἄλα: Ἐπ οὐδενὶ ἐπιθυμοῦσε ἡ Ἀγγλία μίαν νέαν Ἑλβετίαν εἰς τὴ ΝΑ Μεσόγειον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αυτό λέει και ο συγγραφεύς υπονοώντας την ανάμιξη του αγγλικού οίκου των Rothschild,στην δολοφονία του κυβερνήτου. Επίσης η ιστορία αυτή είναι μεν λογοτέχνημα αλλά διόλου μύθευμα διότι περιέχει δεδομένα της πραγματικότητας και φέρει την δυναμική του τότε κυβερνήτου στο σήμερα.
      Μήν υποτιμάς λοιπόν την σύντομη αυτή ιστορία...!

      Διαγραφή