Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

O EKTONΩTIKOΣ KAΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ


 ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ






O ρόλος του KKE σ΄όλα τα μαζικά κινήματα, τουλάχιστον από την χούντα και πέρα, ήταν πάντοτε, αρχικά εκτωνοτικός και εν τέλει διαλυτικός. Είναι γνωστό ότι καταδίκασε την κατάληψη του πολυτεχνείου με το περίφημο φύλλο Νο 8 της "Πανσπουδαστικής"
και αργότερα σύρθηκε από το μέγα ρεύμα του αυθόρμητου λαϊκού κινήματος και φυσικά θέλησε αλλά δεν μπόρεσε να το καπελώσει.



Είναι επίσης γνωστό πώς αντιτάχθηκε στις μαζικές καταλήψεις στα πανεπιστήμια που έγιναν ενάντια στον αντιεκπαιδευτικό  νόμο 815 του Βαρβιτσιώτη το 1980, (γεγονότα που έζησε ο γράφων ως φοιτητής) και τότε το ΚΚΕ πάλι σύρθηκε γογγύζοντας και συμπλεκόμενο με τους "αναρχικούς" του Γ. Καραμπελιά στο Χημείο...


Από τότε έχει εξελίξει την μεθοδολογία της εκτόνωσης και της διάλυσης των κινημάτων δημιουργώντας ένα αντι-κίνημα το ΠΑΜΕ (πού πάμε σύντροφε;) που πάντοτε κατεβαίνει μόνο του, και πάντοτε στα πλαίσια μιας αντιδραστικής "νομιμότητας" παίζει τον εκτονωτικό και διασπαστικό ρόλο του...
Όταν τα λαϊκά κινήματα παίρνουν διαστάσεις χιονοστιβάδας, τότε επιχειρεί εισχωρώντας με το ΠΑΜΕ να τα χειραγωγήσει,
να τα καπελώσει...


Στην τωρινή πρωτόγνωρη ναζιστική τουρκοκρατία του τραπεζοπιστωτικού ΚΚΚΑΣΟΡ (του λεγομένου ΠΑΣΟΚ)
το ΚΚΕ έχει παίξει μια χαρά τον αντιρρησία στα λόγια, ενώ στην πράξη χωρίς καμμιά ουσιαστική αντίσταση συναινεί.


Δεν είναι δηλαδή το ΚΚΕ ένας αντιρρησίας συνείδησης αλλά ένας αντιρρησίας συναίνεσης


Στη βουλή μας έβαλαν στο ΔΝΤ, ψηφίστηκαν οι πιό αντεργατικοί νόμοι και το ΚΚΕ δεν αποχώρησε έστω μιά φορά


ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ
ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!


Eπίσης θα είχαν εκπονήσει οι τόσοι οικονομολόγοι του, ένα σχέδιο ολοκληρωμένο, για την έξοδο της χώρας από την κριση και όχι να σιωπούν "εύγλωτα"οι εκπρόσωποί του κάθε φορά που οι παπαγαλοδημοσιογράφοι τους ρωτούν "εσείς τί προτείνετε δηλαδή, να πτωχεύσουμε;"

Τώρα, προσπαθεί να καπελώσει και το κίνημα εναντίον των διοδίων "Δεν πλήρώνω-δεν πληρώνω" και κατά τη προσφιλή τακτική του αφού εναντιώθηκε αρχικά σ΄αυτές τις "παράνομες" ενέργειες (πού ακούστηκε να σηκώνουμε τις μπάρες των διοδίων και να περνάμε;) στην συνέχεια εισβάλλει με το ΠΑΜΕ (-Πού πάμε σύντροφε; -Στά διόδια!!!) γιατί βλέπει να φουντώνει και να γιγαντώνεται και θέλει να του πάρει την ανάσα για να συντηρηθεί το ίδιο και να πεθάνει το κίνημα γιατί ποιός ξέρει μπορεί και να είναι η απαρχή της καθολικής και μόνιμης αντίστασης του λαού ενάντια στην νεοφασιστική κάστα των οργάνων της Παγκόσμιας  Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας!


Καί τότε ποιό ρόλο θα πάιζει το ΚΚΕ που θέλει
"βαρβάρους" για να υπάρχει;

Αυτός είναι πάντα ο ρόλος του:



ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ!!!




1 σχόλιο: