Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ 
ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ






Είχα υποσχεθεί ένα άρθρο για την τρομοκρατία. 
Ισως ο φόρτος της εργασίας να με απέτρεπε από το να το πραγματοποιήσω. Όταν όμως άκουσα τον έπαρχο της ΠΤΕ (Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας) που έχει το θράσσος να αυτοαποκαλείται πρωθυπουργός, να λέει ότι αισθάνεται αντεξουσιαστής, τότε είπα πώς καλύτερο παρουσιαστή του άρθρου μου δεν θα βρώ, αφού με την δήλωσή του αυτή επιβεβαιώνει με τόση πειστικότητα τον τίτλο που έβαλα. 


Και εξηγούμαι: Ζητούμενο για μενα είναι να καταδείξω με το άρθρο μου ότι η τρομοκρατία είναι το ενεργούμενο της ΠΤΕ.
Ε! λοιπόν το μακρύ χέρι (μέχρι να το κόψουμε) της ΠΤΕ στην Ελλάδα, δηλώνει αντεξουσαστής, δηλαδή ότι ανήκει στο χώρο απ΄όπου μας λένε ότι προέρχονται οι τρομοκράτες.
Βέβαια αυτός είναι γνήσιος τρομοκράτης, αφού από την αποφράδα μέρα της "εκλογής" του, τρομοκρατεί έναν ολόκληρο λαό, με λόγια αλλά προπάντων με έργα!

Αλλά ας σοβαρευτούμε...

Το δέντρο το γνωρίζουμε από τους καρπούς. Και στην προκειμένη περίπτωση, αν θέλουμε να δούμε την πραγματική ταυτότητα     της τρομοκρατίας θα πρέπει να την αναζητήσουμε στα θύματά της! 

Και για να ερευνήσουμε το φαινόμενο "τρομοκρατία" στην Ελλάδα, καταλληλότερη είναι η πιό παλιά και γνωστή εδώ και 35 χρόνια οργάνωση, η "17 Νοέμβρη". 

Πιό πολύ κι απ΄το περίστροφο (που εύκολα αλλάζει χέρια) η ταυτότητα της περίφημης 17Ν φαίνεται από τα θύματα της. 

Και ειναι σαφές και στόν πλέον αδαή, ότι εκτός από το περίστροφο άλλαξε χέρια και η οργάνωση. Διότι τα θύματα της πρώτης περιόδου, δεν έχουν καμμία σχέση με εκείνα μετά την "μετεξέλιξη" της οργάνωσης.

Τί σχέση μπορεί να έχουν ο ΄Γουέλς  και ο Μάιλς, οι σταθμάρχες της CIA, με τον Παύλο Μπακογιάννη, τον μάρτυρα της εθνικής συμφιλίωσης και τον Γιάννη Παλαιοκρασά με δύο αποτυχημένες απόπειρες (γιατί άραγε τόση μανία να σκοτώσουν έναν αναμφίβολα, αν μη τι άλλο, έντιμο πολιτικό;)

Φαινεται λοιπόν ξεκάθαρα, οτι η εξάρθρωση της πραγματικής 17Ν έγινε προ πολλού και αθόρυβα, προκειμένου να πάρει τη θέση της μια άλλη, με στόχους πιό βολικούς και σίγουρα αθώους αλλά και "ενοχλητικούς", χωρίς να υποστηρίζουμε ότι και οι τερατώδεις καθοδηγητές δολοφόνων όπως είναι οι σταθμάρχες της CIA, δικαίως εκτελέστηκαν από την αυθεντική 17Ν. 

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αρχικά (όταν συνελήφθη ο εκτελεστικός βραχίονας) είχε διαρρεύσει ότι ο Κουφοντίνας μπαινόβγαινε στην ΚΥΠ. 

Είναι επίσης γνωστό ότι επί υπουργείας Στ. Παπαθεμελή είχαν φτάσει στα ίχνη της οργάνωσης, είχαν συλλάβει και κάποιους αμερικανούς που περιέργως αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά ήρθε η "επιτυχία" του "σερίφη" Χρυσοχοΐδη, που οψίμως του "δώσαν"  (κάπως σαν τονωτική ένεση δημοφιλίας στην λαομίσητη κυβέρνηση) και την αλλη φτιαχτή οργάνωση, τον "Επαναστατικό αγώνα" .

Να ξεκαθαρίσουμε, όταν λέμε φτιαχτή μιά οργάνωση, εννοούμε τους στρατολόγους... και όχι τα παιδαρέλια που αυτοί ελέγχουν!

Τα ίδια περιγράφει και το βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος.


Τα ίδια εγιναν και με τον εκατομμυριούχο "τρομοκράτη" Ουσάμα Μπινλάντεν.

Γιατί όμως η ΠΤΕ κατασκευάζει "τρομοκράτες;

Ο ρόλος των φτιαχτών οργανώσεων είναι τριπλός!

Πρώτον όπως φαίνεται και στο βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος, η ύπαρξή τους βοηθάει την ΠΤΕ να περνάει νόμους που περιορίζουν την ελευθερία του ανθρώπου και να χτυπάει όσους της εναντιώνονται βαφτίζοντάς τους "τρομοκράτες".

Δεύτερον να δολοφονούνται ως δήθεν στόχοι τρομοκρατίας, όσοι εναντιώνονται ή απλώς δεν συμμαχούν με τα  τσιράκια της ΠΤΕ ή όσοι μπορούν με στοιχεία να την βλάψουν.(Αλήθεια τί απέγινε ο χρτοφύλακας με τα στοιχεία για την Τράπεζα Κρήτης που είχε ο 
Παύλος Μπακογιάννης όταν δολοφονήθηκε; Ούτε η χήρα του, που κρατάει το όνομά του, δεν ρώτησε το δολοφόνο του τον Κουφοντίνα τί εκανε τον χατοφύλακα!)

Τρίτον, όταν χρειάζεται μπορούν να "εξαρθρώνονται" ως δώρο σε κάποια δοσίλογη στην ΠΤΕ κυβέρνηση, όπως η δική μας τώρα, σαν αντιστάθμισμα δημοφιλίας, όταν αυτή παίρνει αντιλαϊκά μέτρα και έχει ανάγκη από τέτοιες "ενέσεις"...

Άλλωστε, τέτοιες οργανώσεις φτιάχνονται πολύ εύκολα, όποτε θελήσει η ΠΤΕ. 

Κλείνοντας θα ήθελα να θυμίσω ότι η ΠΤΕ βαφτίζει τρομοκράτες όλα τα απελευθερωτικά κινήματα και να πώ σήμερα 4η Ιουλίου, ότι  με ευκολία θα ονόμαζαν  ακόμη και τον G.Washington τρομοκράτη!!! 
Σίγουρα θα τον δολοφονούσαν, καθώς και αγνός πατριώτης ήταν και λάτρης της Δημοκρατίας, άρα θα τους χαλούσε τα σχέδια για την παγκόσμια δικτατορία που θέλουν να επιβάλουν...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...



Y.Γ. Αναδημοσιεύω την πολύ πετυχημένη εικόνα-σχόλιο της Κλασσικοπερίπτωσης για το άρθρο αυτό! 


1 σχόλιο:

  1. Όσο κι αν προσπαθεί το πιόνι να χαμογελάσει και να φανεί συμπαθητικός, δεν μπορεί να το καταφέρει. Πίσω από την βεβιασμένη χαμογελαστή μάσκα μπορούμε και βλέπουμε τι υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή