Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




 ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΖΗΤΗΜΑ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (!!!) KAI EΛEYΘEΡHΣ EKΦΡAΣHΣ








"Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ"



Κατήγγειλε την βίαιη και απαράδεκτησυμπεριφορά της Αστυνομίας!

Αλλοτινές εποχές, που η Εκκλησία πρωτοπορουσε συντασσόμενη στο πλευρο του λαού, θύμισε η σημερινή παρουσια του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου στην Κερατέα.
Έννατη μέρα των συγκρουσεων στην Κερατεας και στο σημειο που καθημερινά, γίνεται σημείο σφοδρών συγκρούσεων, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, και έγινε δεκτός με ιδιαίτερη συγκίνηση από τους διαδηλωτές κατοίκους..
Ενθαρρυντικός και παρηγορητικός ο λόγος του καθώς ο Σεβασμιώτατος έθεσε " ζήτημα...δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης τονίζοντας και καταγγέλλοντας την απαράδεκτη και βίαια συμπεριφορά της αστυνομίας"!!!



Ευθείες οι βολές του Μητροπολίτη κατά της χουντικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
καθώς τα όσα ανέφερε περί ζητήματος Δημοκρατάς, θα πρέπει πλέον να φτάσουν στα ώτα της προδοτικής και χουντικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να τα λάβει σοβαρά υπόψη, ώστε να υποχωρήσει στην παράνομη και πέραν κάθε λογικής θέση της στο θέμα της επιβολής με την βία ΧΥΤΑ στην Κερατέα και κατ' επέκταση και στο Γραμματικό.


"Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ", τόνισε ο Μητροπολίτης και οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές.
Χιλιάδες βουρκωμένα μάτια, από μια ομιλία που συγκλόνισε.


"Το ζήτημα είναι πολιτικό και η πολιτική ηγεσία οφείλει να ακούσει το λαό που την εκλέγει"είπε με έμφαση ο κ. Νικόλαος και το πλήθος τον επεφήμισε.


Στη συνεχεια, ο κ. Νικόλαος, συναντήθηκε με τον Διοικητή των ΜΑΤ, από τον οποίον ζήτησε να σταματήσει η βία εναντίον των κατοίκων.


Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Νομάρχης Αν.Αττικής κος Λεωνίδας Κουρής, ο οποίος κατήγγειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά τους, την οποία διαπίστωσε και ο ίδιος.



"ksipnistere"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου